Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ati2002
Akkor mit jelent az aláírásod? Hamarosan 3 év múlva?<#nezze>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Senkkik
SM 3.0 minimumként elég durva... ezzel akkor nem fogok játszani asszem vagy 3 évig...

Muki100
szép lenne ha a minimális "éppelfut" kategória, és a gyönyörû nextgen látvány között 500mhz cpu órajel különbség lenne, meg a videókártyának egyedül a memóriája döntene. A motor maradt a CT-é ha jól tudom, akkor pedig simán el kell futnia annak a gépigényével is, csak nyílván nem úgy fog kinézni mint a trailerekben.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
LOL csak annyi szabad hely kell neki sima DVD-s lesz!

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Ja, most látom, hogy gémsza*r...akkor a #639 tárgytalan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mike0013
figyeljetek mér lenne kötelezõ a 3.0...
az a hír járta, hogy a CT-hez is 3.0 kell, kellett? NEM! Errõl van szó, ehhez sem kell, max akkor ha nagyon szépen akarod játszani a game-t...
ééés, ha télleg 8 gigás lesz, akkor egy ideig a warezolok ellesznek vele😄
(jajj de jó, hogy én ezt megveszem😄)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ati2002
Mint ubi-fórum olvasó, azt kell mondjam FAKE. A GameStar meg mehet a levesbe, komolytalanság ezt hírbe lehozni.

Gerbill
Nemhiszem, hogy ennyire nem szeretnék eladni a játékot. Nagyon sok embernek csak 2.0-ás kártyája van, és így elég sok kieséssel kellene számolniuk.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmuda
Ha csak SM3.0-át támogat akkor az a 3.0-ásnál gyengébb Nvidia kártyákat is kizárja. Nem túl bölcs döntés, meg kell hagyni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hát... a gamestar-on találam mazur (gondolom az egyik szerkesztõ) írta:

A következõ a Ubi Soft végsõ, hivatalos álláspontja:

Customer (XXXX) - 09/26/2006 06:54 PM
I was about to preorder the game when I was astonished to find that the only Ati video cards supported are the x1000 series, in other words, cards that implement SM 3.0. My question is simple: Can I expect the game to work with an x800xt card? Surely you cannot be excluding everyone with these non-cutting edge cards??

Response (Jason) - 09/27/2006 05:48 PM
Unfortunately, the only supported video cards for this game are cards that support SM3.0. There are no plans to addfunctionality for other, older video cards.

Akinek X800 GTO-ja van, az pórul járt...

grebber
Szerintünk ez csak kamu!!!!
Semminek nem volt ekkora minimumum de valós gépigénye sem.

Nem UE3-as!

Ez nem lehet igaz.
...akinek Pixel Shader 2.0 kártyája van az lemondhat a game-rõl??

A gamet az unreal 3-as engine-t használja?

hykao
Már volt, és szerintem tuti kamu. SM 3.0 minimumként mi? Na persze!

Mellesleg gyanúsan kicsi a különbség a minimum és az ajánlott követelmény között...
hykao
Hát nem tudom, nekem egyáltalán nem tûnt fel a CT végigjátszása során, hogy gond lenne ezzel a fegyver dologgal, igaz legnehezebb fokozaton játszottam és törekedtem rá, hogy minél kevesebb embert lõjek le. Inkább elkábítottam õket, majd mentek valami sötét helyre. Csak azt öltem meg, akinek a megölésére utasítást kaptam... (Már csak azért is, mert ha lelõ az ember valakit, akkor utána már nehéz lenne kivallatni...)

Különben is Fisher elsõsorban hírszerzõ, nem bérgyilkos...tehát a játékmenet koncepciója nem a gyilkolászás...
"
Splinter Cell: Double Agent gépigény
<2006. szeptember 29. @ 12:52 - Berkenye>
Kiszivárgott a Splinter Cell: Double Agent hivatalosnak tûnõ gépigénye.

Minimális rendszerkövetelmények:
# 3 GHz-es processzor
# 1 GB RAM
# Shader Model 3.0 támogatással rendelkezõ 128 MB-os videokártya
# 8 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott rendszerkövetelmények:
# 3,5 GHz-es processzor
# 1 GB RAM
# Shader Model 3.0 támogatással rendelkezõ 256 MB-os videokártya"

http://www.gamestar.hu/

Bocs már, ha volt.
Balumann
15 méterrõl azért meglehet hallani ha hangtompítóssal lõnek... :/ Nem volt játékszabály az hogy süketek az ellenfelek 😄 (a hangos lépéseket is meghalják). Meg ha lelõsz valakit az is ad még hangot. És abból is tudhatja hogy valaki lelõtte és az a valaki ottvan. (szemben ha elkapod akkor befogja a száját, és csendesen fojtja meg utána)

Balumann
ez nekem is feltûnt, bár végülis az alapja a rossz, nem csak abban az esetben.
Hogyha sötét van, és nem látnak téged, hogyha teljesen korom sötét szobába vagy. És lelövöd abba a részen az egyiket hangtompítóssal, tehát nem elkapod és úgy ölöd meg, akkor akármilyen sötét van, és akárhol vagy, mindig tudják már hogy hol vagy, és pontosan rádnéznek, rád lõnek. Mehetsz is akárhova. Igazából ez talán annyira mégse zavaró, mert lehetõleg pisztoj nélkül próbáltam megoldani mindent, úgy érdekesebb. Bár még nem vittem végig.
Szóval a lényeg hogy addig nem látnak a sötétbe amíg nem lössz, vagy egyszer õk nem lõnek rád.
De vannak olyan értelmes dolgok is, hogy felkapaszkodtam a korlátra, és meglátta hogy ottvagyok. És odajöttek ketten, pisztojt szegeztek rám, és azthittem vége. Ott szaroztak, én meg vártam hogy mikor lõnek már le. Erre így fél perc után így elmentek... :/
Bár ez sztem ezek ha valaki rendesen próbálja játszani, és nem a hibákat keresik, meg nem csak osztja az észt a játékba, akkor ezek nem zavaróak annyira.

