Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a túrót csináltak ennyi ideig,ha a grafika 90%ban ugyanaz, a hangok 100%ban mint az SC3ban, még a kódoló is! Én pl a hullámoknál inkább valami zümmögõ hangot tudnák elképzelni, hiszen rezeg, azért ultrahullám..Remélem még dolgoznak rajta..
Aztán elég gáz, hogy mikor a 2es gamepley viden lerántjuk a korlátról az embert, megse nyikkan!Ez totál élethûtlen! Ki ne ordítana még utolsó erejével! Én pl vártam újításnak olyat, hogy beledöfjük a kést alulról, és a fájdalomtól zuhan le, vagy pl elvágni a nyakát, na akkor hangtalanul lehullana! Hol van az újítás? Mert pl ok, van társ, de ez tulképp az SC3 coop! Remélem nem bántottam meg senkit, de azt hiszem, míg nem látom azt az odaadást a készítõktõl, mint az SC3nál, addig ezt a játékot leteszem a nagyon várt listáról! 😞..Pedig az SC3, az nagy volt, és a topicban is mindig vártuk, ki mit talált róla, akár egy képet is..Minden órában akár! 😄
emlékszem, mindennap felmentem megnézni az oldalat, van-e valami új! A mostani oldalon alig voltam:/ Hiányoznak a poénvideók is, mint pl Fisher a cápa vs terrorista! 😄
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
csak ne úgy, mint a flatout 2 topic
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
sztem nem ilyen lesz a grafika
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Elöször azt kitalálták hogy csak spy vs spy legyen, most meg elveszik a spy összes eszközét, ami a játék erõssége volt. Hogy azt kellett megtanulni hogyan lehet jól használni az eszközöket és összejátszani ezekkel a csapattársal hogy elimináljuk a katonákat és megcsináljuk a feladatokat.
Most átformálják teljesen a jól bevált módszert, elveszik a kémek fegyverét és ügyességét, és lehet lopakodni? Milyen uunalmas lesz a katonának, és szar a kémnek. Akkor minek 3 kém egyáltalán?
Nem hiszem el, ez remélem hogy csak valami fake hír.
"Hey i was just reading the latest EGM and guess what they said... and I quote (cause Im too cheap for a scanner "The develeopers neutered the spies ( No Shock gun, Elbow smash, etc ). This is on page 69 (no joke) top under 'how was it?'."
Olvasható egy ubis fórumozó postjában, miszerint kényszerítve lesz a stealth (bár még régen azt mondták, ha ügyes vagy neten unlockolhatsz aggro cuccokat), mivel sem közelharcban nem leszel jó, se fegyvered nem lesz. Lehet hogy majd a bétában ezeket a játékosok megvétózzák, mondjuk.
Észrevétel: Spies looks like they dont have a weapon or any.
Válasz a moderátortól: They don't need any - they are still very deadly because of their close combat skills!
No de akkor hogy fogunk pl. kamerákat lõni? Fura
Na majd ha lesz bétája akkor meglátjuk.
Jó grafikailag tényleg gyenge de a jó játék élmény feledteti.
Remélem ebbe is pergõs, és változatos multi lesz, illetve meglátjuk még hogy milyen lesz 3 kém vs 3 katona. Mert ebbe az SC 3 versusba lehetetlen lenne 3 kém vs 3 katona. Egyrészt így is laggolt néha, másrészt meg nem nagyon sok értelme lenne 3 katona és 3 kém csatája nyílt harcban, elég érdekes lett volna, akor cask egymást lehet szinte ölni katonáknak 😄. 3 kém vs 2 katona meg még roszabb, akkor meg esély se lenne katonával... Reméljük úgy lesz megoldva hogy legyen esély, de azért a jó játékmenetet nem rontják el...
remélem a játékban is ilyen lesz a grafika nem csak a képeken
nekem valahogy a sc 3 multi-ja nagyon gagyi volt... mármint a motor... sztem
ja és ami jó lett volna benne (a coop) az meg nem mûködött
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
remélem addigra meglesz az új gépem 😊
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----