6081
-
#1945 ROFLOL! most olvasom a banner meg a hozzászólásokat hogy a game csak SM 3.0val indul! no ezt hívják egy jó nagy pofonnak a pcs játékos társadalomnak! EGY 6 éves konzolon ( PS2 ) király graffal fut akadás mentesen , de ugyan ez nem mondható el egy 6 éves PCről , sőt akár fél éves pcről sem... no enyit erről aki most vette olyan VGAt ami nem támogat SM3at -
#1944 Meg a videókártya. -
#1943 szóval akkor itt sem lehet használni a simítást?:( éppen most akarom telepíteni de így el is ment tőle a kedvem:/ -
#1942 Direkt kérdeztem.. .:) -
#1941 Szerintem egyedül a CPU az, ami nem lesz elég. -
#1940 na jól van, elfelejtettem hogy alapból beállítottam 4x AA és 8x Anisctropic -ot...
Mostmár megy rendesen 25-40 FPS közt ugrándozik! :)
[IMG]http://users.atw.hu/stankee/dl/SplinterCell4 2006-11-05 07-11-41-67.jpg[/IMG] -
#1939 A bannerban ki van írva. Nem -
#1938 Szerintetek igy elfutna ?
ATi X700 128MB
1Giga DDR2 400MHz
Centrino 1,7
-
#1937 Na kipróbáltam. Tréning (pszihotréning, ritka bugyuta egy ötlet volt ezt így megoldani), erőmű, börtön, HQ letudva. Vélemény:
Valahogy játék közben az az érzés kerülgetett, hogy ez egy sebtiben összedobott konzolport.
- a menü átgondolatlan (tortúra behozni az egyedi grafikai beállításokat) és ronda azokkal a pixeles betűkkel.
- az elég hosszú töltési idő elveszi a kedvem az újabb pályák elkezdésétől (bezzeg CT-ben sitty-sutty megvolt a töltés). Bár meg kell hagyni, hogy roppant dícséretes az, hogy csak egyszer tölti be a pályát, ha reloadolni kell akkor csak azt az állapotot hozza vissza és nem tölti újra az egész kócerájt (rengeteg másik játék példát vehetne erről).
- ha leveszem a HDR-t és ráerőszakolom az AA-t a driverből akkor ocsmány grafikai bug jön elő (hasonló mint ami a Gothic3-ban is van). AA nélkül meg elég gyatra képet mutat, meg lehetne mászni a modelleket, annyira lépcsősek. Bármikor lecserélném a HDR-t AA-ra.
- a mentési rendszer elég érdekes, van hogy kijelzi az eddigi összes quicksave-emet, kezdve az erőműtől egészen a HQ-ig, máskor meg csak a legutóbbit, plusz a timestampok nem ritkán hibásan kerülnek fel (az egyik HQ-s mentésem előbbre volt datálva mint az egyik erőműves). Az már külön élmény, hogy egysezrre maximum 4-5 darab mentést tud kilistázni, mert az egész képernyőt elfoglalja a pálya ikonja, amit tizedekkora méretben is kényelmesen el lehetett volna helyezni.
Egyelőre ennyit a rossz dogokról. Ami jó:
- a megbízások tetszenek. Külön élmény volt 100%-ra kijátszani a HQ feladatait.
- a szinkron jó minőségű. Eddig csak egy olyan fazont kaptam el aki látványosan rossz szinkronszinész, a többiek jól végzik a dolgukat.
- ha nem vesszük figyelembe a "lépcsőzetességet" akkor a grafika kimondottan gyönyörű. Szépen lekerekített formák, hi-res textúrák, miegymás.
Majd ha felébredtem akkor komolyabban is belevetem magam, de a számos hiba miatt kicsit keserű szájízt hagyott maga után. -
Che #1936 Nah hiba ki küszöbölve, mán éppen beépülök a JBA-hoz...mégiscsak jó hogy januárban az X700 helyett az X1600-at vettem meg :) -
#1935 Hát igen sajna ugyan az a hiba. Visual C++ error... Versus mód indításánál meg bejön épp hogy a menü azt kidob az asztalra :(
Hát nincs más választás, várunk hátha kidobnak egy patchet...ha nem akkor majd karácsonyra kénytelen leszek mégiscsak videokártyát kérni :( -
#1934 huhh elég rendesen beakadozott már a 3-madik pályán :( -
#1933 High resolution textures, azaz nagyobb felbontású textúrák voltak azok. Semmi köze az SM-ekhez sajnos. -
#1932 Én most telepítem. Telepítő elején mielőtt elkezdte volna, kérdezte hogy felrakja-e a high effect -t vagy vmi ilyesmit. Választotta valaki azt hogy ne rakja fel? (én levettem róla a pipát) -
#1931 Nem szal baszhatod :C -
Che #1930 oppá...hát igen pár sör után má nem az igazi az írásom... :D -
Che #1929 Nézd meg az ati honlapján ott írják mit tud...nekem olyan problémám lenne, hogy fel rakom, ok...aztán van vmi YASU nevű fájl amire azt írták futassam e, el indítom fingom vmi restore akármit ki ír meg a virtuál meghajtóról vmit és aztán ugyan úgy nem indul a gém...eredeti cd-t kér....help me pls :( -
Neoncsoves #1928 ATI RADEON MSI RX800TD 256MB-s vidkarin elindul?! Az tudja az SM3.0-át? -
theodor #1927 Nem hiszem el, hogy csak azon a szar sm 3.0 án indul. -
Crash88 #1926 thesource.hu -
#1925 én most csomagolom ki, bár már nem tudom minek :( -
#1924 nah kipróbáltam..
