6081

• Balumann
    Irányítással nem volt gondom. Újraindulás sokszor lesz, bugokat is fogsz találni rendesen
    Multira is a chaos theory-t és pandora tomorrowot ajánlom, ezt semmikép. Single-be talán megéri megpróbálni ^^
  • Qwerty4
    Első benyomások:
    -rettenetes új irányítás
    -bugos, újraindult a gép tőle 2x
  • Qwerty4
    Hát én nem mondanám, nekem a Pandora tetszett a legjobban, gondolom mert azt toltam előre, azután jött az első rész, majd a CT és ma tervezem elkezdeni a Double Agentet. :D
    Nagyon bízom benne, hogy nem lesz csalódás. :)
  • Pacal17
    Ja, a chaos theory egész olcsó lehet majd megveszem. Aszt monják az legjobb SC
  • Pacal17
    Majd vistan is megpróbálom. Ha a FIFA 99-cet vitte akkor ezt is fogja :D
  • Viktor9202
    De basszus megcsinálhatnád, és játszanánk együtt
  • Balumann
    Sztem nem éri meg :P Ha splinterezni akarsz akkor Chaos Theory vagy Pandora Tomorrow ^^
  • Viktor9202
    Hát akkor nem játszol vele.Pedig megéri hidd el!!!
  • Pacal17
    hát, ezér az egy játékér nem akarom leformázni az egészet.
  • Viktor9202
    Belemész a játék multijába, ott rámész hogy Create New Accaunt, bejöt az ubi-s oldal, azt kitöltöt és kész.Nekem is eredeti
  • Balumann
    Vista-n egyébként eleve .NET Framework 3-s van. Tényleg bejön a Catalist framework 1-essel? Nálam mindig hibát írt amikor nem volt fenn, a 2-es keretrendszert használja. Azért jön be olyan soká. :-o
  • styf
    hy all
    lenne egy nagy problémám:D
    sehogy nem birom reisztrálni a double agentet és már nagyon idegesit..eredeti a játék ugyhogy ez nem lehet baj..!!!lehet csak én vagyok hülye hozzá :D:D de el tudná nekem magyarázni valaki hogy kell mert sehogy nem akar összejönni és már nagyon szeretnám tolni multiban!!!(egyik ubisoftos játékomat se tudom regisztrálni,,,mind eredeti)elöre is köszönöm
  • Viktor9202
    Lehet. Több oka is lehet hogy nem indul. Szerintem formázd le a géped, csinálj egy külön meghajtót és arra pakolj mindent ami fontos, lényeg hogy azon a meghajtón nehaggy semmit, ahol a windows van, mer az száll, a másikat meg nem formázod természetesen. Én ezt ajánlom
  • Pacal17
    csak hozzá jön a vista. Szerintetek ugy menni fog?
  • Pacal17
    xp marad természetesen.
  • Pacal17
    Hát... nemtudom mit tegyek. Kompromisszum. Vistát felrakom hozá stranglehold + double agent :)
  • Viktor9202
    Hát nekem mind a 2 bejön ennélkül a szar nélkül, csak 3 szor formáztam a gépem emiatt, most sincs fenn, és már egy fél éve semmi baja
  • Balumann
    A .NET Framework 2 az nem hülyeség elméletileg :S Ha nincs fenn a framework2 akkor az Ati Catalist se jön be, hibát ír, meg van sok dolog aminek az kell, pl. Photoshop CS 3-nak is alap ha jóltom.
    Annak játékokhoz elméletileg nem sok kedvem van.
  • Pacal17
    Ja de mégis fenn van. Akkor unininstall?
  • Pacal17
    Ja oké, nem tettem fel :D

Amugy sztem nincs fenn a gépemen. Vaggggyis fennvan de csak az 1.1, asszem alap windows cucc. Azt leszedjem? Szerintem nem véletlenül van fent.
  • Viktor9202
    Neeeeeeeeeeeeeeeeee. épp az a lényeg hogy ne tedd fel :S. Hülyeségeket rak fel a gépre, nekem is ez volt betettem és semmi, letöröltem és jó lett.
  • Pacal17
    Már töltöm. Remélem segít majd.
  • Pacal17
    Sszerintem nincs... Mi az?
  • Viktor9202
    Fremwork 2.0 fennvan?
  • Pacal17
    Ja, és a videókarim SM3 mas, szal a minimum gépigény biztosan megvan (GF 7600, 3GHZ PIV, 1giga ram)
  • Pacal17
    Hi! Problémám az lenne hogy berakom a dvd1-t, install sc da-ra rámegyyek, és...és...nem csinál semmit... Ötlet?
  • Viktor9202
    A JÁTÉK CSAK SM3-AS VIDEÓKÁRTYÁKAT SZERETI
    REMÉLEM NEM IS BOMBÁZZÁTOK MÁR A TOPIC,OT, KÜLÖNBEN IS A F.A.Q. MINDENT MEGMUTAT
  • Viktor9202
    Csak annyi a baja hogy a videókártyád nem támogatja az SM3. at
  • Coyote888
    Sziasztok......

Egy olyan jellgű kérdésem lenne,hogy a játék elindul, majd ha új játékot kezdek, a játék befagy, és c++ runtime errort ír ki....
    mi lehet a baja?

a gépem: Sempron 3000+
    1024 MB DDR2
    Radeon x550

sajna nem a legjobb, de hát ez van
    please segítsetek
  • Qwerty4
    Most látom, hogy nem megy a FAQ mégse...

Bocs a 4 üzenetért, egybe is elfért volna! :D
  • Qwerty4
    És ezen hogy futna vajon?: sempron 2500+, 1.5 GB DDR, ati x1650 pro. :D
  • Qwerty4
    itt se lenne gond sztem...
  • Qwerty4
    simán!
  • skyli991
    És ezen hogy menne?
    -P4 3.4ghz(HT);2gb ram;7800gs
  • Qwerty4
    Na látom valaki intézkedett is.
  • watto
    jah és demo nincs vagy csak én nem találok?
  • watto
    hello!
    ilyen gépen hogy menne(notebook)???
    Duo T2080
    1gb ram
    és ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0

előre is thx!
  • Viktor9202
    Igen, nekem az volt hogy feltettem a Stranglehold-ot és nem indult nekem se, vagy becrackeled még 1 szer, egy másik fajta crack-el
  • Qwerty4
    Ide se ártana egy GYIK szerintem. :)
  • Copkiller
    Sziasztok! Az a problémám, hogy amint elindítom a játékot megjelenik egy fekete képrenyő és ennyi. Nem driverhiba, mert más játékok mennek + tegnap még működött. Ha volt már ilyen kérdés/gond akk bocs, nem találtam meg. Vki pls segítsen, a választ előre is kösz