Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem összefutunk CS😛
csáó köszönök mindent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem ez a megfelelö: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor-hoz:
AMD Dual-Core Optimizer 2006-os novemberi 😄
Már letöltöttem és feltelepítettem!! Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy be kell-e valamit állitani benne vagy már futtathatom a DA-t?? <#smile>#smile><#smile>#smile> És ha bekell állitani valamit azt hol tegyem?? Még egyszer köszönöm neked Prince23!!!!!!!! TE VAGY AZ ISTEN<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Meg keresed a procid típusád, és letöltöd: amd dual core optimizert.
asszem 2006-os kis miniprogi, de nagyon sokat ér!
Na most megvettem a DA-t és elsö telepitésemnél amikor ellenörzi a gépem kiirte hogy a processzor kevés ami szerintem lehetetlen mert P3-nál tuti jobb a gépem és biztos h jó hozzá procim mert ellenöriztem <#crazya>#crazya> Miután feltettem elinditottam a játékot! Gyorsan belépet és már el is kezdtem játszani! Csak sajnos észrevettem hogy Sam eléggé lassan mozog , nem akad csak olyan mint egy lassított felvétel!!! Majd pár pálya után kilép és C++ error ami szerintem jól ismert a DA körében!! Egyébként a második telepítésnél kiírta rendesen a procim meg azt is hogy megfelelt 😄
Szóval CT-be a versus akad, de az nagyon!! DA-ba meg single akad és versus tökéletesen megy!! MI lehet a problémám?? Mert már nagyon idegesit! Imádom SC és szeretnék vele játszani<#rinya>#rinya> De nem tudok!
Gép adatai: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
1024MB RAM
kártyám: Ati X1650 pro 512 mb támogatja Sharder 3.0/ 2.0/ 1.1
Hangkártya: SoundMax HD Audio O
Segitséget elöre is köszönöm!!!
A rádión szól neked mose(vagy már nem tom hogy hívják), hogy ölj meg mindenkit és csak akkor jönnek érted. Utólag nekem nem ért semmit, hogy megöltem õket, szal muszáj újból kezdened a pályát.
Megjegyzem, csak a hajón ölj meg mindenkit és rejtsd el a hullájukat. A hajó orrészén van egy rész ahol letudod õket dobni. (Ezáltal nem találják meg a hullákat és nem romlik az értékelésed <#papakacsint>#papakacsint>.)
A játék csak olyan videokártyákkal fut, amikbe van ShaderModel 3 támogatás!
/ ATI® X1600 / X1800 / X1900 NVidia® 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
szóval nem tom hogy kezeli-e<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
runtime error
this application requested the runtime to terminate it in an unusual way.please contact the application support team for more information.
lefordítottam és magyarul:
futásidejû hiba
ez alkalmazás kért a futásidejû véget érni az egy szokatlan útban.kérem kapcsolat az alkalmazás támogatás csapat több információért .
letöltöttem a demót
feltelepítettem elindítottam és amikor elakarom indítani a játékot akkor egyszerüen lefagy a játék töltése és kidob egy error os felírattak
mit kell csinálnom?
elõre köszönöm<#worship>#worship>
#5414: pontosan már nem emléxem,de lehet, h ott ahol kinyírtad a kapitányt ledobtak egy kötelet a helirõl és arra kell felmásznod
vki légyszíves küldjön pár linket ahol tuti hogy le lehet tölteni a DEMO-t
me már csomó oldalon próbáltam és sehol se engedte hanem megálta vagy csak kilépett, nem értem
szal vki aki talán már letöltötte arról az oldalról a DEMÓT
nagyon szép köszönöm
üdvözlettel: Kulee<#worship>#worship>
Majd pakolok fel elvileg holnap Vistát a gépre, megpróbálom azon.
Én is már utána néztem neked, h van e, de semmi...
Meg egy az: szinte mindenki (na jó inkább zöme) amd procis!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
:S
Itt olvasgatva a fórumot láttam, hogy valaki másnak is van ilyen problémája. (5306 hozzászólás). Neki valami Optimalizáló progit kellett letölteni a procijához. (Elvileg összehangolja a két mag mûködését).
Nos nekem Intel procim van. E6550 Core2 2,33Ghz. Kérdésem, hogy intel procikhoz is le lehet tölteni ilyet, vagy valahogy megoldani, hogy összehangolja a két magot?
felraktam ma a gépre, leszedtem hozzá a patch-et..
elindítom és elkezdeném játszani..de vmiért szar a megjelenítés 😞
valaki tud segíteni?
AMD 3000+ ; 1 GB ram ; Geforce 6600GT
a játék beépített hardware tesztjén nem tetszik neki a videó kártya driverje.. pedig tegnap szedtem le a legújabbatt.. régi kéne ennek?
Nem szeretnék 5000-nyi hszt átböngészni, és a FAQ-ban nincs info, így megkérdem, magyarítást tudtok hozzá?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
amugy a fixtv-ben láttam hogy szalu "tesztelte a játékot és a csávó nagyon szerencsétlen volt mivel mégcsak megsem próbálta õket leütni vagy megkéselni õ minenkit lelött a pályán. bár nem is csodálkozom hiszen a tony hawks american wastedland-s nak a traning pályáját sem tudta átvinni.
végre van elég pénzem, hogy vegyek egy jobb kártyát a gépbe, három kártya közül kéne választanom, egyik sem egetverõ, de ebbe a gépbe (k8n, 2800+ 1 GB ram) nem is akarok jobbat. szóval ha segítenétek, hogy melyik lenne a legjobb választás, azt nagyon megköszönném, mert a double agent már kb 2-3 hónapja a polcomon porosodik és megõrülök, hogy nem tudok vele játszani (:
szóval a 3 kártya:
AGP 7300GT 512Mb Inno3D DDR2, DVI, TV out
AGP 7600GS 512Mb Inno3D, DVI, TV out
AGP RX1650Pro 512Mb Sapphire, DDR2, DVI, TV
P4 2,4 Ghz proci, Geforce 6600 vidi kártya aszem sader3vagy4 es támogatásal 256 megás és 1Gb ram igy menne?és ha igen mien grafon?? (max közepes gyenge)
P4 2,4 ghz proci, GeForce FX 5200 as videókártya 128 mb, és 512 ram

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A gépembe már fogalmam sincs mi nem tetszhet neki, simán el kellene induljon és stabilan fusson, elméletileg...
Qwerty4
Nagyon sajnálom, pedig az elõzõ 3 rész a kedvenc játékaim közé tartozik. 😞
Qwerty4
Qwerty4
1.Sames üzenet
2.Runtime Error
3.gép újraindulás
<#wilting>#wilting>
Qwerty4
Nemcsak a grafikája meg motorja nextgen, hanem rengeteg újfajta hibát is ad <#hehe>#hehe>