Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is volt vmi bug a játékban anno mikor végigtoltam. A végén beleestem vmi vízbe és mission failed lett. Egy csónakot láttam távolodni és ennyi. Asszem ez már a vége fõcím után volt. Vagy ez a folytatásra utalna?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Elég szar egy megoldás ez így.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
1. Az elsõ pályán amikor a 2. keritéshez értem, átmásztam ás ott kitudam menni a pályarészrõl.
2. Driver bug. Ati kártyákon 7.0 , 7.1 , 7.2 , 7.3 , 7.4 es driverekkel grafikahibás az ember a ruhálya és a víz.
3. A 9. pályán lelõttem az ember, és megint ottt volt, utánna megint lelõttem, megint ot volt.Így folyamatosan
4. Amikor harmadjára vittem a játékot, ás a 3. pályának vége lett (ez a JBA-s palya volt),utánna töltöte be a 4.pályát.Leugrok ejtõernyõvel és elindulok,Kiléptem a játékból mer elkelett mennem vhova.Mikor hazajöttem,tölteném be a save-emet és beesett a pálya alé,akárhányszor töltöttem. Szal ujra kelett kezdenem a pályát.
A SPLINTER CELL-EKBEN MINDIG 2 MENTÉST CSINÁLJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ NAGYON FONTOS
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Jelentem, megint: ficánkafáncát leszámítva (csak az Ohotszkis pályán láttam), h bugmentes volt.
Akinek pedig bugos volt, akkor õ a leggyengébb láncszem. Viszlát! XD
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ettõl én is féltem, hogy én nem vok egy profi játékos, és midnen bugba belemegyek. De azért nem tom hanyadik pályáig vittem el, és annyi bugot láttam már... Szerintem azért ez durva, fõleg hogy nextgen game-ról van szó!
Igen, ficánkoló testet is láttam legalább 3x 😊)
Max annyi bug volt, h akit elkábítottam... annak a teste ficánkolt XDXDXD. Ha ez bug😄D
na de itt a végén is szerintem le akarna kapni de kimered a kép és se kép se hang.
meg oldottam a dolgot úgy hogy vissza töltöttem a kockás részt és a végén ki nyírattam a csajt emillel. igy mikor le kell menni a bombához már nincs enrika.
a szopás megint itt jött mikor hatástalanitottam a bombát.
jött a fõcím
és mentem volna NY-ba. Itt tölt a game, egyszer csak képernyõ: potyanok a vizbe, és kiirja hogy küldi sikertelen. holott még nem is csináltam semmit
bassza meg
köszike
más: Mikor játszottam a chaos theory-val, alig bírtam abbahagyni. De ebbe még mindig azon a pályán vagyok, amirõl még multkor is írtam. Illetve szépen kicsúsztam a kötélen a helikopterbe, erre töltés után szépen kifagyott, úgy hogy csak restart segített.
Kezdenek az agyamra menni a nextgen játékok, hogy mindegyikkel csak bajok vannak, teli bug, meg optimalizálatlanság, ok nélküli fagyások, stb..
Tehát:
Játékélménnyrõk: még az elsõ pályara azt mondtam, h cool, a 2-ra pedig faxa, tisztára Szökés hangulat kapott el...
Igen ám innentõl jön egy másfajta játéktípus... Washington kimenekitése után... hála jeléül Jamie a fõgóré JBA bázisára ugrunk s innetõl a elülrõ szét pusztitom az ellent jellemzi.
Jó egy -két pálya még türhetõ volt, de már az agyamra ment, HIÁNYOZTAK az IGAZI SC-es küldetések😞((( az igazi sc pályái során csak az ohotszkis valamint az afrikai tetszett a legjobban.
Pozitívum: a történetet többféleképpen lehet újrajátszani.
A végkifejlet sztem nem osztott nem szorzott.
Grafika: 90
Hangulat: 88
Hangok Zene: 92
Játszhatóság/irányíthatóság: 99
Amúgy a 2. töltési résznél vagy? vagy hol? mert így nem tudom pontosan...
Elakadtam az Okhotsk pályán.Ez lenne a feladat: Seize the supertanker.itt mit kell csinálni??
A beállításokban hogy lehet megcsinálni hogy ne nextgen grafika legyen? mert nekem mindig vissza állítja nextgenre
Elöre is kösz
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Aztán utána még mindig nem vettem észre a liftet, és elkezdtem leugrálni!: 5
Eszméletlen! Ráadásul a grafika is olyan bugos néha. A fényerõt meg nemtudom, hogy hogyan állítsam be. Eddig nálam olyan volt a kép, mintha teljesen világos lenne, meg nappal...
A memóriacímen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read
Ez lemaradt az elõbb 😛
van felirat a játékban, és ha van, hogy lehet bekapcsolni?
hogy most még mindig bugos vele?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Lenne egy problemam, remelem tudtok segiteni!
Feltettem a gamet, siman ment egy darabig, aztan egyszer vagy leall, vagy kilep.Semmi szaggatas, vayg akadozas nincs ...vmi ötlet?
thx. ( ati x1600 pro)
Hát, úgy látom egyáltalán nem értesz semmit a történetbõl. Az "emberek, akik veled vannak" egy titkos találkozóra mennek a szálloda egyik lakosztályába, és azért nem mész velük, mert nem bíznak még benned teljesen. (tudod, kettõs ügynök vagy. azért kerülsz sittre, hogy ott a bizalmába férkõzz a szemüveges csókának, aki beajánl a JBA fõnökének, Emilnek - õ a kopasz csóka -, a titkos bûnszervezetbe...) Emil azt mondja, várd meg õket fent, de az NSA-tõl pedig azt az utasítást kapod, hogy hallgasd le a találkozót...ezért nem mész hát az emberekkel... (egyébként Sanghai-ban vagytok - Kínában, és - ha jól emlékszem - épp szilveszter éjjele van, még a visszaszámlálást és a tüzijátékot is lehet hallani-látni, ahogy ereszkedsz lefele)
Továbbmentem, egy hatalms kör alakú, több emeletes terembe vagyok, ahol le kell menni. Valamennyi emeletet letudok menni egy lift tetején, mikor az egyik emberke leviszi. Utána megyek, és ott egy lift elõtte, balra és jobbra folyosó. Gondoltam lemek lift-el, de az nem jön. Akkor elindultam jobbra, ott egy ajtó - gondoltam lépcsõház. De nem is tudom megnézni, mer ha elindulok arra, az ajtó elõtt 1 méterrel átesek a földön és leesek vagy 4 emeletet, bele a földbe! (kép)
3x is megpróbáltam, mind3x leesett ^^
Ilyen nyilvánvaló bugokat még 1 játékban sem láttam. Egyenlõre itt hagytam abba tegnap!
Ja azért ez se semmi; kép2. Odaáll elém, szinte belém rug, és nem lát meg. Érdekes egyébként, hogy a játékban nekem sokkal világosab van, és éjjellátó nélkül is tisztán látok mindent mintha nappal lenne, csak képeken látom, hogy ilyennek kéne lennie 😄 Lehet rosszul állítottam be a kontrasztokat!