Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a gépem elég hoozzá hogy futassam high texturákkal?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
tudom hogy benne van FAQ ban csak nemnagyon értek a gépekhez
elöre is köszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
csak megprobálok segiteni mert 1 ik barátomnál is ez volt de mondjuk ki nála eléggé bevolt lassulva a game :S
Nem tudom nálad hogy megy de ha ba van lassulva akkor probáld meg ugy hogy felveszed a hõérzékelõ szemüveget mert akkor csak Sam testét fogod látni és gyorsolni fog ,ha lasu nála igy már nem esett le
telepítékor ha kiveszem a high texturákat mennyivel fog változni a játék?
a gépem:
celeron(R) CPU 2,40Ghz
ram:1,5 Gb
Nvidia Geforce 7300 Gt
hogy erre a gépre hogyan lenne érdemes feltenni high text el vagy anélkül?
elöre is köszi
Elakadtam a toronyházas küldetésnél! A párkányon ahol 90fokban forul és a nenonra kellene utána átcsimpaszkodni, na ott lecsuszik valamiért a fõhõsünk! Kérlek segítsetek mielõbb...
...
Köszönöm!!!
Feltettem a játékot de valamiért iszonyatgrafikai hibás...
Gef7900gs-em van az tudja az SM3-at szal nemtom mi lehet a baj...Rendesen csak árnyakat látok,összemosódásokat...Textúrákat aligalig...Próbáltam grafikát összevissza állítani a hatás mindig ugyanez...5let?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az miért van, hogy nemtudom elmenteni a graf beállításait?
Alapból Next generation-on van, de ha leveszem standardra vagy custom majd apply meg save, vissza áll next generationra.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Rendezni szeretnék egy SCDA bajnokságot multiban!!!(lan)
Csapatokban leszünk, és mindenkinek lesz egy társa akik egymással vannak
Sorsolni fogunk hogy ki kivel játszik.
Minden csapat találjon ki magának egy nevet
1 csapatban 2 emeber lehet, mer 4 en lehetünk egy szerveren
A többit irhom lesz érdeklõdés. GYERTEK MINNÉL TÖBBEN
Aki jönni akar, az irja oda a saját nevét és a csapattársáét és a csapat nevét!!!!
Várom a jelentkezõket
A tét még nem tom mi, de sztem nem ez a lényeg 😊
BF2142:kolbi, kolbi01
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
egyébként pont ma jött meg a Tom Clancy : A sejt c könyv 😊
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Ittvannak a mentések, de nekem nem tudom, hogy maradt-e ott mentésem sajna. A quicksave az nemúgy van, hogy van mondjuk 3 vagy 4 hely, és mindig felülírja a régebbieket?
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
3x futottam neki egyenlõre csak annak a pályának, de ha odamentem az a garázsszerûség felé, akkor egybõl észrevettek mindig, autó elõtti részen állnak, 1 meg járkál össze-vissza. :S Nah mind1 majd próbálkozok még.
Nah de szóval, ne mond hogy az természetes, hogyha valakinek nem egyértelmû mindig mit kell csinálni, akkor ilyen orbitális bugokba kerüljön, hogy rátermek és beleragadok a nyakába, meg simán kisétálok a falon és kiesek a játékból... Ne mond nekem, hogy egy nextgen játéknál ez természetes.
nem tudna valaki egy quicksavet küldeni nekem arról a bizonyos utcsó new yorkos hajós pálya elejérõl? akárhányszor próbálom mindig a vizben a hajó mellett landolok
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Pl. mikor Lambert a verdájával a kerítéshez jön... duma... a duma után Enricához kell menni gyorsan.... ott is dumálunk.. smikor mondja h kövessük, õ elkezd magyarázni, oszt te addig hamar felveszed a hangját a folyosón, nem lát senki sem...
Továbbmentem egy pályára, egy rácstól indulok, átkell mászni egy kuka után a falon, és ott vannak emberek, akik nem bíznak meg bennem gondolom, mert kiküldenek, és elkezd pirossal lejjebb menni a csík. Nah szóval ott bebújtam az autó alá, és próbálkoztam azzal a mikrofonnal felvenni a hangot. Erre az lehajolt hogy benézzen az autó alá, én meg megnyomtam az oldalrát. Kigurultam, és utána felkerültem a vállára, szó szerint a vállán illetve a másik lábam a hasában volt. 😄DDD Persze mozdulni nem tudtam...
Nah ezzel kapcsolatban egy kérdésem is lenne, hogy hogy a fenébe kell felvenni azzal a lézer mikrofonnal valakinek a hangját?! A kintiek nem beszélnek cska járkálnak, bentiekhez nem tudok közel menni mert észrevesznek ha az ajtóba állok. Autó alól meg elõ se tudom venni a mikrofont... :S