Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok thx
de a gépem elég hoozzá hogy futassam high texturákkal?
Viktor9202
Én még nem próbáltam úgy feltenni, de szerintem semmi változás nincs

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

pls valaki a #5223 as hozzá szolásomra válaszolni
tudom hogy benne van FAQ ban csak nemnagyon értek a gépekhez
elöre is köszi
Balumann
igen azzal is megy...

Balumann
menne

x1650pro 512mb megy a game?tud sm 3.0?

Soldiers
Hello azt akarom kérdezni hogy Nvidia 7600 GT , 3000 proci, 1 GB rammal menne a game?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hali
csak megprobálok segiteni mert 1 ik barátomnál is ez volt de mondjuk ki nála eléggé bevolt lassulva a game :S

Nem tudom nálad hogy megy de ha ba van lassulva akkor probáld meg ugy hogy felveszed a hõérzékelõ szemüveget mert akkor csak Sam testét fogod látni és gyorsolni fog ,ha lasu nála igy már nem esett le
hi all az lenne a kérdésem hogy:
telepítékor ha kiveszem a high texturákat mennyivel fog változni a játék?

a gépem:
celeron(R) CPU 2,40Ghz
ram:1,5 Gb
Nvidia Geforce 7300 Gt

hogy erre a gépre hogyan lenne érdemes feltenni high text el vagy anélkül?
elöre is köszi
Viktor9202
Bróbáld sokszor. Nekem is lecsuszott vagy 2 szer

sharpwrz
Sziasztok!
Elakadtam a toronyházas küldetésnél! A párkányon ahol 90fokban forul és a nenonra kellene utána átcsimpaszkodni, na ott lecsuszik valamiért a fõhõsünk! Kérlek segítsetek mielõbb...

...

Viktor9202

helló!valaki tudna crack-et feltenni?
Köszönöm!!!
zsakosfrodo2
hibája

Viktor9202
Csak 1 pár driverrel gecizik. De a 7.5 az jó volt vele

Prince23
Akkor szerencsés voltam a driveremmel,,,
vagy éppenséggel nem bírja az ATI-kat a da.

Viktor9202
Semmi köze hozzá. Nekem eredeti a game, és szar driver-el nekem is olyan volt

Balumann
Mi köze van hozzá?

Prince23
Gondolom nem eredeti a játékod😄D
nekem tökéletes minõségû

Balumann
Más videókártya drivert próbálj, és állítgasd át a driverben a beállításokat (antianalising pl, meg ilyesmik).

Skynet
Hi!
Feltettem a játékot de valamiért iszonyatgrafikai hibás...
Gef7900gs-em van az tudja az SM3-at szal nemtom mi lehet a baj...Rendesen csak árnyakat látok,összemosódásokat...Textúrákat aligalig...Próbáltam grafikát összevissza állítani a hatás mindig ugyanez...5let?
Soldiers
http://www.cheathappens.com/show_az.asp?letter=S&type=3 itt van minden kód, savegame, trainer

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Káosz99
Hello vannak már cheatek? <#vigyor1>

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

Viktor9202
Játék hibálya

gabesz752
Sziasztok.
Az miért van, hogy nemtudom elmenteni a graf beállításait?
Alapból Next generation-on van, de ha leveszem standardra vagy custom majd apply meg save, vissza áll next generationra.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Viktor9202
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT BAJNOKSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rendezni szeretnék egy SCDA bajnokságot multiban!!!(lan)
Csapatokban leszünk, és mindenkinek lesz egy társa akik egymással vannak
Sorsolni fogunk hogy ki kivel játszik.
Minden csapat találjon ki magának egy nevet
1 csapatban 2 emeber lehet, mer 4 en lehetünk egy szerveren

A többit irhom lesz érdeklõdés. GYERTEK MINNÉL TÖBBEN

Aki jönni akar, az irja oda a saját nevét és a csapattársáét és a csapat nevét!!!!

Várom a jelentkezõket

A tét még nem tom mi, de sztem nem ez a lényeg 😊

kolbi870315
jaja. tervbe van véve egy új gép csak gondoltam addig is játszogatok vele. Azért köszönöm.

BF2142:kolbi, kolbi01

Viktor9202
Nincs 😞 De szerezz be egy SM 3 as Videokártyát. Megéri hidd el 😉

Balumann
nem sajna

kolbi870315
Hali!
Valahogy meglehet oldani, hogy ATI X800XT-n is menjen a game?

