6081

• Viktor9202
    Igen azom van.Nekem mondjuk a teljes verzió van meg, mer a másik nekem nem kell. Sztem te is szedd le a teljest
  • Ioles
    Amúgy WinXP Profod van?
  • Ioles
    Nekem folyamatosan csinálja, tegnap tettem fel és azóta kb 2x volt kék képernyő 5-6x meg hibajelentés. A japán vagy milyen nyelvű telepítős verzióm van
  • Viktor9202
    Megnézem persze, és majd leirom 1 óra milva oks?
  • Viktor9202
    Nekem eddig csak 1 szer csinálta, de nem ennél a játéknál
  • Ioles
    Közben megcsináltam, de azért kösz a segítséget. Amúgy nálatok is ki szokott szállni hibaüzivel?- meg tölt a játék és bejön egy kék képernyő tele hibasorral, aztán csak egy reset segít rajta. Az én rendszerem kezd összeomlani vagy nálatok is ezt csinálja?
  • Ioles
    Ok akkor mit kell csinálnom?-mert ha ide megyek akkor az nem jó ha oda megyek az nem jó, merre kell mennem?
  • grebber
    Tudnál válaszolni arra amit irtam privátba?
  • Viktor9202
    1. pálya: Icelan - Geothermap Plant: 100%
  • Viktor9202
    Srácok megpróbálkozok egy brutál dologgal. Megpróbálom megcsinálni 100% ra minden pályát :D
  • Viktor9202
    A JBA-s pályákon nem muszály mindent megcsinálnod
  • Ioles
    Sziasztok!
    A börtön utáni pályán vagyok a JBA főhadiszállásán és megcsináltam a traininget amikor egy széfet kell kinyitni, ezután azt írja ki hogy töltsem fel a trójait a JBA szerverére de azt nem találom hogy hol van. Tudna vki segíteni?
  • grebber
    Valaki legyenszíves nézze meg a game image fájljában mekkora a mérete a legnagyobb fájlnak fájloknak!

Előre is köszönöm!
  • FLeT
    Mármint szövegeset magyarul...de ha mentés kell azt is adok...
  • Viktor9202
    Akinek kell végigjátszás az szoljon
  • FLeT
    Vegyél MSN-re és küldök egy végigjátszást!
    [email protected]
  • Pleomax365
    HELP:S
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    Szibériai pályán vok, a Supertanker...
    Na és a végén vagyok ahol egy ürge járkál egy dinamittal a kezében és ha észrevesz felrobbanunk, na szval Seize the suprtanker, mit kell itt csinálni? úgy játszom hogy nem gyilkolok mindenki mellett elsurranok, fel is másztam már a magas létrára de amint kijövök a helikopter leszállóra (hajón) semmi nem történik!
    Help!Mit kell itt csinálni?
    AVgy itt mindenkit lekell mészárolnom?:S
  • FLeT
    THX
  • Viktor9202
    Töltsd le aFraps ot
  • Viktor9202
    Töltsd le a [URL=http://www.fraps.com/download.php]Fraps-et[/URL. Felinstallálod, és csak el kell inditani,és vmelyik sarokba montatja az FPS számot
  • FLeT
    Mit kell beírni v. beállítani hogy mutassa az FPS-t?
  • Viktor9202
    Álítólag van olyan patch a játékhoz, hogy a grafikaátállítást állítja.Nekem is ugyan ez volt hogy nem engette átállítani és én is tépve játszottam vele.Pl: Nekem az eső pálya 28-30 FPS, a luxushajós az meg 8 FPS
  • clubcore
    én sem tudtam kivenni...azért nem is nyomtam ezt a részt.Pedig az összeset letoltam de ez a next gen miatt ugy tép hogy nagyon.....kár érte
  • KOVU
    segitene valaki
    nekem is az a problémám hogy nem veszi ki a next generationt
    bármire állitom mindig vissza álitja magátol.probáltam uj profilt is létre hozzni akkor is.
    c:\doc and settings\All users\Application Data\Ubisoft nekem ilyen ubisoft mappát nem hoz látre vagy legalábbis nem találtam sehol.
    pls help hogy vehetném ki a nextgent elöre is thx
  • teckdeck
    ahha, pl a rainbow six vegas nagyon faszán megy és csak egy vmit tettem mediumra a többi high, 1024x768-on.
    Stalker is highon megy csak a render van lejebb véve 1-el.
  • FLeT
    c:\doc and settings\All users\Application Data\Ubisoft
    Jó a géped...mennie kéne...de az is lehet hogy vmi lassítja a géped!
    csak ennél a gamnél ien?
  • gabo91
    Egy e-mailt kell dekódolnod. A képernyő megjelenő kockát kell bináris számokkal feltöltened, úgy hogy egy sorban vagy oszlopban ne legyen két ugyanolyan szám.
  • gabo91
    ott a kép linkje
  • teckdeck
    Uhh, bocsi hogy ennyiszer írok, de itt nem lehet az üzit szerekeszteni...
    A profil hol van?:S mert se dokumentumokban se a játék főkönyvtárában nem találom:S A save mappa is üres
  • teckdeck
    Amúgy a épemen elméletileg nem szabadna akadnia ugye?:D Megnyugodhatok, mert már gondoltam arra is hogy nem a legjobb:D
    Tudom hogyv an jobb, de sztem nem oylan rosz ez se:D
  • teckdeck
    Hát lejebb vettem már 1024x768-ra is és akkor se volt jó :( De kipróbálom amit mondasz és köszi.:D
    De beállítani sajna nem tudtam, mert mindíg visszaáll nextgenre :@:(
    És amúgy az miért jó ha új profilt csinálok?
  • KOVU
    hi segitene valaki
    betudná linkelni valaki hogy hogyan kell megycsinálni azt a kockás feladatot ahol egy sorban és oszlopban nem lehet ugyan az a szám.
    pls help
    elöre is thx
  • FLeT
    Szvsz a nextgennel lex a probléma! Vhogy old meg a kikapcsolását! vagy a felbontást szedd le 1024*768-ra! ha máshogy nem megy töröld a profilodat(de csak a profilt és a mentéseket ne!)és akkor ha újra belépsz akkor beállítod!
  • teckdeck
    ja és olvastam a F.A.Q-t és a legfrisseb driver van fent:)
  • teckdeck
    Hi all!

Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy nekem szaggat ezen a konfigon 1280x1024-es felbontásban, nextgen beállítás.

Processzor: Pentium IV 3Ghz
    Memória: Dualba 2 512Mb 400Mhz-es DDR
    Videókártya: ASUS Ati Radeon rx1950Pro 256Mb

Kipróbáltam hogy kikapcsolok pár dolgot de amikor kiléptem a beállításokból (persze megvolt a beállítások elfgadása) és visszamentem akkor megint nextgen-en volt és nem custom settingen:S

Lécci segítsetek hogy mi lehet a gond, mert sztem akadnia nem kéne.
    És most vagyok a havas pályán és nagyon szar.
  • mrbaba
    Nálam volt hang a full verzióba de a demót nem próbáltam!
    Nem tom hogy az AMCP szereti -e mert nekem MSI a lapom!
  • FlyHigh
    Leszedtem a demót, egész jól megy, nextgen-en van alapból meg 1024-ben, de lehet leveszem 800X600-ra. A demó pályán az ugrás után nálam nincs hang vagyis csak részleges, fütyülésnek van meg lövésnek is de másnak nincs, ez most így van direkt vagy nálam rossz vami? Esetleg ez sem szereti az ace mega codec packot?:D Köszi!
  • FLeT
    + minden pályát megkaptam!
  • FLeT
    és végigvittem...