Szerintem a graf jó ennél nem kell nagyon több. (jobb graf kártyával viszont elhiszem hogy majdnem olyan mint a képeken)
Eddig csak az első pályát vittem el valameddig ,de egyből egy bug-ba érkeztem: megyek valami hídféleségen és leesek a hídon át :\ (nem egyszer...)
Egy kicsit fura még de sztem nem rossz ez.. -
Richard90 #1923 wow, hol nyerted meg? -
#1922 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP te szegény micsoda katasztrófa:) -
Crash88 #1921 my config : amd athlon 64 3000+,1gb ram kingston,geforce 6800 xt 256 mb
ezzel a chaos theory simán ment full grafon ugy hogy az sm 3 om is be volt kapcsizva szal ezzel se lesz gond ,legalább is remélem
elivelg péntekig megjön a game eredetibe mert megnyertem yeeeeeeeeeha -
#1920 ez mekkora szivatás pff -
#1919 A game kimondottan nem szereti az SLI-t, ezt külföldi fórumban olvastam. Vagy vedd ki, vagy tiltsd le az egyik 7800GTX-et. LOL leírni is nehéz volt. :DD -
#1918 hogy érted h szétcsúszik? itt nem látok semmi rendelleneset -
#1917 -
#1916 Végre lejött , az elindítással semmi probléma nincs de mikor elindítom a játékot akkor szét csúszik a kép minden felbontásban próbáltam. A gépemnek bírnia kéne !!!
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+, 2MB Cache
2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP
Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram
Remélem tud valaki valami megoldást rá mert nagyon felhúztam magam rajta :D mert ezzel szeretném túrni
Válaszotokat előre is köszönöm
-
MagyaR #1915 Hopp sorry a dupla üziér, de a töltés miatt lassú a gép. -
MagyaR #1914 Szntetek egy dualos proci (olyan ami nekem van), mennyit dobna a gammán?
Elvileg arra optimizálták, vagy nemis tudom, hogy ez a jó szó rá. Mondjuk úgy, hogy ez már kihasználja valamellyest a 2 magos procikat, csak nem tudom, hogy mennyivel gyorsítaná ez meg a gammát...
Még 8 óra 47 perc és már énis élvezhetem a gammát :D. -
MagyaR #1913 Szntetek egy dualos proci (olyan ami nekem van), mennyit dobna a gammán?
Elvileg arra optimizálták, vagy nemis tudom, hogy ez a jó szó rá. Mondjuk úgy, hogy ez már kihasználja valamellyest a 2 magos procikat, csak nem tudom, hogy mennyivel gyorsítaná ez meg a gammát... -
#1912 Az már jól futna én a Gotjóhic 3-at is kb azzal nyomom átlagban és ez nem poén ja + néha 5 másorpercre is megáll a kép :( -
#1911 Ne már, hogy ezt a béna kéztartást a csókákánl benne hagyták az előző részből, na mindegy ez van. -
#1910 2 FPS-el? :S -
#1909 Szerintem kellő mértékű viszhang lessz és kiadnak egy patchet amivel menni fog NEM SM 3.0-ás VGA-kon! -
#1908 Nem biztos, hogy elindulna, mert nincs a támogatott videokártyák között. Amúgy meg ahogy írtad is, nem lenne érdemes kísérletezni vele, nemde? Így a minimum, amin érdemes elindítani a játékot ott díszeleg a bannerben... -
#1907 Úgylátszik, megint újjítani kell a gépet. Ez a sorozat az egyik kedvencem, pont a múlthéten vittem végig a pandorra-t :) -
#1906 Mi az hogy (Tehát minimum 6600 vagy X1600)?
Bátyám integrált 6100-asán is elindúlna csak min grafon sztem 3-4 fps-t adna le :D