6081

• Raptor 2
    NA gyerekek nem is rossz...
    Bár nagyon zavar, hogy a Chaos T. után eltünt a sötétségjlző, a zajszintjellző, és a többi HUD!!!

AZ első pálya elég hangulatos (bár amikor hatástalanitottam az t a raksi szerű szart, akkor nem tuttam merre mnekülyek, és meghaltam
    ) de ez van. Nem rossz...
  • ati2002
    Miért kell túlbonyolítani az indítást?
    1. elindítod a YASU.exe-t
    2. elindítod a játékot az ikonjával (ami a launcher), abban Single Player-t nyomni és kész, indul.

Nekem legalábbis így megy.

Az a lényeg, a YASU.exe fusson a háttérben, mást nem kell vele csinálni. Ezt a feladatkezelőben kell leellenőrizni.
  • Dani182
    Nagyot csalódtam hogy az Ubi ennyire kitudott tolni a néppel. Eddig minden egyes játék hajlandó volt elindulni a 9600asomon (és mellesleg nemis csúnya grafon...) erre kijön az a játék amit a legjobban várok ebben az évben és ezt a hírt kapom. Remélem a kiadónál kicsit észbe kapnak és javítják a hibájukat valamilyen peccs formájában....nagyon remélem.
  • Balumann
    csak 7,9 gb :P
  • mike0013
    nekem is küldj privit erről lécci:)
  • Alwares
    Csalódás ez a játék sokkal hangulatosabb képek és videok voltak róla mint amilyen lett maga gamma...
  • Gerisone
    most jön! b*szki! több mint 8 giga?!?!?!?!
  • Sil3nt
    hol lehet megnezni hogy a vga shader X? Atinal?
    elore is thx
  • pirosBoci
    thx forever ezzel kell akkor elindítani?Securomv7.26Loader
  • Balumann
    SCDA.mds legyen mountolva (ne az mdf), daemon tools legújabb legyen fenn. Daemon tools-ba emulációk bekapcsolva, majd securom loader 1.2 -vel, vagy procyon -al nyitsd meg az indítófájlját (ne a lunchert), hanem offline\system -et, és menni fog.
    Amit adtak hozzá valamilyen tool az nálam nem megy.
  • dante3
    Tele a tököm,állandóan a #1775-ös hibaüzi,mindjárt felgyújtom!
  • pirosBoci
    hogy kell elindítani? a játékot? securom loaderrel melyik exét kell ki választani?és közben legyen berakva a képfálj?
  • PuMaa
    ATI X1600/X1800/X1900 NVidia 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
  • KeKKSZike
    "A JÁTÉK CSAKIS SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Tehát minimum 6600 vagy X1600)"
  • DeathJr
    Nah én is írok már:)
    Most akkor milyen VGA-n indul el???
    Mert ahány ember ír ridmit annyi vga.

• Balumann
    ... :S Eddig olyanokak írta ki akiknek nem volt elég a vga :/
  • DeathJr
    X64=64 bites procik(asszem bitek)
    X86=32 bites procikon megy
  • Raptor 2
    Miaz a Daemon tools 4.06 X64??? meg X86
  • Balumann
    A sounds mappába külön van 5 nyelv, és a hangok mappa foglal 3,69 gigát. De ami miatt még nagyobb mint az SCCT, hogy a multija kb 500 mega helyett 2,6 GB
  • Appa11
    Ha lennétek olyan szivesek Mondanátok nekem egy olyan torrent oldalt ahonna gyorsan szedi mert találtam párat de az egyiksem éri el a 3* -ot!!!
  • Raptor 2
    Ok most 4.00 ám van:D
  • N3v3rland
    Mindent elfogad, kipipálva. Tehát ha jól értem akkor most jön az a rész amikor várok egy crack-re :D
  • Risu Führer
    a picsába.nekem ati-m van és ott is 9600asom.szóval akkor ne is álmodjak róla hogy a gépemen játszak vele???:(
  • totya79
    Raptor 2-Cseréld le a Daemon Toolst a legujabbra!4.0.6. Verzioval indul csak
  • raymond01
    lessz ennél kisebb verzió is?
  • Raptor 2
    Nekem nem indul!! Kihúztam a DVDromot! ÉS azt írja

