6081

• mpio
    készen van, tovább segíts lécci
  • mpio
    éppen másolomXD
  • mpio
    oké
  • bakvarnyu
    annál jobb, akkor csak be kell másolni mindent a vincsire.
  • mpio
    csak ezen most nincs iso mert úgy van ,h meg van nyitva az iso vagyis a cd-n csak úgy van ,h az autorun van röktön meg a fájlok...
  • bakvarnyu
    Már irtam lentebb , daemon-nal mount-olod az ISO fájlt és mindent bemásolsz a virtuális meghajtóról a vincseszterre , majd onnan próbálod telepíteni. Én ezt tenném. Másolás közben kiderül hibás-e a dvd.
  • mpio
    még1x
  • mpio
    sztem az lessz ,h leszedem...
  • mpio
    és mivel tudnám megbontani az isot???
  • Viktor9202
    Hiába teszed le, nem tudja belerakni, ha hozzányulsz egyből jön a piros X

1. Vagy úgy lehet kicserélni azt a fájl-t, ha megbontod az iso-t , kicseréled és UltraIso- val csinálsz belőle egy Uj isot
    2. Leszeded még 1 szer a játékot valahonnan

Végsőesetbe ha a rendszerrel lenne vmi biba, akkor formázd le a gecibe
  • bakvarnyu
    ez bassz egy 14 megás fájl! feltegyem valahova?
  • Viktor9202
    Hát ha más megoldás nincs, akkor egyet tudok ami mindig bejön

format c:
  • mpio
    pedig már megpróbáltam mindent...nagyon szeretem a SC-ket eddig mindet végig toltam ezt is ki szerettem volna játszani de nem tudom aajjj
  • Viktor9202
    De ha elindítja, a telepítés előkészitésénél már a fele fájlokat felmásolja, szal abba lesz a hiba
  • bakvarnyu
    Én csak este tudom átküldeni , egyébként asszem elég kisméretű fájlról van szó.
  • mpio
    erre a címre ha eltudjátok vagy msn!

[email protected]
  • mpio
    akkor pedig kérnék vmit...ha nem gond...átküldené valaki azt a fájlt??

ezt:

03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc
  • bakvarnyu
    Pedig CRC hiba az egyértelmű.
    Hibásan írt a dvd vagy hiányzik valami.
    Próbálj meg bemásolni róla mindent a vincseszterre akkor kiderül.
  • mpio
    unoka tesómtól kaptam...de múltkor is föltettem de akkor ment csak a v.kártyám volt rossz hozzá...most új gépem van de most meg nem akarja föltenni
  • bakvarnyu
    Akkor le kell töltened máshonnan.
  • mpio
    jah és vmi CRC hibát ír ki...
  • mpio
    csak ,h még fel sem tette a gamet
  • bakvarnyu
    A végén hogy lehet irányitani azt a bomba hatástalanito szart? Képtelen vagyok a két piros csík között tartani valamelyik irányba elmozdul.
  • Viktor9202
    A Custom menüpöntban vedd le a 2 pipát, vagy ha nem jó ugyse, akkor töröld le, és tedd ujra, próbálj másik Crack-et
  • mpio
    helló lehet már elhangzott ez a kérdés de akkor elnézést csak annyit ,h telepítésnél ezt írja ki:Splinter Cell Duble Agent\SCDA-offline\System\LowResTex\\03_Okhotsk_02_Texture_S.tlnc vmi ilyesmit kér vagy nem tom valaki tudna segíteni???
  • DaEMoN007
    Csá.az lenne a gondom,h mikor bemountolom a jatekot es elojon az aoutorunja total elkezd fagyogatni a gépem,pedi a az autorun videoja siman fut tovabb.jo lenne ha vki segitene,most instalaltam ujra miatta a gépem,de sajna igy is ez a baj.a gépemen el kéne mennie...
  • Gunner
    nekem az volt a gond h beta driverrel nyomtam :P
  • Gunner
    Same problem
  • Viktor9202
    Mindenképp tedd fel a legujabbat
  • samsung123
    problémám a következő: a játékban csak a kkor gyulladnak ki a fényforrások
    ha közel megyek hozzájuk vagyis akkor vetnek árnyékot és akkor világitja meg a textúrákat, nagyon zavaró mert távolból ugy tűnik minta nem világitana ott semmi(de nincs sötét csak effektek nincsenek) 8600gtm van és 163 drivert használok
  • Grove4
    Sziasztok,nekem az a problémám,hogy a game szaggat,pedig elég erős gépem van,szal nem azzal van a baj,olvastam a FAQ,friss driver van fennt, de mégis szaggat,a másik pedig az hogy néha kidob valami runtime erroral,mi lehet a baj,léci segítsetek.
  • Djemba
    meg vagyok
    már a 9 pályán vagyok nagyon kíváncsi leszek a végére
  • hykao #5449
    Térkép...
  • Prince23
    Ha jól emléxem az erkély környékén, kivül nézetből
  • Djemba
    8 pályán vagyok kockát megcsonáltam és a csajnak az irodájában is feltörtem amit kell és utánna Moss szobájában kell vmit csinálni de HOL VAN MOSS SZOBÁJA????
  • Prince23
    Én is viszem a gammát, d emost az a tervem, h max. 2-3 emberkét kábítok el, és ha lehet egyet sem. Csak az a gond, h a 3. missionon vagyok, vagy is inkább a 2. sc-es küldetésen, a hajón. És elrendeztem mindent, fölmászok a létrán, erre fel nem jön a kopter értem, tök érthetelenül:OOOOOOOO
    Tán valakit le kell üssek? Vmi fontos embert?
  • Djemba
    lesz majd új SC is
  • Djemba
    rájöttem már a 7 pályán vagyok
  • Prince23
    Írásodból ítélve most játszhatsz először Splinter cellel. Akkor legalább a Chaos Theoryval kellett volna kezdened. Ott mindent meg tanítanak a tutorial videóban.

de amúgy már csak menekülnöd kellene a pályáról, egy kötél lóg, már Lamberték várnak rád személyesen a kudarc miatt.
  • Viktor9202
    Ha ennyire birka vagy, akkor ne játsz vele. ENNYIRE EGYSZERŰ