Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
az a hír járta, hogy a CT-hez is 3.0 kell, kellett? NEM! Errõl van szó, ehhez sem kell, max akkor ha nagyon szépen akarod játszani a game-t...
ééés, ha télleg 8 gigás lesz, akkor egy ideig a warezolok ellesznek vele😄
(jajj de jó, hogy én ezt megveszem😄)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A következõ a Ubi Soft végsõ, hivatalos álláspontja:
Customer (XXXX) - 09/26/2006 06:54 PM
I was about to preorder the game when I was astonished to find that the only Ati video cards supported are the x1000 series, in other words, cards that implement SM 3.0. My question is simple: Can I expect the game to work with an x800xt card? Surely you cannot be excluding everyone with these non-cutting edge cards??
Response (Jason) - 09/27/2006 05:48 PM
Unfortunately, the only supported video cards for this game are cards that support SM3.0. There are no plans to addfunctionality for other, older video cards.
Akinek X800 GTO-ja van, az pórul járt...
Semminek nem volt ekkora minimumum de valós gépigénye sem.
Nem UE3-as!
Next PC upgrade: 2022
Ez nem lehet igaz.
...akinek Pixel Shader 2.0 kártyája van az lemondhat a game-rõl??
A gamet az unreal 3-as engine-t használja?
Mellesleg gyanúsan kicsi a különbség a minimum és az ajánlott követelmény között...
Különben is Fisher elsõsorban hírszerzõ, nem bérgyilkos...tehát a játékmenet koncepciója nem a gyilkolászás...
Splinter Cell: Double Agent gépigény
<2006. szeptember 29. @ 12:52 - Berkenye>2006. szeptember 29. @ 12:52 - Berkenye>
Kiszivárgott a Splinter Cell: Double Agent hivatalosnak tûnõ gépigénye.
Minimális rendszerkövetelmények:
# 3 GHz-es processzor
# 1 GB RAM
# Shader Model 3.0 támogatással rendelkezõ 128 MB-os videokártya
# 8 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott rendszerkövetelmények:
# 3,5 GHz-es processzor
# 1 GB RAM
# Shader Model 3.0 támogatással rendelkezõ 256 MB-os videokártya"
http://www.gamestar.hu/
Bocs már, ha volt.
Hogyha sötét van, és nem látnak téged, hogyha teljesen korom sötét szobába vagy. És lelövöd abba a részen az egyiket hangtompítóssal, tehát nem elkapod és úgy ölöd meg, akkor akármilyen sötét van, és akárhol vagy, mindig tudják már hogy hol vagy, és pontosan rádnéznek, rád lõnek. Mehetsz is akárhova. Igazából ez talán annyira mégse zavaró, mert lehetõleg pisztoj nélkül próbáltam megoldani mindent, úgy érdekesebb. Bár még nem vittem végig.
Szóval a lényeg hogy addig nem látnak a sötétbe amíg nem lössz, vagy egyszer õk nem lõnek rád.
De vannak olyan értelmes dolgok is, hogy felkapaszkodtam a korlátra, és meglátta hogy ottvagyok. És odajöttek ketten, pisztojt szegeztek rám, és azthittem vége. Ott szaroztak, én meg vártam hogy mikor lõnek már le. Erre így fél perc után így elmentek... :/
Bár ez sztem ezek ha valaki rendesen próbálja játszani, és nem a hibákat keresik, meg nem csak osztja az észt a játékba, akkor ezek nem zavaróak annyira.
A koncepcióról meg annyit, hogy ezzel a script-el akarták rávenni az egyszeri játékost, hogy ne használjunk fegyvert, egyáltalán! Olcsó húzás...Kedvelem a sorozatot, de ez nagy zavart és fog is ha így marad.
Mess with the best, and die like the rest...
a hangtompítós fegyver is ad ki hangot azért rendesen , esetleg nem kelti fel a szomszédokat ha lelövöm magam.
hogy a hangtompító ellenére 15 méterrõl hallotta, hogy hol állsz???
sztem ez rendben van így, vagy nem értelek pontosan
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Viszont itt egy új trailer, és nagyon nagyon ütõs darab, csak nézzétek meg. 😊
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Szerintem jó lenne.
Gameplay muvi "Prison" (ingame, X360)
Intro muvi zenei aláfestéssel.
"September" Trailer, + képek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"