BF2142:kolbi, kolbi01

gabesz752
Sziasztok. Van már valami megoldás a 40fps mellett is belassuló játékra?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Viktor9202
Nincs mit. Szivesen segítünk máskor is 😉

köszönöm viktor és baluman, elnézést kértem az offolásért meg csak egyszer kérdeztem töbször nem fogom 😊
egyébként pont ma jött meg a Tom Clancy : A sejt c könyv 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Viktor9202
#4989 es hozzászólás.Ott a mentésem

Viktor9202
Én feltöltöttem ide a 100% os save-met. Csak nem tom megyikbe van

Balumann
Szerintem egyébként másik topicba ne kérdezzgess evvel a játékkal kapcsolatban mentést, mert csak bûntetést kaphatsz, és úgyse fognak törõdni veled :S

Balumann
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER
Ittvannak a mentések, de nekem nem tudom, hogy maradt-e ott mentésem sajna. A quicksave az nemúgy van, hogy van mondjuk 3 vagy 4 hely, és mindig felülírja a régebbieket?

ugy értem a vinyón hol találom, mert ha te tudod sztem megtalálod a mentéseidet amiknek nagyon örülnék 😊

Viktor9202
Load/ és nem a mission hanem a másik, már elfelejtettem mi a neve. Ott vannak azok a save-ek amiket te mentettél, a mission-ba pedig a pályák vannak

sajna nincs

magyarosítás van hozzá?

hol a fenébe vannak egyáltalán a mentett állások?

Makkmag
Igen elég gáz, hogy nem készültek fel legalább a legalapvetõbb bénázásokra.Most nem téged szeretnélek sértegetni hanem a készítõket.De a játék nagyon jó és én élveztem, szerintem te is próbáld meg élvezni és ne bosszankodj 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Balumann
Hát igen, nem kellett volna kigurulnom pont arra amerre ott voltak, nem tudtam, hogy kilehet egyáltlaán úgy arra. Csak benézett én meg nem tudtam mit csináljak! Kigurultam arra amerre volt, és a nyakába kerültem és nem tudtam megmozdulni. Nem bug tényleg <#idiota>
3x futottam neki egyenlõre csak annak a pályának, de ha odamentem az a garázsszerûség felé, akkor egybõl észrevettek mindig, autó elõtti részen állnak, 1 meg járkál össze-vissza. :S Nah mind1 majd próbálkozok még.

Nah de szóval, ne mond hogy az természetes, hogyha valakinek nem egyértelmû mindig mit kell csinálni, akkor ilyen orbitális bugokba kerüljön, hogy rátermek és beleragadok a nyakába, meg simán kisétálok a falon és kiesek a játékból... Ne mond nekem, hogy egy nextgen játéknál ez természetes.

ez a köcsög firefox húzgál alá mindent, én meg komolyan veszem 😊

nem tudna valaki egy quicksavet küldeni nekem arról a bizonyos utcsó new yorkos hajós pálya elejérõl? akárhányszor próbálom mindig a vizben a hajó mellett landolok

hykao
Ecsém ki tanított téged ilyen tagoltan írni??? Jóhogynemmá' a ragokat is külön írod! Rossz olvasni is...
Makkmag
Ez nem bug, már megint nem azt csinálod amit kellene, be kell húzni a házba, lehetõleg úgy, hogy ne vegyenek észre, majd bent kell hangot felvenni. Megint az a probléma, hogy félreértetted a feladatot és mást akarsz csinálni...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Viktor9202
Ez nem bug!!!

Prince23
Igazándiból ez helyzettõl függ.
Pl. mikor Lambert a verdájával a kerítéshez jön... duma... a duma után Enricához kell menni gyorsan.... ott is dumálunk.. smikor mondja h kövessük, õ elkezd magyarázni, oszt te addig hamar felveszed a hangját a folyosón, nem lát senki sem...

Balumann
Én tényleg szerencsétlen vok ebbe a játékba, megint történt velem egy bug.
Továbbmentem egy pályára, egy rácstól indulok, átkell mászni egy kuka után a falon, és ott vannak emberek, akik nem bíznak meg bennem gondolom, mert kiküldenek, és elkezd pirossal lejjebb menni a csík. Nah szóval ott bebújtam az autó alá, és próbálkoztam azzal a mikrofonnal felvenni a hangot. Erre az lehajolt hogy benézzen az autó alá, én meg megnyomtam az oldalrát. Kigurultam, és utána felkerültem a vállára, szó szerint a vállán illetve a másik lábam a hasában volt. 😄DDD Persze mozdulni nem tudtam...

Nah ezzel kapcsolatban egy kérdésem is lenne, hogy hogy a fenébe kell felvenni azzal a lézer mikrofonnal valakinek a hangját?! A kintiek nem beszélnek cska járkálnak, bentiekhez nem tudok közel menni mert észrevesznek ha az ajtóba állok. Autó alól meg elõ se tudom venni a mikrofont... :S