Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De egyébként mint jelent a ship? kiadás, vagy csúszás?
Next PC upgrade: 2022
Frodo hurrogta le Grabbert. Grabber üzenete a te üzenetedre válaszolt, nem pedig téged sértegetett, ok sértõdésre nincs. Mindenkinek van egy stílusa, hogy hogy válaszol. Amíg nem a másikat sérti addig sztem nincs ok ilyeneket mondani másiknak, hogy "fogd vissza magad öcsibogyó", mert ez viszont már a másik sértegetése/provokálása. (egyébként tényleg neked kéne eldöntened hogy megsértett-e, és válaszolni rá, nem nekem -> de nem is Frodonak 😄! )
Egyébként Grabber tényleg néha tényleg túlzottan válaszolsz, FlatOut2 -bõl emlékszem... :/ (ott én voltam a 'sértett' bár ott én voltam hibás is)
Na fejezzük be inkább ezt a témát, bár mondjuk amíg nincs kinn a játék addig nehéz jobb témát találni 😄
Legalább ha már késik, olyat adjanak ki amire kevés rossz dolgot lehet mondani...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Balu: "Nem volt semmi durva, nem volt sértõ senkire se nézve ^^ " Ezt had döntsem el én, mivel nekem szolt.
"korrekt ellen érv volt!": én nem érvelni akartam, hanem azoknak segiteni akik nem ismerik ezt az oldalt.
#868: És ezt nem lehetett volna normális hangnembe megmondani? Hogyha valaki nem tud valamit az máris láma? (itt erre értem:"Jólvan leülhetsz 2-es alá! ")
nforce-on én még nem vettem észre hogy késne, de biztos igy van köszönöm az infót 😊.
Bearing bad news is the worst part of being a Community Manager. I'm sorry to say that the PC version has slipped back a few more days. The US ship date they are currently telling me is October 31st.
I don't know officially about the UK ship date but as you guys have said it now reads 11/2 in some places and that would make sense because the UK always ships on Thursdays just like the US always ships on Tuesdays.
We know this is unfortunate and frustrating for some you. As the CM I can only offer my apologies for the continued delay and again tell you that we wish it were coming out earlier, too. Sometimes this is how the cookie crumbles.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Frodo: ne kezd itt is a veszekedést! (vagyis már elkezdted, de elég lesz!). Nem volt semmi durva, nem volt sértõ senkire se nézve ^^ (korrekt ellen érv volt!)
Egyébként én is észrevettem hogy az nforce késik, de biztos elõbb kerül fel oda, mint az ilyen sms-es warezokra (aki innen tölti)
De tényleg nem lényeg ez már annyira, úgyis eljut ide a forumba a hír ha fennvan torrenten! Bár sztem elõtte még 1-2 fake torrent.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
pedig szerintem nem volt semmi durva abban, amit írtál; sõt még azt is vágtam, hogy azért írsz ilyen tanárhangnemben, mert stréberkedésszerû volt ez a: "Amint kijött szolni fogok 😊" nah mind1...
ezen a forró hangulaton is érezni. hogy sokan mennyire tûkönûlve várják már a game-t, mekkora pofára esés lesz, ha esetleg valami csodafolytán mégse lesz hónapokig crack, jajj belegondolni se merek...
Mert mondjuk azért mert szerintem te okoskodtál, és nem Aragorn. Õ csak javasol egy oldalt, te meg lehordtad. Amint kint lesz NForce-on, vagy a másikon, úgyis észre fogjuk venni, ha meg vki elõbb értesül egy mûködõ és jó verzióról az majd megírja. Lehet hogy nem frissítik olyan hamar, de ha neked lenne egy ilyen oldalad meg mondjuk még 3 másik ember aki segít, azokkal sem tudnád ezt a szintet sem hozni. Nincs több hozzászólnivalóm, várom a game-t, véleményed a továbbiakban lesz@rom.
Egy másik link (német nyelvû)
Csak hogy befogjad... ^^
1 napos késések is vannak!
várjuk a különleges release neveket😄D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha nagyon akarunk kerekíteni/szépíteni akkor akár ingyen is lehetnének a játékok (persze sok-sok reklámmal...de ez szép álom)
azmeg más kérdés hogyha az emberek látnak egy venis mosószert ami megtisztít egy 20Ft-ost attól még hányan fogják megvenni..és növelni a bevételt..
"A gonosznak sok arca van. Ne hagyd hogy a tiéd is úgy nézzen ki!" vagy "A 'jófiúnak' szinte soha nincs szakálla." És még erre mondják, hogy direkt olyan szlogeneket írnak ami illeszkedik a játékba...viccnek is rossz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezt ki kellett adnom magamból. 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de ha már reklámot tesznek egy játékba, akkor legyen benne dögivel (mert azért az is hozzátartozik a valóságérzethez) pl. az ellen a legújabb tankcsapda/tiesto albumot hallgatja, sam svájci(tm) bicskával operál, boci csoki van a titkos sarki bázis hûtõraktárában, coca-cola automatát babrál a szerelõ az NSA központban, lambert meg norbis dolgokat vedel (nincs megelégedve az alakjával<#idiota>#idiota>)
szal az elég gagyi hogy egy játékban van 1 reklám és azt csapják állandóan a pofánkba , mert sztem az SZ/|R!! monotonná, és nevetségessé teszi a játékot..(legnagyobb durvaság sztem az elõzõ részben az airwaves-es léghajó volt..) de az lenne a legjobb hogyha fiktív reklámok lennének..(mint GTA-kban) és nemhiszem hogy akkor 20,000Ft lenne a játék..
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Senki sem tökéletes. <#idiota>#idiota>