6081
-
#5081 8800-asokhoz már van normális driver amivel rendesen fut a game? -
szapor #5080 van benn multi?de gondolom csak eredeti game kell hozzá :S -
havasar #5079 hellom indenki!!
ajánlom figyelmetek be ezt az oldalt:
www.ansum.atw.hu -
#5078 NA AKKOR MEGTUDJA VALAKI MONDANI MELYIK BILLENTYŰVEL KAPJA EL A KÉM A KATONÁT MULTIBAN? -
#5077 Pecss kellene hozzá, mer állandóan exe-hibázik...
Gombkiosztás se ártana, mert régen játszottam vele, és pl nemtalálom a palmtop gombot, pedig mintha lett volna, stb, stb...
A settingsben se találom...
Másrészt elfelejti a grafikai beálitásokat, mindig 800x600, next gen, stb. Nem volna ez rossz, ha nem volna rossz..
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lessz még...
Dante. -
#5076 Megtudja mondani nekem vki multiban mivel kapja el hátulról a kém a katonát? előre is kösz -
#5075 Nyugi nekem se jön be. Am kérdezz nyugottan, megpróbálok segíteni neked :) -
#5074 Gyerekaek!
A Faq nekem nem jön be, a kereső pedig 0 találatot jelez. tudom, hogy volt már kint a linkje, de nem lehetne még 1x?
Dante. -
#5073 Nem hiszem, hogy lesz... -
kispalika #5072 Magyarításról mit lehet tudni? Készíti valaki?
Sajnos nem működik az oldalon belüli kereső és a FAQ sem, így nem tudok rákeresni. 63 oldalt pedig nincs kedvem elolvasni. -
dav1a #5071 hmm. Nálam nem. Nálam akkor kezd el a függöny felé jönni, ha elhaladok, vagy megállok az ablak elött (hogy mikrofonozzak). Ha nem vett észre 1 napig is ígyhagyhatom a gépet nem húzza be a függyönt. -
#5070 Valaki nem akar jönni netre játszani?
-
#5069 Istenem... Leereszkedsz a tetejáről, megálssz az ablaknál, elkezded mikrofonnal fevenni, és ha kész van kiirja hogy obijectiv complete. DE A JÁTÉKBAN DIREKT KIVAN MÁSODPERCE SZÁMOLVA HOGY MIKOR HÚZZA EL A FÜGGÖNY ÉS HOGY MIKOR LESZ MEG A MIKROFONOZÁS
-
dav1a #5068 Hogy a fenébe lehet megcsinálni azt a küldit, aminek a neve: Record the secret meeting. Elkezdek lézermikrofonozni, de elkezd jönni az ablakhoz az a testőr. Megáll egy másik ablaknál, akkor én felmehetek, akár az épület tetejéig is, de akkor is behúzza a függönyt, ha visszamegyek akor meg elbuktam és jön az a helikopter. Namost gondoltam, hogy ha failed akkor már úgy is mind1 hagyom ezt a küldit, de tovább se tudok menni. Leereszkedek teljesen az ablak elött aminél halgatózni kell és arra a párkányra érkezek, ahol ilyen ventilátorok vannak, de ottis elakadtam. Jobblenne, ha letudnám hallgatni a beszélgetést, úgyhogy ahoz kéne a help. Thx, annak aki leírja! -
#5067 Találkoztam egy érdekes buggal:)
BUG
Ja meg még van egy hibám hogy az emberek beszédét nem hallom( pl: intrókba, mikor elkapok valakit és faggatom, stbstb...) Mi lehet a gond? Integrált hang kártyát használok, de annak nem kéne bele kavarnia.
-
ASTON117 #5066 Heh má végig is vittem -
Samspye #5065 Hali!
Csak egy kérdésem lenne SCDA-ben van coop mód? Úgy mint a SCCT-ban? Vagy ha nincs akkor milyen multiplayer módok vannak?
