Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Van egy olyan sanda gynum, hogy én ezt imádni fogom. A cél: ismét 100% a legnehezebb fokozaton. CT-ben elég könnyû volt ezt elérni, itt végre lesz kihívás a dologban.The Splinter Cell series has always been about stealth, where avoiding soldiers is generally preferable to shooting them or disabling them. With that said, the last installment of the game, Chaos Theory, made it possible for most players to get a 100% stealth score on most maps, even when playing on hard difficulty. This was mostly due to the fact that disabling guards (i.e. taking them down without killing them, such as by knocking them out) didn’t impact your stealth score, whereas killing them did. That was fun.
Alas, tis but a memory now. In Double Agent, stealth scores are going to be hard to keep above 0%, let alone at maximum. Basically, the system is the same as before, where you start a mission at 100% stealth score and then lose points based on your actions. The difference is that many more actions are capable of lopping points off of your stealth score here. Shooting out lights, for instance, will lop off some of your stealth score. The biggest change here is that disabling enemies will now also impact your stealth score, to a lesser degree than killing them, but still to the point where knocking out a single enemy will eliminate your chance at getting a perfect stealth score.
Now, stealth scores don’t really impact anything about the game; completing your objectives, especially those marked with stars, are more important. It’s mostly a matter of pride. However, unless you’re willing to spend hours and hours on each level, learning guard routes and perfecting your timing, getting 100% stealth scores are going to be almost impossible in most of the real missions.
Forrás: GameSpot guide
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
-USA: október 22 (PC CD ROM)
-EU: október 27 (PC DVD ROM)
megjelenés X360:
-USA: megjelent, de pár napig csak az elõrendelõk kapják kézhez
-EU: október 20
(forrás: amazon)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
itthon valaki játszott már vele? (jó kis ismerõs az Államokból?)
vagy azért nincs már órák óta egy hsz sem, mert már mindenki nagyba nyomja???XDDD
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft 10/26/06 AU
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft 11/03/06 EU
Én ezt tudom...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ahogy olvasom, ez valami csodálatos lesz.
Az elsõ két pálya után beindulnak az események. (a legelsõ training lesz)
A játéknak 3 féle befejezése van, nemsokkal a vége elött 3 féle választás adódik, amitõl más lesz a végkifejlet. (min 3x-i végigjátszás) De menet közben is többször lehet választani, hogy melyik oldal számára teszel meg valamit, erre kíváncsi leszek, mennyire befolyásolja az eseményeket...
Az animációk, a mozgások tovább finomodtak, plusz elõjött a "Directed moments, ami megdobja az egészet. (számomra az egyik legjobb dolog az egész SC szériában az a folyamatos, emberi mozgás)
A grafika nagyon szép, kicsit túlzásba vitték a HDR és Bloom lighting alkalmazását (X360 verzióban, de szerintem a PC-ben is lesz dögivel). (én pont ezt szeretem)
Szóval jó lesz, nagyon jó lesz.
A multit is dícsérték, de szerintem sok idejük nem volt kitapasztalni...
Ott egy kicsit hülyébb hackerek vannak mint itt Európába😄, de azért remélem nem tart nekik sokáig feltörni a gammát.
egy játékot vettem eddig életemben: SPCT
amúgy meg úgyis rájönnek majd hogy mit mûveltek az oroszok, az SF3 is bebukott végül (amúgy azt is oroszok csinálták és végül oroszok is jöttek rá a nyitjára 😊 )
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=24804
ha tényleg csak annyiból áll hogy 3 kémbõl 2-nek mákja legyen és pont arra járjon a merc ezt hamar meg fogják unni.
Most elméletileg a lopakodáson van a fókusz. Hogy jön akkor, hogy egy doboz mögött áll de a merc érzékelõje meg elkezd csipogni?
Na de mostmár zárjuk le a témát, felyezzük abba az offolódást :-/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Release date : Fall 2006 ( OCTOBER 19th ) nforce.nl
Meg állítólag okt 27 gamekapocs (én itt nem találtam)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egyébként neked szokásod hogy provokálod a többieket? 😛 (ezek a hozzászólások, a nyugtatgatástól meg megtudok õrülni - ez ilyen provokálás, leállítás -> jobb elfelejteni az ilyesmit!)
-a játékot nem a védelem miatt kell megvenni, hanem azért, metha megveszed, azzal támogatod a fejlesztõket. Illetve azért mert tetszik, meg azért hogy tudj nyugodtan neten játszani.
-neked az a jó, ha te megveszed, más meg akinek nincs pénze rá nem tud vele játszani?
Nem értem igazán, de inkább sztem jobban tetted volna ez az üzenet nem termett volna ide ^^
De ez tényleg idegesítõ, sértõ, és hülye hozzászólás volt ^^
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
1. tök mindegy milyen védelem lesz rajta mert úgyis ki lesz kerülve
2. megvenni a játékot feleslegesen? LOL! ilyet még nem hallottam és erre a játékra nézve sértõ kijelentés
szerintem. 😉
Na, Xbox360-ra, vagyis konzolokra elõbb kinnvan mint pc-re. PC-re nforce szerint okt 19, más hírek szerint késõbb, 24-27-29 környékén várható, és ezt majd meglátjuk hogy nforce-n mikor lesz fenn...
A védelme Securom 7-es lesz, a starforce -t elhagyta már. A starforce volt a lehuzogatós, illetve a starforce 4-en már az se segített, de szerencsére ez securom 7-es lesz. Egy securom loaderrel, ilyen megnyitóval lehet majd elindítani, megkell nyitni vele az exe-t, meg bekell mountolni daemonnal a képfájlt. Vagy még sok megoldás van, lehuzni a meghajtókat nem kell! (elõfordulhat hogy eszközkezelõbe ki kell tiltani!)
És nem kell mindenkinek beírni hogy ki szerint mikor jön, majd megfogjuk látni!
ALien
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB