Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
JA de az AI hülye mint az agyú... Mr. Fischer átlibeg a kábelen a katona orra elõtt landol majd mögésétál és megfojtja... Grat.. AI 1-es...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
mondjuk a honlapon lévõ trailer is nagyon fincsire sikerült😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Balumann
Ha nagyon más lenne a vége akkor nem tudnának majd köv részt csinálni 😄

Muki100
ebben az interjúban bõvebben van írva róla
Ja és fisher eddig is tudott úzsni csak nem akart, gondolj a 3. rész végére 😊
és azt is olvastam valahol, hogy mindegy hogy terorrista vagy NSA küldetéseket csinálsz a végén akkor is ügynök maradsz és az amcsik nyernek és a lambert is mindenféleképpen meghal 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hykao
Azt hiszem ez még nem volt belinkelve ide: KATT (57MB, de megéri)
Érdekes, hogy úgy tûnik nem lesz szokásos HUD?! A testünkön pl. elöl-hátul kis fényforrás jelzi az aktuális egészség szintünket. (uv zöld - élénkpiros tartományban)
Amikor a felhõkarcolón mászik lefelé, alant elterül az élõ város! Az autók közlekednek az utcán, nem csak parkolnak. Szal kevésbé tûnik statikusnak, mint az eddigi játékokban látott hasonló megoldások esetén.
No és Fisher végre megtanult úszni. 😊
Balumann
Tom, az a baj hogy az alaplapom szar. Sem a memóriát nem kezeli, vagyis lassabban és csak egyet (mondjuk a másiknál az is lehet hogy a foglalat is rossz mert 133 Hz-en ha átrakom memóriát akkor az is szar, nem a memória hibás az biztos). Na meg 4x AGP, és minden ilyen tulajdonság nagyon kicsi, és már régi is.
Szóval alaplapot mindenképp kell vennem, de ha már veszek akkor olyat veszek hogy 2-3 évig ne kelljen procit meg alaplapot megint venni (új 64 bites windowsok, stb.). Szóval most azt veszünk, tom hogy a proci az annyira nem lényeg, azért nem is veszünk ilyen extrém procit, csak egy 3000-est. Video kártyával is ugyan az a helyzet, hiába veszek most egy jót ha fél év mulva meg kijön a Direct X 10 és új fajta játékok amik nem fognak menni 😄
Nem tom, még várok a vid kártyával, legfeljebb arra is félrerakok valamennyit.
Egyébéknt keveset játszok mostanában, szeretnék video és zene szerkesztésekkel is foglalkozni, meg képszerkesztés (mondjuk ennek elég ez is 😄).
Szóval reménykedem még hogy ez a játék elfog menni ezen a vid kártyán, de ha szar lesz ezena kártyán, akor majd veszek.
Mindenesetre nagyon várom a játékot

jAsOn VoOrHeEs
Ne szedd, tök ugyanaz. 😞 Meglestem azért mégegyszer, legalább egy kis örömöm legyen benne ha már leszedtem 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hykao
LOL, nebassz...ugyanezt eljátszották a Hitman Blood Money-val is...
(közben kifagyott a rohadt gép - akkó' ne szedjem? 😮)
jAsOn VoOrHeEs
Grrr, ez ugyanaz mint a 80 megás sc4_iraq.avi csak másik kamerával jobb minõségben felvéve <#ticking>

jAsOn VoOrHeEs
Jah én is zúzom, még hátravan hetven mega 😛 Azt írták, hogy grafika + akció csillagos ötös, szal sztem megéri 😊

hykao
Épp most csurog lefele, remélem megéri... 😊
jAsOn VoOrHeEs
Splinter Cell: Double Agent trailer (274 M😎 <#merges2> És van egy pár ( remélem új ) kép is itt

Muki100
link
Tim Larkin dolgozott az SC4 hangjain és zenéin.
Valakinek van véleménye róla? Én jobban örültem volna ha Amon Tobin csinálja ezt is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hykao
Ha játékra használod a gépet fõként, akkor nagyon nagy butaság a gép fejlesztését a procira és a ramra fókuszálni, lévén, hogy a videókártya a szûk keresztmetszet!
Szóval egy játékgép ne legyen már 9600 ATIval és A64 3000+-szal felszerelve, mert kb. adsz a szarnak egy pofont vele...
Inkább maradjon a mostani proci, és vegyél jobb videókártyát. (ram az ok, 1 giga kell ma már az XP-hez)
Hiába veszel jobb procit, ha a videókártya marad a régi, annak úgy nem sok értelme van...
Muki100
A versus ugyanazon az enginen fog menni amin a single szóval lehet hogy engem egy ideig nem fogtok látni :\
Ja, és fura híreket hallani a versusról, mint pl. a kémeknem nem muszáj a gép mellett állnia hogy hackeljenek hanem lesz wireless mint SCCTben volt samunak, rangokat kell ugranod az ubi létráján hogy bizonyos cuccokhoz hozzáférj, lesz egy csapatfõnök stb.

Balumann
Nem kell nekem isteni grafika, csak játszani tudjak vele, és a multija, versusja az remélem nem lesz ilyen nagy grafika csoda, és megmarad ilyen gyengés, de pergõsnek. 😉

Balumann
Töltöm a videot.

Balumann
Hát ha berakom a másik memóriát, akkor azon kívül hogy állandóan lefagy meg újraindul a gép, amíg megy, addig sokkal jobban mennek a játékok. Reménykedem hogy a 3000-es proci és az 1 giga memória mégtöbb változást fog hozni, mert elég gyenge így. Azért talán még elmegy ez a vid kártya, mert azt nem hiszem hogy fogok venni 1-2 évig :-(

ThugEdge
nagggyon nagy,kár,hogy a végkifejlet pont lemaradt😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

jAsOn VoOrHeEs
SPLINTER CELL: DOUBLE AGENT SHAKYCAM (Movie - 79,41 M😎
Az Xboxyde.com jóvoltából egy több mint ötperces játék közbeni videót zsebeltünk be, amelyben a Splinter Cell: Double Agent valószínûleg konzolos verzióját mutatják be. A minõség nem tökéletes, mivel mégiscsak kézikamerás anyagról van szó, de a lényeget így is megmutatja: a grafikán kívül a fejlesztõk nagyrészt meghagytak mindent a régiben, ami persze nem feltélenül baj. S egy rövid videóból ne is akarjunk komoly következtetéseket levonni.

<#vigyor4>

Rage47
woooww De jó, most még jobban várom😊))
grebber
Huhu ez komoly lesz!

Next PC upgrade: 2022

hykao
hykao
Ha a videokártya marad, akkor sok változást nem fogsz tapasztalni játékok terén az új cuccokkal sem...
Balumann
nem hiszem hogy 6600 GT-n ez fullon fog menni 😄 Amilyen grafikája van a képek alapján :S
Remélem elfog indulni a gépemen azért (jó mondjuk lehet nemsokára lesz egy 3000+-os proci (64bit), egy normális alaplap, és 1 giga memória (az má megvan úgyis, de szar az alaplap)

hykao
Hát az eddigi Splinter Cellek elég mintaszerû "multiplatformok" voltak, fõleg az utóbbi, reméljük ez már nem fog változni.
Rage47
vagyis remélem, hogy jól optimalizálják majd, nem mint pl a ghost recon-t...
Rage47
hm, ez is nextgen-es lesz mi?remélem megy fullon 6600GT-vel:/
grebber
Ja és végre van fényes pálya mert a CT hiába volt szép ha csak éjjellátóval tudtam látni a pályán 😞

grebber
Víz alatt. Hm fasza lesz vizalol berántos majd addig folytogatos mig megnem fullados szerintem!
De várom már!

SNAKE01
ezek a képek nagyon faszák!

Malakai
Igen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hykao
Ezek a képek vajon ebbõl vannak?
Balumann
Remélem ennek is ilyen élvezetes versus-a lesz mint a chaos theory-é. 😉
Nagyon várom már

ThugEdge
én meg kizárólag ezt a gémet várom tûkön,mit tûkön undorító rozsdás 100as szegeken ûlve😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

SNAKE01
énis!

ati2002
dettó!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
De várom már az E3-at emiatt a game miatt is!

Muki100
a hír
LESZ VERSUS PC-re!!!
Hatott a petíció a noobisoftra <#vigyor>

grebber
A CT is überjól fut 6600GT-n.Szerintem ez is fog,bár ki tudja.
Nem pontos számadat de valami ilyesmit olvastam hogy a CT-ban 3000poligonbol ált az egész karaktet a DA-ben pedig csak az ember feje áll majd ennyibõl. 😄

Rage47
ÁÁ de állat a grafika! Remélem 6600GT-n még menni fog😊
Muki100
Aki szeretné hogy PC-n legyen versus mód ( mint amilyen a PT-ben és a CT-ben volt ) és ne spy vs spy hanem a régi spy vs merc legyen az legyen szíves ittírja alá.

Ja és az egyik képen egy kém fekete ruhában van míg a másik (Samu?)pedig fehér terepben, értelmes<#vigyor2>

Evogordon
100. h.sz. <#idiota>

ati2002
Itt sincs különösebben világos, a CT-ban is voltak hasonló részek.

grebber
Új képek

Bazz nekem ilyen világos még életbe nem volt a game mint itt a képeken.
amig Radeonom volt betudtam állitani de nvidián nem 😞

Rage47
<#eljen>
grebber

ati2002
Azt én is nagyon remélem, mert már gyüjtöm a pénzt a dobozos verzióra.😊
Bízom benne, hogy tanulnak a CT-coop hibáiból.

Ugye ebben is lesz Coop?! És remélhetõleg nem szúrják el!
hykao
Látom frissültünk... 😊 <#eljen>