6081

• kispalika
    Mi pontosan az a JBA és NSA csík?
  • Balumann
    Köszi már tovább jutottam, de sajnos nem riadó nélkül, és kénytelen voltam fegyvert használni sokszor :(
    Egyébként találtam egy elég érdekes bugot a játékban, a hajón. Bekellett menni a fülkébe, miután ott elintéztem a 3 emberkét aki ottvolt. Utána kimentem a másik oldalt, és bemásztam egy szellőzőbe. Ott elindultam lent, és volt egy kötél, amin fellehetett mászni, fent meg egy ajtó. Felmásztam rajta, és felmászott a levegőbe, aztán meg leesett... :| Megpróbltam minden irányból, de semmi... :/ Aztán másik irányba mentem.
    Aztán a hajó belsejébe lemásztam, jobbra rács, balra fal, ilyen vékony folyosó. Hozzábújok a falhoz, nem tudok menni. A kis folyosó bal oldalát valami láthatatlan fal védi, nem lehet odamenni ^^
    A rengeteg bug mellett egész jó játék, csak hiányolom a sötétebb részeket, ahol ellehet bújni, mint az előző részbe :( Miért nem lehetett éjszaka menni a hajóra, miért nap közbe kell... Na mind1
  • KILROY
    hi!

meg tudja vki mondani, h amikor be akarok lépni a játékba miért dob ki az asztalra hibajelentéssel?

gépem: AMD 3800+, 1 GB RAM, GeForce 8800 GTS
  • Rage47
    csald be az őröket a szobába, ahol van egy széf, és kapcsold le a lámpát. én ott kinyírtam azt, amelyik bemerészkedett...:)
  • Makkmag
    mi próbálgattuk, elég ratyi :(
  • KOVU
    hi all
    az lenne a kérdésem hogy: Akkor hogyan lehet kikapcsolni a nex gent
    olvastam vissza de csak annyit találtam hogy a telepítésnél custom gomb
    de vagy nagyon vak vagyok vagy nem tudom de ott hol?
    pls help
    elöre is köszi
  • Balumann
    Kicsit nehezek a küldetések a játékban. Most a hajón vagyok, és alig bírok haladni. Akárhogy próbálkozok, nem tok úgy továbbmenni, hogy ne legyen riadó. :S

Kipróbáltam a versus-t egyenlőre csak egyedül a gépek ellen, és hát nem győzött meg. Valakivel azért szivesen kipróbálnám!
  • ZoltanZen
    Hát figyelj bocs ha beletapostam a lekedbe azzal, hogy lefikáztam az nvidia-t, de az igazság az, hogy hiába új a kártya, ha egyszer nem tudnak rá készíteni egy normális drivert.

Egyébként csak ezekkel az új videókártyákkal van baj.
  • Balumann
    jah, teljesen új gépet állíttattunk össze, azt már nem lett volna érdemes bővíteni. Már semilyen játék nem futott rajta normálisan a worms wp -n kívül (mármint amikkel én szeretek játszani) :) Ideje volt korszerűsíteni! :D
  • hykao #5112
    Csak vettél végül SM 3.0-ás kártyát? :)
  • Balumann
    Nah újra telepítettem a windows-t, mert előtte ilyen szar módolt windowsom volt (vagyis optimalizált, meg beálított...(nightlight edition)), és az amúgy is néha hibákat írt. Mostmár rendes windows-t raktam fel, és most tökéletesen megy a játék...
    Még az elején tartok, tényleg szép grafikája van, változatosak a küldetések. Mostmár kiváncsi vagyok a továbbiakra...
  • Raylee
    Nekem - NVIDIA GeForce 7900 GS - videokarim van és tökéletesen fut a game.....erről ennyit
  • ZoltanZen
    Ez fantasztikus játék lett.

Van valakinek kedve Chaos Theory-ni?
    Hamachi: U: HungaryGamers
    P: gamer
  • Balumann
    Ennek a játéknak szerintem mind1, hogy milyen kártya, úgyis kifagy :P Azon se csodálkoztam volna, ha kiírja hogy nem elég ez a gépem se a játékhoz... :D (szóval nem lepődtem meg azon, hogy kidob).
  • ZoltanZen
    Bocs, tényleg oda van írva. Valahogy éjféltájban teljesen elvesztem a megfigyelő képességem.

Ezek szerint nem csak nvidia driverekkel van probléma.
    LOL
  • FLeT
    Oda van írva alulra neki hogy ATIx1950 pro...
  • ZoltanZen
    Gondolom neked is Nvidia-d van, mert eddig csak ezekkel a kártyákkal van probléma.

Üzenem mindenkinek, hogy aki új gépet vesz az ne vegyen, ismétlem ne vegyen Nvidia kártyát! Köszönöm!
  • Balumann
    Nah kipróbáltam én is a játékot, az új gépemmel, de sajna runtime error-al kifagy játék közbe. A vízből nem jutottam ki...
    Majd megpróbálom átállítani a dolgokat...
  • ZoltanZen
    Külföldi fórumokon azt írják, hogy meg kell várni a driver frissítését.
    Ha megnézzük ezt a képet

,akkor láthatjuk, hogy ez így élvezhetetlen.
  • drop
    nekem is 8600gt van és a driver miat nem tudokjátszani mert szétesik a kép az ember feje látszik töbi széteset valami nem tudjátok mi a megoldás
    xp2 van fent
  • ZoltanZen
    Ha jó géped van, akkor nem marhaság. De ha egyszer nem fut el tőle a játék, akkor nem sok értelme van bekapcsolni.

Egyébként nem tudjátok lesz olyan driver amivel xp-n tudok játszani ezzel a játékkal, mert nem szeretem a vistát.

8600 GT-m van.
  • hykao #5100
    Miért kell azt kivenni? :O Miért marhaság az? :O
  • ZoltanZen
    Páran kérdezték, hogy hogyan lehet kivenni ezt a high textura marhaságot. A megoldás a telepítésnél van, ha a customra mentek akkor egy egyszerű kattintással ki lehet venni.
  • ZoltanZen
    Mivel GeRa256 egy cracket akart letőlteni, gyanítom hogy nincs eredetije.

Csumi. Valaki tudna mondani egy helyet ahol le tok szedni egy megbízható cracket?

De szerintem a játék csak maga elindúlt, de játszani nem tudott vele. (ez csak feltételezés)
  • szapor
    Gera256 neked megy a multi eredetid van?vagy amikor cracelted akkor ment a multi?:D
  • ZoltanZen
    Én is ezt akartam kérdezni.
  • V43 1105
    LoooL xD, Egyébként milyen videókártyád van? :)
  • GeRa256
    bakker elnéztem bocs
  • GeRa256
    ha rákattintok a FAQ-ra akkor a splinter cell 5öt hozza be
  • GeRa256
    Kösz
  • ZoltanZen
    A FAQ-ban van egy olyan rész ami ezzel a MUST CHECK hibával foglalkozik. Szerintem nézd meg, hogy ott mit írnak róla.

Egyébként van CO-OP mód a játékban?
  • GeRa256
    Le crackeltem a multi az működik de ha single-t indítom azt írja **MUST CHECK** és utána Runtime error mi a baja?
  • Viktor9202
    Karess olyat az options/controls hogy másodlagos beállítás,
  • Szabacs
    Nem tudja valaki, hogy joypaddal lehet nyomatni a PC-s verziót, mert nem találok semmi beállítási lehetőséget hozzá.
  • szapor
    nem vírusos és jó lesz hidd el :D
  • GeRa256
    Ha innen töltöm müködni fog? és ugye nem vírusos?
  • szapor
    www.gamecopyworld.com
  • GeRa256
    Csumi. Valaki tudna mondani egy helyet ahol le tok szedni egy megbízható cracket?
  • Viktor9202
    Nem kell ordítani.Rátakarodsz arra a feliratra hogy F.A.Q és akkor rájössz
  • szapor
    VAN RAJTA MULTI?VAGY EREDETI KELL HOZZÁ?