6081
-
#5161 Nem a crack a rossz, hanem a VgA-d, szerezz be egy sm 3 vagy sm 4-es vkarit. -
kicsizeus #5160 szegasztok nekem olyan problémám van hogy mikor elinditom a játékot akkor ezt irja ki tryng set non regisztered vertex shader nem tudom h mit jelent lehet hogy rossz a crackom ha valaki tudna segiteni előre is köszi a segitséget -
#5159 Általába egy kémnek mindig logikusnak kellene legyen, hogy mit kell csinálni :D
-
#5158 Én hangulatra megadnám a 95-öt is.Nekem pont fordítva van,ezt nembírom letenni a chaos teory-val az volt a bajom hogy folyton csak sotét pálya,meg az unalmas volt.Annyira logikus benne minden mit kell benne csinálni -
#5157 Mi bajod van a játék hangjaival meg grafikáival hogy csak 90 meg 92? :)))
más: Mikor játszottam a chaos theory-val, alig bírtam abbahagyni. De ebbe még mindig azon a pályán vagyok, amiről még multkor is írtam. Illetve szépen kicsúsztam a kötélen a helikopterbe, erre töltés után szépen kifagyott, úgy hogy csak restart segített.
Kezdenek az agyamra menni a nextgen játékok, hogy mindegyikkel csak bajok vannak, teli bug, meg optimalizálatlanság, ok nélküli fagyások, stb.. -
#5156 Még nem írtam véleményt a da-ről, diohéjban.
Tehát:
Játékélménnyrők: még az első pályara azt mondtam, h cool, a 2-ra pedig faxa, tisztára Szökés hangulat kapott el...
Igen ám innentől jön egy másfajta játéktípus... Washington kimenekitése után... hála jeléül Jamie a főgóré JBA bázisára ugrunk s innetől a elülrő szét pusztitom az ellent jellemzi.
Jó egy -két pálya még türhető volt, de már az agyamra ment, HIÁNYOZTAK az IGAZI SC-es küldetések:(((( az igazi sc pályái során csak az ohotszkis valamint az afrikai tetszett a legjobban.
Pozitívum: a történetet többféleképpen lehet újrajátszani.
A végkifejlet sztem nem osztott nem szorzott.
Grafika: 90
Hangulat: 88
Hangok Zene: 92
Játszhatóság/irányíthatóság: 99 -
#5155 Háát igazábol fel kell derítsd a hajót (captured van írva, de mind1). Bütykölni, buherálni kellesz.
Amúgy a 2. töltési résznél vagy? vagy hol? mert így nem tudom pontosan... -
#5154 Elfoglalni a hajót... -
Dévids #5153 Sziasztok!
Elakadtam az Okhotsk pályán.Ez lenne a feladat: Seize the supertanker.itt mit kell csinálni?? -
#5152 minden ablakot külön le kell okézni, nem pedig egyből becsukni a beállításokat
-
Jetfigther #5151 Feltettem a No dvd cracket de csak akkor indul a game ha dvd is benne van erre nincs valami megoldás?
A beállításokban hogy lehet megcsinálni hogy ne nextgen grafika legyen? mert nekem mindig vissza állítja nextgenre
Elöre is kösz -
#5150 Erre én is kiváncsi vagyok -
#5149 Még mindig bugos a 8800-as karikkal a game ?Mert azóta jött ki új driver. -
#5148 Maj egy isten is lesz a 9. pályán :D:D:D:D:D -
#5147 Ha hibajelentést küld próbáljátok meg futtatni Win2000-en (jobb egér az ikonra/tulajd./kompatibilitás) nálam bejött... -
#5146 fel -
DaweJr #5145 Üdv mindenkinek! Lehet, hogy hülye kérdés, de amik egy-egy küldetés végén feloldódnak kémcuccok, azokat hogy lehet használatba helyezni, vagy bármit csinálni velük, azon kívül, hogy megnézem mit lehetne velük csinálni?! Ezeket a cumókat mindeninek sikerül használni? Mer ha nem akkor meg nemértem, hogy minek vannak benne a game-be! -
ceas #5144 Nos, eddig a rohadt vs 3 miatt nem ment a game, beszereztem egy 8600gts-t, most a yasu miatt akadt ki, feltettem a crack-et és végre eljutottam a játék első képernyőjéig, node az 5123-as hozzászóláshoz hasonlóan textura hibás volt, levettem a grafot minimumra, semmi változás, leszedtem a 162.15-ös beta drivert a 158-as helyett, erre a játék indításakor kék képernyővel elszáll az egész gép. Hát ezek után úgy döntöttem hagyom ezt a szarrakást:P -
#5143 Feltetted a patch-eket? -
#5142 Nah továbbmentem egy kicsit. Nem vettem észre, ott nem kellett volna bemennem még azon az emeleten a folyosóra, hanem a mellete levő liftel kellett lemenni. Viszont először bementem, és ott olyan orbitális bugvilág van, hogy hihettlen!!! mondtam, hogy a lifttől jobbra beakartam nézni az ajtón, és átestem a földön előtte. De elindultam ma másik irányba a folyosónál, és hogy ne lássanak meg, hozzáakartam támaszkodni a falnak. Nah ilyenek történtek velem: 1, 2, 3, 4
Aztán utána még mindig nem vettem észre a liftet, és elkezdtem leugrálni!: 5
Eszméletlen! Ráadásul a grafika is olyan bugos néha. A fényerőt meg nemtudom, hogy hogyan állítsam be. Eddig nálam olyan volt a kép, mintha teljesen világos lenne, meg nappal... -
#5141 A ***** címen található utasítás a ***** címre hivatkozott.
