6081

• RAMyMamy
    na megoldottam ghost cheattel, azért köszi
  • RAMyMamy
    ennek most mi köze a driverhez?:D
  • Viktor9202
    Milyen driver van fent a gépen?
  • RAMyMamy
    hali
    nem tudom kinyitni ezt az ajtót, nem jelenik meg a kis ikon:S ha szaladgálok össze-vissza, akkor néha bevillan, de hiába nyomok rá, semmi nem történik
    1.02-es patch van fent
    mi lehet a gond?
  • Novotsik
    Megpróbálom majd,köszi a segítséget
  • Viktor9202
    Tehetsz fel nyugodtan egy új driver-t, egy Dual Core optimalizer-t, és nem utolsó sorban felesleges újra kezdeni a pályát, mert nem játéknak van baja...
  • Novotsik
    win XP,Nvidia 8600GT 2gb ram AMD Athlon 64 x2Dual core 5200+
    Eléggé idegesítő h most is elkezdtem előről a hajós pályán tartottam már minden eddigi küldetésem 95 % stealth volt vagy feletti és megvolt az eddigi összes plusz kütyü majd megint kidobott egy kék képernyőt és újra kellett índítanom és be akarom tölteni és nem lehet! Mondom ok újrakezdem a pályát az eddigi pályákat nem tudtam betölteni és ráadásul az összes plusz kütyüm is elszállt,komolyan már várom h meglegyen a páénzem az xbox-ra és akkor normálisan udok vele játszani. Amúgy meg lehet h a játéknak szar a konfigom,de akkor a készítők el mehetnek a jó büdös picsába ezek a büdös vágott szemű kis sárga gecik nem tudnak játékot csinálni.
  • Viktor9202
    Nekem még ilyet sosem csinált... Milyen rendszer van fent?
  • Novotsik
    kár h ilyen szaul lett optimizálva és megcsinálva kedvenc részem az sc sorozatból de állandóan lefagy ez a szar! ha elkezdem a gamet és utána nyomok egy olyat h vissza a vőmenübe(kilépés) akkor meghala gép kék képenyő és csak úraindítani tudom. Valaki valami? legújabb patch van fent jah és eredeti habár nekem a letöltött verzióval semmi bajom nemvolt csk ezzel a fos erederivel
  • Alucard
    most nézem a FAQ-ut SM 3.0... SUCKS!

sry
  • Alucard
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy a Radeon 9600 XT-n miért nem megy a játék? Letöltöttem a Demo-t de ahogy elkezdi betölteni a pályát egyszerűen egy hibaüzenettel visszadob a desktopra.
  • Novotsik
    van coop benne,megvan eredetibe 1X néztem a versust de teljesen meg volt halva sehol senki,coop-ot meg nem láttam( nem is nagyon kerestem )
  • Vlala #6029
    Ja, tényleg, az is hajó. :)
  • Viktor9202
    Ez nem az a pálya.... Az utolsó (bónusz) pályáról beszél, amikor hatástalanítottad a bombát, és beugrassz a vízbe
  • Vlala #6027
    Ez a nagy luxushajó, amiről beszélsz? ha igen, valamit elnéztél.
    Azután még van egy kis dolgod.
  • Akranor
    To be continued... kiírás a vége?! hajóról beleugrok a vízbe és ennyi?! Semmi credit list a végén?! No comment. Bugok ellenére tetszett viszont a játék,de ilyen vége legyen valaminek.. :(
  • juve4ever
    xido: köszönöm a segítséget. tényleg bevolt dugva, és amikor kihúztam, megszűnt a hiba. köszönöm mégegyszer.
  • xido
    Nincs bedugva kontrollered?
  • juve4ever
    hali. az lenne a problémám hogy elindítom a coop-ot és az egér forog balra folyamatosan, körbe-körbe. állítani kell valahol valamit? köszi előre is
  • OMEGA RED
    a minimap-ot a gyors opsat eléréssel tudod bekapcsolni! csak egymás után 2x kell megnyomni a nekem "z" bill-t és akkor megjelenik
  • samsung123
    online megy ez a játék????, mert mgevettem erdetibe de azt irja nem elérhetőek a server vagy vali hasonlót...csak lanba lehet toni már?
  • samsung123
    offline mappa> System mappa> splinter cell4.ini.> és ott átirni a megfeleő sort
  • Akranor
    no valaki? :)
  • Akranor
    Valaki tudna segíteni,hogy lehet 1680x1050be a felbontást állítani? ugye alapból nincs benne..:S
  • Vlala #6017
    Igen.
  • Fillmore Dude
    Sziasztok!

