6081
-
#5201 Sziasztok. Van már valami megoldás a 40fps mellett is belassuló játékra? -
#5200 Nincs mit. Szivesen segítünk máskor is ;) -
ptomesz #5199 köszönöm viktor és baluman, elnézést kértem az offolásért meg csak egyszer kérdeztem töbször nem fogom :)
egyébként pont ma jött meg a Tom Clancy : A sejt c könyv :) -
#5198 #4989 es hozzászólás.Ott a mentésem -
#5197 Én feltöltöttem ide a 100% os save-met. Csak nem tom megyikbe van -
#5196 Szerintem egyébként másik topicba ne kérdezzgess evvel a játékkal kapcsolatban mentést, mert csak bűntetést kaphatsz, és úgyse fognak törődni veled :S -
#5195 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER
Ittvannak a mentések, de nekem nem tudom, hogy maradt-e ott mentésem sajna. A quicksave az nemúgy van, hogy van mondjuk 3 vagy 4 hely, és mindig felülírja a régebbieket? -
ptomesz #5194 ugy értem a vinyón hol találom, mert ha te tudod sztem megtalálod a mentéseidet amiknek nagyon örülnék :) -
#5193 Load/ és nem a mission hanem a másik, már elfelejtettem mi a neve. Ott vannak azok a save-ek amiket te mentettél, a mission-ba pedig a pályák vannak -
ptomesz #5192 sajna nincs -
Djemba #5191 magyarosítás van hozzá? -
ptomesz #5190 hol a fenébe vannak egyáltalán a mentett állások?
-
#5189 Igen elég gáz, hogy nem készültek fel legalább a legalapvetőbb bénázásokra.Most nem téged szeretnélek sértegetni hanem a készítőket.De a játék nagyon jó és én élveztem, szerintem te is próbáld meg élvezni és ne bosszankodj :) -
#5188 Hát igen, nem kellett volna kigurulnom pont arra amerre ott voltak, nem tudtam, hogy kilehet egyáltlaán úgy arra. Csak benézett én meg nem tudtam mit csináljak! Kigurultam arra amerre volt, és a nyakába kerültem és nem tudtam megmozdulni. Nem bug tényleg
3x futottam neki egyenlőre csak annak a pályának, de ha odamentem az a garázsszerűség felé, akkor egyből észrevettek mindig, autó előtti részen állnak, 1 meg járkál össze-vissza. :S Nah mind1 majd próbálkozok még.
Nah de szóval, ne mond hogy az természetes, hogyha valakinek nem egyértelmű mindig mit kell csinálni, akkor ilyen orbitális bugokba kerüljön, hogy rátermek és beleragadok a nyakába, meg simán kisétálok a falon és kiesek a játékból... Ne mond nekem, hogy egy nextgen játéknál ez természetes. -
ptomesz #5187 ez a köcsög firefox húzgál alá mindent, én meg komolyan veszem :)
nem tudna valaki egy quicksavet küldeni nekem arról a bizonyos utcsó new yorkos hajós pálya elejéről? akárhányszor próbálom mindig a vizben a hajó mellett landolok -
#5186 Ecsém ki tanított téged ilyen tagoltan írni??? Jóhogynemmá' a ragokat is külön írod! Rossz olvasni is... -
#5185 Ez nem bug, már megint nem azt csinálod amit kellene, be kell húzni a házba, lehetőleg úgy, hogy ne vegyenek észre, majd bent kell hangot felvenni. Megint az a probléma, hogy félreértetted a feladatot és mást akarsz csinálni...
-
#5184 Ez nem bug!!! -
#5183 Igazándiból ez helyzettől függ.
Pl. mikor Lambert a verdájával a kerítéshez jön... duma... a duma után Enricához kell menni gyorsan.... ott is dumálunk.. smikor mondja h kövessük, ő elkezd magyarázni, oszt te addig hamar felveszed a hangját a folyosón, nem lát senki sem... -
#5182 Én tényleg szerencsétlen vok ebbe a játékba, megint történt velem egy bug.
Továbbmentem egy pályára, egy rácstól indulok, átkell mászni egy kuka után a falon, és ott vannak emberek, akik nem bíznak meg bennem gondolom, mert kiküldenek, és elkezd pirossal lejjebb menni a csík. Nah szóval ott bebújtam az autó alá, és próbálkoztam azzal a mikrofonnal felvenni a hangot. Erre az lehajolt hogy benézzen az autó alá, én meg megnyomtam az oldalrát. Kigurultam, és utána felkerültem a vállára, szó szerint a vállán illetve a másik lábam a hasában volt. :DDDD Persze mozdulni nem tudtam...
Nah ezzel kapcsolatban egy kérdésem is lenne, hogy hogy a fenébe kell felvenni azzal a lézer mikrofonnal valakinek a hangját?! A kintiek nem beszélnek cska járkálnak, bentiekhez nem tudok közel menni mert észrevesznek ha az ajtóba állok. Autó alól meg elő se tudom venni a mikrofont... :S -
#5181 Sziasztok!
Nekem is volt vmi bug a játékban anno mikor végigtoltam. A végén beleestem vmi vízbe és mission failed lett. Egy csónakot láttam távolodni és ennyi. Asszem ez már a vége főcím után volt. Vagy ez a folytatásra utalna? -
ptomesz #5180 Egy ilyen SAVE akcióm nekem is volt: pálya rész: kazaam vagy hol mikor a csatatérre kerül a pincéből a pali. el indul a teherautó a két fegyveres utána rohan. az egyik ott marad a másik vissza szalad. én elbújtam egy nagy láda mögött, sárga világítással a hátamon, meg egy palival oldalt aki háttal állt. quick save. mikor vissza töltöttem , addig töltögetett hogy mire vissza adta a képet már haltam is meg. 3x próbáltam de mindig meg halva tértem vissza, mert val'szeg míg töltött, ez a kis köcsög észre vett és agyon lőtt. Nah most ebből következtettem arra hogy a legvégén azért csobbant bele a vízbe a faszim mert lehet hogy kapaszkodnom vagy nem tudom mit kéne csinálni de a gép addig tölt hogy nincs idő csinálni semmit, a game meg közben pereg.
Elég szar egy megoldás ez így. -
#5179 én 4 buggal találkoztam
1. Az első pályán amikor a 2. keritéshez értem, átmásztam ás ott kitudam menni a pályarészről.
2. Driver bug. Ati kártyákon 7.0 , 7.1 , 7.2 , 7.3 , 7.4 es driverekkel grafikahibás az ember a ruhálya és a víz.
3. A 9. pályán lelőttem az ember, és megint ottt volt, utánna megint lelőttem, megint ot volt.Így folyamatosan
4. Amikor harmadjára vittem a játékot, ás a 3. pályának vége lett (ez a JBA-s palya volt),utánna töltöte be a 4.pályát.Leugrok ejtőernyővel és elindulok,Kiléptem a játékból mer elkelett mennem vhova.Mikor hazajöttem,tölteném be a save-emet és beesett a pálya alé,akárhányszor töltöttem. Szal ujra kelett kezdenem a pályát.
A SPLINTER CELL-EKBEN MINDIG 2 MENTÉST CSINÁLJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ NAGYON FONTOS -
#5178 elhiszem én! De én vagy 100 zavaróbb buggal találkoztam, pedig alig vittem valameddig... Azért szerintem nem én vok az egyetlen, aki találkozott bugokkal. -
#5177 Na akkor már én sem hagyom ki a láncszerű reakciót.
Jelentem, megint: ficánkafáncát leszámítva (csak az Ohotszkis pályán láttam), h bugmentes volt.
Akinek pedig bugos volt, akkor ő a leggyengébb láncszem. Viszlát! XD -
#5176 Eggyetértek veled.Nekem sem volt semmi baja,tökéletesebben ment,és még mindig ez a kedvenc játékom :):):) -
#5175 Nem fogok vitatkoznmi, de remélem azt elhiszed, hogy hullarángatózáson kívül, nekem nem volt semmi gond a játékkal -
#5174 Ezeket a bugokat nem lehet keresni, én simán végig akartam vinni a pályán. és szerintem az azért durva, hogy nem vettem észre, hogy másik oldalon még 1 emeletet lekell menni liftel, elindultam befele, majd az ajtó előtt leesek 5 emeletet, ha meg továbbmegyek akkor simán kitudok menni a falon.
Ettől én is féltem, hogy én nem vok egy profi játékos, és midnen bugba belemegyek. De azért nem tom hanyadik pályáig vittem el, és annyi bugot láttam már... Szerintem azért ez durva, főleg hogy nextgen game-ról van szó!
Igen, ficánkoló testet is láttam legalább 3x :))
-
#5173 egyet értek :) Szerintem ha úgy játszod ahogy a fejlesztők akarták, akkor nincs bug, csak ha direkt keresgéled...vagy nem tudod, hogy mit is kéne csinálni és csak lófrálsz egy pályán meg bénázol -
#5172 Nekem nem volt bugos a játék...pedig kétszer végig vittem.
Max annyi bug volt, h akit elkábítottam... annak a teste ficánkolt XDXDXD. Ha ez bug:DD -
ptomesz #5171 nem, igen :) érted :) -
ptomesz #5170 eléggé, amiket beraktál képeket a toronyházba, volt hogy nekem is lepottyant a felső szintről valahova az űrba, és nyekk :) meg beakadt az ablakba és se ki se be :) -
#5169 Kicsit bugos a játék :D -
#5168 Eredetivel játszol? és feltetted az 1.02 pecset? -
ptomesz #5167 nekem sikerült meg csókolni is tán a 2. JBA küldi végén mikor emile széfjét piszkáltam , ki ugrottam az ablakán és a csaj ablakán másztam be.
na de itt a végén is szerintem le akarna kapni de kimered a kép és se kép se hang.
meg oldottam a dolgot úgy hogy vissza töltöttem a kockás részt és a végén ki nyírattam a csajt emillel. igy mikor le kell menni a bombához már nincs enrika.
a szopás megint itt jött mikor hatástalanitottam a bombát.
jött a főcím
és mentem volna NY-ba. Itt tölt a game, egyszer csak képernyő: potyanok a vizbe, és kiirja hogy küldi sikertelen. holott még nem is csináltam semmit
bassza meg -
#5166 Ilyen közel került Enricához? Én nekem ez a szitu nem volt. -
ptomesz #5165 sziasztok! most nyomtam majdnem végig a SCDA-et. Sajna mikor Enrika be engedne a vége felé a retina scenneres ajtón mikor nyitva az ajtó és vissza jön hozzám, ki nyújtja a kezét mintha meg akarna érinteni , de fél úton meg akad és ki merevedik, nézelődnek egymásra de mozogni nem lehet csak nézelődni, közben be csukódik az ajtó is. Na itt mi tévő legyek? Más is járt már így? -
kicsizeus #5164 köszi -
#5163 i-krekkek -
kicsizeus #5162 sziasztok nem tudna valaki olyan helyet ahol a Splinter Cell Double Agent hez crackot letölteni
köszike