McW
De lehet, hogy nem...

Mess with the best, and die like the rest...

McW
Hmm, hogy mi a problémám? Szvsz teljesen érthetõen, még némi túlzással körül is írtam a hsz-emben... Ez egy általános jelenség volt a játékban, csöndes folyosókon oké meghallják, de könyörgöm a teherhajó gépházában...LOL. Még egyszer mondom, a szitu abszurdítására akartam célozni kérdésemmel...

A koncepcióról meg annyit, hogy ezzel a script-el akarták rávenni az egyszeri játékost, hogy ne használjunk fegyvert, egyáltalán! Olcsó húzás...Kedvelem a sorozatot, de ez nagy zavart és fog is ha így marad.

hykao
Lehet, hogy a te koncepciód volt szar a játékkal kapcsolatban? 😊

a hangtompítós fegyver is ad ki hangot azért rendesen , esetleg nem kelti fel a szomszédokat ha lelövöm magam.

tnm
evvel mi is a problémád??
hogy a hangtompító ellenére 15 méterrõl hallotta, hogy hol állsz???
sztem ez rendben van így, vagy nem értelek pontosan

McW
Ez kérdés akart lenni!

McW
Kijavították azt az idióta, idegesítõ baromságot ami a CT-ben volt (az elõzõ részekre már nem emlékszem), hogy ha hangtompítóssal, koromsötétben lelõttem valakit, a 15 m-re háttal!! álló társa 1,5 ezredmásodperces reakcióidõvel elõkapta a kallert és kicsinált! Szar volt az egész koncepció...

hykao
Nálam sem szaggatott.
tnm
arról nem is beszélve, hogy ez még valszeg feltõrve se lenne, ha nem is lenne fake, szal abszolút nincs értelme szedni

zsakosfrodo2
<#idiota><#idiota><#idiota>

Hmuda
Hát aki olyan hülye, hogy egy ennyire nyilvánvalóan fake cuccnak bedõl (1.32 gigabyte pfff), az meg is érdemli az elvesztegetett sávszélességet.

ati2002
Egyesek nagyon ráérnek, de az még szomorúbb, hogy több mint 700-an letöltötték... (biztos már nagyon várják a játékot<#wow3>)

ati2002
Nekem nem szaggatott, tökéletesen ment.

grebber
Mint az állat!

mike0013
nem... még nforce.nl-en sincs kinn... + október a megjelenés és még a demo sem jelent meg! szóval 100% hogy nem jó

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Rage47
van HD videom, azokkal semmi gond:S
arra akartam kilyukadni, h nálatok is szaggat-e 😊
Muki100
mert HD?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rage47
nálam miért szaggat ez a video? - a hang is
ati2002
Ezt linkeltem a # 603-ban, de nem báj.

Viszont itt egy új trailer, és nagyon nagyon ütõs darab, csak nézzétek meg. 😊

Rage47
lassan már videokbol összerakom a játékot, annyit jött ki belõle 😊)
Törölt felhasználó
zsakosfrodo2
Hát e király... -.- Akkor már nincs mit tenni, várjunk tovább 😊

Gerbill
Beleolvasgattam az SCDA hivatalos fórumába. Ott egyenlõre még csak xbox360 demóról beszéltek, ráadásul egy menedzser(vagy valami hasonló)azt írta hogy pontos idõpontot nem tud mondani, de a demóra ne számítsunk az elkövetkezõ néhány napban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
jah, ok😊
csak eddig nem tudtam h mikor jelenik meg pontosan.
Balumann
az sztem ennél is csak akkor fog menni az oldal, ha már kijött a teljes játék. (lehet hogy már a demonál is)

ati2002
Ezt (vagy hasonló) számlálót berakhatná valaki hozzáértõ a bannerba:Countdown
Szerintem jó lenne.

ati2002
Egy kis nézni való

Gameplay muvi "Prison" (ingame, X360)

Intro muvi zenei aláfestéssel.

"September" Trailer, + képek.

McW
Valóban kevés az info így egy hónappal release elõtt... Állítólag a német verzió hamarabb jelenik meg: Der Splitter Zelle Doppelt Agent!

hykao
Azért az elég idegesítõ, hogy a hivatalos oldalon a helyszíneknél még mindig csak a "hamarosan" felirat olvasható...holott elméletileg pár héten belül meg kéne jelennie...
grebber
És ez miért zavar téged hogy valaki azt is várja?

Muki100
Várhatod, kijött 4 concept art képt és pár hülye már felfújta hogy jön az SC5...topikot nem akarunk neki?

Rage47
egyelöre várjuk a 4-et csak... 😄