Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alucard
Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy a Radeon 9600 XT-n miért nem megy a játék? Letöltöttem a Demo-t de ahogy elkezdi betölteni a pályát egyszerûen egy hibaüzenettel visszadob a desktopra.

van coop benne,megvan eredetibe 1X néztem a versust de teljesen meg volt halva sehol senki,coop-ot meg nem láttam( nem is nagyon kerestem )
Ja, tényleg, az is hajó. 😊

Viktor9202
Ez nem az a pálya.... Az utolsó (bónusz) pályáról beszél, amikor hatástalanítottad a bombát, és beugrassz a vízbe

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Ez a nagy luxushajó, amirõl beszélsz? ha igen, valamit elnéztél.
Azután még van egy kis dolgod.

To be continued... kiírás a vége?! hajóról beleugrok a vízbe és ennyi?! Semmi credit list a végén?! No comment. Bugok ellenére tetszett viszont a játék,de ilyen vége legyen valaminek.. 😞

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

xido: köszönöm a segítséget. tényleg bevolt dugva, és amikor kihúztam, megszûnt a hiba. köszönöm mégegyszer.
Nincs bedugva kontrollered?
hali. az lenne a problémám hogy elindítom a coop-ot és az egér forog balra folyamatosan, körbe-körbe. állítani kell valahol valamit? köszi elõre is
a minimap-ot a gyors opsat eléréssel tudod bekapcsolni! csak egymás után 2x kell megnyomni a nekem "z" bill-t és akkor megjelenik

samsung123
online megy ez a játék????, mert mgevettem erdetibe de azt irja nem elérhetõek a server vagy vali hasonlót...csak lanba lehet toni már?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
offline mappa> System mappa> splinter cell4.ini.> és ott átirni a megfeleõ sort

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

no valaki? 😊

Valaki tudna segíteni,hogy lehet 1680x1050be a felbontást állítani? ugye alapból nincs benne..:S

Igen.

Fillmore Dude
Sziasztok!

Ebbõl van magyar verzió?

42nd Intruder
Én most probáltam ki Win 7 alatt, stabilnak tünt, igaz nem sokat mentem benne csak az õrszobáig mentem. Probálj meg VGA drivert frissíteni, meg esetleg a Microsoft honlapjáról leszedni a DirectX utolsó frissítését.

Tudtommal felirat nincs a játékban csak ami információ megjelenik a bal felsõ sarokban, a szöveg nincs aláíratozva. Pedig jó lenne jah 😊

Logikok
nekem nem hozza be a képet ezért adok linket http://yfrog.com/4rnvtelensj

Ne olvasd el mert nem szabad!

Logikok
Sziasztok nekem ez lenne a problémám ha valaki tudna ebben segíteni hát nagyon hálás lennék minden megoldásra kíváncsi lennék elõre is köszi.

Ne olvasd el mert nem szabad!

Gyocsika
Sziasztok!

Tudna nekem esetleg valaki egy 100%-os mentést adni, mert a gépem újra lett telepítve és nem akarok újrakezdeni.

Köszi

sziasztok, egy kérdésem lenne, letöltöttem a game-t hozzá az 1.02-es patch-et, a magyaritást, hogyan kell feliratot állitani rajta?
Hecker007
Üdv!
Játszik valaki win7 alatt a játékkal, ha igen nem szokott neki kifagyni a játék? Nekem már ez elsõ pályán amikor bemegyek az õrszoba ajtaján kifagy az egész, patchek fent vannak azzal szerintem nem lehet baj, az oprendszer Windows 7 Professional 32bit.
Ha valaki tud megoldást erre plz írja le!

sziasztok

a mini map engem is érdekelne. sikerült rájönni hogy lehet elõhívni?
sziasztok!
nekem anyi gondom van,hogy a videok kozben vagy mik olyan fura sipolos hang van de ez már tobb játékban is elofordult...
nem tudjátok miért lehet?a RIP es változat van meg és ebbol sajnos még a videok is kivannak szedve😞ja és még annyi,hogy hogyan lehet bekapcsolni a minimapot hogy ott legyen oldalt?mert nemtom és elégé kellene!
a segitséget elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

A jatek az a
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed

a vas pedig
Core 2 Duo E7300 2.66 Ghz
2 gb ram
ATI Radeon 3850 HD
Windows xp SP3
Sziasztok a problemam a kovetkezo:
Inditasnal 2 hibauzenet fogad(eddig ment most hirtelen ujraindult a gep es azota ez az uzenet van):
1.
"Can't spawn Sam, please check if there is enough space in EchelonPlayerStart"

2.Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

Program:

This application has requested the Runtime to terminate it in an usual way.
Please contact the application's support team for more information"

Lattam hogy masnak is volt ugyanez a problemaja de a megoldast azt nem talaltam meg... megkerlek segitsetek. koszi.
Viktor9202
Szerintem tök logikus hogy hol mit kell csinálni, el se lehet benne szinte akadni. Máskülönben meg nyomsz egy F1/Map-ot és ott leirja a pontokat, hogy hova kell menni, és mit kell csinálni

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

üdv!

