6081
-
mpio #5481 készen van, tovább segíts lécci -
mpio #5480 éppen másolomXD -
mpio #5479 oké -
#5478 annál jobb, akkor csak be kell másolni mindent a vincsire. -
mpio #5477 csak ezen most nincs iso mert úgy van ,h meg van nyitva az iso vagyis a cd-n csak úgy van ,h az autorun van röktön meg a fájlok... -
#5476 Már irtam lentebb , daemon-nal mount-olod az ISO fájlt és mindent bemásolsz a virtuális meghajtóról a vincseszterre , majd onnan próbálod telepíteni. Én ezt tenném. Másolás közben kiderül hibás-e a dvd. -
mpio #5475 még1x -
mpio #5474 sztem az lessz ,h leszedem... -
mpio #5473 és mivel tudnám megbontani az isot??? -
#5472 Hiába teszed le, nem tudja belerakni, ha hozzányulsz egyből jön a piros X
1. Vagy úgy lehet kicserélni azt a fájl-t, ha megbontod az iso-t , kicseréled és UltraIso- val csinálsz belőle egy Uj isot
2. Leszeded még 1 szer a játékot valahonnan
Végsőesetbe ha a rendszerrel lenne vmi biba, akkor formázd le a gecibe -
#5471 ez bassz egy 14 megás fájl! feltegyem valahova? -
#5470 Hát ha más megoldás nincs, akkor egyet tudok ami mindig bejön
format c:
-
mpio #5469 pedig már megpróbáltam mindent...nagyon szeretem a SC-ket eddig mindet végig toltam ezt is ki szerettem volna játszani de nem tudom aajjj -
#5468 De ha elindítja, a telepítés előkészitésénél már a fele fájlokat felmásolja, szal abba lesz a hiba -
#5467 Én csak este tudom átküldeni , egyébként asszem elég kisméretű fájlról van szó. -
mpio #5466 erre a címre ha eltudjátok vagy msn!
[email protected] -
mpio #5465 akkor pedig kérnék vmit...ha nem gond...átküldené valaki azt a fájlt??
ezt:
03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc -
#5464 Pedig CRC hiba az egyértelmű.
Hibásan írt a dvd vagy hiányzik valami.
Próbálj meg bemásolni róla mindent a vincseszterre akkor kiderül.
-
mpio #5463 unoka tesómtól kaptam...de múltkor is föltettem de akkor ment csak a v.kártyám volt rossz hozzá...most új gépem van de most meg nem akarja föltenni -
#5462 Akkor le kell töltened máshonnan. -
mpio #5461 jah és vmi CRC hibát ír ki... -
mpio #5460 csak ,h még fel sem tette a gamet -
#5459 A végén hogy lehet irányitani azt a bomba hatástalanito szart? Képtelen vagyok a két piros csík között tartani valamelyik irányba elmozdul. -
#5458 A Custom menüpöntban vedd le a 2 pipát, vagy ha nem jó ugyse, akkor töröld le, és tedd ujra, próbálj másik Crack-et -
mpio #5457 helló lehet már elhangzott ez a kérdés de akkor elnézést csak annyit ,h telepítésnél ezt írja ki:Splinter Cell Duble Agent\SCDA-offline\System\LowResTex\\03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc vmi ilyesmit kér vagy nem tom valaki tudna segíteni??? -
DaEMoN007 #5456 Csá.az lenne a gondom,h mikor bemountolom a jatekot es elojon az aoutorunja total elkezd fagyogatni a gépem,pedi a az autorun videoja siman fut tovabb.jo lenne ha vki segitene,most instalaltam ujra miatta a gépem,de sajna igy is ez a baj.a gépemen el kéne mennie... -
#5455 nekem az volt a gond h beta driverrel nyomtam :P -
#5454 Same problem -
#5453 Mindenképp tedd fel a legujabbat -
#5452 problémám a következő: a játékban csak a kkor gyulladnak ki a fényforrások
ha közel megyek hozzájuk vagyis akkor vetnek árnyékot és akkor világitja meg a textúrákat, nagyon zavaró mert távolból ugy tűnik minta nem világitana ott semmi(de nincs sötét csak effektek nincsenek) 8600gtm van és 163 drivert használok -
#5451 Sziasztok,nekem az a problémám,hogy a game szaggat,pedig elég erős gépem van,szal nem azzal van a baj,olvastam a FAQ,friss driver van fennt, de mégis szaggat,a másik pedig az hogy néha kidob valami runtime erroral,mi lehet a baj,léci segítsetek. -
Djemba #5450 meg vagyok
már a 9 pályán vagyok nagyon kíváncsi leszek a végére -
#5449 Térkép... -
#5448 Ha jól emléxem az erkély környékén, kivül nézetből -
Djemba #5447 8 pályán vagyok kockát megcsonáltam és a csajnak az irodájában is feltörtem amit kell és utánna Moss szobájában kell vmit csinálni de HOL VAN MOSS SZOBÁJA???? -
#5446 Én is viszem a gammát, d emost az a tervem, h max. 2-3 emberkét kábítok el, és ha lehet egyet sem. Csak az a gond, h a 3. missionon vagyok, vagy is inkább a 2. sc-es küldetésen, a hajón. És elrendeztem mindent, fölmászok a létrán, erre fel nem jön a kopter értem, tök érthetelenül:OOOOOOOO
Tán valakit le kell üssek? Vmi fontos embert? -
Djemba #5445 lesz majd új SC is -
Djemba #5444 rájöttem már a 7 pályán vagyok -
#5443 Írásodból ítélve most játszhatsz először Splinter cellel. Akkor legalább a Chaos Theoryval kellett volna kezdened. Ott mindent meg tanítanak a tutorial videóban.
de amúgy már csak menekülnöd kellene a pályáról, egy kötél lóg, már Lamberték várnak rád személyesen a kudarc miatt. -
#5442 Ha ennyire birka vagy, akkor ne játsz vele. ENNYIRE EGYSZERŰ