A memóriacímen nem végezhető el a következő művelet: read
Ez lemaradt az előbb :P -
#5140 Sziasztok!
Van vkinek erre vmi ötlete? Állandóan ezt írja ki amikor lefagy.. :(
-
#5139 Mostmár tudod :) -
#5138 Jaaaa! Tényleg nem értettem, köszi a felvilágosítást. Az a rossz, hogy nincs felirat sehol se, szövegből meg nem értem annyira sajnos, főleg a hosszabbakat (amik a történethez lennének fontosak...). -
pries #5137 sziasztok!
van felirat a játékban, és ha van, hogy lehet bekapcsolni? -
#5136 van valakinek tapasztalata az uj nvidia béta(162) meghajtó terén?
hogy most még mindig bugos vele?
-
#5135 Sziasztok!
Lenne egy problemam, remelem tudtok segiteni!
Feltettem a gamet, siman ment egy darabig, aztan egyszer vagy leall, vagy kilep.Semmi szaggatas, vayg akadozas nincs ...vmi ötlet?
thx. ( ati x1600 pro) -
#5134 SPOILER!
Hát, úgy látom egyáltalán nem értesz semmit a történetből. Az "emberek, akik veled vannak" egy titkos találkozóra mennek a szálloda egyik lakosztályába, és azért nem mész velük, mert nem bíznak még benned teljesen. (tudod, kettős ügynök vagy. azért kerülsz sittre, hogy ott a bizalmába férkőzz a szemüveges csókának, aki beajánl a JBA főnökének, Emilnek - ő a kopasz csóka -, a titkos bűnszervezetbe...) Emil azt mondja, várd meg őket fent, de az NSA-től pedig azt az utasítást kapod, hogy hallgasd le a találkozót...ezért nem mész hát az emberekkel... (egyébként Sanghai-ban vagytok - Kínában, és - ha jól emlékszem - épp szilveszter éjjele van, még a visszaszámlálást és a tüzijátékot is lehet hallani-látni, ahogy ereszkedsz lefele) -
DaweJr #5133 Üdv mindenkinek! Lehet, hogy hülye kérdés, de amik egy-egy küldetés végén feloldódnak kémcuccok, azokat hogy lehet használatba helyezni, vagy bármit csinálni veük, azon kívül, hogy megnézem mit lehetne velük csinálni?! Előre is thx a választ! -
#5132 Továbbvittem a hajóst, most egy helikopterrel leszálltak egy felhőkarcoló tetejére. Én nemigazán értem, hogy az emberek akik gondolom velem vannak, azok bemennek az ajtón, én nekem meg az fent kell menni, és átjutni az őrökön...stb.. Nah mind1!
Továbbmentem, egy hatalms kör alakú, több emeletes terembe vagyok, ahol le kell menni. Valamennyi emeletet letudok menni egy lift tetején, mikor az egyik emberke leviszi. Utána megyek, és ott egy lift előtte, balra és jobbra folyosó. Gondoltam lemek lift-el, de az nem jön. Akkor elindultam jobbra, ott egy ajtó - gondoltam lépcsőház. De nem is tudom megnézni, mer ha elindulok arra, az ajtó előtt 1 méterrel átesek a földön és leesek vagy 4 emeletet, bele a földbe! (kép)
3x is megpróbáltam, mind3x leesett ^^
Ilyen nyilvánvaló bugokat még 1 játékban sem láttam. Egyenlőre itt hagytam abba tegnap!
Ja azért ez se semmi; kép2. Odaáll elém, szinte belém rug, és nem lát meg. Érdekes egyébként, hogy a játékban nekem sokkal világosab van, és éjjellátó nélkül is tisztán látok mindent mintha nappal lenne, csak képeken látom, hogy ilyennek kéne lennie :D Lehet rosszul állítottam be a kontrasztokat! -
#5131 Szerintem a 4. pályáról beszél, mer az olyan szopatós. A 8.pálya az pitiáner -
#5130 Bizalomcsík. :) Azt mutatja, hogy melyik szervezet bizalmát mennyire élvezed. (szépen megfogalmazva...) -
#5129 Melyik hajóról van szó? :O -
kispalika #5128 ha-ha-ha -
#5127 Köszi!! Kipróbálom aztán kiderül :() -
#5126 Nem erre jött ki a patch? :/ -
#5125 Azthiszem erre az volt a megoldás, hogy a Nvidia beállításainál lekell venni azokat amik ottvannak (anisztropikus szűrés, AA, stb.). Ha nem jó, akkor tegyél fel korábbi drivert... -
KOVU #5124 hi
telepitéskor azt a high textures valamit kikapcsoltam de az nem a next gen? mert nekem még mindig pipa van a next gen mellet.
akkor a nex gent sehogysem lehet kikapcsolni?
elöre is thx -
#5123 Szió!
Segítsen már valaki pls. 8600gt videókarival textúra hibásan fut a progi.. a karaktereket nem látni. Az összesítésnél pedig becsilagozza a drivert, de a legújabb van lent.. javaslat? -
#5122 Az a reklám helye...