Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik a videókártya, a másik a profil lehet szerintem :S
melyik van meg neked?
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft CIFE (7.87 G😎
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent *REPACK* *DVD5* NETSHOW (4.25 G😎
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft *EMUDVD9* UNLEASHED (7.82 G😎
melyik van meg neked?
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft CIFE (7.87 G😎
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent *REPACK* *DVD5* NETSHOW (4.25 G😎
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent (c) Ubisoft *EMUDVD9* UNLEASHED (7.82 G😎
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Hamarosan linkelem a hibaüzeneteket...
Nekem két (warez) verzióm volt:MULTI5, dopeman, az egyiket töröltem is mert sok helyet foglalt.Már csak a dopeman maradt, de annak viszont nincs registryje ahhoz hogy telepíteni tudjam a patcheket úgy ahogy kell.Ezért egyszerûen kicsomagoltam és bemásoltam a DA könyvtárába.De volt egy olyan mappa mindkettõbe ami az alapba nincs benne😛ackages.Bár lehet jó helyen van és úgy kell legyen.
És egyenlõre nem instaláltam fel a dx10-et, csak a dx9-et, nem hiszem hogy bezavarna, bár lehet elég neki a kártya jelenléte is.
Win reinstall elõtt azzal a crackel indult amit most is használok, tehát tuti nem az a hibás...
Nekem két (warez) verzióm volt:MULTI5, dopeman, az egyiket töröltem is mert sok helyet foglalt.Már csak a dopeman maradt, de annak viszont nincs registryje ahhoz hogy telepíteni tudjam a patcheket úgy ahogy kell.Ezért egyszerûen kicsomagoltam és bemásoltam a DA könyvtárába.De volt egy olyan mappa mindkettõbe ami az alapba nincs benne😛ackages.Bár lehet jó helyen van és úgy kell legyen.
És egyenlõre nem instaláltam fel a dx10-et, csak a dx9-et, nem hiszem hogy bezavarna, bár lehet elég neki a kártya jelenléte is.
Win reinstall elõtt azzal a crackel indult amit most is használok, tehát tuti nem az a hibás...
Qwerty4
Nálam kb. 10x is volt, pedig csak a 2. hajó kezdéséig vittem el (tovább nem volt kedvem vinni).
A vga lesz a hunyó nállad, mer haveromnál is ezvolt hogy beletettük a dx 10 es karit a gépbe és nem indult visszatettük a régit és ment. De mit ír ki neked? Mer a crack is lehet szar, ha az egyik nem jó akkor a másikkal tuti elindul. Patch-et tedd fel, elég az 1.01 es et felrakni, mer az 1.02-es a multit javítja. Itt a crack
Ugyanez a helyzet, sõt nálam még a legfrisebb direct x is fennt van, de így sem hajlandó elindulni...vga az hd2600xt, ezzel simán kéne futnia maxon.
Qwerty4
Én feltettem egy processzor drivert- meg mindig felteszem a legujabb vga driver-t és az alul látható configon megy 40-50 fps-el maxon!!!
Nálam például az volt, de tényleg sokszor, 2 percet nem lehetett rajta játszodni.
Azért beszélek múltidõbe, mert már el se indul.Más játékkal meg semmi gond, HL2-Ep2, MoHA is tökéletesen fut/ott.
Azért beszélek múltidõbe, mert már el se indul.Más játékkal meg semmi gond, HL2-Ep2, MoHA is tökéletesen fut/ott.
Qwerty4
Mér lenne sokszor újraindulás? Nálam pl végigjátszás során egyser sem volt!
Next PC upgrade: 2022
Komolyan mondom ilyen geci játékot életembe nem láttam.<#levele>#levele><#levele>#levele>
Most már el se indul, Runtime Error és vége.Mi ez?<#falbav>#falbav>
Most már el se indul, Runtime Error és vége.Mi ez?<#falbav>#falbav>
Qwerty4
Ja training, nem trainer, no mind1. 😊
Ha a menüben egy kicsit jobban szétnéztél volna akkor észrevehetted volna a trainert is.
Ha a menüben egy kicsit jobban szétnéztél volna akkor észrevehetted volna a trainert is.
Qwerty4
Hihetetlen mennyi problémátok van, én feltettem a legujabb drivert és tökéletesen megy, egyszersem irt ki hibát, egyszersem indult ujra, max 1-2 bug
Tréning is van a játékba? ^^
Én elkezdtem és egybõl ugrott ki a helikopterbõl, úszni kellett. Elkezdtem úszni, majd újraindulst a gép, ezt megcsinálta velem 2x is. Aztán valahogyan mégis sikerült továbbmennem, átvittem az elsõ pályát, utána töltéskor szépen restart. Ezekután csak töltéskor indult újra még 3x-4x 😄
A multit nem neked írtam :-)
Én elkezdtem és egybõl ugrott ki a helikopterbõl, úszni kellett. Elkezdtem úszni, majd újraindulst a gép, ezt megcsinálta velem 2x is. Aztán valahogyan mégis sikerült továbbmennem, átvittem az elsõ pályát, utána töltéskor szépen restart. Ezekután csak töltéskor indult újra még 3x-4x 😄
A multit nem neked írtam :-)
A multi nem érdekel, csak a single érdekelne.
A #5359-ból már kiderülhetett, hogy végigvittem 1.-3. részig.
Itt most az akaszt ki, hogy feltettem az 1.02 patch-t és nem javul.
Amúgy úgy fagyogat, hogy nem tudom végigvinni a trainert se...eléggé gyakran...<#duhos2>#duhos2>
A #5359-ból már kiderülhetett, hogy végigvittem 1.-3. részig.
Itt most az akaszt ki, hogy feltettem az 1.02 patch-t és nem javul.
Amúgy úgy fagyogat, hogy nem tudom végigvinni a trainert se...eléggé gyakran...<#duhos2>#duhos2>
Qwerty4
Irányítással nem volt gondom. Újraindulás sokszor lesz, bugokat is fogsz találni rendesen <#nyes>#nyes>
Multira is a chaos theory-t és pandora tomorrowot ajánlom, ezt semmikép. Single-be talán megéri megpróbálni ^^
Multira is a chaos theory-t és pandora tomorrowot ajánlom, ezt semmikép. Single-be talán megéri megpróbálni ^^
Elsõ benyomások:
-rettenetes új irányítás
-bugos, újraindult a gép tõle 2x
<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
-rettenetes új irányítás
-bugos, újraindult a gép tõle 2x
<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
Qwerty4
Hát én nem mondanám, nekem a Pandora tetszett a legjobban, gondolom mert azt toltam elõre, azután jött az elsõ rész, majd a CT és ma tervezem elkezdeni a Double Agentet. 😄
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz csalódás. 😊
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz csalódás. 😊
Qwerty4
Belemész a játék multijába, ott rámész hogy Create New Accaunt, bejöt az ubi-s oldal, azt kitöltöt és kész.Nekem is eredeti
Vista-n egyébként eleve .NET Framework 3-s van. Tényleg bejön a Catalist framework 1-essel? Nálam mindig hibát írt amikor nem volt fenn, a 2-es keretrendszert használja. Azért jön be olyan soká. :-o
hy all
lenne egy nagy problémám😄
sehogy nem birom reisztrálni a double agentet és már nagyon idegesit..eredeti a játék ugyhogy ez nem lehet baj..!!!lehet csak én vagyok hülye hozzá 😄😄 de el tudná nekem magyarázni valaki hogy kell mert sehogy nem akar összejönni és már nagyon szeretnám tolni multiban!!!(egyik ubisoftos játékomat se tudom regisztrálni,,,mind eredeti)elöre is köszönöm
lenne egy nagy problémám😄
sehogy nem birom reisztrálni a double agentet és már nagyon idegesit..eredeti a játék ugyhogy ez nem lehet baj..!!!lehet csak én vagyok hülye hozzá 😄😄 de el tudná nekem magyarázni valaki hogy kell mert sehogy nem akar összejönni és már nagyon szeretnám tolni multiban!!!(egyik ubisoftos játékomat se tudom regisztrálni,,,mind eredeti)elöre is köszönöm
Lehet. Több oka is lehet hogy nem indul. Szerintem formázd le a géped, csinálj egy külön meghajtót és arra pakolj mindent ami fontos, lényeg hogy azon a meghajtón nehaggy semmit, ahol a windows van, mer az száll, a másikat meg nem formázod természetesen. Én ezt ajánlom
Hát nekem mind a 2 bejön ennélkül a szar nélkül, csak 3 szor formáztam a gépem emiatt, most sincs fenn, és már egy fél éve semmi baja
A .NET Framework 2 az nem hülyeség elméletileg :S Ha nincs fenn a framework2 akkor az Ati Catalist se jön be, hibát ír, meg van sok dolog aminek az kell, pl. Photoshop CS 3-nak is alap ha jóltom.
Annak játékokhoz elméletileg nem sok kedvem van.
Annak játékokhoz elméletileg nem sok kedvem van.
Ja oké, nem tettem fel 😄
Amugy sztem nincs fenn a gépemen. Vaggggyis fennvan de csak az 1.1, asszem alap windows cucc. Azt leszedjem? Szerintem nem véletlenül van fent.
Amugy sztem nincs fenn a gépemen. Vaggggyis fennvan de csak az 1.1, asszem alap windows cucc. Azt leszedjem? Szerintem nem véletlenül van fent.
Neeeeeeeeeeeeeeeeee. épp az a lényeg hogy ne tedd fel :S. Hülyeségeket rak fel a gépre, nekem is ez volt betettem és semmi, letöröltem és jó lett.
Ja, és a videókarim SM3 mas, szal a minimum gépigény biztosan megvan (GF 7600, 3GHZ PIV, 1giga ram)
Hi! Problémám az lenne hogy berakom a dvd1-t, install sc da-ra rámegyyek, és...és...nem csinál semmit... Ötlet?
A JÁTÉK CSAK SM3-AS VIDEÓKÁRTYÁKAT SZERETI
REMÉLEM NEM IS BOMBÁZZÁTOK MÁR A TOPIC,OT, KÜLÖNBEN IS A F.A.Q. MINDENT MEGMUTAT
REMÉLEM NEM IS BOMBÁZZÁTOK MÁR A TOPIC,OT, KÜLÖNBEN IS A F.A.Q. MINDENT MEGMUTAT
Csak annyi a baja hogy a videókártyád nem támogatja az SM3. at
Sziasztok......
Egy olyan jellgû kérdésem lenne,hogy a játék elindul, majd ha új játékot kezdek, a játék befagy, és c++ runtime errort ír ki....
mi lehet a baja?
a gépem: Sempron 3000+
1024 MB DDR2
Radeon x550
sajna nem a legjobb, de hát ez van
please segítsetek
Egy olyan jellgû kérdésem lenne,hogy a játék elindul, majd ha új játékot kezdek, a játék befagy, és c++ runtime errort ír ki....
mi lehet a baja?
a gépem: Sempron 3000+
1024 MB DDR2
Radeon x550
sajna nem a legjobb, de hát ez van
please segítsetek
\"You cannot change your fate\"