Thx! -
ASTON117 #5064 Nem hittem volna hogy bejön mert egyszer már újraraktam és megmaradt a bug. de most hála az égnek én is végig tudom vinni -
#5063 Nagyon sok mindentől lehet...sőt letogy nincs is semmi csak kilép mert úgy döntött! Próbáld meg újrarakni... -
ASTON117 #5062 nah senki nem tud segíteni???? -
#5061 Hekkelj fel mindent. Játékban::::: F1/3D MAP/és kékkel jelzi ahova menned kell, sárgával az embereket, pirossal ha megölted őket -
vadgab #5060 sziasztok:)
Segítség kellene:)
elakadtam; a tankeren lekapcsoltam a rádió kapcsolatatot és a hídat is megtisztítottam és a hajón már senki nem él:)
De valamiért nem lesz vége a küldetésnek:)
Előre is köszi :) -
ASTON117 #5059 hy all! Remélem tmajd ti tudtok segíteni... az lenne a probléma hogy amikor az afrikai küldetés második részét betölti a játék akkor kilép azzzal hogy a double agent hibát észlelt........ pls help! -
#5058 köszi -
#5057 C:/ Doc and setting/all users/Appl data/ ubisoft....
Gyárilag rejtett a mappa szal kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését.. -
#5056 sziasztok.hol található a játék mentése ?mert én nem leltem meg -
#5055 A BÜDÖS KURVA ÉLETBE Amúgy nem megy a kártyádon -
#5054 de letöltöd a demo-t -
stipu #5053 Köszike a választ!!Esetleg nemtudom ezt pontosan valahol megnézni? -
Wheeler #5052 Helo!
Úgy tudom nem támogatja az x550 a pixel shader 3.0-át tehát nem hiszem, hogy futna, -
stipu #5051 A gépem egyéb ismertetöi: MSI 915P-COMBO2-F-s775 alaplap,Samsung 200Gb HDD Sata2, Samsung Dvd-RW, Radeon X550 256Mb videókari,1Gb DDR2 Ram,P4 3Ghz/533/512 s775.
Ha futna a gépemen akkor megvenném a game-t.Fontos lenne.Köszönöm a válaszokat. -
stipu #5050 Sziasztok!Volna egy kérdésem.Nekem Asus Extrem AX550-es videókártyám van, futna ezzel a Double Agent? Válaszotokat elöre is köszönöm. -
#5049 Mert én úgy hallottam hogy a 8800-hoz bugos a driver(ek) ?!?! -
#5048 Azzal a driverrel elvileg menni kell neki amit a kártyádhoz adtak. Azzal próbáld meg, és úgy jó lesz ;) -
#5047 Mert neked nem 8800-ad van ha jóllátom a leirásod alul! -
#5046 Nem tudom hogy ki mit mond, de nekem is fenn van végigvittem 3 szor és semmi baja nincs, semmi textura hiba,meg szerintem az előző Splinter Cell-ekkel nem is nagyon volt élmény játszani. Nem azt mondom hogy azok rosszak mer én nagy Splinter Buzi vagyok, és nekem mindegyik tetszik, de sztem a double agent a legjobb ;).De viszont a JBA-s palyaknak nem sok értelme van sztem, vagyis nem kellett volna az bele -
#5045 És elég régóta nem javitották ezt a hibát ezért nemnagyon akarok 8800-as szériát venni max ha látom hogy nomrálisan futnak majd a gamek nem ilyen hibákkal! -
#5044 Én végigvittem és tetszik maga a játék...de mivel játszottam az előző részekkel sajnos azt kell h mondjam h nem jött be ez a halvány váltás...szerintem vissza kellene állni a jó öreg megszokott splinter cell játékmenethez...megpróbálták nem jött be semmi baj...megértjük őket. -
#5043 nekem is az van de nekem el se indul mert valami exe hiba
-
#5042 Nekem is 8800GTS-em van, szét van kenődve minden, Sam láthatatlan, a felszerelés látszik csak úgy-ahogy. Ahogy látom, driver hiba.