Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
tessék
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gondolom olvastátok már a gamestart!a kezdõ mission egy izlandi erõmûben lesz ahova beépülünk!De még Boxon is nagyon szép a grafika és hát az uj mozgások pl ahogy felugrik a vízbõl és lerántja a fószereket az nagyon komoly!
én a helyedbe végigtoltam volna xboxon 😄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
és legalább jó volt? ^^ 😄
Xbox Tom Clancys Splinter Cell: Double Agent (c) Ubisoft *PAL*
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
az sm 3 miatt már úgysem veszik meg sokan, hát még h demo sincs😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Pedig kivételesen türhetõ információk, némi spoler, de nem veszélyes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent