6081

• GoKu x
    nehogy azt mond, h ez szinte full graf(felbontás kiv). nem akarom elhinni.
  • kirol
    Semmi extra?
    Sőt szerintem elég gagyin néz ki. És akkor még visszafogtam magam.
  • hykao #1342
    Az sajnos nem. ATI kártyák csak az X1xxx szériától kezdve tudják.
    (amúgy szvsz vagy alapból el lehet indítani a játékot SM 2.0-ás kártyával vagy pedig hamarosan jön egy peccs - ha más nem, egy nemhivatalos. ugyanis nem kell átírni a játékot a shader modellek állíthatóságához...)
  • Maxtreme
    Ja és még annyit hogy a menüben nem lehet a shaderek között válogatni.
  • bakvarnyu
    ne gyere mar folyton ezzel a 15 ezer forinttal,ha mar ujat veszel nyilvan nem a legolcsobbat fogod, hogy egy honap mulva dobhassad ki. lehet az ubinak valami szerzodese a hardvergyartokkal,hogy gepigenyes cuccokat hozzanak ki, a Ghost recon 3 optimalizalasa is egy halom tragya volt es most olvasom, hogy a uj Rainbow six is hasonlo lesz
    budos ez nagyon
  • Gideon Wieth
    mondom hogy lehet hogy kölcsönkért, szal ne éld bele magad... de reménykedjünk... ha haza megyek és addig nem születik válasz erre a problémára akkor megnézem apám gépén(ahol a 9600os van...

sorry a lassú válaszért csak guye 44 bünti pont meg az óra:S
  • Maxtreme
    Nos az első küldetés csak bemelegítés :)
    Már kezdtem is megilyedni hogy megint sötétben fogunk kószálni. DE NEM :)
    A 2 mission már a dutyiban játszódik VILÁGOSBAN! :)

Nem rossz a gfx, de eddig sztem semmi xtra :)
    Minden max, csak a shadow low AA of, 4xaaf, 1024
  • buldozer99
    pedig az x800gto-m nem támogat sm3.0:O
  • hykao #1336
    Hát igen, nem minden kártyával érdemes frissiteni sűrűn a videokártya drivereket. Nekem is 91.47 van fent, és még semmivel nem akadt össze, nem csinált bajt. (nekem is 7-es széria van)
  • xido
    mondok egy érdekességet....hátha valakinél szintén jelentkezik...2 napja talán,hogy leszedtem az utolsó nvidia drivert,a 93.71-est..tegnap bsplayerben akartam hangkimenetet változtatni és újraindult a gép...most Sam barátunknál,mikor a training-et tölti befelé,újraindult..ötletként leszedtem a korábbi drivert..a 91.47-est és nem restartol,nem dob ki...

egyébként szépen futhat 7600gt-vel,mert 7600gs-el is folyamatos..és a menü zenéje isteni,kell a soundtrack:)
  • hykao #1334
    Ez egyedül csak rajtad fog múlni... :)
  • Gideon Wieth
    szia!
    x800GTO-n mennie kéne, mivel bad sectornak is az van és ő teszteli...bár lehet kölcsönkért egy videókarit...
    Print screenel kell kivenni mert nekem csak feketeség van..délelőtt akartam berakni képet amikor nem tudtam megmenteni a faszit amit irtam...arról a részről de ps-el csak feketeség volt nekem a paint-ban..ha hazajöttem megpróbálom megint, most órán csücsülök :S
  • veri5
    Vajon hány fps-em lesz 7600GT-vel?:)
  • buldozer99
    Bannerhez meg ki lehetne írni hogy van tölthető verzió:P
  • buldozer99
    akkor ha elindult rakjál be képet!
    remélem megy x800gto-val,ha nem jövö héten befigyel a 6600gt ahogy már írtam:D
  • Gideon Wieth
    Bocs mindenkinek elírtam a kártyát... Sorry... nálam apámnál van a 9600os- nálam x1600 van...tényleg, bocs mindenkitől... most néztem utána hogy olvasgattam itt dolgokat... Bocs mégegyszer...Nem igazán értek a hardver dolgokhoz....mégeccer bocsi...
  • theodor
    Valami 82-83 rarnál ját.
  • theodor
    Ja a letöltés.
  • hykao #1326
    Értem...pénzt nem adsz ki játékokra, pénzt nem adsz ki videokártyára...oldják meg az ingyen szórakoztatásodat ugye, úgy, hogy az neked ne kerüljön költségbe? :) (kb. 5 ropit kéne rádobnod egy 6600-asra...)
  • Gerbill
    Mi jár a végénél? A letöltés? Ha lent van akkor írd meg hogy megy e kösz.
  • hykao #1324
    Már raktak be, nézelődj vissza...
  • theodor
    Nekem 9600 asom van és már a végénél jár szóval én nem hiszekk ebben az smses mitudoménmibe
  • sorrow

kérem valaki küldjün egy screenshoot-ot a game video beállításairól azon belül is -shader opciók-ről ha lehet kattintva a gördítősávra.

• hykao #1321
    Ne fárassz már. Ha nem érted, hogy miről beszélek, akkor sajnállak... Itt nem rólam van szó te...
  • ati2002
    Jobban jársz, ha megvárod hogy legyen már konkrét bizonyíték az onlySM3.0-ra. Csak az a baj, hogy sokan SM2-es vga mellett nem merik leszedni, ezt meg is értem.
  • hykao #1319
    Először is még várjuk meg, hogy igaz-e az SM 3.0, másodszor meg nem csak az SM 3.0 miatt alap ma már egy 6600, ahogy írtam...

De persze lehet makacskodni, meg szembeszélben hugyozni, meg 800x600-ban minimum beállítások és recés élek mellett játszani...csak kérdés kit szivatsz meg ezzel...
  • Gerbill
    Azt is az UBI adja ki. Nem csoda.
  • Gerbill
    És most sajnáljalak, hogy régen mennyiért vettél kártyát? Itt közel nem arról van szó, hogy nem tudták volna megcsinálni, nem is akarták, hogy mi is olyan szerencsétlenek legyünk mint te, és minden pénzünket a gépünkre költsük.
  • ati2002
    Még nincs sok, de lesz, azt garantálom. Ilyen lesz pl a Rainbow Six Vegas is.
  • Balumann
    teljesen egyet értek!
    Amíg 800x600-ba elmegy alapon addig nem vagyok hajlandó azért pénzt kidobni hogy jobban csillogjon a padló meg ezek. SCCT nekem ment 1024-en, több effektel, és teljesen jó lett volna nekem az. Egyébként meg a képek max graffon letek készítve nagy valószínűséggel, 1280x1024-be max effektekkel. Ha annyira minta szerű lenne az optimalizáció, bőven elkéne menneyen nem sm3 -as kártyákon.
    Ez igaz, hogy scct jó volt, irányításban is, grafikában is.

Viszont én ma este lefogom szedni a játékot, felrakom, és kipróbálom hogy megy-e ati 9600 pro-val 2400mhz -en 512 mb rammal. És kipróbálom azt amit belinkeltem, vagyis írtak az nforce-n, ami ha jól látom képes erővel régebbi shaderpixel-re kihozni, meg pár dolgot. Úgyhogy ha valaki leszedi, és sm2-je van az írja be hogy megy-e vagy nem, és próbálja ki azt a szart is!
  • hykao #1314
    Igen.
  • hykao #1313
  • Gerbill
    Igen
  • Gerbill
    én nem sok olyan játékot tudok mondani, aminek az elindításához kellene SM 3.0.
  • Senkkik
    és a Radeon 9600 pro az sm 2.0-ás nem?
  • Gerbill
    Más játékokban is haladnak a korral, csak más játékokban gondolnak az olyan emberekre is, akiknek nincs pénzük, hogy haladjanak a korral. Ezért a játékért nem fogok új videókártyát venni, ha tényleg csak SM 3.0-val megy.
  • hykao #1308
    Nem a 20óra játékidő miatt, és nem csak a Splinter Cell miatt, hanem mert különben nem fogsz tudni játszani lassan egy új játékkal sem...

És amúgy siránkozásra semmi ok, ezelőtt tíz évvel sokkal sűrűbben kellett procit, alaplapot, videokártyát váltani (főleg amikor elindult a 3D-s korszak...), és korántsem olcsóbban... Emlékszem valami 60 ropiért vettem meg az első 3D-s kártyámat a 3DFX-et, azért, hogy 640x480-ban elmosódott textúrákban gyönyörködhessek...és ugye kb. 10 évvel ezelőtt nem annyi volt 60 ezer forint, mint ma...persze sokáig nem figyelt a gépben, mert jött az nVidia Riva kártyája, mely már 800x600-ban is nyomult, sőt egyes játékok esetében akár 1024x768-ben is...stb. stb...

Aki sajnál 15 ezret egy 6600-asra ma, az vegyen konzolt vagy ne akarjon új játékokkal játszani...
  • gamehunter0922
    Valakinek megy 512mb rammal?Ha nem akkor meg se veszem.
  • theodor
    Az nem baj hogy ott a Direct X 9c.
  • bakvarnyu
    tudod mit,en egy singleplayer jatek miatt nem akarok haladni a korral=)
    szaros 20ora jatekido miatt
    eleg lett volna ha tartjak az elso resz grafikai szinvonalat mar azzal se volt semmi baj.