Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem hogy a Radeon 9600 XT-n miért nem megy a játék? Letöltöttem a Demo-t de ahogy elkezdi betölteni a pályát egyszerûen egy hibaüzenettel visszadob a desktopra.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Azután még van egy kis dolgod.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Tudtommal felirat nincs a játékban csak ami információ megjelenik a bal felsõ sarokban, a szöveg nincs aláíratozva. Pedig jó lenne jah 😊
Ne olvasd el mert nem szabad!
Ne olvasd el mert nem szabad!
Tudna nekem esetleg valaki egy 100%-os mentést adni, mert a gépem újra lett telepítve és nem akarok újrakezdeni.
Köszi
Játszik valaki win7 alatt a játékkal, ha igen nem szokott neki kifagyni a játék? Nekem már ez elsõ pályán amikor bemegyek az õrszoba ajtaján kifagy az egész, patchek fent vannak azzal szerintem nem lehet baj, az oprendszer Windows 7 Professional 32bit.
Ha valaki tud megoldást erre plz írja le!
a mini map engem is érdekelne. sikerült rájönni hogy lehet elõhívni?
nekem anyi gondom van,hogy a videok kozben vagy mik olyan fura sipolos hang van de ez már tobb játékban is elofordult...
nem tudjátok miért lehet?a RIP es változat van meg és ebbol sajnos még a videok is kivannak szedve😞ja és még annyi,hogy hogyan lehet bekapcsolni a minimapot hogy ott legyen oldalt?mert nemtom és elégé kellene!
a segitséget elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
Tom.Clancys.Splinter.Cell.Double.Agent-EMUDVD9-Unleashed
a vas pedig
Core 2 Duo E7300 2.66 Ghz
2 gb ram
ATI Radeon 3850 HD
Windows xp SP3
Inditasnal 2 hibauzenet fogad(eddig ment most hirtelen ujraindult a gep es azota ez az uzenet van):
1.
"Can't spawn Sam, please check if there is enough space in EchelonPlayerStart"
2.Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program:
This application has requested the Runtime to terminate it in an usual way.
Please contact the application's support team for more information"
Lattam hogy masnak is volt ugyanez a problemaja de a megoldast azt nem talaltam meg... megkerlek segitsetek. koszi.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Nem tudtok olyan oldalt ahol, a küldetések le vannak fordítva magyarra, nem a végigjátszás kell, csak hogy mit kell pontosan csinálni az adott pályán, mert így csak megyek értetlenül aztán hentelek mindenkit.
köszönöm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
az egy kódtörõ, folyamatosan próbálkozik. ha egy oszlopban megáll egy szám (ált. az oszlop több sorában is), akkor egyiket fixálni kell. vagy rákattintasz, vagy nyilakkal ráállsz és enter (sokszor ez gyorsabb).
ha már nagyon lejáróban van az idõd, de még nem jött rá az összesre, akkor tippelni is lehet. egy még meg nem állt számra nyomsz rá egy ki nem fejtett oszlopban. ha talált, akkor olyan mintha megfejtette volna, ha nem akkor riasztó 😊
"Miután látod, hogy társad lelövik, indulj el balra, a távolabbi lépcsõhöz. Menj le, töltsd be a sokkolót a puskába. Ha az õr a melletted lévõ lépcsõn leindul, lõdd le sokkolóval. Ezután fuss be a kis fehér bódéba. Üsd le a munkást, kapcsold be a gépet. Ezután menj vissza a lépcsõhöz ahol lelõtted az embert, és menj le. A rakéta tövében levõ csapot csavard el, majd fuss vissza a felsõ emeletre. A rakétához vezetõ kis placcon menj a rakétához, majd hekkeld meg. Ezután mássz fel a létrán, és balra a rakéta tetején várd meg hogy ledobják a kötelet."