6081
-
#1985 NA gyerekek nem is rossz...
Bár nagyon zavar, hogy a Chaos T. után eltünt a sötétségjlző, a zajszintjellző, és a többi HUD!!!
AZ első pálya elég hangulatos (bár amikor hatástalanitottam az t a raksi szerű szart, akkor nem tuttam merre mnekülyek, és meghaltam
) de ez van. Nem rossz... -
#1984 Miért kell túlbonyolítani az indítást?
1. elindítod a YASU.exe-t
2. elindítod a játékot az ikonjával (ami a launcher), abban Single Player-t nyomni és kész, indul.
Nekem legalábbis így megy.
Az a lényeg, a YASU.exe fusson a háttérben, mást nem kell vele csinálni. Ezt a feladatkezelőben kell leellenőrizni. -
#1983 Nagyot csalódtam hogy az Ubi ennyire kitudott tolni a néppel. Eddig minden egyes játék hajlandó volt elindulni a 9600asomon (és mellesleg nemis csúnya grafon...) erre kijön az a játék amit a legjobban várok ebben az évben és ezt a hírt kapom. Remélem a kiadónál kicsit észbe kapnak és javítják a hibájukat valamilyen peccs formájában....nagyon remélem. -
#1982 csak 7,9 gb :P -
#1981 nekem is küldj privit erről lécci:) -
#1980 Csalódás ez a játék sokkal hangulatosabb képek és videok voltak róla mint amilyen lett maga gamma... -
#1979 most jön! b*szki! több mint 8 giga?!?!?!?! -
#1978 hol lehet megnezni hogy a vga shader X? Atinal?
elore is thx -
pirosBoci #1977 thx forever ezzel kell akkor elindítani?Securomv7.26Loader -
#1976 SCDA.mds legyen mountolva (ne az mdf), daemon tools legújabb legyen fenn. Daemon tools-ba emulációk bekapcsolva, majd securom loader 1.2 -vel, vagy procyon -al nyitsd meg az indítófájlját (ne a lunchert), hanem offline\system -et, és menni fog.
Amit adtak hozzá valamilyen tool az nálam nem megy. -
#1975 Tele a tököm,állandóan a #1775-ös hibaüzi,mindjárt felgyújtom! -
pirosBoci #1974 hogy kell elindítani? a játékot? securom loaderrel melyik exét kell ki választani?és közben legyen berakva a képfálj? -
#1973 ATI X1600/X1800/X1900 NVidia 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
#1972 "A JÁTÉK CSAKIS SM 3.0-ÁT TUDÓ VIDEOKÁRTYÁN HAJLANDÓ ELINDULNI!!! (Tehát minimum 6600 vagy X1600)" -
#1971 Nah én is írok már:)
Most akkor milyen VGA-n indul el???
Mert ahány ember ír ridmit annyi vga.
-
#1970 ... :S Eddig olyanokak írta ki akiknek nem volt elég a vga :/ -
#1969 X64=64 bites procik(asszem bitek)
X86=32 bites procikon megy -
#1968 Miaz a Daemon tools 4.06 X64??? meg X86 -
#1967 A sounds mappába külön van 5 nyelv, és a hangok mappa foglal 3,69 gigát. De ami miatt még nagyobb mint az SCCT, hogy a multija kb 500 mega helyett 2,6 GB -
Appa11 #1966 Ha lennétek olyan szivesek Mondanátok nekem egy olyan torrent oldalt ahonna gyorsan szedi mert találtam párat de az egyiksem éri el a 3* -ot!!! -
#1965 Ok most 4.00 ám van:D
-
#1964 Mindent elfogad, kipipálva. Tehát ha jól értem akkor most jön az a rész amikor várok egy crack-re :D -
#1963 a picsába.nekem ati-m van és ott is 9600asom.szóval akkor ne is álmodjak róla hogy a gépemen játszak vele???:( -
totya79 #1962 Raptor 2-Cseréld le a Daemon Toolst a legujabbra!4.0.6. Verzioval indul csak -
raymond01 #1961 lessz ennél kisebb verzió is? -
#1960 Nekem nem indul!! Kihúztam a DVDromot! ÉS azt írja
"Öszeférhetetlenség egy emulátorszoftverral."!!!! -
#1959 A splinter DA lemezen, vagyis az iso-ban -> support\Detection -ba va egy ilyen, hogy detectionui_r.exe. Azt indítsd el, és kiírja hogyha avlami nem megfelelő a gépedbe. Sztem ha ott nem véli elégnek valamelyiket akkor ezt a hibát írja. De ha valami kevesebb nem is fog elfutni hála a kedves Ubi-nak. Mégcsak akadva se..... Mert ha még akadna akkor atlán a program is működne amit nemrég beraktam, hogy ne engedje csak a shadermodel2-esen futni, vagy átalakítja vagy mi.
Nálam a memóriát látja hibának, meg a videokártya shadermodel 2-esét... A 2400-es procit jónak véli, 800 MHz a minimum itt a tesztelőben azt írja. -
#1958 Mondjátok már meg, hogy a tegnap megjelent warez verzió azért olyan nagy (7.82GB), mert tényleg annyi benne a textúra, hang, videó, stb.?
Vagy ha ki lennének rippelve belőle az angoltól eltérő más nyelvű cuccok, akkor talán ráférne egy egyrétegű DVD±R-re? -
#1957 Hali! A **must check**-es hibára az indításnál már van valami megoldás?
Tegnap estére hagytam a próbálkozást, de most se sikerül elindítani. A karival nem lehet gond: 7800GS -
#1956 én a kéepk alapján még mindig nem vok megelégedve a grafikával. mármint ahoz képest amit igérgettek. nah mind1 ez az én véleményem. -
#1955 Mer látom telepíti az intro texturáit:D
-
#1954 AZ INTRO Engine movie??? -
#1953 TUdom h. elfutna, csak gondoltam hátva volt ilyesmi gépről már szó, és a graf beálításokra gondoltam... SZtetek Magas és Max között tudok jáccani vele? mer elég brutál képeket láttam a grafról... -
csoola #1952 kiváncsi vok a novemberi GS véleményére... -
Radian #1951 Minek kell beírni hogy ezen elfutna? meg ezen megy?.Ott van igen elfutna. -
#1950 simán -
#1949 Most telepítem -
#1948 SZtetek az én gépemen hogy fog menni?
AMD A64 3200+
2,25 GB RAM
ATI X1600Pro 256 MB(shader 3.0) -
sleepyhead #1947 Hello szerintem inkább hagyjuk.
Ez van a readme-ben.
1.1. PC hardware requirements
PC hardware minimum requirements ========================
Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
nem a chaos theory gépigényét kéne nézni. -
Bikmakk #1946 Hello ezt találtam a játék hivatalos honlapján
"In order for the game to run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:
Operating System: Windows 2000 / XP (Only)
Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon, 1.4 GHz (Pentium IV or Athlon 2.2 GHz recommended)
RAM: 256 MB (512 MB recommended)
Graphics Card: 64 MB DirectX 9.0c compliant graphics card (128 MB recommended) ***see supported chipsets list***
Sound Card: DirectX 9.0c compliant sound card (EAX 2.0 or higher recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0c (Included on disk)
DVD-ROM: 4x or better DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 4 GB free hard drive space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, joystick for Solo and Co-op modes
Multiplay: Broadband with 64 Kbps data transfer upload rate (128 kbps recommended)
Supported video cards at time of release:
ATI Radeon 8500/9000/X families
NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported)
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives."
Szóval nem csak sm 3.0 videokártyával indul