Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
100% hogy nem sf lesz,de még esetleg azzal az onlineos védelemmel rákúrhatunk,de mondjuk és le is szarom,mert ha mást nem és nem lesz jól kipróbáható verzió úgyis megveszem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gerbill
Én ha jól tudom az UbiSoft a King kong(vagy a PoP:TTT, nem tudom pontosan melyik) után bejelentették, hogy teljesn szakítanak a Starforce-val. Azóta nem is adtak ki ilyen védelemmel játékot.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nekünk az isjo😛

mike0013
de csak primitív módszerrel (meghajtó lehúzással) lehetett anno elindítani-.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

és a popot 3 nappal a megjelenés után elinditottam, nem volt nehéz😉...
de ezt hagyjuk, azért irok, mert én is várhatom a játékot, jövö hét szombaton uj gépem lesz!!!

ThugEdge
jóóóóóó megelõztél

ThugEdge
na gyermekek:
megindult:Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
és ezzel kezdetét veszi a fék hegyek felbukkanása

Sland
Splinter.Cell.Double.Agent.PALL.XBOX360-Allstarts

Hát X-BOX360-ra már van teljes...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Gerbill
"Az UbiSoft ma jelentette be, hogy elkészült a Splinter Cell Double Agent Xbox 360-ra írt demója, amelyet egybõl ki is adott az Xbox Live rendszerre. Az XBL Marketplace-n elérhetõ nem teljes változat közel 700 Mb-ot nyom, amely többjátékos módban játszható: egy pályán versus módban (kémek az õrök ellen)."
Gamepress

Gerbill
Ez a reklámos verzió hülyeség. A másik már inkább életképes elgondolás. Nekem is van egy tippem. Az UbiSoft rájött, hogy van olyan ember aki akármilyen védelmet tesznek rá, akkor sem fogja megvenni, meg van olyan rajongótábor(ami az Splinter Cell-nél gondolom elég nagy), aki mindenképp megveszi. Lásd a Company of Heroes, semmi védelem nem volt rajta(talán CD-key) és mégsem volt veszteséges, mert jól volt megreklámozva, jó játék volt stb.

Balumann
jobb teoriám? ez hogy jött? 😄
*jobb tippem

Balumann
Nekem jobb teoriám van. Annyi levelet kapott, hogy b***szák meg a védelmükkel, meg az hogy tönkretette egyes emberek dvd meghajtóját, meg gépét, hogy megunta, és inkább visszatért securom 7-re ^^
Legtöbben e-mailbe közlik a játékkészítõvel a hibákat, többen mint forumba. Ha csak 2x annyian közölték az ubi-val e-mailbe mint forumokba akkor már éppen elég ^^
Mindenki utálja a starforce védelmet, valahol tûntetnek is ellene. Inkább visszaállt securom 7-hez.

Nforce.nl -en okt 19 van írva megjelenéshez (PC)
Sajna pénzem nem lesz megvenni, ha kis pénzem is van és valami ilyesmire költöm akkor gépalkatrészt veszek 😞 Úgyhogy marad a hamachival való multizás (remélem jó lesz valamennyire a versus)

tnm
van egy tippem miért:
a hármat nem tudták sokáig feltörni és így alig látta valaki az AMD 64, meg nvidia reklámokat, amik a játékban vannak
ellenben a B&W2-vel, ahol kb elõbb volt törés, mint hivatalos kiadás, csak éppen az Ati, meg Intel logókat az elején nem lehetett átlépni...
de ez csak egy teória...

Atti12
Amúgy az ubi elméletileg szakított a starforcal 😛

mike0013
jajj, ezek a mai fiatalok😄😄😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ati2002
Ahogy nézem a hiv. fóruma is tele van hülye tinikkel, már kb 5 topic van, aminek címében megkérdezik mikor jön a demó. <#wilting>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mike0013
ne már!😞
pedig a 3-ba nagyon jó volt😞(

Muki100
coop nem lesz csak olyan formában hogy botok ellen megy a versus :|
hykao #712 😛
Amúgy a konzolokra jön ki hamarabb, és a pcre késõbb

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lehet ,hogy ezért késik ,mert egyszerre akarják kiadni!