"Öszeférhetetlenség egy emulátorszoftverral."!!!!
  • Balumann
    A splinter DA lemezen, vagyis az iso-ban -> support\Detection -ba va egy ilyen, hogy detectionui_r.exe. Azt indítsd el, és kiírja hogyha avlami nem megfelelő a gépedbe. Sztem ha ott nem véli elégnek valamelyiket akkor ezt a hibát írja. De ha valami kevesebb nem is fog elfutni hála a kedves Ubi-nak. Mégcsak akadva se..... Mert ha még akadna akkor atlán a program is működne amit nemrég beraktam, hogy ne engedje csak a shadermodel2-esen futni, vagy átalakítja vagy mi.

Nálam a memóriát látja hibának, meg a videokártya shadermodel 2-esét... A 2400-es procit jónak véli, 800 MHz a minimum itt a tesztelőben azt írja.
  • ibrik
    Mondjátok már meg, hogy a tegnap megjelent warez verzió azért olyan nagy (7.82GB), mert tényleg annyi benne a textúra, hang, videó, stb.?
    Vagy ha ki lennének rippelve belőle az angoltól eltérő más nyelvű cuccok, akkor talán ráférne egy egyrétegű DVD±R-re?
  • N3v3rland
    Hali! A **must check**-es hibára az indításnál már van valami megoldás?
    Tegnap estére hagytam a próbálkozást, de most se sikerül elindítani. A karival nem lehet gond: 7800GS
  • GoKu x
    én a kéepk alapján még mindig nem vok megelégedve a grafikával. mármint ahoz képest amit igérgettek. nah mind1 ez az én véleményem.
  • Raptor 2
    Mer látom telepíti az intro texturáit:D
  • Raptor 2
    AZ INTRO Engine movie???
  • Raptor 2
    TUdom h. elfutna, csak gondoltam hátva volt ilyesmi gépről már szó, és a graf beálításokra gondoltam... SZtetek Magas és Max között tudok jáccani vele? mer elég brutál képeket láttam a grafról...
  • csoola
    kiváncsi vok a novemberi GS véleményére...
  • Radian
    Minek kell beírni hogy ezen elfutna? meg ezen megy?.Ott van igen elfutna.
  • AtiRadish
    simán
  • Raptor 2
    Most telepítem
  • Raptor 2
    SZtetek az én gépemen hogy fog menni?

AMD A64 3200+
    2,25 GB RAM
    ATI X1600Pro 256 MB(shader 3.0)
  • sleepyhead
    Hello szerintem inkább hagyjuk.
    Ez van a readme-ben.

1.1. PC hardware requirements

PC hardware minimum requirements ========================

Supported OS : Windows XP (only)
    Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
    RAM : 1GB RAM
    Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
    Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
    DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
    DVD : 4x DVD or faster
    Hard Drive Space : 8.0 GB free

nem a chaos theory gépigényét kéne nézni.
  • Bikmakk
    Hello ezt találtam a játék hivatalos honlapján
    "In order for the game to run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Operating System: Windows 2000 / XP (Only)
    Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon, 1.4 GHz (Pentium IV or Athlon 2.2 GHz recommended)
    RAM: 256 MB (512 MB recommended)
    Graphics Card: 64 MB DirectX 9.0c compliant graphics card (128 MB recommended) ***see supported chipsets list***
    Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card (EAX 2.0 or higher recommended)
    DirectX Version: DirectX 9.0c (Included on disk)
    DVD-ROM: 4x or better DVD-ROM drive
    Hard Drive Space: 4 GB free hard drive space
    Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, joystick for Solo and Co-op modes
    Multiplay: Broadband with 64 Kbps data transfer upload rate (128 kbps recommended)

Supported video cards at time of release:

ATI Radeon 8500/9000/X families
    NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported)

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives."
    Szóval nem csak sm 3.0 videokártyával indul