6081
-
#5001 Újratettem a játékot és újabb hibába ütköztem:Betöltésnél kiírja hogy a memória nem tudja ezt a műveletet végrehajtani:"read"!
??? -
#5000 Most már el sem indul!Ezt írja ki:Crash,***Can't spawn Sam,please check if there is enough space in EchelonPlayerStart.Ezután rányomom az ok-t,és hibát ír ki:Microsoft visual c++runtime library:Runtime error!
Mi lehet a baj?? -
#4999 Nem tudjátok miért fagy le mindig a játék?Semmi szaggatás,egyszer csak kiír valami hibát,rányomom az ok-ra és kilép!Crack baja lehet? -
#4998 Valamit csináljuk má mer szétunom az agyam -
#4997 Amúgy a F.A.Q.- ba is bennevan -
#4996 Köszi!Sikerült!! -
#4995 A görgőt is használd azzal jó lesz! -
#4994 Megoldottam a kapitányost,megtaláltam.De lenne mág egy problémám:a kínai pályán amikor fel kell törni a széfet,nem tudom feltörni.Nem forognak a széfben azok a tárcsák vagy mik.Már kipróbáltam minden gombbal de semmi!Segítsetek!! -
#4993 Melyik pályára gondolsz? az első JBA pályára vagy az utánna lévő hajós pályára, mer csak azon van kapitány -
#4992 Sziasztok!Az első jba küldetésnél tartok.Egy hajón vagyok és nem találom a kapitányt!Tudtok segíteni hogy hol van?Már megcsináltam mindent,de a kapitányt nem találom!Help! -
Pleomax365 #4991 Danke schön!
Remélem ilyen játékhiba nem adódik több:S! -
#4990 Ja és a 4. pálya az nem icelandos jobb ha tudod -
#4989 Tessék itt a mentésem -
Pleomax365 #4988 Sziasztok!
Na végig pörgettem még1-szer a Supertankeres pályát, de ugyan az:(
Szeretnék egy azutáni mentést:Dez biztos hogy valami hiba, ...
Pls írjon az aki tudna adni agy mentést-e pálya után!:D
Előre is THX -
Luxushajó is 100% -
Pleomax365 #4986 Az a röhej hogy ezen a pályán már továbbjutottam, meg az azutánin is...
Mondjuk én nem azon a folyosón mentem le a létrás,dinamitos részhez hanem én kikapcsoltam a ventillátort, és azalatt víz alatt elusztam oda!
Na mind1 visszatöltök egy kicsit aztán megcsinálom még1-szer! -
#4985 NEM!!! -
Pleomax365 #4984 Nem lehet hogy aza probléma hogy belül a hajó belsejébe nem öltem meg senkit, vagyis el se kábítottam senkit?:S -
Pleomax365 #4983 Splinter cell
Splinter cell:Pandora Tomorrow
Splonter cell: Chaos theory -
#4982 Hány Spilnter Cell-el játszottál? -
Pleomax365 #4981 Még mindig ugyan az...A supertankeres pályán járok,(NEM AZ ELSŐ RAKÉTÁS PÁLYÁN!!!!)
És eddig senkit nem öltem meg mindenki mellett elsurrantam, mindeggyik küldetés rendben, és a végéna dinamitos faszi-t is lekomanndózom:D
(azaz nem teszek vele semmit, hogy 100%legyen a missio) felmászok a létrán ki a csapóajtón helikopter leszálló pálya utánna pára észrevesznek és semmi:-S
Mi lehet a baaaaj!!!
HELP!:-S -
#4980 Srácok lenne 1 lama kérdésem :)
Esetleg nincs valami homemade hud patch a gamehez? :D
Hogy olyan legyen mint a régi sc-kbe :)
Sorry ha már volt róla szó, de nincs időm (sem kedvem) végigküzdeni magam a topikon :) -
#4979 Ja bocs.El kell kapni a csávókámat, és utánna ott lesz jobra egy létra, felmászol és jön érted a helikopter -
#4978 Nem az elso palyat kerdezi, hanem a havas hajosat, 4. az ha jol emlekszem tho. -
#4977 Elősszöris le kell állitani a rakétát hekkeléssel. Utánna jobra van egy létra , azon felmászol, utánna bal oldalt a rakéta tetején ott lesz a kötél. Felmászolj és vége a pályának -
hubispace #4976
Hali!
Icelandos pályán vagyok a supertankeres résznél, megölöm a dinamitos faszit és nem történik semmi, kell még valamit csinálni, vagy akkor mi lehet a baj, segítsetek légyszi mert egy szál hajam sem marad :))
Előre is köszike -
Ujjab pálya 100% -
#4974 Má tudja. Leirtam neki részletesen ;) -
#4973 12 cd-re szet lehet bontani a jatekot, havernak is 2 sima dvd-re van kiirva nem dualosra. SZal kb a legnagyobb fajlok merete:650-700Mb kozott mozog(es ilyenbol van 12 darab meg par kisebb fajl, vigan ramegy 2 dvd-re) -
fadi #4972 Jól irányzott szigorúan fejlövéssel megölöd a dinamitos bácsit -
Pleomax365 #4971 Nem a rakétás pályát mondom hanem a SUPERTANKERESt amikor Seize the supertanker küldetés cím alatt, kell valamit csinálni és egy ilyen ventillátor teremben vok vagy miben kijövök a víz alól és elsurranok a dinamitos fickó mellett, fel a létrán kijutok a Helikopter leszállópályán...és vége...semmi nem történik..?
Ott lent még kell valamit csinálnom?
Help!:S -
#4970 Na valaki megnézné akkor nekem mekkora a méretük a legnagyobb fájloknak a játék image fájljában? -
#4969 hu azzal én sokat szenvedtem, sose tudtam leszedni, mert valamiért felrobant mindig. Meg elakadtam mozdulni se tudtam. -
#4968 [IMG][/IMG]
2. pályán is meglett a 100%. Amint lesz idő jön a köv pálya. Természetesen a JBA-s pályákat nem linkelem bele mer az amúgy is 100% -
#4967 Fel kell menni a rakéta tejejére, és ott lesz egy egy kötél. Felmászol és vége a pályának -
Pleomax365 #4966 Na sziasztok!
Még mindig az lenne a kérdésem hogy a icelandos pályán amikor a Supertankert kell körbejárkálni, és a végén avgyok, a dinamitos csávó nem szabad hogy észrevegyen stb!
Utánna felmászok a létrán és semmi nem történik...ott mit kell csinálni..?:S
Végigjátszásom meg van de mindent úgy csináltam ahogy leírtak ott, Téged [email protected]/-> meg már felvettelek msn-re de nem láttalak eddig! -
#4965 Na sikerült megnézned? -
#4964 Figyu lenne egy kérdésem. Tudom hogy benne van a FAQ ba de inkább tőletek. most van egy 1650pro videókártya 2 gb ram de a proci gyenge. Elképzelhető az hogy amiatt tép a játék mer a proci nem hajtja meg a játékot? -
#4963 Ok, kösz azinfot, amúgy idegemben letöröltem mert felidegesített :), azóta vagy 3x kilépett -