Ugyhogy van dolguk 😊

A játékot PC-re, Xbox360-ra, PS2-re, Xboxra , GameCube-ra és Nintendo-ra is kiadja az ubisoft.

hykao
Na végre megtekinthetõek a hivatalos oldalon a HELYSZÍNEK!
mike0013
hátjah, de nagyon remélem (izé, ajánlom) hogy ne késsen M.o-n😊

ati2002
Én is várom a megjelenést, de ha hazánkba késne a szállítmány, akkor kénytelen leszek egy biztonsági másolattal játszani. Elõször úgyis a solo-t hajtom ki, utána megyek netre is, addíg is közben majd olvasgatom a coop-os tapasztalatokat.

mike0013
báz télleg, (rég volt már😊)
de akkor is jól jön az eredeti (co-op, versus😛)

ati2002
Nem baj, hogy a PoP 3 starforce-os volt? És egyébként a SecuRom-os gámákat csukott szemmmel törik fel.

mike0013
megbízható forrásban olvastam, hogy a legújabb Securommal lesz ellátva (pont, mint a PoP...)

AtiRadish
Nem nem ugyanazzal a védelemmel lesz ellátva, sima securomos lesz.

mike0013
hát, mivel ugyanazzal a védelemmel lesz ellátva mint a Prince of Persia 3 és azt 1 év után sikerült feltörni ezért ne nagyon reménykedj a warezban...

AtiRadish
Nemrégiben linkeltem h. 17.én jelenik meg a játék amcsiba. Tudom h. itt sokan meg fogják venni az eredeti a játékot. De attól még tehetünk egy próbát a warez verzióval is majd (reméljük nem vacakolnak majd sokat a feltöréssel).

mike0013
jobb esetben 12 nap...

Senkkik
12 nap és kiderül hogyis van ez

zsakosfrodo2
Only teljes, demora már ÉN nem tartok igényt. 😄 Kösz a soksoksoksok infót. :-)

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
demot(ill. teljest) adnák már ki, ne a videokat 😊)
amúgy thx <#wink>
Hmuda
Feature 1: sztori, karakterek, kütyük.
Feature 2: "morality" rendszer.
Feature 3: még több sztori és karakterek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Evogordon
Hát nagyon remélem hogy nem. Sok emberrel kibasznának ezzel.

ati2002
Az eddíg kiszivárgott félhivatalos gépigény szerint a solo mode csak SM3.0-val megy, a multi része tutira menni fog 2.0-val, szerintem az 1.1 nem lesz támogatva. Az, hogy a solo tényleg csak 3.0-s lesz-e, azt nem tudni biztosan.

Evogordon
Remélem ebbe a SC-be nem csak 1.1 és 3.0-ás Shader model lessz... Belerakhatnák a 2.0-ásat is.

AtiRadish
Ittaz upcoming releases menüpont alatt nézzétek meg mi fog megjelenni október 17-én.(Sose hallottam még arról a játékról)

Hmuda
Itt van a harmadik Ironside video. Ebben arról beszél, hogy a netes játékosok sokkal "informáltabbak" mint az átlagember, mert amíg játszanak, addig a világ más országainak politikai helyzetét meg tudják vitatni az ottélõkkel. 😄

http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6159564&pid=926933

Rage47
nos többféle dátumot irtak már nekem ide, választottam egyet, s azt beállitottam😊)
amúgy a teljes akar lenni
Bugz
Csá!
Meddig húzzák még ezt a szerencsétlen játékot?
Ez a visszaszámlálás amugy meddig számlál vissza?
A teljes game-ig vagy csak a demoig?
Jo lenne már jáccani vele😊

Dirty South

hy! szerintetek ez a game le lesz optimizálva? nem úgy mint a FACE of War!a mostani játékok szerintem nem a graf miatt olyan nagy a gépigény hanem azért mert eleve úgy csinálják hogy nagy legyen, és mi bövitsük a gépet😊 de igazuk van😞

Hmuda

Hmuda

Makkmag
Van régiókód a dvd-ken ( az, hogy a játék lemezeken is van-e nem tudom ), meg lehet piszkálni a dvd meghajtók firm-jét, de könnyen a kukába mehet utánna, mint az én jó kis teac dvd íróm 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Shadowkiller
Hát lehet végülis van eu,usa... kiadás szal lehet hogy van benn valami de az biztos hogy ez nem hardver hanem windows függõ mert abba állítasz be régió telepítésnél! Arra meg sztem van valami progi! (Mondom szerintem, szóval lehet hogy nem így van! <#vigyor3>)

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

tnm
ott is van olyan, hogy csak 5ször változtathatsz...
amibõl az elsõ akkor el is vész, mikor az elsõ régiókódos lemezt rakod be... az biztos, hogy lejátsza, csak, hogy nem állít-e rajta egyet...

Shadowkiller
Régiókód nem játszik szerepet haver amcsi NFS MWBE-tól eredetiben! Filmen van csak régiókód mert azt a lejátszókba beleépítik de mondjuk nem tom a szgép hardverekbe ezt hogy korlátoznák??! <#buck><#vigyor5>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller