6081
-
kispalika #5121 Mi pontosan az a JBA és NSA csík? -
#5120 Köszi már tovább jutottam, de sajnos nem riadó nélkül, és kénytelen voltam fegyvert használni sokszor :(
Egyébként találtam egy elég érdekes bugot a játékban, a hajón. Bekellett menni a fülkébe, miután ott elintéztem a 3 emberkét aki ottvolt. Utána kimentem a másik oldalt, és bemásztam egy szellőzőbe. Ott elindultam lent, és volt egy kötél, amin fellehetett mászni, fent meg egy ajtó. Felmásztam rajta, és felmászott a levegőbe, aztán meg leesett... :| Megpróbltam minden irányból, de semmi... :/ Aztán másik irányba mentem.
Aztán a hajó belsejébe lemásztam, jobbra rács, balra fal, ilyen vékony folyosó. Hozzábújok a falhoz, nem tudok menni. A kis folyosó bal oldalát valami láthatatlan fal védi, nem lehet odamenni ^^
A rengeteg bug mellett egész jó játék, csak hiányolom a sötétebb részeket, ahol ellehet bújni, mint az előző részbe :( Miért nem lehetett éjszaka menni a hajóra, miért nap közbe kell... Na mind1 -
KILROY #5119 hi!
meg tudja vki mondani, h amikor be akarok lépni a játékba miért dob ki az asztalra hibajelentéssel?
gépem: AMD 3800+, 1 GB RAM, GeForce 8800 GTS -
#5118 csald be az őröket a szobába, ahol van egy széf, és kapcsold le a lámpát. én ott kinyírtam azt, amelyik bemerészkedett...:) -
#5117 mi próbálgattuk, elég ratyi :( -
KOVU #5116 hi all
az lenne a kérdésem hogy: Akkor hogyan lehet kikapcsolni a nex gent
olvastam vissza de csak annyit találtam hogy a telepítésnél custom gomb
de vagy nagyon vak vagyok vagy nem tudom de ott hol?
pls help
elöre is köszi -
#5115 Kicsit nehezek a küldetések a játékban. Most a hajón vagyok, és alig bírok haladni. Akárhogy próbálkozok, nem tok úgy továbbmenni, hogy ne legyen riadó. :S
Kipróbáltam a versus-t egyenlőre csak egyedül a gépek ellen, és hát nem győzött meg. Valakivel azért szivesen kipróbálnám! -
#5114 Hát figyelj bocs ha beletapostam a lekedbe azzal, hogy lefikáztam az nvidia-t, de az igazság az, hogy hiába új a kártya, ha egyszer nem tudnak rá készíteni egy normális drivert.
Egyébként csak ezekkel az új videókártyákkal van baj. -
#5113 jah, teljesen új gépet állíttattunk össze, azt már nem lett volna érdemes bővíteni. Már semilyen játék nem futott rajta normálisan a worms wp -n kívül (mármint amikkel én szeretek játszani) :) Ideje volt korszerűsíteni! :D -
#5112 Csak vettél végül SM 3.0-ás kártyát? :) -
#5111 Nah újra telepítettem a windows-t, mert előtte ilyen szar módolt windowsom volt (vagyis optimalizált, meg beálított...(nightlight edition)), és az amúgy is néha hibákat írt. Mostmár rendes windows-t raktam fel, és most tökéletesen megy a játék...
Még az elején tartok, tényleg szép grafikája van, változatosak a küldetések. Mostmár kiváncsi vagyok a továbbiakra... -
#5110 Nekem - NVIDIA GeForce 7900 GS - videokarim van és tökéletesen fut a game.....erről ennyit -
#5109 Ez fantasztikus játék lett.
Van valakinek kedve Chaos Theory-ni?
Hamachi: U: HungaryGamers
P: gamer -
#5108 Ennek a játéknak szerintem mind1, hogy milyen kártya, úgyis kifagy :P Azon se csodálkoztam volna, ha kiírja hogy nem elég ez a gépem se a játékhoz... :D (szóval nem lepődtem meg azon, hogy kidob). -
#5107 Bocs, tényleg oda van írva. Valahogy éjféltájban teljesen elvesztem a megfigyelő képességem.
Ezek szerint nem csak nvidia driverekkel van probléma.
LOL
-
#5106 Oda van írva alulra neki hogy ATIx1950 pro... -
#5105 Gondolom neked is Nvidia-d van, mert eddig csak ezekkel a kártyákkal van probléma.
Üzenem mindenkinek, hogy aki új gépet vesz az ne vegyen, ismétlem ne vegyen Nvidia kártyát! Köszönöm! -
#5104 Nah kipróbáltam én is a játékot, az új gépemmel, de sajna runtime error-al kifagy játék közbe. A vízből nem jutottam ki...
Majd megpróbálom átállítani a dolgokat... -
#5103 Külföldi fórumokon azt írják, hogy meg kell várni a driver frissítését.
Ha megnézzük ezt a képet
,akkor láthatjuk, hogy ez így élvezhetetlen. -
#5102 nekem is 8600gt van és a driver miat nem tudokjátszani mert szétesik a kép az ember feje látszik töbi széteset valami nem tudjátok mi a megoldás
xp2 van fent -
#5101 Ha jó géped van, akkor nem marhaság. De ha egyszer nem fut el tőle a játék, akkor nem sok értelme van bekapcsolni.
Egyébként nem tudjátok lesz olyan driver amivel xp-n tudok játszani ezzel a játékkal, mert nem szeretem a vistát.
8600 GT-m van. -
#5100 Miért kell azt kivenni? :O Miért marhaság az? :O -
#5099 Páran kérdezték, hogy hogyan lehet kivenni ezt a high textura marhaságot. A megoldás a telepítésnél van, ha a customra mentek akkor egy egyszerű kattintással ki lehet venni. -
#5098 Mivel GeRa256 egy cracket akart letőlteni, gyanítom hogy nincs eredetije.
Csumi. Valaki tudna mondani egy helyet ahol le tok szedni egy megbízható cracket?
De szerintem a játék csak maga elindúlt, de játszani nem tudott vele. (ez csak feltételezés) -
szapor #5097 Gera256 neked megy a multi eredetid van?vagy amikor cracelted akkor ment a multi?:D -
#5096 Én is ezt akartam kérdezni. -
#5095 LoooL xD, Egyébként milyen videókártyád van? :) -
GeRa256 #5094 bakker elnéztem bocs -
GeRa256 #5093 ha rákattintok a FAQ-ra akkor a splinter cell 5öt hozza be -
GeRa256 #5092 Kösz -
#5091 A FAQ-ban van egy olyan rész ami ezzel a MUST CHECK hibával foglalkozik. Szerintem nézd meg, hogy ott mit írnak róla.
Egyébként van CO-OP mód a játékban? -
GeRa256 #5090 Le crackeltem a multi az működik de ha single-t indítom azt írja **MUST CHECK** és utána Runtime error mi a baja? -
#5089 Karess olyat az options/controls hogy másodlagos beállítás, -
Szabacs #5088 Nem tudja valaki, hogy joypaddal lehet nyomatni a PC-s verziót, mert nem találok semmi beállítási lehetőséget hozzá. -
szapor #5087 nem vírusos és jó lesz hidd el :D -
GeRa256 #5086 Ha innen töltöm müködni fog? és ugye nem vírusos? -
szapor #5085 www.gamecopyworld.com -
GeRa256 #5084 Csumi. Valaki tudna mondani egy helyet ahol le tok szedni egy megbízható cracket? -
#5083 Nem kell ordítani.Rátakarodsz arra a feliratra hogy F.A.Q és akkor rájössz -
szapor #5082 VAN RAJTA MULTI?VAGY EREDETI KELL HOZZÁ?