6081
-
#5361 Irányítással nem volt gondom. Újraindulás sokszor lesz, bugokat is fogsz találni rendesen
Multira is a chaos theory-t és pandora tomorrowot ajánlom, ezt semmikép. Single-be talán megéri megpróbálni ^^ -
#5360 Első benyomások:
-rettenetes új irányítás
-bugos, újraindult a gép tőle 2x
-
#5359 Hát én nem mondanám, nekem a Pandora tetszett a legjobban, gondolom mert azt toltam előre, azután jött az első rész, majd a CT és ma tervezem elkezdeni a Double Agentet. :D
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz csalódás. :) -
#5358 Ja, a chaos theory egész olcsó lehet majd megveszem. Aszt monják az legjobb SC -
#5357 Majd vistan is megpróbálom. Ha a FIFA 99-cet vitte akkor ezt is fogja :D -
#5356 De basszus megcsinálhatnád, és játszanánk együtt -
#5355 Sztem nem éri meg :P Ha splinterezni akarsz akkor Chaos Theory vagy Pandora Tomorrow ^^ -
#5354 Hát akkor nem játszol vele.Pedig megéri hidd el!!! -
#5353 hát, ezér az egy játékér nem akarom leformázni az egészet. -
#5352 Belemész a játék multijába, ott rámész hogy Create New Accaunt, bejöt az ubi-s oldal, azt kitöltöt és kész.Nekem is eredeti -
#5351 Vista-n egyébként eleve .NET Framework 3-s van. Tényleg bejön a Catalist framework 1-essel? Nálam mindig hibát írt amikor nem volt fenn, a 2-es keretrendszert használja. Azért jön be olyan soká. :-o -
styf #5350 hy all
lenne egy nagy problémám:D
sehogy nem birom reisztrálni a double agentet és már nagyon idegesit..eredeti a játék ugyhogy ez nem lehet baj..!!!lehet csak én vagyok hülye hozzá :D:D de el tudná nekem magyarázni valaki hogy kell mert sehogy nem akar összejönni és már nagyon szeretnám tolni multiban!!!(egyik ubisoftos játékomat se tudom regisztrálni,,,mind eredeti)elöre is köszönöm -
#5349 Lehet. Több oka is lehet hogy nem indul. Szerintem formázd le a géped, csinálj egy külön meghajtót és arra pakolj mindent ami fontos, lényeg hogy azon a meghajtón nehaggy semmit, ahol a windows van, mer az száll, a másikat meg nem formázod természetesen. Én ezt ajánlom -
#5348 csak hozzá jön a vista. Szerintetek ugy menni fog? -
#5347 xp marad természetesen. -
#5346 Hát... nemtudom mit tegyek. Kompromisszum. Vistát felrakom hozá stranglehold + double agent :) -
#5345 Hát nekem mind a 2 bejön ennélkül a szar nélkül, csak 3 szor formáztam a gépem emiatt, most sincs fenn, és már egy fél éve semmi baja -
#5344 A .NET Framework 2 az nem hülyeség elméletileg :S Ha nincs fenn a framework2 akkor az Ati Catalist se jön be, hibát ír, meg van sok dolog aminek az kell, pl. Photoshop CS 3-nak is alap ha jóltom.
Annak játékokhoz elméletileg nem sok kedvem van. -
#5343 Ja de mégis fenn van. Akkor unininstall? -
#5342 Ja oké, nem tettem fel :D
Amugy sztem nincs fenn a gépemen. Vaggggyis fennvan de csak az 1.1, asszem alap windows cucc. Azt leszedjem? Szerintem nem véletlenül van fent. -
#5341 Neeeeeeeeeeeeeeeeee. épp az a lényeg hogy ne tedd fel :S. Hülyeségeket rak fel a gépre, nekem is ez volt betettem és semmi, letöröltem és jó lett. -
#5340 Már töltöm. Remélem segít majd. -
#5339 Sszerintem nincs... Mi az? -
#5338 Fremwork 2.0 fennvan? -
#5337 Ja, és a videókarim SM3 mas, szal a minimum gépigény biztosan megvan (GF 7600, 3GHZ PIV, 1giga ram) -
#5336 Hi! Problémám az lenne hogy berakom a dvd1-t, install sc da-ra rámegyyek, és...és...nem csinál semmit... Ötlet? -
#5335 A JÁTÉK CSAK SM3-AS VIDEÓKÁRTYÁKAT SZERETI
REMÉLEM NEM IS BOMBÁZZÁTOK MÁR A TOPIC,OT, KÜLÖNBEN IS A F.A.Q. MINDENT MEGMUTAT -
#5334 Csak annyi a baja hogy a videókártyád nem támogatja az SM3. at -
#5333 Sziasztok......
Egy olyan jellgű kérdésem lenne,hogy a játék elindul, majd ha új játékot kezdek, a játék befagy, és c++ runtime errort ír ki....
mi lehet a baja?
a gépem: Sempron 3000+
1024 MB DDR2
Radeon x550
sajna nem a legjobb, de hát ez van
please segítsetek -
#5332 Most látom, hogy nem megy a FAQ mégse...
Bocs a 4 üzenetért, egybe is elfért volna! :D -
#5331 És ezen hogy futna vajon?: sempron 2500+, 1.5 GB DDR, ati x1650 pro. :D -
#5330 itt se lenne gond sztem... -
#5329 simán! -
#5328 És ezen hogy menne?
-P4 3.4ghz(HT);2gb ram;7800gs -
#5327 Na látom valaki intézkedett is. -
#5326 jah és demo nincs vagy csak én nem találok? -
#5325 hello!
ilyen gépen hogy menne(notebook)???
Duo T2080
1gb ram
és ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0
előre is thx! -
#5324 Igen, nekem az volt hogy feltettem a Stranglehold-ot és nem indult nekem se, vagy becrackeled még 1 szer, egy másik fajta crack-el -
#5323 Ide se ártana egy GYIK szerintem. :) -
Copkiller #5322 Sziasztok! Az a problémám, hogy amint elindítom a játékot megjelenik egy fekete képrenyő és ennyi. Nem driverhiba, mert más játékok mennek + tegnap még működött. Ha volt már ilyen kérdés/gond akk bocs, nem találtam meg. Vki pls segítsen, a választ előre is kösz