Nem tudtok olyan oldalt ahol, a küldetések le vannak fordítva magyarra, nem a végigjátszás kell, csak hogy mit kell pontosan csinálni az adott pályán, mert így csak megyek értetlenül aztán hentelek mindenkit.

köszönöm
(énisoff)Ezt kiteszem aláírásba. Nagyon találó. (énis/off, bocs)

tnm
és valahol az internet egyik sötét bugyrában van egy oldal, amin csak a millió elfelejtett vesszõ, pontosvesszõ, pont látható

Hi na szal az lenne a problémám hogy most a 4.pályán vagyok és folyton olyan üzenetet ír ki hogy elõször az ati nak valami baromsága talán a catalist kiírja hogy a gpu recover vagy mi hibát észlelt akkor rányomok arra hogy ne küldje aztán 1 ilyen runime error jön be és kiléptet a játékból aztán pedig beteszi a felbontást valami nagyon kicsire. Ezt csak ezen a pályán csinálta eddig tudtok segíteni???(ha csak az a megoldás van akkor savegame is jó csak akkor modndjátok meg hogy hol vannak a maentések)remélem érthetõ voltam.....
Visszaolvasás megvolt, FAQ nem van. Hol találok feliratot (subtitles) a játékban, é miért van az, hogy a magyarítás öntörvényesen visszaáll angolra?

blackcalibra
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert még nem volt dolgom a játékkal: mikor szebb a játék, ha "manuálisan" felteker mindent az ember, vagy ha(ha jól láttam valahol) a "Next Gen" opciót hagyja bekapcsolva?
Felraktam megint...frankón nincs benne 1280nál nagyobb felbontás vagy csak én nem találok valamit?
Sziasztok!Nekem olyan problémám van a játékkal,hogy a Shanghai pályán mielött bemennék az Aswa vagy kinek a 2105-ös irodájába az iratokért elötte automatikusan leakarja savelni és ekkor mindig ez a hibaüzenet fogad egy ablakban: Crash.:Assertion Failed: Pos<=Size mindig csak ugyanott.Tudna valaki segíteni mitõl lehet?Elõre is köszi.
Shep
Nekem volt olyan ,hogy csak akkor indult el, ha egyszerre nyomtam le 2 kurzor mozgató bill-t, aztán minden ment rendesen. Olyan mintha a patch hozott volna egy csomó új hibát. volt pl. olyan ,hogy a hajós pályán jött az õr nyitotta az ajtót, az ajtó ketté vált a fele ott maradt a helyé na fele kinyílt az õr meg beleragadt és minden újratöltésnél ez történt (kénytelen voltam lekéselni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem forog a tárcsa? Az A és D gombokkal tudod forgatni a tárcsát, ha nem mûködik, akkor mozgasd egy kicsit az egérgörgõt. Én is fórum-segítséggel jöttem rá. 😊

Hello az 5. küldetésbe 1 kis gondom akadt a széfet nem tudom feltörni már próbáltam mindent de semmi nem tudja vki hogy miért?
Grove4
MIÉRT Szaggat a a single,nem tudja vki?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Shep
És akkor ezen az oldalon mi van? ezen

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
nincs sajnos

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

van a játékhoz magyarositás ?? elõre is köszi
tnm
amúgy kézikönyvben benne van. 😛 (nem vagyok naív, de azért 1800 ft egy eredeti)

tnm
jah, bocs. nem volt egyértelmû, hogy mit kérdezel. (ez az "ugrálnak a számok", azt hittem a visszaszámláló gyorsaságára utal )

az egy kódtörõ, folyamatosan próbálkozik. ha egy oszlopban megáll egy szám (ált. az oszlop több sorában is), akkor egyiket fixálni kell. vagy rákattintasz, vagy nyilakkal ráállsz és enter (sokszor ez gyorsabb).

ha már nagyon lejáróban van az idõd, de még nem jött rá az összesre, akkor tippelni is lehet. egy még meg nem állt számra nyomsz rá egy ki nem fejtett oszlopban. ha talált, akkor olyan mintha megfejtette volna, ha nem akkor riasztó 😊

ewuk
az király, az elsõ 3 rész nekem se okozott problémát most meg siettem el otthonról, azért gondoltam megkérdezem itt, hogyan is kéne, köszi a választ!
én is most kezdtem....de arra simán rájönni...amikor egy oszlopban hasonlo számok állnak meg arra rámész és klik....igy sorban mind a pár oszlopba....mondjuk én boxon játszok.....engem a zárfeltörés idegesít leginkább...boxon az analoggal elég macerás....de lassan bele lehet rázodni....nekem kicsit agyas játék néha.....ami nem lenne baj,ha agyalni szeretnék és nem csak úgy bele a nagyvilágba lõdõzni....de egész szépen lekötött ma 2órára.....4missziónál tartok.
ewuk
no igen, azt hiszem ehhez nekem nincs szükségem végigjátszásra, mert erre rájöttem magamtól is, azonban a hackelés folyamata még mindig zavaros, számok, egérnyomkodás és a többi. a google nem adott rá találatot.
tnm
végigjátszás

"Miután látod, hogy társad lelövik, indulj el balra, a távolabbi lépcsõhöz. Menj le, töltsd be a sokkolót a puskába. Ha az õr a melletted lévõ lépcsõn leindul, lõdd le sokkolóval. Ezután fuss be a kis fehér bódéba. Üsd le a munkást, kapcsold be a gépet. Ezután menj vissza a lépcsõhöz ahol lelõtted az embert, és menj le. A rakéta tövében levõ csapot csavard el, majd fuss vissza a felsõ emeletre. A rakétához vezetõ kis placcon menj a rakétához, majd hekkeld meg. Ezután mássz fel a létrán, és balra a rakéta tetején várd meg hogy ledobják a kötelet."

ewuk
na most az én kérdésem bugyutább lesz, hogy az istenbe kell a legelején a rohadt rakétát hatástalanítani? ugrálnak ott számok meg minden szar, én megy nyomkodtam mindent, de ez nem volt jó kombó, felrobbant...
Lazááán.