6081

• mac83
    nekem 4.06 os daemonom van, de az about fileban sptd 1.39-est ír, de a double agent nfo filejában 1.35 öst ír .....

honnan kapjam azt le?
  • mac83
    az a vicc hogyha az offline-t indítom el, az elindulna
  • mac83
    6600gt ....

mindig aztírja h runtime error, aztán meg az a ++os hibaüzi :S
  • Rohamsisak
    Értem,csak még mindíg reménykedem.
  • hykao #1861
    Mivel nem én magam győződtem meg róla, így nem mondhatom, hogy 100%.
  • Rohamsisak
    100%?
  • hykao #1859
    Úgy tűnik nem megy vele.
  • hykao #1858
    Milyen videokártyád van?
  • burki6
    hát ez kár... Akkor becsületes állampolgárhoz híven várok még pár napot
  • Rohamsisak
    Akkor van arra egy határozott és biztos válasz, hogy megy-e a game radeon9600-al vagy sem? Vagy csak kicsit vagy egyáltalán nem?
  • Radian
    Sztem még van esély. Az ini fájlokkal buherálni pl. Meg miért negedi elindítani a gamet nekem a régi mx440 essel nem engedte elindítani az SC:PT t meg az is lehet hogy csak idő kérdése vagy nem és marad az új kártya vásárlása.
  • Richard90
    elméletileg még meg sem jelent a játék :D
  • mac83
    beszarok, elindítom a multit az meg megy ! LOL :D

segítsetek, hogy lehetne elindítani a single-t? :(
  • burki6
    apropó, nem tudja valaki, h hivatalosan lehet-e már kapni a gammát Mo-on? És ha igen, akkor hol? mert én a cd-galaxis-ban néztem, de ott nem tűnnek túl naprakésznek (októberre írják a +jelenést )
  • burki6
    Hi! Ez a sok szövegelés a gépigényről meg a képek eléggé elkeserítettek, de én azért még eredetiben megveszem.
  • mac83
    srácok, mi a francért nem indul nekem? végigolvastam topicot, kipróbáltam mindegyhogy, de nem akar indulni, midnig hibár ír ki :S
  • Sland
    Csinálj cép képeket :P
  • sorrow

Ez nem volt szép az ubi-tól, így kiszolgálni a hardvergyártókat.
    Hiába van egy SM3.0-ás kártyád abból is drágább kell különben csak annyit érsz el , hogy tudod futtatni, de a már látott tré minőségben.
  • Alwares
    Akkor a legütősebb konfigon csináljatok képeket róla! Karácsonyig csorgathatom a nyálam...
  • ati2002
    Ahogy nézem a fájlokat, hiába állítgatja az ember a menüben a grafikát, mert a gép teljesítményéhez adagolja a jóságokat. Tehát másként néz ki egy GF7900GTX-en fullon, mint egy 6600GT-n fullon, hiába egyezik a SM támogatás. Na mentem játszani.
  • buldozer99
    akkor szvsz kedden tolhatom:Dakkor lesz meg a 6600gt-m:D
  • hykao #1844
    Hát ez aztán szép! A CT-ben már kiküszöbölték ezt a baromságot, hogy nincs élsimítás, ami az első és második rész igen idegesítő hibája volt. Erre most megint visszalépünk a negyedik résszel ehhez. Ehh, na hát ha ez igaz, akkor tényleg elmennek a picsába már...
  • Alwares
    Rakjatok már be egy képet full grafon! Csak hogy láthassam mért kell neki ekkora gép az elinduláshoz :-)
  • Rage47
    visszább van egy kép, ahol látható is. én is sajnálom h nem kisebb:(
  • ati2002
    Úgy elindul, de bugos, hibás a kép. Szóval élsimítás kilőve, ha van HDR ha nincs.
  • minimize
    anno azt írták(!!), hogy nem lesz látható hud, csak a piros lámpa a háton, ha észreveszik, ill. zöld, "békeidőben".
    ehhez képest nagy lett a hud??!
    atyaég.
  • ati2002
    Nézd már, beraktam driverben 4x-es AA-t, játék indítás->újraindítja a gépet. Szóval élsimi kilőve.
  • hykao #1838
    És ha leveszed a HDR-t, akkor driverből rá tudod erőltetni az élsimítást?
  • CalebJoe
    Csak pixel shader-t...de nem tom:D
  • CalebJoe
    Öccsém én még Sm-et se láttam
  • ati2002
    Játékban nem lehet állítani az élsimítást.
    High grafika, és az épp folyamatos kategória, tehát 25 fps-t üti.
  • Balumann
  • ati2002
    A game egyébként hozza a szokásos SC hangulatot, nagyon jó lesz ez érzem. Az irányítás ugyanaz, csak a Night Vision került a 3-as gombra, a megszokott 2-es helyett. De az állítható. A hud tényleg idegesítő, a régi jobb volt, pontosabban ez is jó lenne, ha 10x kisebb lenne, még jobban is nézne ki.
  • hykao #1832
    Dobnál egy képet AA-val is?
  • hykao #1831
    Akkor ezzel lezárhatjuk. Tehát nem megy SM 3.0 nélkül. Akik mást írtak, kamuztak ezek szerint...
  • tnm #1830
    ez viszot már elég csinoska, milyen vassal készült? (ami lábba van?) milyen beállításokkal, és miylen folyamatosan?
  • Sland
    Jól néz ki
  • hykao #1828
    ...de mégiscsak a SHADERT lehet állítani vele, nemde? amúgy meg egy próbát megér, ha már feltette, meg minden, nem?
  • ati2002
    Az nem a Shader Model verzióját állítja, hanem a minőségét.
  • Takeda

Max kikapcsolni tudod a shadert,ennyi, én meg is tettem, kikapcsoltam mindent, minden a minimumon, aztan üzenet:
    Crash: non registered vertex shader.
    Szóval ennyi. Lehet új kártyákat venni ha valki ezzel akar játszani...