6081
-
#1383 Ja szerintem is konzolátirat. -
#1382 hát ez valami kibaszott csúnya! -.- -
#1381 Nem a beállításos képről beszélek, hanem amit a játékból raktál be. Nem vélek felfedezni a képeken egy fia HDR vagy SM 3.0-ás (de mégcsak SM 2.0-ás) effektet sem. -
#1380 Nemlehet, hogy a sima xbox verziót portolták Pc-re? -
#1379 en igazabol azt se tudom mi az a shader akarmi
Nezzen ki ugy mint a Splinter cell 1 csak a tortenete jo legyen.. -
#1378 Splinter cell 3-ba az az értelmes hogy lehet állítani hogy shader model 2-es legyen vagy 1-es. De én igazából semmi különbséget nem láttam ha levettem, csak azt hogy átlagba 34 fps helyett 28 fps-el megy. Mondjuk az még nem akad de 1-2 helyen azért beakadt úgyhoy azt akkor inkább levettem. -
#1377 A Hitman 4 akkor nézett így ki, amikor teljesen kikapcsoltam a SM-eket... :)
Nem lehet, hogy valami nem kóser nálad a driverrel vagy valami? A korábbi közzétett képek nem így néztek ki. -
Radian #1376 De a SC:CT ben lehetett állítani a shadereket. -
#1375 akkor már 2-en vagyunk -
#1374 Hát még mindig szebb mint PS2-n meg X-BOX-on... -
theodor #1373 Az hétszentség az beszarás volt -
#1372 HDR az első -
#1371 Ezeken a képeken, amint mondtam én nem látok se HDR-t, se SM 3.0-át... -
#1370 Kiderül ahogy valaki kipróbálja sm2-es vgan. De ha a 3 példáját vesszük alapukól, akkor nem lehet állítani.. :) -
#1369 na azért a half-life 2 se volt rendesen optimalizálva! -
#1368 Hát remélem, hogy az az, mert ha ennyire gyenge, akkor végképp nem veszek semmit érte. -
#1367 1ébként a hitman4 nem nézett ki így. Szebb volt :) -
#1366 A kép szerint mégis lehet a Shadereket skálázni.
Szerintem HIGH DETAIL SHADER - ON = SM 3.0, OFF = 2.0 -
#1365 rendben meggyöztél:)) -
#1364 Van igazad , de nezd mar meg ezeket a kepeket.
Pl . Half life 2 , ket eves jatek ezt megeszi reggelire kinezetileg , es szepen ment akar egy rad9200-zal is. -
#1363 hát ez a gép sem ingyen volt :) Egyébként ez igaz hogy nem akarok kiadni pénzt több okból se.
-nincs nagy igényem a grafika terén, teljesen elég volt az eddigi is.
-nincs saját keresetem, így nem is én fizetnék érte
-túl drágák a játékok
-nemsokára itt a dx10, meg mindent
-ha fejlesztek akkor vszínűleg processzort fejlesztek meg alaplapot, csak most nincs pénzünk rá
-nem csak számítógép létezik :| -
#1362 hiszel amit akarsz, szíved joga
shadow off és low mint mondottam. -
#1361 nyugi emberek, biztos nem fullon van, lehetetlen!! -
#1360 20 ropiért mér 7600GT szerzek inkább. -
#1359 Ha jól tudom már most is vannak olyan kártyák, ami képes dx 10 futtatására, csak program nincs, és ezeknek az árai, addigra már alacsoyabbak lesznek. -
#1358 biztos hogy majdnem minden fulon? nem hagytál véletlen ki valami beállítást? -
#1357 eléggé gyenge így,mindennek a széle kockás:( -
#1356 Te, ezeken a képeken én még SM 2.0-át sem látok, nemhogy SM 3.0-át... -
theodor #1355 pfúúúúúúúDe ratyi -
theodor #1354 pfúúúúúúúDe ratyi -
#1354 Háát... Nem azért, de szerintem a Chaos Theory is nézett így ki... -
#1353 Az én ATI 9600 Pro 128mb
2400 Mhz
512 ram szerintem egy gyenge graf on elmegy mondjuk a cahos theory is majdnem maxon ment!! -
#1352 ...de nem is kell a legdrágábbat...(mellesleg már jóideje 20 ropiért hozzá lehet jutni a 6600-hoz, akár GT-hez is PCI-s esetben...)
...és persze csak egy példát hoztam fel, nem kell ebben megakadni...
...és itt csak egy dolog büdös, mégpedig az, hogy sok PC-s nagyon elkényeztetődött a nagy letöltögetősdi idők eljövetelével...se szoftverre, se hardverre ne költsünk, de ingyen kapjunk fasza dolgokat mi? -
#1351 nem tudja a dx10 et igen,deh ha jol tom dx10március,április!
és ki az a hülye már boszássatok meg hogy kijön a dx10-es széria és egyböl vesz egy olyan vga-t!max junius,amikor már nem lesz olyan drága és nem az elsö szériák lesznek! -
#1350 Az, hogy kinek mi sok, hadd döntse el maga. Ha jól tudom a 6600 nem tudja a dx10, az meg nemsoká itt lesz, szvsz az előtt teljesen felesleges új kártyát venni. -
#1349 szerintem is -
#1348 Hát szerintem ez nem szebb mint a legutóbbi Hitman rész. Nem értem ehhez miért kell SM 3. Idáig süllyedt volna a PC világ? -
#1347 6600gt böven elég még jo kis ideig
és az a 15 ezer télleg nem sok értes
szal........ -
#1346 biztos full??? -
#1345 1et értek.