6081
-
#1704 Ez Pc vagy Xbox verzió ismertetője? -
#1703 sztem next gennel együtt nem lehet, vagy nagyon leterhelő -
#1702 deh itt már nem kocskás a faszikám keze:D -
#1701 hát az élelmosásra rásegít az alacsonyszintű jpeg tömörítés -
#1700 sztem sz*r... -
#1699 Hihetetlen, hogy senki sem használja az élsimítást. -
#1698 az azért már jó -
ezt nforce.nl forumán linkelték be -
#1696 nem hiszem. A pc is az xbox 360 grafot kapja valsz, mivel a multit is onnan kapjuk "hála" a nagylelkű ubisoftnak aki megkönyörült és nem az SvS-t dobta be. -
#1695 tényleg én meg is feledkeztem az ingame videokrol amit láttam! azokkal mi a helyzet? hát ott egészen más volt. biztos nem mind konzol volt... -
sorrow #1694 Lehet, hogy az eddigi ingame videok nem a pc verzióból származtak?
Örűljünk hogy egyáltalán mi pc-sek is játszhatunk?
Valaki egy top vga-val is küldhetne be képeket. -
pirosBoci #1693 tehát akkor securom loaderel is megy a dolog? -
#1692 Hát szívesen rácáfolnék de a vga-m pont a játékdömpingben ment tönkre>:(
Ilyen az én szerencsém. -
#1691 Nos kicsit továbvittem a gamet.
A Gfx-re továbbra is azt mondom hogy nem 1 nagy durr. Nem azt kaptuk amit a képeken láttunk (remélem erre valaki rácáfol 1 jobb vga-val)
A játékmenet sem a régi. Sőőt. Sztem totálisan elszarták ezekkel a "remek" ujításokkal. Kár érte :(
Pedig nem azt sem lehet mondani hogy nem objektíven és kicsit elfogultan álltam a játékhoz, ugyanis az 1ik kedvenc gamem volt :( -
#1690 az az egy én volnék, ezért akarom elinditani apunál mert nála 9600 van és akkor meg tom mondani hogy megy e rajta de a biztonsági központot nem tudom aktiválni felirat jön... -
#1689 Még csak egyvalaki mondta, hogy megy 9600-al de utána javította, hogy x1600. -
#1688 Minek? Azért, hogy be legyen másolva az nfo? Főleg hogy pár napon belül tutti lesz crack is.
Az vicces, hogy akinek R9600-a van, az vagy nem tudja elindítani a védelem miatt, vagy benyögi, hogy neki megy, aztán se híre se hamva. -
#1687 Egy FAQ nem ártana a topiknak. -
#1686 omg windows xp professionalod van? ha igen akkor vegyél fel msn-en, megpróbálom távsegítségen megcsinálni... [email protected] -
#1685 KÉPEKET kérünk, képet!!! -
#1684 akkor vedd ki a demon tools emulációt, vagy ilyenekkel próbálkozz. Tegyél be képet mit ír ki az amit a játékkal együtt tölötttél le, amit hozzá adtak. Yasu tool vagy mi -
#1683 a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni ezt írja -
#1682 nah ez már jo, de a másik akkor is az volt :)) -
#1681 Daemon tools-ba legyen bemountolva a splinter, majd az óra mellett jobb click, all emulations on! (zöld lesz a jele)
Innen töltsd le a SecuRom v7.26 Loader (47.8KB) -at, csomagold ki, majd indítsd el, és nyitsd meg vele a splinter indítófjlját. (ha esetleg van luncher akkor ne azt, hanem konkrétan ami a játékot indítja el), és ezzel sztem működni fog.
Ha nem, akkor próbáld ezzel: AlkiSecuROM v1.0 [ENGLISH] (86.6KB)
vagy esetleg még CureRom -al is megpróbálhatod, az is ismeri a securom 7-es védelmet. -
#1680 Hú, nem mondod?! -
#1679 nem mert kétszer van a http:
így ni -
#1678 ezt + honnan vetted??! Ez 1000 hogy fake! -
#1677 jaja nekem is:D -
#1676 daemon 6 fentt van
ez a yasu meg azt irja hogy nem talál valmien device
could not find any device to hide -
#1675 Állítólag olyan minigame lessz benne,hogy egy autót kell irányítani és minnél durvábban kell sam lányát elütni pontokért.Lehet hogy fake a hír? -
#1674 jot raktál te be? mert nekem vmi miniszterelnöki hivatal jön be :)) -
Radian #1673 SPTD 1.35
Ezt is szedd le ez lehet a biztonsági központ. -
Radian #1672 Daemon 4.06 van fenn? -
Radian #1671 Megvan minden segéd cuccod a töréshez? -
#1670 lassan kellen egy FAQ:P -
#1669 nah hogyan is kell elinditani akkor mert valamiért nem megy ... pedig havernak sikerült... pls mondjátok... -
#1668 -
Radian #1667 Frodónak kb most ér le. És neki 9600 pro ja van még ő lehet a nagy reménységünk Gideonon kívül. -
Radian #1666 De ugye egy sm 2 es kártya tudja az sm 1.1 is. -
#1665 huh te aztán bátor vagy! én nem merném leszedni mert ha ilyen moslék akkor kárnak szedtem volna le.