6081
-
#5521 Felőlem multizhatunk :)nekem is eredeti -
#5520 hi!
Vki multizik még a DA-vel?
eredeti a gamma, de felpatchaltem és crackeltem is... szal... kén multizak... -
mikiking #5519 hát az 1. pályán ilyet nem lehetett,torkot mg még nem vágtam el -
mrpeck #5518 Simán el lehet vágni a torkát.
HA fekszik az ágyon letérdelheted, vagy torokelvágás. -
mikiking #5517 de nekem a elkapásos modszerek teccenke,akoor vmi tipp a kérdésemre ?
-
#5516 A kábítólövedék a legjobb meg a pisztoly. -
mrpeck #5515 Köszi!!! -
mrpeck #5514 Mondjuk a hajós pályán sokat kell ölni!!!!!! -
#5513 ELvileg nem is nagyon kéne ölni a játékban vagy csak elvétve.. -
mikiking #5512 Egy kis kérdésem lenne ? A két ölés módszeren kívül,amikor a bal egérgommbal hátulrol elkapom és hátbatérdelem vagy , meg a jobb egérgommbal hátulrol elkapom és megfojtom,azon kivül van még valami ölésmódszer ? mert ez a 2 nagyon uncsi ... -
#5511 Hi!
Szedd le a végigjátszást!innen -
mikiking #5510 le kell huzni a xinput1_1.dll fájlt .... és be másolni a system 32 be ,ennyi :D -
DaEMoN007 #5509 es hogyan sikerult:)?mert nekem ha nem az autorunnal inditom hanem az exe-rol akkor nekem is ezt irja. -
mikiking #5508 Na 2 óra keresés meg minden próbálgatás után sikerült elinditanom a játékot,és játszani :D bomba jo...runtime error lezúzva do picse :D -
mikiking #5507 menne ! -
Bale123 #5506 szerintetek ezen menne?: 756mb ram, 2.1 Ghz proci, NX7600GT videokártya -
mrpeck #5505 Helló!
Segítene valaki?
Az utolsó pályát kivéve minden küldetésem 100%-os.
Viszont az uccsó pálya(JBA part4, final shoutdown)-t nem tudom 100%-osra megcsinálni.
Küldene valaki 1 rövidebb leírást, hogyan lehet 100%-osra megcsinálni??
thx -
mikiking #5504 Mi van ha ezt irja ki ??? Akármelyik verzio van fetnt,lehuztam mindet a netről,ahányat leltem,mindegyiknél ezt irja ki....
A gépem biztos hogy nem kicsi hozzá, Java fent van,Net framework 2 fent van..vistám van amugy . 32es . sőt be is van crackelve a game
[IMG][/IMG] -
DaEMoN007 #5503 csak erdekes,h mar a jatek autorunja még az instalalas elott 100%ra terheli a procimat,es azert akad olyan durvam.mar ujrainstalaltam miatta a gepem is de nem segitett sajna:( -
#5502 Ezt neked kell megoldani a géppel van valami nem hiszem, hogy a játék hibája. Próbáljál ki többféle videokártya meg hangkártya drivert esetleg frissitsd a directx-et.
-
DaEMoN007 #5501 Csá.az lenne a gondom,h mikor bemountolom a jatekot es elojon az aoutorunja total elkezd fagyogatni a gépem,pedi a az autorun videoja siman fut tovabb.jo lenne ha vki segitene,most instalaltam ujra miatta a gépem,de sajna igy is ez a baj.a gépemen el kéne mennie... vki irhatna ra,mar masodszor irtam ezt:( -
mpio #5500 nm -
Pleomax365 #5499 Köszi szépen, sikerált!
Már látom Fishert bácsit:D -
mpio #5498 rámész ,h download driver és ott meg adod az adatait ,h pl. 8600GT és akkor kidobja a legfrissebet! -
mpio #5497 hát akkor itt: www.nvidia.com -
Pleomax365 #5496 NE GS---hanem GT!! -
Pleomax365 #5495 Oké,
És ő Ha van egy Geforce 8600GS-em ahoz hol találok uj drivert:S:S
Ebben angyon kezdő vok és még google a barátom se akar segíteni!
Csak valami linket pls! -
mpio #5494 lehet driver hiba..asszem haveromnak is ilyen problémája voolt...próbálj friss drivert szerezni... -
Pleomax365 #5493 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Sam Fishert nemlátom:D:D meg semeik emberkét, csak a világitó kis infrát, és helyette fekete maszat van!
Nemtudjátok milyen hiba lehet ez?:S:S
Előre is thx -
mpio #5492 vissza olvastam mindent megtaláltam prince köszi a segítséget:D -
mpio #5491 tudnátok segíteni meg nézném a f.a.q de épp szervizelik annyit ,h a 4.-5. pályánál ki írja ,h "crash" de video kártya probléma biztos nem lehet hiszen most lett új gépem!!!!! asszem vmi drivert kéne letölteni de nem tom honnan és mit...:S -
#5490 Nincs.Nem igazán lehet magyarítani :( -
#5489 Ehhez a játékhoz van magyarítás? -
mpio #5488 BAKVARNYU KÖSZII XD -
mpio #5487 ISTEN VAGY KÖSZI NAGYON KIRÁLY KÖSZII... -
mpio #5486 hát igazad van hozzá is fogok
-
mpio #5485 netshow-os ha ez számít vmit!? -
#5484 Nem értelek. Mi a faszéer szenvedsz vele?? Szedd má le meginn -
mpio #5483 de ebben nincs olyan fájl mint amit kér... -
#5482 Mibe? Felmásolod a gépre, kicsáréled a hibás fájl-t, kijelölöd mindet és készitessz belőle egy iso-t