6081

• Csero90
    Feltettem a másik vinyóra a vistát és azon a 158.24 es béta driverrel megy a játék igaz h pályánként vagy 3xor kifagy de legalább megy :D
  • Bazska
    Csero90: Nekem is ez volt, igaz, csak 7600GT (asszem, tegnap vettem, többek között az SC: DA miatt). Nem tudom, mi segített, de először BIOS-ban minden alapra vettem (előtte ATI-kártyám volt, és az Omega Driver readme javasolt ezt-azt), aztán amiről biztosan tudtam, hogy mi, azt vissza. És aztán az NVIDIA Control Panelben a tálcáról átállítottam, hogy az AA-t és az AF-et is az alkalmazások szabályozzák. Aztán futott-szaladt... A vicces az, hogy 28-29 FPS jön ki közepes beállításokkal, és ha mindent leveszek minimumra, akkor is.
  • Viktor9202
    Azt soha nem fogod úgy megcsinálni hogy ne legyen Next Genes.Nekem is úgímaradt, de nekem nem is tép. Végig az egész játék 30-35 FPS
  • FLeT
    Mit???
  • tsarffi
    Csá!
    Lenne egy kérdésem pls válaszoljon vki: NEM TUDOM LEVENNI A NEXTGEN-T. HA LEVESZEM AKKOR MAGÁTÓL VISSZAÁLLÍTJA. Néztem patch-et de csak egy v1.0 ról v1.02-re változtatót találtam. Most kezdtem el a game-t, nagyon bejön. Tudom kicsit elkésve. de jobb később mint soha. Thx
  • ACE
    Ez nálam nem jön be, beillesztenéd újra?
  • Csero90
    Már visszaolvastam...f*szom! Erre nincs megoldás???
  • Csero90
    Hy!

Az a problémám h az összes karakter és pl a helikopter is összevissza el van kenődve de maga a játék működik csak ez így 1 kalap...8800GTS-em van és a legújjabb 32bites xp driver a 158.22
    ha vki tud akkor segítsen h mi erre a megoldás!
  • KOVU
    vagyis nem élvezhetetlen hanem játszhatatlan.
  • KOVU
    van valkinek valmilyen ötlete miért nem tudom kikapcsolni a next gen megjelenitést?
    mert igy hogy be van kapcsolva nálam sajna élvezhetetlen a játék mert annyira lassú.
    elöre is thx
  • FLeT
    Adok végigjátszást!!!(Szövegeset)
    [email protected] az MSN-em! Ha nincs MSN-ed adj e-mail címet!
  • hubispace
    Hali!

Lenne egy bosszantó problémám remélem tudtok segíteni.
    a Sea of Okhotsk pályán vagyok asszem ez a 4. és a végén meg kell őlni a kapítányt amit én sikeresen teljesítek, majd felmegyek a helikopter leszállóhelyre és a világon nem történik semmi, miért nem, mit kell csinálni??
    Megölöm a kapitányt de ugyanúgy oda vezényel a MAP aholmegöltem.
    Ötlet esetleg hogy tovább jussak???

Előre is nagyon köszi
  • Viktor9202
    Amikor elindítod a játékot, és bejön az autoran akkor laggolva húzza neked az egeret?
  • CalebJoe
    Minap gondoltam felrakrom a gémet hogy mégegyszer végigvigyem, elindítom erre mint a lassított felvétel úgy mozog benne minden karakter, próbáltam patch-el és anélkül is de semmi, van ez ellen valami megoldás?

Thanx!
  • grebber
    Ez az nvidia driver hibája szerintem más gamenél is csinál érdekességeket a 8800-as széria!
  • Doom 4
    tud vakai hasznáható ceckot adni az 1.0 ás változathoz mert mindig azt írja ki hogy hibás
  • Doom 4
    se a F.A.Q se a kerső
  • kispalika
    A FAQ másnak sem megy?
    És a kereső se.
  • Viktor9202
    Akkor tedd vissza a vistat :S
  • Nyigu
    ugyanez a hiba nálam is fenn áll.8600 gt-vel nyomom. mindent próbáltam már(kivéve az 5000 hozzászólás visszaolvasását).az az érdekes hogy szombatig vista volt a gépemen,akkor simán ment.visszaraktam az xp-t és azóta bármit csinálok olyan sam mint a láthatatlan ember.csak a ruha látszik.bazze.
  • FLeT
    A kockásnak itt a megoldása:
    http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=6443megold%E1s.JPG
  • q2w3
    ÉS a játék full felbontáson HDR-el megy.
  • q2w3
    Hy!
    Valaki nek volt már olyan problémája, hogy ha elindítom a játékot akkor nem látszik sam csak a cucca meg valami fekete cucc, mint a Pokember 3-ban Edy Brock feketében. 1.02-es patch van fent. A gépem meg biztos, hogy jó hozzá(2x1Gb ram, 8800GTS, Amd x2 5200+). :
  • LoCk
    Hi all!

Na mar csak 1 kerdes. :]

A végén az atombomba hatástalanításánál valamit felreérthetek ui. borzasztó fimonan szedem kifelé a toltetet, de mégis valami error van.

Ha valaki tud privbe plz. help!

Thx!
  • LoCk
    Hi all!

Amennyiben valaki tudna segiteni, hogyan rakjam ki ezt a buvos kockat duplazas nelkul plz. privben irja meg.

Thx!

• BmwE30M3
    szevasztok!
    tudna nekem valaki segiteni double agent-et
    futtaom elinditom h single meg ilyenek elkezd tölteni
    aztán meg kidob valami registracio miatt
    s bezár mindent!?
  • Viktor9202
    Oké értjük. Keress rá a google-ba vagy a gyártó honlapján
  • bepi
    asus p5p800 se alaplapom van soundmax integrált hangkártyával
  • Viktor9202
    Vagy frissítsd fel a hangkártyadrivert. A gyártó oldalán tuti megtalálod.Talán segít:S
  • gregtom6
    hy,bepi,lehet,hogy a játék nem támogatja a hangkártyád,talán mert régi.Vagy csak elállítottál vmit a vezérlőpultban:)
  • bepi
    ma tettem fel a játékot és nincs hang
  • bepi
    valaki meg tudja mondani miért nioncs hang a játékban köszi
  • Viktor9202
    A print gombbal. Fen találod meg, és ha megnyomtad, akkor meg pl: ACDsee-be lemented a képet
  • manutdzoli
    hogy kell printelni?
  • Viktor9202
    Printeld le amit kiír. Hátha tudok segítei
  • manutdzoli
    Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft *EMUDVD9* UNLEASHED.
    Eddig simán ment,most a betöltésnél mindig más memóriacímre hivatkozik,és nem tölti be a játékot!
  • Viktor9202
    Ja bocs most nézem a géped. ezen a gépen simán mennie kéne.ÖÖÖ milyik verzió van meg??
  • manutdzoli
    a 7900gs támogatja az sm3-at
  • manutdzoli
    Eddig ment simán minden!Most meg hirtelen szar az egész!
  • Viktor9202
    Fent a villogó felirat!!!!És én úgylátom hogy még van olyan is hogy F.A.Q fehérrel. Ha azt elolvasod akkor ráfogsz jönni miért irja ki