6081

• Gerbill
    De Maxtreme már leírta, hogy nem ugyanúgy kezdődik a Pc verzió, mint az xbox, a ps verzióban meg sokkal elmosottabbak lennének a textúrák, úgyhogy szerintem ez biztos, hogy Pc
  • Maxtreme
    ÉN!! nem láttam bent.
  • Rage47
    az a Legend?
  • Gideon Wieth
    a story-t ár a gamestar naggyából leírta meg E3on is elmondták:)
    tulképpen ezért is nagyon érdekel mert változatosnak ígérkezik. Mivel én ugye azért untam már el a sp 3at a közepe táján mert télleg ez volt...
    Sam Fisher belópózik a...
    és megmenti, kikapcsolja megakadályozza a...
    és szüperkütyüivel elintéz mindenkit ...
  • zsakosfrodo2
    Én csak spekulálok, de a váalszt még nem kaptam meg ezzel a képpel. A kérdés az volt, hogy van-e a kém vs. kém? Ha nincs, akkor PC verzió, mert TUDTOMMAL a PC-sben nincs kém vs. kém.
  • Kandurex
    Hm, na a börtönös pályán kívül is szúrhatna valaki képet...
  • tnm #1538
    én nem, de ugye xbox tulajdonképpen pc, tehát nem annyira nehéz sztem, SZTEM, de lehet hülyeséget írtam
  • Maxtreme
    Tomb raider 7
  • Rage47
    amúgy tudtok ilyen esetről, hogy konzolos verziót átraktak pc-re és kiadták?(törten)
  • tnm #1535
    sztem, ha nem oltod le, akkor kb, senki nem reagált volna rá... így viszont én írtam Neked, meg talán majd ő is megvédi magát, egyébként ezzel fejezte be
    "SZERINTEM"
  • Gerbill
    Eltévedtél, ez nem a "Pc-s játékoknak leáldozott topik". Ezt a témát szerintem most fejezd be.
  • bauer15
    hát az lesz a legjobbb ha még nem szedem le a 8 gigásat hanem megvárok egy ismer releaset
  • Rage47
    áhh ez durva!!
  • tnm #1531
    még nem biztos, de ha esetleg kamu, akkor én inkább a minőségi körítésben ismerném meg a sztorit
  • pirosBoci
    a pc állandoan fejlödik drágán, de a konzolok jok akár 6 évig tehát meg érik azt a 100k, és még most is talán szebb egy ps2 mint egy pc.
    SZERINTEM
  • Maxtreme
    Az online rész menürendszere üt baszki :D :D

Nem is konzolos:)))
  • Rage47
    igazi fan vagy akkor:DD
    remélem holnapra fény derül erre az egészre ami itt folyik...
  • Gideon Wieth
    Most akkor ez nem is az igazi verzio és hiába szedtem le 8 gigát ??? nehogy már... na mindegy azért ezt is végig jáccuk :D
  • GoKu x
    és akkor ezek a képek? ezek elég jonak tünnek.
  • sorrow

most akkor mi van??
    kiadtak egy pre-release(esetleg beta) verziót vagy kilopták... és ez nem is az igazi, az majd nov7-én vagy 10-én jön?

• zsakosfrodo2
    Légyzíves nézd meg a multijában azt, hogy a versus módot hogyan leeht játszani. Ugyanis ha van kém a kém elleni játék, akkor ez valószínűsíthetőleg mégis egy konzolos átirat lesz, mert én úgy tudom, hogy konzolon van iylen is. Tehát ha van, akkor konzolos átirat és kicsit nyugodtabban próbálom feldolgozni az eddigi infókat.
  • Gerbill
    Szerintem ez inkább csak a "név meg marketing majd eladja" típus.
  • Balumann
    :S
  • Adam II
    Na most tényleg igaz ,hogy a "PC-s játékoknak leáldozott" vagy ez az egész kamu.
  • Shodan
    Na jó, akkor ezt se kell leszedni.
  • bakvarnyu
    Ja hát ez nevetséges. Nem gondoltam volna, hogy ezt a szériát is el lehet rontani.
  • tnm #1518
    hát én már 360-ban gondolkodtam, mer, ha veszek, akkor ugye a jövőre gondolok, de én akkor se tudnék egér, meg bill. nélkül mozogni, az biztos...
  • Maxtreme
    Még 1kis érdekesség 1 másik forumról:

Azért ez rendkívül érdekes, az a gyanúm, hogy Xbox-on más pályák vannak. Pl. Xbox-on a legelső pálya egy jeges pálya, ennél világosabb már nem is lehetne, csak semmi víz alatt úszkálás, pedig a játék címe Splinter Cell - Double Agent. biggrin_2.gif

Mindenesetre ez valóban érdekes, hogy miért vannak már pályák, már az első beszúrt képeknél erősen gyanút fogtam. smile2.gif

A második pálya már itt is börtönös, de ettől függetlenül szerintem nem egyeznek meg a pályák.

Szerintem az Xbox verzió teljesen rendben van amúgy, a 360-asat sajnos nem láttam, de a sima Xbox-os az abszolut pofás grafikával rendelkezik, nos, hát akkor nem marad más hátra, hogy megnézem majd a PC-s verziót is, csak mivel én is 6600GT-vel rendelkezem ezért döntöttem úgy, hogy inkább majd Xbox-on nyomom végig, ott igaz, hogy gyengébb a grafika mint PC-n, viszont legalább nem fog beakadni. (na jó, néha belassul, de nem jellemző és mivel elsősorban a lopakodásról szól, meg a pontos, nyugodt, célzott lövésekről, ezért nem gáz az irányító sem, az előző részeket is Xbox-on nyomtam le, minden különösebb gond nélkül, de mindenesetre ez nagyon gáz, hogy nem egyezik meg teljesen a 2 verzió (PC; Xbox))

Ui.: Interface sem ilyen, hanem a jó öreg régi, jobb felül "kiválasztós".
  • Adam II
    Vérpistis interfész ,le kell rajzolni mit csinál az ajtó ha kinyílik.

• Gerbill
    És a CT-t Pc játszottad végig?
  • GoKu x
    háát ez vmi félre értés ez már nem is a splinter sorozat. vmi sz*r. pffff ezek után már nem is kell...
  • rorr
    sima x-boxon játszom kb 30e ft .... :)
  • tnm #1512
    egyre inkább azt hiszem, hogy ez mégiscsak egy "házi" konzolos átirat lesz...
    ezért nem nagyon kapcsolgathatsz nextgen-t ki-be, meg ezért van ez a tré kezelőfelület
  • Maxtreme
    1ébként a gfx így maxon annyira nem vész, ugyanúgy csillog minden ) mint a CT-ben.(mondjuk ott talán jobb volt. De szerintem tényleg semmi Xtra.

ja és az új +csodás" interface:

• tnm #1510
    ergó nem 15-20 ezer pénzért új vidkari, hanem 130ezerért xbox... nah szép..
  • Adam II
    De nem szokott ekkora eltérés lenni.
  • rorr
    nem szarabb a grafika !Sőt 10 napja játszok vele x-boxon simán hozza az előző rész szinvonalát grafikailag !Nem láttad xboxon a ubisoft az xboxos játékait nagyon igényesen csinálja Persia trilógia ,splinter cell Beyond Good & Evil mind nagyon szépek voltak
  • Adam II
    Remélem ez csak egy átverés. Bár nem hiszem ,hogy a készítők csináltak volna egy kamu verziót csak azért ,hogy megszivassák a warezosokat.
  • GoKu x
    értem sza ezt nem leeht, akkor 1000bocs.
  • CalebJoe
    Már én is nagyon!