Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aki szereti a Splitit mindenki várja ,én az 5-öt várom remélem fasza UE3-as lesz!

Next PC upgrade: 2022

zsakosfrodo2
Én inkább a teljes gámát várom mááán. Amint van valami benyögöm nektek is. 😄

á rosszul gondolod, ha én várok valamit akkor az mindjárt itt van... azért volt szar mikor vártam a timeshiftet is és gyenge 1 évet csuszik kb...

Rage47
ha még most kezded várni, akkor jó😊
mi már tavasz óta várjuk..😄
mostmár jöjjön a demó mert már kezdem várni

én is már nagyon várom a demot 😊

McW
Hol van már az a nyeszlett demo? Kiváncsi vok mire kellett tavasz óta várnom...<#rolleyes>

Mess with the best, and die like the rest...

mike0013
a design része kész van (tegnap sajnos nem sokat tudtam foglalkozni a FAQ-val, mert nem voltam itthon:S) de ma már fogok😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atti12
hogy állsz?

mike0013
el is kezdem😊))

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
jah😊

Atti12
nem verseny, most beszéltük meg hogy mike irja, mi meg segitünk neki <#vigyor>

Muki100
Mi ez már hogy verseny megy ki írja a FAQ-ot? :\
Legyen egy alap koncepció és azt tárgyaljuk meg azok között akik érintettek a dologban..

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
oks, köszi😊
majd ha segítségre lesz szükségem hozzád fordulok😄

Atti12
Jó reggelt! <#wave>
Mike0013: csináld nyugodtan, én ugyis csak html-es FAQ tudtam volna csinálni, nem értek sajnos php-hoz 😞.

Balumann
azt én akartam 😄 De felõlem írhatod.

mike0013
mindegy, ha én nem lehet hg akkor (valameik modival megkéne beszélni) legyen Atti12...
jah és ha õ lesz, akkor szeretnék kérni valamit:
-Atti12 légyszi hadd írjam meg én a FAQ-t😄

mike0013
hé😊
azt egy szóval sem mondtam, hogy nem szoktam csajozni, bringázni, focizni, kosarazni, futni stb...😄
jah és most azért vagyok gép elõtt mert dáthás vagyok és pocsék sportolni:/

hykao
Gépigény: be ne dõljetek már az ilyen felreppenõ kamuknak! Akkora baromságot egy kiadó sem csinálna, hogy szándékosan lecsökkentse minimálisra a lehetséges vásárlók körét! Jó lesz az a gépigény majd egy pár év múlva megjelenõ játéknak...

@mike0013: Egyrészt a legkevésbé sincs beleszólásom, hogy ki legyen a házigazda, másrészt meg az isten áldjon már meg, hogy 13 évesen a gép elõtt mereszted magad állandóan!!! Nyomás ki a szabadba mozogni szabadidõben, egyébként meg fókuszálj a leckékre (aztán szép lassan a csajokra...), mert a végén csak léhûtõ lesz belõled!
Muki100
Hát én ubi fórum olvasó vagyok meg CT házigazda meg SC mindhárom részével játszottam meg ilyesmi... *felhívja kovács pistit"

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mike0013
most erre mit mondjak... tudnék mondani elég szépeket...

Gerbill
Félreértések elkerülése végett én a nemrégiben kihirdetett, gigantikus minimum gépigény miatt agódom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
sztem a gépigényre gondoltak
hykao
Mindenkinél biztosan elindul - ha megveszi...
zsakosfrodo2
Mindenkinek elindul, lelki szemeim ezt súgják... 😄 Addig meg nyugodtan válassszuk meg Aragorn-t 😄... 😄

Gerbill
Hát igen. Ha olyan biztos lennék benne, hogy nálam elindul a játék, már többet írtam volna ide😄 Remélem az a gépigény tényleg csak kamu volt, mertha nem akkor maradok a régebbi részeknél.

Balumann
Sztem elöször várjuk meg amíg kijön, és hogy kinek indul el a játék. :/

Balumann
😄

Gerbill
Hupsz<#vigyor3> Na tehát akkor minden kritériumnak megfelel.

hykao
A topikban kell lennie összesen 500 hozzászólásnak, nem a házigazdaságra javasolt személynek...lol...
Gerbill
Szerintem az 500hsz-tõl ellehet tekinteni, mert alig van összesen 500 hsz. Én Att12-t javasolom, mivel szerintem a fent említett kritériumon kívül az összes többinek megfelel.

zsakosfrodo2
Szal akkor mike0013 kiesett... sajnálom.. <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Gerbill
Ha jól emlékszem a Godfather topikban sem felelt meg The Flashback a házigazdaság kritérium valamely pontjának(azthiszem nem volt még egy éve regisztrált tag) és mégis megkapta.

SHADOWEYES7
mike0013

szavazok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hykao
LOL má... Még a nicknevét sem jól írtad le... De amúgy rá pl. hiába is szavaznál, hisz nem felel meg a kritériumoknak...
BIG Money7
mike003-ra szavazok!!

Atti12
és mivan akkor hogyha még összesen is alig van 500 hsz? 😊)

hykao
Gyerekek ácsi! Elég már az off hegyekbõl! Mielõtt szavazgatásba kezdene bárki is, ajánlom mindenki figyelmébe a házigazdaság kritériumait: KATT

@Rage: köszi a bizalmat, de mivel én eleve moderátor vagyok, így felesleges lenne, hogy házigazda is legyek itt... Amúgy mivel szemmel tartom a topikot, majdnem, hogy felesleges lenne egy házigazda ide...(csakúgy, mint a Blood Money topikhoz is felesleges volt...) 😊
mike0013
komolyan gondoltam😊

fernando torres
+1 mike0013

Atti12
kac,kac,kac <#vigyor3>

mike0013
áh, ugyan már... fõ a bizalom!

Házigazdának jelölöm mike0013-at.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

zsakosfrodo2
Mi van hogyha kéred õket másik fórumokban hogy rád szavazzanak? 😊

mike0013
még semmi nem dõlt el!

mike0013
😊 ne búsulj! ha én leszek akkor ha gondolod lehetsz a segédem ok?

fsgh
+1 rád😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mike0013
nem feltétlen azért... mi van ha engem akarnak házigazdának hmm?

The FlashBack
Szeretném házigazdának jelöltetni mike0013-at.
Köszi

Atti12
Na ugy látom itt se leszek házigazda. Mind1, legalább emgpróbáltam 😊