Ebből van magyar verzió?
  • 42nd Intruder
    Én most probáltam ki Win 7 alatt, stabilnak tünt, igaz nem sokat mentem benne csak az őrszobáig mentem. Probálj meg VGA drivert frissíteni, meg esetleg a Microsoft honlapjáról leszedni a DirectX utolsó frissítését.

Tudtommal felirat nincs a játékban csak ami információ megjelenik a bal felső sarokban, a szöveg nincs aláíratozva. Pedig jó lenne jah :)
  • Logikok
    nekem nem hozza be a képet ezért adok linket http://yfrog.com/4rnvtelensj
  • Logikok
    Sziasztok nekem ez lenne a problémám ha valaki tudna ebben segíteni hát nagyon hálás lennék minden megoldásra kíváncsi lennék előre is köszi.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Tudna nekem esetleg valaki egy 100%-os mentést adni, mert a gépem újra lett telepítve és nem akarok újrakezdeni.

Köszi
  • revi73
    sziasztok, egy kérdésem lenne, letöltöttem a game-t hozzá az 1.02-es patch-et, a magyaritást, hogyan kell feliratot állitani rajta?
  • Hecker007
    Üdv!
    Játszik valaki win7 alatt a játékkal, ha igen nem szokott neki kifagyni a játék? Nekem már ez első pályán amikor bemegyek az őrszoba ajtaján kifagy az egész, patchek fent vannak azzal szerintem nem lehet baj, az oprendszer Windows 7 Professional 32bit.
    Ha valaki tud megoldást erre plz írja le!
  • apihi
    sziasztok

a mini map engem is érdekelne. sikerült rájönni hogy lehet előhívni?
  • simon7108
    sziasztok!
    nekem anyi gondom van,hogy a videok kozben vagy mik olyan fura sipolos hang van de ez már tobb játékban is elofordult...
    nem tudjátok miért lehet?a RIP es változat van meg és ebbol sajnos még a videok is kivannak szedve:(ja és még annyi,hogy hogyan lehet bekapcsolni a minimapot hogy ott legyen oldalt?mert nemtom és elégé kellene!
    a segitséget elore is thx!
  • Jocoke
    A jatek az a
    Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed

a vas pedig
    Core 2 Duo E7300 2.66 Ghz
    2 gb ram
    ATI Radeon 3850 HD
    Windows xp SP3
  • Jocoke
    Sziasztok a problemam a kovetkezo:
    Inditasnal 2 hibauzenet fogad(eddig ment most hirtelen ujraindult a gep es azota ez az uzenet van):
    1.
    "Can't spawn Sam, please check if there is enough space in EchelonPlayerStart"

2.Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Runtime Error!

Program:

This application has requested the Runtime to terminate it in an usual way.
    Please contact the application's support team for more information"

Lattam hogy masnak is volt ugyanez a problemaja de a megoldast azt nem talaltam meg... megkerlek segitsetek. koszi.
  • Viktor9202
    Szerintem tök logikus hogy hol mit kell csinálni, el se lehet benne szinte akadni. Máskülönben meg nyomsz egy F1/Map-ot és ott leirja a pontokat, hogy hova kell menni, és mit kell csinálni
  • metlogen
    üdv!

Nem tudtok olyan oldalt ahol, a küldetések le vannak fordítva magyarra, nem a végigjátszás kell, csak hogy mit kell pontosan csinálni az adott pályán, mert így csak megyek értetlenül aztán hentelek mindenkit.

köszönöm
  • Vlala #6003
    (énisoff)Ezt kiteszem aláírásba. Nagyon találó. (énis/off, bocs)
  • tnm #6002
    és valahol az internet egyik sötét bugyrában van egy oldal, amin csak a millió elfelejtett vessző, pontosvessző, pont látható