Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Bocs, de nemvágom az angolt, ugyhogy nemigen tudtam átállitgatni a dolgokat, de a futást átkellene állitanom, mert most ugy van hogy elõ a fegyver shift majd görgöt be nomom shift és közben W és akkor futni fog nem sétálni... 😊 kicsit kraamanc igy...

a végigjátszásban azt irták hogy üssem le az öröket, lehet ütni? mert ha nincs semi a kezemben akkor késelek, de nem ütök...
És még valami a mentéseket vagy profilt hol találom? mert volt elvileg save mappa a játék könyvtárában valahol, de az üres nálam pedig van pár mentés...

köszönöm a türelmetek, és bocs az idiota kédésekért

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

FLeT
Ctrl-t lenyomod kiválasztod a granyót és már dobhatod is.
A beszélgetést ugyan így kell felvenned!(csak nem granyót veszel elõ hanem egy diktafont amit kapsz a pálya elején)A hangmintát a WC-ben kell felvenned!(de benne lesz a végigjátszásba amit küldök!)

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

DarkSector
Options és ezen bellül Controls talán???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
sziasztok.
Már párszor kérdeztem de még mindig senkise mondta el, hogy tudom a gránátot meg a füstbombákat eldobni. Valaki megmondhatná, és azt is hogy hogyan tudom a beszélgetést felveni, mi kell ahoz és hogy kell használni.
Van ez a két mérce a titkosszolgálaté, és a terroristáké, ez számit valamit, hogy melyik menyin van?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Jaja sokat, de csak telon 😊 ez az elsõ sc amivel játszok, edig tetszik.
Most viszont elakadtam a 3. pályán. Már csak 5 percem van és az idõböl, és még hátravan a szerver hackelés. (lövészeten nem is voltam)
Szoval az gond ha nemcsinálom meg a lõgyakorlatot?
És a szerver szobát hol találom, mert én bementem oda ahol egy csaj van lenyomtam a vilanyt ö fel szorakoztunk majd bement a másik szobába feltörtem ajtot bementem és odamentem géphez hogy meg hackelem akkor lebuktam. gondolom nem az a szerver szoba, de akkor azt holtalálom és micsináljak a leptopal hogy nebukjak le?

zsakosfrodo2
A katonáktól lõszert elvenni eddig egyik részben sem lehetett, ez sem kivétel alóla. Látom sokat játszottál elõzõ részekkel. 😄

DarkSector
Lõszereket itt ott lehet azért találni (kis fekete dobozok), de ellenségtõl tudomásom szerint nem....
Amúgy is arra hajt a játék, hogy lopakodjon az ember és ne mindent csak simán lelõni lehessen.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
légyszies valaki árulja el hogy tudok fegyverhez lõszert szerezni, vagy feltudok e vanni elenség fegyverét?

DarkSector
Ki kell kapcsolni a driverbeállításoknál (ha be van kapcsolva) az élsimítást és Alkalmazásvezérelt-é kell rakni.....(mert én alapba 8x-en használtam és ez volt a baj....)
Nálam ezért volt bugos a cucc......

bakvarnyu
Ez azért elég nevetséges. Nem elég, hogy csak SM3 kártáyával indul el még ez is=)

Rohamsisak
Igen, a multi részen én is meglepõdtem mert az hibátlanul indul.

Csak hogy vígasztaljalak, nekem is 8800 gtx-em van és nekem sem megy! Leveleztem egy sort a ubisoft support-tal, azt mondták, hogy február végén várható a javítás... amint látod, ez nem jött össze nekik! 😞 Egyébként vista alatt elindul, de ott meg olyan bugos, hogy nem lehet vele játszani! Az igazi rejtély az az, hogy a multi része viszont hiba nélkül megy!!!

bakvarnyu
Idén lesz új része a játéknak?

gabo91
Még mindig elsö pályán szarakodom, nemtudom leállitani a rekétát, hol kell? Mert nemtudok átjutni a másik oldalra. Meg löszert honnan tudok szerezni, vagy hogy lehet felvenni az ellenség fegyverét? Mert igen hamar elfogy a löszerem, gránátot pedig nemtudom hogy kell eldobni. És végigjátszása ha van valakinek akkor az elüldhetné. Köszi elõre is

gabo91
Nemkérdeztem, az nem az én dolgom, csak meglepödtem rajta. De a STALKER topik ban olvastam hogy pár ember panaszkodott hogy nekik meg az nem megy 8800al...
(bocs ha bunko a kérdés, de menyi péz volt a kari? priviben légyszi, ne offoljunk itt)

Rohamsisak
nem, xp professional service pack 2

DarkSector
Szerintem te vista-n akarod futtatni.... ugye?

Rohamsisak
De nem azért írtam a kérdésem hogy a videokártyám legyen a téma, azt csak infóként írtam a hibaüzenethez kapcsolódóan, esetleg lehetne a kérdésemrõl is értekezni valami használhatót?

DarkSector
Amíg nem lesz olyan game ami kihasználja, addig csak egy a sok közül...

