6081
-
#1423 hmm érdekes... megnézném konzolon hogy néz ki ez a kép -
sorrow #1422 hát sam skinje még csak csak ok, de a többi.... -
#1421 Bocsi elbasztam a 2-dik kép linkelését
-
#1420 Nesztek. Teljesen csutka. AA nincs a menüben, (asszem) én meg a driverbe nem lőttem be. A HDR miatt nem is lett volna egészséges.
Hát akárhogy is nézem ez ronda mint a pitsa :) -
#1419 A customize settings az nem jobb beállítás, mint a next gen, az annyi, hogy "saját beállítás", tehát ha variálsz a grafikai beállításokkal, akkor lesz elméletileg customized... -
#1418 pont azt csináálltam, pill. -
#1417 mondjuk ezekről egyből látszik, hogy maximum játék közbeni videók... -
#1416 A legtöbb játéknál egy kicsit meg Photoshopolják a képeket, meg valszeg ez Xbox 360 kép. -
Eruk #1415 Látom sokan néznek furcsán a grafika miatt, köztük én is. Nekem is alapból a next gerenation mellé tette a pipát a program ahogyan #1387-ben van és hát tényleg nem vmi szép. :S
Szóval fogtam magam és a costumize settingsben feltettem mindent maxra, hogy megnézzem milyen. Ám NEM változott semmi, ugyanolyan ronda maradt, mint előtte. Szóval visszamentem a menübe és mit látok? Hogy megint a next generation mellett van a pipa. Akárhogy próbálom a costumize settingsben beállítot dolgokat elmenteni (save, apply gomb) mire kilépek a főmenübe és újra vsszajövök a videó beállításhoz már megint a next gen mellett van a pipa. Tehát akárhogy szeretném, nem tudom beállítani nagyobbra. Akinek megvan nézze már meg, hogy nála is így van-e? Nem lehet, hogy csak azt hiszi, hogy sikerült feljebb állítni a grafot közbe meg a játék magától visszaállította? -
#1414 Akkor a készítők átb@sztak minket amikor ilyen képeket adtak ki?
-
#1413 Inkább rakj mindent maxra, és úgy csinálj pár képet, hadd lássuk. (kép szempontjából most mindegy, hogy úgy mennyi fps lesz) -
#1412 hát ja!lehet inkább konzolon tolom majd,mert ez így eléggé szar lesz.
csúnya is szaggat is hát ez nekem nem kell így!:( -
#1411 Hát igen. Pofátlan dolog... -
#1410 Akkor próbáld meg 91.47-tel. :) Hihetetlennek tűnik, hogy ennek így kéne kinéznie. -
#1409 De majd nézze már meg valaki 1 komolyabb vga-val :)
..és próbáljon ugyanerről a helyszínről képet csinálni. -
#1408 Engem sem zavarna ha ilyen a grafikája, de akkor mire fel ekkora a gépigény? -
#1407 Már értem a 3 miért játszódott sötétben srácok :)
Azért ott jól néztek ki a csillogó felületek.
Így viszont már látszik hogy az ue2 felett nagyon eljárt már az idő.
Mondjuk ennél a swat4 szebb volt ami alatt szintén Ue2 dohogott. -
Radian #1406 PL: Hitman:Blood Money -
#1405 Ez egy MULTIPLATFORM. Mivel kb. egy időben jelent (jelenik) meg minden platformra. Így nem konzolátirat, hanem egyszerre fejlesztették több platformra. -
Radian #1404 Nem baj ha csúnyák csak mennyen az sm 2.0. A játékélmény a lényeg!!! -
#1403 nekem is 9600 pro-m van!:D -
#1402 Ez nem SM3.0, az nem létezik! Valami driver gebasz lesz...remélem. -
#1401 Amúgy már 1x2x leírtam :)
6600GT driver pedig 93.71 -
Radian #1400 Mivan itt mindenkinek 9600 pro ja van meg 6600 as a. -
#1399 elég csunyácska képek -
#1398 jah, sztem is nextgen-ben van benne az SM 3.0 -
#1397 Akkor tényleg ez is egy fos konzolátirat. -
#1396 Amúgy már 1x2x leírtam :)
6600GT driver pedig 93.71 -
Radian #1395 Most értem arra a pillanatra hogy hiszek az sm 2.0 létezésében. Az a next gen meg a standard engem erre enged következtetni.:D -
#1394 Hát ez nem :-D -
sorrow #1393 ezek a képek a hitman2 és hitman 3 minősége között vannak.
9600 Pro-m a Chaos Theory-t high-on (árnyék kikapcs) vitte 20-25fps-sel, ami ennél a gamenél(lassú játékmenet) elég volt. -
#1392 Amúgy milyen videokártyád van és milyen drivert használsz? -
#1391 mutass már olyat ami nem nextgen-ben van és nem SM 3.0-ban de high qaulity... -
#1390 A Tomb Raider-ben is volt ilyen nextgen beállítás és nagyon szép lett tőle. -
#1389 Az látszik a képeken, hogy a karakterek és a környezet is több poligonból állnak, ezúttal már tényleg ívelt vagy gömbölyded, aminek annak kell lenni, nem szögletes. Viszont az effektek valahogy nem látszanak a képeken... -
#1388 sm2.0b! :)
Ha a hdr-t kilövöm alig gyorsul 1-2 fps-t..azért ez is fura. -
#1387 A hdr az első mapon látszott, szal az tuti van :D
De a többi..
Nextgen mi? :) -
#1386 CT-ben eleinte csak SM 3.0 és 1.1 között lehetett választani, csak egy későbbi peccsel vált elérhetővé az SM 2.0 is! És még volt kavarás a HDR-rel is. (nem minden HDR beállítás mellett lehetett használni élsimítást)
Mellesleg én inkább a HDR-t kilövöm majd és a 4x-es élsimítást választom... -
Radian #1385 Ja sehol egy bump map vagy akármi.De Sam szemöldöke azé ki van dolgozva.:D -
Radian #1384 Hát ezek a képek egyszerűen csúnyák.