6081
-
#1784 majd holnpa kiderül:Dmek délutá másikhaveromhoz öneki 6600gt-van sm3.0 neki elindul
én elhozom töle nekem meg ezt irja ki akkor sm3.0 lesz a baj:( -
#1783 Víznek víz, csak más halmazállapotú. :)
...úgy terveztem, hogy félreteszem a játékot, amíg be nem fejezem a Cobra11 magyarítását, de most már túlzottan felcsigázot... -
Radian #1782 Az jég -
#1781 Hy!mivel nem naon találtam FAQ.Nem tudna valaki egy minimum gépigényt leirni??????? -
Hellsing47 #1780 ez de szép -
#1779 Az ott alul víz? vagy már minden gumiból van? :I -
Radian #1778 Hát lehet hogy ez az undorító üzi a végszó az SM kérdésre -
#1777 az elsö képen azt irja "must check"erre az oké és a 2.kép -
Takeda #1776
Nekem is ezt vagja ki!! -
#1775 csá!haver indítani akarja a game-t és ezt írja ki neki![IMG][/IMG]
le okéza és arra meg ezt
elöre is kösz!
mi lehet neki a baj?? -
#1774 Ezt a képet az nforce fórumán rakta be egy csóka:
Na ezen már látok némi SM-et... :) -
Takeda #1773 meg megprobalom a CureRom-ot is -
Takeda #1772
Azt probaltam én is, elinditottam az eredeti exe-t nem a launchert, de azt irja ki hogy runtime error stb... -
#1771 #1681 -ba leírtam hogy hogy kell elindítani
-nforce-n azt írják, hogy procyon -al működik neki, működnie kell annak a megoldásnak! -
Takeda #1770 ki van kapcsolva ha ezt nekem irtad, amugy nem az sm3 miatt problemazik, runtime error...
-
#1769 Refreslock off.
Csak 60hz-en megy -
Takeda #1768 CSak azt hogy szabalytalan muveletet hajt vegre stb...
Egyebkent erdekes mert elolvastam a readme-t ott nem irja az sm3-at viszont az install utan csak kibokte hogy baj lehet belole hogy nincs. Kivancsi lennek csak nem akar elindulni...
-
#1767 trailerben láttunk olyat, hogy egy másik tradicionális SC felszerelésű palival ugrik ki a repülőből aztán elvágja a torkát -
#1766 Milyen hibát ír ki? -
Radian #1765 nyugi mien hibát ír ki? -
#1764 tehát akkor nem megy, csak sm3 -as kártyákon? :(((( -
Takeda #1763 Megprobaltam a securom v7.26-ot de nem muxik, hibat ir ki. Tudja vki hogy kell?
-
#1762 Hát akkor olvasd el az nfo-t... -
Takeda #1761 Hali!
felinstallaltam a gamet, de nem vagom hogy kell elindítani! Amugy 9800Pro-m van, remelem mukodni fog. Tud vki segiteni? -
#1760 És van veled másik ügynök is? Mert a srác azt írja van ,néhány képen is (amiknek már nem hiszek) van egy másik fickó akivel hegyet másznak. -
Thanatos #1759 jaj... -
Bence9292 #1758 ERRŐL BESZÉLEK.... (hogy ez bénább, mint a pro annak ellenére, hogy 512mb-os...) :((( -
#1757 tyü most látom csak már elkéstem :/ bocsi -
#1756 nem mondod:D -
#1755 megjelent -
#1754 SE?:D az nem egy ilyen gyengitett verzion szokott lenni? legalábbis én úgy emlékszem az ATI-k nál SE-ezt jelenti:D -
Crazy Mate #1753 Lenne egy kérdésem(vagy kettő):Működik rendesen benne a multiplayer,lehet-e saját szervert csinálni.(olyat,mint a CS-ban a dedicated server) -
#1752 hát, akkor rosszul fox járni, mert eddig elég ellenmondásos állítások vannak, egy biztos:
semmi sem biztos, csak az, hogya most elérhető rilíz minősége nem közelíti meg azt, amit vártunk, de nem tudjuk, hogy lesz-e jobb release
az SM3.0 nélkül megy-e kérdésre még nem született bizos válasz -
#1751 aztaaaa, 2 óta 438 új HSZ, valaki privibe foglalja össze a nagyobb fejleményeket légyszi^^
nincs időm 4 oldalt visszaolvasni:D -
Bence9292 #1750 Jó de ez SE (igaz bénább), de 512mb memóval van felszerelve. (DE NEM HASZNÁLJA KI!!) :@ -
#1749 Szerintem lesz, aki féláron átveszi tőled... :) -
#1748 jah -
#1747 kicsit bevezették a málnásba:D -
#1746 Hát erről beszélek... -
#1745 óóó ezekre én is tudtam volna a választ:) kár h nem tudtam róla...