Rohamsisak
Igen, de mielõtt valaki a fejemhez vágná hogy anyuci meg apuci dobott meg vele, szólok hogy már igencsak régóta gyûjtöttem rá, erre most meg nem akar elindulni a game.

gabo91
Mármint geforce 8800gtx? <#wow1>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rohamsisak
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy nem tudom futtatni a játékot, vagyis már az indításnál megakad a szokásos "hibát észlelt ezért leáll..." üzenettel meg v.mi runtime erorral. Próbáltam már launcherbõl is indítani, exe-t is közvetlenül de semmi. Tudom hogy a FAQ-ban benne van hogy erre nem találtak még megoldást de arra gondoltam azért megkérdezem hátha már van rá valami gyógymód csak nem frissítették a faq-t, amugy 8800gtx,a vga-m. Légyszi aki tud valami megoldást az segítsen. Elõre is köszönöm.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Léken fel, 3 ember gyilok, reflektornál gép kódolás, hátul a sátrak mögött megint merülés.....Hajón vagy....Indulj jobbra és kerülj a másik oldalra, ahol felmászhatol a hajó orránál félúton egy nemtuom mit leengedni a vízre.....szóval ezután tovább a másik oldalon fel az irányítókabinba, majd másikoldalon ki és jobbra leugrálni a hajó hátuljába majd megint körbe és útközben a korlátoknál egy kapcsolóhoz fel tudsz mászni, majd folytasd utad és találhatsz a zsákutcában egy a földön nyitva lévõ lejáratot, amivel bejuthatsz a hajó belsejébe és onnan már kicsit egyszerûbb lesz....

DarkSector
Köszönöm...
Faxa lesz a TDU és a Stalker mellett.....
Összessen 30GB a 3 játék......
Így talán még egy 40-es winyóra egy xp ráfér a játékok mellé.....<#sir>

gabo91
Sziasztok most lett meg a játék nekem. Jonak tünik bár szokatlan az irányitása valamiért, futni se tudok benne és elgtöbbször nemtudom mit kell csinálni. Elsö küldetésben akadozom épp hogy feljutottam a léken.
Végigjátszásnak és pár tanácsnak örülnék én is.
És amugy mivel tudok futni alapbeállitásnál, meg mivel tudok gránátot használni?

A végigjátszást elküldhetnétek akkor nekem is.
[email protected] (msn, e-mail)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

TCelica
Nekem egyben van meg és felrakva 11Gb. 😊)

FLeT
Persze, csak írd le az MSN-edet!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

TCelica
Nekem is elküldenéd?
Ha igen megadom a címem. 😊

DarkSector
Ha a demot végignyomja valaki, akkor tuti függõséget okoz.....
Végre egy játék, ami szép és tartalmas is.....
Csak ne 2 DVD-n lenne.....
Ja és nem tudja esetleg valaki megmondani, hogy mekkora hely kell neki a telepítésnél.....mert ha valami installban 8.5-9 gb akkor az húzos lehet.....
Valaki?

Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
Nekem bejön a játék ..

http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0

szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. 😉

További Jó játékot!!

FLeT
Összesen 16 küldetés, ebbõl 2 bónusz...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

FLeT
Ha kell átküldök egy mentést ami ez után van...

FLeT
Nekem se nagyon ment angolul de leszedtem egy végigjátszást, így olyan mintha magyar lenne...Ha kell átküldöm!

manutdzoli
Lesz magyarítás a játékhoz???Így angolul nem olyan jó játszani!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

jackson77
Hy all.
Szeretnék egy kis segységet kérni.
Feltelepítettem a játékot de amikor el akarom indítani elõször letapad az egér utána meg lefagy az egész gép.
A jegyzettömb ami telepítés után kijön abban minden ki van pipálva, vagyis mûködnie kéne.
Amit észe vettem az az hogy amikor a telepítést megkezdtem az egér már akkor is furán viselkedett, ugrált.
Ha valaki tudja mi lehet a probléma vagy járt már hasonlóképpen az legyenszives írjon.
Elõre is kössz a segítséget. Hello.

FLeT
Sikerült végigvinni a gémet és örömmel láttam a "to be continued" feliratot...
Várjuk a folytatást...[#worship

FLeT
THX

DarkSector
Fent a villogó felirat.....

Brolly28
nahát ezt fölösleges volt ide beírni...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

igen, menni fog

Viktor9202
Csatok.Most szeretnék venni egy Sapphire radeon X1950 pro-t.A Sheader 3 at támogatja.Akkor ezen a kártyán menni fog igaz?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Brolly28
na az már pont a vége
hát hajrá
szentem próbáld meg felfelé görgetni a görgõt h szaladj és úgy próbáld megcsinálni....

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

De akkor is lebukok ha olyan gyorsan fel vagy le skerázok ahogy csak lehet.
De a felvétel akkor sem sikerül mint a képen mutatom ennyit tudok fel venni vagy lebukok vagy behuzzák a függönyt.
Nos akkor mit is tegyek?

FLeT
Csá nép!
Uccsó pályán fel kell törni a kompjútert úgy mit egy széfet...
És nem forognak azok a kis karikák<#vigyor4>
Mit tegyek?
<#help>

Brolly28
biztos észrevettek

Íme a kép:
Íme a kép:
Shanghai Hoteli küldetés sikerült valakinek felvenni a titkos beszélgetést?
Mert nekem max eddig sikerül venni aztán Failed.

Brolly28
épp elég

sharpwrz
hány pálya van a játékban?

...