Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegyél duplarétegû lemezt és írd rá arra. Ez is egy megoldás, az más kérdés, hogy a lemez még drága.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

FLeT
CSá nép!!! Mr.baba vagyok csak megváltoztattam a nevem!!!
Már megvan a mentés...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

fényerõt hol lehet feljeb venni?
rohadtul setét nálam

bakvarnyu
nemigen.Ez már elég reménytelen eset.

sharpwrz
Hellosztok
még mindig nincs megoldás arra, hogy menjem a game sm2-es kártyán?

...

total commander * kijelölöd a fájlt pl.:az iso-t /egér jobb gomjával hogy piros színre váltson/ * fent fájl-fájldarabolás
itt megadod hogy milyen méretben daraboljon pl.:cd 700mb és enter

így a fáljok rámennek 2 dvdre szétszedve
.:

Drephis
nem bizony...... de van 4 gigás verzió is<#bee1><#ravasz1>

help

Brolly28
ha megveszed akkor iennel nem kell bajlódni<#kacsint>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

hali mindenki ha tudja valaki hogy tudnám kiírni a SCDA 2 DVD-re akkor írjon a [email protected] fontos lenne mert az 8 GB jó lenne amit most elfoglal SEGÍTSETEK!!!!!
mrbaba
Csá néép!!
Vki meg tudná mondani, h hol van a DA mentése? (meik mappába)?
A választ elõre is thx!!

Üdv.:BABA<#alien>

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Makkmag
Igen, a kört kell nézni

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Gerbill
Ugyan úgy kell, mint amikor bombákat gyártasz a Kinshashás pályához. Nézed a kört, és úgy csinálod, hogy ne menjen ki nagyon a kör közepérõl a kereszt(vagy mi, már régen játszottam vele, nem emlékszem, pontosan hogy nézett ki)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Brolly28
az a trükk h nincs trükk ki kell húzni és kész
a sebességbõl vegyel vissza kicsit és meglesz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Örm
Hello!
A játék végén amikor a bombát kell hatástalanítani ott mia trükk amikor ki kell húzni? Nekem kifelé mindig hozzáér a belsõ két vékony piros csíkhoz.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kösz,látod erre nem is gondoltam.)

grebber
Azt a pár fájlt szedd le torrentrõl.Itt van pár lehetõség!

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
üdv, 3db fájl kellene: r20,r29,r38,r43/97 657kb/
linket vagy hasonlót tudna adni vki ahol ezek fenn vannak nemsms ??
kiírtam már régebben gondoltam elõveszem megnézem lilyen a gém de az olvasóm evvel a pár fájlal baszakodik!!!

LPKENJI
pech

más game minden jó csak ez akad, belassul...

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Brolly28
passz valszeg a winfossal van baj

vki??

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hy!
Régen kitoltam a DA-t, nem szagatott , most újraraktam és belassult, ne mtom mért.Vki tudja?

Maxtreme
Sorry ha volt már róla szó, nem leszedni a fejem 😊
Nincs valami "orvoslat" arra hogy a game ne csak 60Hz-en legyen hajlandó futni?
Ha a refreshforceal belövöm neki a 85-öt, nemes 1xüséggel nem indul el.
A coolbits regfile, pedig nem müxik (legalábbis nálam) az új driverrel.

1éb ötlet? 😄 Mert engem nagyon zavar a 60HZ, ez van 😊

A széfnyitási problémák meogldása: görgõt kicsit feljebb kell húzni, gondolom azzal lehet a forgatás sebességét állítani és ha minimumon van akkor megáll 😊

Humesz
Végülis a kérdés csak annyi lenne, hogy a Netshow verzióhoz sem kell semmi crack, ugye? Az csak annyiban különbözik a CIFE verziótól, hogy fele akkora?
Balumann
Ha mozilla -d van, akkor engedélyezd a felugró ablakokat az sg-rõl, és megfog nyilni. Vagy alul aktt a piros X-re, és nyitsd meg a felugrót, mert úgy nyílik meg.

