Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És eddig senkit nem öltem meg mindenki mellett elsurrantam, mindeggyik küldetés rendben, és a végéna dinamitos faszi-t is lekomanndózom😄
(azaz nem teszek vele semmit, hogy 100%legyen a missio) felmászok a létrán ki a csapóajtón helikopter leszálló pálya utánna pára észrevesznek és semmi:-S
Mi lehet a baaaaj!!!
HELP!:-S
Esetleg nincs valami homemade hud patch a gamehez? 😄
Hogy olyan legyen mint a régi sc-kbe 😊
Sorry ha már volt róla szó, de nincs idõm (sem kedvem) végigküzdeni magam a topikon 😊
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Hali!
Icelandos pályán vagyok a supertankeres résznél, megölöm a dinamitos faszit és nem történik semmi, kell még valamit csinálni, vagy akkor mi lehet a baj, segítsetek légyszi mert egy szál hajam sem marad 😊)
Elõre is köszike
Ott lent még kell valamit csinálnom?
Help!:S
Next PC upgrade: 2022
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
2. pályán is meglett a 100%. Amint lesz idõ jön a köv pálya. Természetesen a JBA-s pályákat nem linkelem bele mer az amúgy is 100%
Még mindig az lenne a kérdésem hogy a icelandos pályán amikor a Supertankert kell körbejárkálni, és a végén avgyok, a dinamitos csávó nem szabad hogy észrevegyen stb!
Utánna felmászok a létrán és semmi nem történik...ott mit kell csinálni..?:S
Végigjátszásom meg van de mindent úgy csináltam ahogy leírtak ott, Téged [email protected]/-> meg már felvettelek msn-re de nem láttalak eddig!
A börtön utáni pályán vagyok a JBA fõhadiszállásán és megcsináltam a traininget amikor egy széfet kell kinyitni, ezután azt írja ki hogy töltsem fel a trójait a JBA szerverére de azt nem találom hogy hol van. Tudna vki segíteni?
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
[email protected]
Szibériai pályán vok, a Supertanker...
Na és a végén vagyok ahol egy ürge járkál egy dinamittal a kezében és ha észrevesz felrobbanunk, na szval Seize the suprtanker, mit kell itt csinálni? úgy játszom hogy nem gyilkolok mindenki mellett elsurranok, fel is másztam már a magas létrára de amint kijövök a helikopter leszállóra (hajón) semmi nem történik!
Help!Mit kell itt csinálni?
AVgy itt mindenkit lekell mészárolnom?:S
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
nekem is az a problémám hogy nem veszi ki a next generationt
bármire állitom mindig vissza álitja magátol.probáltam uj profilt is létre hozzni akkor is.
c:\doc and settings\All users\Application Data\Ubisoft nekem ilyen ubisoft mappát nem hoz látre vagy legalábbis nem találtam sehol.
pls help hogy vehetném ki a nextgent elöre is thx
Stalker is highon megy csak a render van lejebb véve 1-el.
Jó a géped...mennie kéne...de az is lehet hogy vmi lassítja a géped!
csak ennél a gamnél ien?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ott a kép linkje