6081

• hykao #5561
    A zeneszerző oldaláról teljesen ingyenesen letölthető a játék teljes zenei anyaga: KATT
    (ha volt már linkelve, akkor bocs...)
  • dbdadi
    ?
  • dbdadi
    mi az hogy a JBA-s pályát em kell megcsinálni,azt hogy tudom tullépni,mert most játszom vele 2-szor???
    ja amugy jó lett:)
  • dbdadi
    ez naon komoly,tegnap este még játszottam vele,most meg megint kiírja azt a szart,kezd elegem lenni:(
  • Viktor9202
    Az JBA-s palya, azokat megse kell csiálni, csak az utolsó pályát
  • dbdadi
    ja
    a 2-dik v 3-dik pályán mit kell csinálni amelyik ugy kezdődik hogy fent vagy egy tetőn nincs fegyvered meg semmi,valami tornyot kell megbuherálni(megvolt),közben valaki figyeli hogy ki jár a tetőn,ott merre kell menni??
  • Viktor9202
    Há mert nincs
  • dbdadi
    magyarosítás van hozzá?
    és ha van honnan tudom letölteni mert én nem találtam sehol
  • dbdadi
    jó lett
    THX
  • Zsolt01
    Sziasztok.
    Tegnap 1 havernál voltam és csodálkoztam, hogy a játék indítása után 1-2 percel KÉKHALÁL.

Mitől lehet ez ???

(Gigabyte M52S-S3P alaplap, AMD Athlon 64 X2 4000+, RAM DDR2 1024MB 800MHz KINGMAX, Samsung 200 GB.7200 rpm SATA2-300 8MB, Gigabyte PCX 8600GT 256M)
    Xp sp2, Directx 2007 nov, ForceWare Release 169.21 WHQL
  • Viktor9202
    A Yasu-t nem kell sehova másolni :S:S
  • dbdadi
    yasau van
    de azzal próbáltam ugy hogy bemásoltam a játék mappájába,elindítottam és ugy nem volt jó,meg úgy sem hogy simán egy másik helyről indítottam el
    na mind1 letörlöm és felteszem még1x hátha ugy jó lecc
  • Viktor9202
    Vagy krekkeld be vagy ne krekkeld, de ha nem krekkeled akkor kell a yasu
  • dbdadi
    tuti nincs
    azért lehet mert bent van daemon tools-ba?
    egyébként nem crack-eltem meg semmi csak felraktam
  • Viktor9202
    Nincs fenn egy másik Splinterr Cell?
  • dbdadi
    hy indítás után azt irja:összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    na, ilyenkor mit csináljak hogy elinduljonelőre köszönöm a segítséget
  • robert200611
    Hali
    Felraktam a splinter cell double agentet.A detection lemegy és minden megvan hozzá csak a vga driver van ki X-elve.Pedig szerintem a legújabb van fent 169.21.ez a legújabb? Nvidia 7600 gt vga-m van.
  • IgH
    Más játéknál semmi ilyen nem fordult elő,pedig végigvittem rajta Crysist,Cod4et,amit akarsz,maxon.
  • grebber
    VGA memoria túlcsordulási hiba azthiszem valamit elkurtak azokban a karikban!
  • IgH
    Lenne egy kis probléma: Letöltöttem a játékot,gépem:Amd X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,8800GTS 640mb ramos. Ennek megfelelően be is toltam a játékot nextgen beállításokba,namost Sam mozgása,az úszás,stb. olyan lassúak,mintha egy nem is tudom milyen géppel tolnám. Mi lehet a baj?
  • Makkmag
    Nem lehet likvidálni, őket, asszem, csak a feladatot lehet megoldani. Szerintem nem jó ennek a résznek a multija :S
  • LPKENJI
    Hello! Versusban mit kell csinálni? mert megyünk ketten és nem tudjuk. meg az ellefeleket hogy lehet likvidálni? pls help!
  • mike0013
    igen, ez tény, de mint írtam, akkor nem jött be a faq, most már bejön és látom, hogy mit ír és így már sikerül is:)
  • Viktor9202
    Én a széfre értettem, a faq-ba levan irva ha nem nyirja ki normálisan, akkor az egér kattokat is kell használni
  • mike0013
    tudom miről beszélsz, de az ellen tudok tenni, hogy amikor néztem pont akkor volt szerver leállás és nem tudtam mikor jön vissza, ezért inkább jöttem kérdezni, vissza is olvastam, de nem találtam, szóval erről ennyit!
  • Viktor9202
    Itt egyes emmberek nem olvassák el a faq-ot csak kérdezgetnek vakvilágba:S
  • mike0013
    valahogy sikerült megoldanom, egyszercsak engedte, hogy feltörjem...
    amúgy a shanghai-i pályán szintúgy gondjaim adódtak a széffel és nem öltem meg a dr-t, azért ment le a mérce, de most jó, felénél van!
  • Lebowski
    hát nekem amikor odaértem minden maxon volt uh vmit naonelkurhattál.
  • mike0013
    visszaolvastam, sok mindent nem találtam, kereső nem jó, és nem kéne tovább menni, mert az nsa így is elég halovány:S
  • Lebowski
    olvass vissza....
    amugy bugos a játék.menny tovább.
  • mike0013
    hello!
    van egy kis gond! most tartok a jba hq part2-nél, emile szobájában, meg volt a jamie-vel való beszélgetése, aztán leül, odamegyek a széfhez, megpróbálom feltörni, de nem engedi, hiába nyomok bármit (jobbra-balrát kéne...) semmit sem csinál! valaki tud erre megoldást? köszönöm előre is!
  • tiburon26
    hali!ojan problémám lenne hogy letöltöttem a játékot(no install,rip)verziot és leszedtem hozzá a mentéseket de nemtudom hova másolni!ugyanis nemtalálom a mappát ahova a mentéseket menti!help!
  • hello
    Elég érdekes hogy Ati HD 3870-en szétszaggatja magát. Mivel a kártyához eddig egyetlen catalyst (8.1) a jó ezért nem tudok újabbat leszedni. Nincs semmi ötlet mi lehet a baja?
  • Viktor9202
    Na akkor kinek van kedve multizni?
  • Soldiers
    nem hiszem
  • Beyond silence
    Sziasztok tudnátok segíteni? Vistám van és nem indul a játék (eredeti pedig)... Köszönöm szépen
  • bakvarnyu
    azért mert szar a játék, asszem benne van a FAQ-ba is, az előző részekben nem volt ilyen szarvashiba .
  • Lebowski
    sziasztok!
    shanghai pályán bemásztam a szellőzőn meg minden,de ha a széfet szeretném feltörni (ahol számolják a pénzt) akkor nemtom elkezdeni mert vmiért nem akarja hogy én backuráljam.mmint előjön az a kis decoder ablakocska csak nem érzékel semmit.biztos ez is vmi hatalmasnagytrükk,de jólenne ha elárulnátok :) köszi! :)
  • WOLF3x6
    Hi All !
    En is mostanaban szeretnem megvenni a jatekot, gondolom meg sokan jatszanak online, de azert megis rakerdezek: Akinek megvan eredetiben irja mar meg ide vagy privatba, hogy mennyien szoktak lenni delutan/este a jatek multiplayer-en! Elore is koszonom!
  • Prince23
    Nos bejelntkeztem az ubin keresztül, tehát profilnevet választottam, de nem találok quick matchet... nincs.
    Ha meg Cooperativ mód vagy versusra megyek, akkor meg a gép ellen vagyok:O