Humesz
Bocs de nem tudok belépni a FAQ-ba, valaki elküldené nekem mailbe az egészet? 😊 ([email protected]) Elõre is nagyon köszi valakinek.
ja és úgy játszottam,h minden árnyákkal kapcsolatos dolog off,hdr off,2x-es aa,af off,a nagyon dúrva shader dolog off,és akkor gyak csak a textúrákat raktam highra,meg a model detailt..
na,eljutottam a demóba lévõ orosz pályáig,érdekes..egyenlõre nehéz lenne kihoznom a gyõztest azt illetõen,h melyik van szarabbul optimizálva a vegas vagy ez. a gépem egy: amdX2 dual 3800+,2ghz,2gb ram és egy geforce msi nx6600. emelett legújabb driver (kösz a segítséget hykao) meg a splinter is patch-elve van. azt vágom,h a videókarim nem mai gyerek,de a gépem többi része azért kétlem h feljogosítja arra,h az orosz pálya szinte játszhatatlan legyen,de a többi (börtönös,meg a fõhadiszállásos) is marha jelentõs belassulásokat produkáljon. a dolog azért is felettébb érdekes,mert a gamekapocson írt cikkben a csávóka azt írta,h igaz nem mindent effektet kapcsolt be 6600assal (pl. gondolom hdrt nem) de ezen kívül nagyjából highon futott neki simán. hát nemtom,h akkor nálam hol a hiba,de még mondom azon a fõhadiszállásos 3.pályán ahol semmi külsõ tér nem volt,ott is kurvalassú volt,nemhogy pl. egy havazós,vagy esõs pályán. na nekem személy szerint ilyen csappan meg a kedvem a játékokat illetõen. nemhiszem,h rondább lett volna pl. a dark messiah ami csutra felhúzva mindent is vajsimán futott,vagy pl. egy call of juarez,company of heroes. tudom,h nem kötelezõ a gémmel játszani,stb,de én akkoris eléggé vártam,most hozzájutottam,erre ezt kapom..
Brolly28
na nekem az van😊

hykao
Neked is a Geforce and tnt2-t kéne választanod (a "go 7" az notebookokba szánt cucc...)
hykao
Nem. "Geforce and tnt2"-t kell választanod...
Brolly28
javaslom: vedd meg a havi gamestart és a mellékelt dvd mindig van driver...

Brolly28
hát passz nekem 7-es kártyám van de 6600-ra így én sem találok...

már voltam itt,az volt az elsõ dolgom,de istentelen átláthatatlannak találom,tudniilik,a 6600as kártyám se nem "8800series" se nem "go 7" series se nem "quadro" se nem "riva 128stb." és marad a "geforce and tnt2" ami a régi kártyákra vonatkozik nem? szal én itt 6600asra vonatkozót sehol se találok.
Brolly28

meg tudna vki dobni egy linkkel a legfrissebb! geforce 6600 driverrõl? mert ami most van fenn azt a játék hardwire detectionja is bibinek észleli,és szerintem ezért van,h pár dolog a játékba pl. lépcsõk,fegyverek feketék. elõre is kösz.
köszi a választ.
Drephis
ez a memória címre hivatkozós hiba az azért van mert nincs meg crackelve?

help

heliosz007
nekem is a Cife-s verzió van meg ! és simán meg crack ill. bármien progi nélkül! semmi nem kell az elindításához

na hamarosan lejön a cife verzió már csak 1giga van vissza. kérdésem,h a faq-ba belinkelt,gamecopyworldös crackek ehhez a verzióhoz is jók, vagy csak a multi5höz??? mert nagyon nemlenne kedvem még az elindításával is baszakodni,amikor már majdnem 1 napja töltöm.
zsakosfrodo2
Ejej nyertél egyet és most eladod?

Sajnálom, hogy enyire sürgõs lett, pedig királ a game... Ha tudnám megvenném. 😞

Sürgösen eladó Splinter Cell Double Agent PC -re EREDETI JÁTÉK kézikönyv,eredeti cd kulcs ,válltáska , poszter. jó állapotu teljesen karcmentes , sajnos idö hiánya miatt sürgösen eladó!!!!!!!!!!!!!! MSN : [email protected] VAGY e-mail: [email protected]

8000 Ft

Brolly28
nem szégyen az eredeti játék

Drephis
látom te lázadsz a warez ellen. én megvenném de nincs rá pénzem<#shakehead>

help

Brolly28
ha megveszed nem kell parázni h rosz lesz meg kapsz rá 90 nap garanciát<#kacsint>

Drephis
csak parázok hogy rosszul szedi le

help

Brolly28
jó ok😊

grebber
Csak azért a te kommentedre irtam mert felsoroltál verziókat gondoltam kiegészítem!

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
A telepítõje kínai, meg az ikookat is azzal rakja ki, de a játék teljes egészében angol.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.