Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mert ugye CTben elég szar volt a tutorial, elmondta hogy ezzel ugrassz azzal hackelsz és ennyi. Elképzelhetõ, hogy akkor tutorial alapján rendezne csapatokat? Mert hallottam olyat, hogy lesz minden csapatban egy fõnök, meg egy pro 2 amatõrrel stb. a rendszerben rangok lesznek, és minél több pontod van annál több cucchoz van hozzáférésed.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
3 spy vs 3 merc, tehát még kell hozzánk 2 ember majd <#ravasz1>#ravasz1>
"now master the game faster than ever before, with all-newteam-based tutorial modes and bots" ? gyorsabb lesz a játék mitn valaha, lesznek botok (gépi játékosok), de mi ez az all-newteam-based tutorial?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
szerintetek ezen a gépen elfut majd?
AMD Athlon 3200+
1GB Ram
Gigabyte alaplap
ASUS 6600GT
Samu eddig csak három lencse volt. Mire ogndolt a játékos ha samu került szóba? 3 lencsére. Ezért most ezt mind kivesszük és új karaktert csinálunk.
Odáig OK hogy bõvítik a személyiségét, de a játék szimbólumát kivenni sztem kicsit túlzás. Bár az utolsó pályán úgy néz ki visszatér.
Az ötlet, hogy világosban kelljen kihasználni ellenfeleink gyengepontjait jónak tûnt, mert így kilõhették volna a félhomályban is láthatatlan samu problémát, de az hogy majd déltájban elbújik a ház falában, meg odarohan a terroristához és megkéseli nekem nagy csalódás volt.
Sõt, a késelõsdihez még szerintem rásegít az is, ha tényleg megcsinálják hogy ne medkittel gyógyulj hanem magadtól meggyógyulsz bizonyos idõ után (!)
A multiban meg még nagyobb változásokat ígértek. Csak remélem hogy nem lesz nagy bukás.
Nagyon kíváncsi vagyok a kettõs-ügynök szerepre a játékban - ígértek olyan helyzetet, ahol döntenünk kell az egyik oldal javára, csakugye nekünk mindkét oldalon teljesítenünk kell(ene)... Jó lesz ez!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Így inkább lewarezolom és élvezem a játékot fx5200vel, meg ha megy akkor baluékkal hamachin aztán ha lesz új gépem akkor gondolkozok el rajta komolyabban.
Mondjuk kicsit gáz, hogy amit E3on mutattak borzasztóan gagyi volt játékmenet szempontjából, csak legfeljebb szépnek nevezhetõ volt. Ha belegondolunk hogy ezt márciusra akarták még kihozni....
Egyszóval lehet hogy ez lesz az utolsó SC ha elbukják de még ne menjünk ilyen messzire és reméljük hogy a multis újítások jók lesznek és samut se basszák el nagyon.
Nem lehet tudni, hogy a játékon milyen védelem lesz a játékon? Remélem errõl is lehagyják az SF-et.
ACER Aspire 5738ZG
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
De annak én se örülök hogy a Versus a single motorjával fog futni.... 😞
Inkább maradt volna ez, és új pályák, meg egy kis bug javítás és 1-2 új dolog...na mind1, remélem meglesz azért a hangulata mint a CT-nek, ami egyik kedvenc játékom lett így multikba. (egyébként ez már biztos? 😞 )
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
leszek.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Amúgy én örülnék ha a versus maradna olyan mint most és csak a játékmeneten változtatnának. Akinek nem tetszik annak úgyis ott lenne a coop meg a challenge, de most már mindegy ugyanis a versus ugyanazon a motoron fog futni mint a single player....ezzel engem el is zárva a multiplayertõl.
Szóval hagyjuk a GRAW-t, az, hogy nincs optimalizálva, csak akkor jelenthetitek ki, ha nem alsókategóriás vga-val próbálkoztok.
Szerintem a DA gépigénye ugyanaz lesz, mint a nagy elõd, a CT-é volt. Az is tartalmazott minden olyan modern effektet, ami manapság elvárható egy akciójátéktól. Talán még jobban is fog futni, köszönhetõen a jobb drivereknek. Szóval, ha a gépigény érdekel, nézd meg a CT gépigényét.
Kiváncsi leszek a multira,szentem lesz majd börtönös co-op meg a versus (de remélem az jobb grafikával mer Chaos-ban elég szarul nézett ki) meg kitudja még mi 😄
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Ja asszem én is kivárok akkor! Max memória meg esetleg szerzek valahonnan olcsón (vágy lopok egyet<#zavart2>#zavart2>) Msi6600GT-t az SLI kedvéér! Na ja egyébként a Splinterek télleg nem szoktak azon a téren rosszak lenni!
Processzor: 2 GHz
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows 2000/XP
CD-ROM: 4xDVD-ROM
Merevlemez: 5 GB
Grafika: 128 MB-os Shader Model 2.0 és DirectX 9.0c kompatibilis 3D kártya
Aztán most már többet ezen a gépigény témán nem lovagolok, csak kiványcsi vok! (Majd hamar megöregszem <#buck>#buck>)!
Amúgy THX a választ!
Nos pár dolog, kérdés!
Ha jól tudom a megjelenés szeptemberre várható?! Amit sokat kerestem de nem találtam az egy körülbelüli infó a gépigényrõl?! Tudom majd augusztusban talán, de azért valami elõzetes infó jó lenne, hogy mennyire vegyem mostanában komolyan az üzletelést (márcsak azér mer ha kell, akkor júliusban meg kell rendelni az Alienware-<#alien2>#alien2> cuccost, hogy szeptemberre kompletten ideérjen meg ilyesmik! <#smile>#smile>), na de viccen kívül azér érdekelne mer mostanában tervezem az amúgy sem olyan régi gépem újítgatását és hát vidkari terén akkor úgy kéne alakítani (jó tudom vegyek két azaz 2 Dual NVIDIA GeForce™ 7900 GT 256MB DDR3 azt SLI-be össze azt hajrá! <#vigyor2>#vigyor2>)! A Story eleje jónak tûnik!! Az elõzö részekkel is játszogattam, de azaz igazság, hogy a Clone-verzsön miatt nem nagyon volt kedvem huzogatni... Na mind1 ez eredeti esélyes nálam!
Most röviden csak ennyi! Majd követem az eseményeket! <#vigyor>#vigyor>
Jóéjt mindenkinek!!
Szerk.: Meg bõvítek 3Gb vagy 4Gb DDR2 667Mhz-s ramra az tuti!! ····amúgy alul ott a jelenlegi configom ha valakit érdekel!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy