6081
-
#1504 Hát már nagyon kíváncsi vagyok. Hihetetlennek tűnik, hogy a grafika szarabb lenne a CT grafikájánál, és, hogy maga a játék is szar lenne... -
#1502 Securom 7 védelem van a játékon, starforce 3-at elhagyta az ubisoft. És 2-3 nap mulva lesz crackes verzió, és ha lesz kisebb méretű DA akkor az nyilván utána lesz mert crackeseket rippelik (vagy kicsinyítik).
Egyébként akinek nem lenne világos, a crack, vagyis a játék feltörése azt jelenti hogy a védelemmel ellátott fájlok kicserélése, vagyis át'hekkelése' úgy, hogy ne legyen benne védelem. Ha nincs crack, akkor azt kell figyelni hogy mit ellenőriz a védelem, és azt valahogy úgy kijátszani, emulálni hogy azt higyje hogy eredeti lemez van benn!
-
#1501 Ott kérlek szépen a játékban (Nfs) basztak el valamit de kurvára.
Nem az NV a drivereivel.. -
#1500 No No!
Láttad a játékot X-boxon?
Mert az nem csúnya!Sőt!!!
Én 10 napja megszereztem xbox-ra és semmi bajom a grafikával.
a Ps2 verzió az már más tészta ott már a chaos theory sem volt az igazi! -
#1499 Jó de azon még Starforce volt úgy tudom már szakított az Ubisoft vele. -
#1498 majd lesz reloaded verzio :D azt is 1 évre a chaos thoryra adták ki,:D -
#1497 Mivel NINCS krekk ugrott a tipped. -
#1496 Ez a Chaos Theory. Sajnos csak Shader 2.0 mert az X1600Pro-m szervízben van és most a 9600-ost vagyok kénytelen használni:( így az elsimítás is csak 4x-eres de így is sokkal jobban néz ki a "nextgen" Double Agentnél.
-
#1495 Hopp az eleje a rang meg mittudoamin... bentmaradt :D -
#1494 a pcguruban olvastam havernál hogy nagyon ütös lett a graf,és hogy nagyon izmos gép kell neki!szvsz nem tom mi a ló szar lehet a hiba -
#1493 Ne vicceljél már a crack nem a grafikai motort írja át hanem elíndítja a játékot semmi köze hozzá. -
#1492 lol,miért nem lehet magárol a játékrol beszélgetni?
ilyen konfig-olyan konfig...bla...bla...bla... -
#1491 idézet másik forumról:
Anya megengedte
**
Group: Fórumtag
Member No.: 37268
Na, ha nem gond (akkor is ha az) megeresztetnék egy szösszenetet arról, hogy miért is a legtrágyább SC az Double Agent - az első két pálya alapján. Pedig azé megpróbáltam pozitívan hozzáállni, de betett...
Első benyomások, ugye: Ilyen epileptikus menüt én még nem láttam. Miért nem lehetett egy normális, átlátható, nyugis interfész? Nekem úgy tűnik, hogy az X360-as változat menüjét használták fel egy az egyben ... hát nem tudom, nem ártott volna valami elviselhetőbbet kidolgozni ehhez, mert ez idegesítő. De kábé az összes múvit (nem csak a menü hátterét, ahnem az átvezetőket, és a töltöképernyőket is) teljesen feleslegesnek és zavarónak érzem - ez már nem SC, mint jósoltam korában is, hanem valami halivúdi sz*r.
A játék se nyűgözött le, bár az első pálya egész kellemes volt, csak éppen fájdalmasan lineáris (ez igaz a második pályára is), de ami igazán zavaró volt nekem az az interfész. A grafikára nem térek ki, de legyen elég annyi, hogy SM3 ide vagy oda, most sem tudod pusztán a terepet nézve eldönteni, hogy hol vagy rejtve és hol nem. Ez eddig is így volt, de most már az interfész sem segít, mert a mérőcskék helyett kapsz egy közlekedési lámpát a hátadra, ami ugye csak azt jelzi, hogy látható vagy vagy sem, illetve ha észrevettek. Úgyvan butítsuk tovább a játékot. A cselekvés választó ikonok még durvábbak - akkorák, hogy kitakarnak egy jó részt a látképből, plusz aranyosan csillingelnek amikor megjelennek - hát bammeg, nem vagyok retardált, látom is azt az ikon, nem kell még figyelmeztetni is, hogy "hé te hülye, itt ki tudsz nyitni egy ajtót". Azé a régi megoldás ezerszer jobb volt. Vicces, hogy azzal jöttek a fejlesztők, hogy azé kell az új interfész, hogy ne legyen anniyra tele a képernyő ... hát most az opsat üzenetablakok elvszik a képernyő felét, középen az ikonok, és lent pedig a küldetéscélt leíró sáv, és akkor már tényleg semmit nem látsz.
További érdekesség, hogy a laptopok hekkelése közben illtve a számzárak használata közben nincs egér - a iránygombokkal meg az enter gombbal kell naivgálnod ... illetve a számzáraknál nem tudod begépelni a numpadon a számokat, hanem iránygombok+enter. Éljen az xbox360!
Az AI szinte teljesen ugyanolyan mint a CT-ben, és az őrök hangját is újrafelhasználták.
Azért végigviszem mert kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, de ezt inkább valami viccnek érzem ... kár, hogy az ubisoft komolyan gondolta...
Hhhh ... na ezt ki kellett írnom magamból. Nem kell válaszoni erre, tudom, hogy mindenkinek tetszik rajtam kívül.
Teljes mértékben igaza van sajnos.. -
#1490 a legegyszerűbbre nem gondoltunk...lehet hogy a crack verzi miatt ilyen szar a grafik meg minden.. -
#1489 az azért is érdekes lenne, mert a Splinter Cell mindig is inkább nvidia-s volt, biztos többet tesztelték azokon... -
#1488 viszont egy dolgot nem értek, Te most vagy nagyon jó lélek vagy, hogy itt tartod bennünk a lelket, meg 20adszor is válaszolsz, a géped milyenségére, ahelyett, hogy nyomnád ezerrel, vagy nagyon szar a játékmenet /esetleg grafika magyon elb*ssza a játékélményt?/ -
Radian #1487 És most jutott eszembe még valami lehet az nvidia baszott el valamit nagyon mert láttam egy grafikon ami az egyes videó kártyáknak a teljesítményével volt kapcsolatban az nfs carbon alatt és ott a 6800 asok simán elvéreznek meg egy 7900 ason 29 fps essel megy a gamma. Egy x1900xt vel meg 65 el szóval...Az nvidia driverekről már hallottam hogy nem valami jók de ez már túlzás. -
#1486 Szerintem HDR-t kapcsold ki, és inkább élsimítást nyomass rá, ha kell driverből. -
#1485 Én kérek elnézéstt :) -
#1484 hogy ne lenne extra??? tudod, milyen bonyolult azokat a láncfűrésszel szabott polcokat renderelni?? -
#1483 Na ige,, és ez 1 kis terület No Xtrával.. -
Radian #1482 De azé ne csak azt nézzétek hogy milyen szar a gfx je a képeknek hanem azt a kicsi számot is a sarokba.!!!15!!! -
#1481 1 óra mulva hazaérek szal addigra sztem elkésel... 20 perc és vége az órának... Tanár vizsgázik :PP:P:P:D:D::D:D:D -
#1480 Azzal sem lesz gond. 7800GS agp. -
csoola #1479 jo, én azt nem mondom h csunya, azért láttam már rosszabbat is, de az biztos, h messze van attol amit a fejlesztök igértek, és ami indokolná a gépigényt... -
#1478 1ébként az még valóban elképzelhető hogy máshol (szabad téren víznél, stb..) szebb lesz a gfx.
Dehát még csak itt tartok 1enlőre, szal.. :)
Énsem térek napirendre azzal kapcs h ez ilyen szar lenne.. -
zoltang #1477 http://www.duplexsecure.com/
http://www.daemon-tools.cc/ -
Radian #1476 ÉS A VIDI KARID? -
#1475 Nekem is csak 2600+ AMD-m van, de emiatt igazán nem aggódom... -
Radian #1474 Mert neked next gen géped van lehet a driverrel is gond van. -
Richard90 #1473 ezt az sptd 1.3-t külön le kell hozzá tölteni? mert a legújabb daemon-tools nem tartalamzza ezt :
"Includes SPTD 1.29 DAEMON Tools is a virtual cd/dvd-rom emulator......" -
#1472 ígyvan. Nálam is ez a helyzet. -
#1471 Hát csak lesz demo november 10-ig. Majd meglátjuk az milyen. -
#1470 Nem merek elmenni játszani mást, mert félek hogy csak később fogom megtudni az új híreket -
Radian #1469 Ezt már beírtam de úgy látszik az én hsz eim nem olvassátok el.:D -
#1468 írták nforce-n is, hogy hiába állít akármit a video beálításokba csak a next gen -en marad pipa. -
#1467 nem -
#1466 Még nem -
#1465 Egyáltalán jelent meg PC demo? -
csoola #1464 haez télleg max, én beszarok, akkor vmit nagyon büvészkedtek az ubinál photoshoppal...