Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
frissítettem
vhogy megéreztem h húzzák még😞
Muki100
magyarán lehet állítani a visszaszámláláson 😞

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Currently Expected Release Date: 11/7
tessék

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Szerinted ebbõl nekem mit kéne tudnom.Egyáltalán mi ez mert fel se enged.ROFLOL
nem biztos, de lehet, bár sztem mindenképpen nönio fog kicsit...

Muki100
#920 vagy leírjam ide mert kattintani bonyolult?

figytek.. szerintetek oJan lesza gépigénye mint a SC3-nak?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

biztos nem talán holnap este felé már lesz torrenten

Este már kint lesz?
mike0013
😄DD köszi neked is😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
akkor boldog karácsonyt! 😄

mike0013
??? ööö... köszi, de nem tegnap volt a szülinapom😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Cafu
NA szval gondolom a történetet mindenki vágja fisher elveszti lányát ezért még egy utolsó küldetést elvállal!Kap maga mellé egy segítõ társat akit bármikor hivhatunk hogy segítsen zûrösebb helyzetekben!
Gondolom olvastátok már a gamestart!a kezdõ mission egy izlandi erõmûben lesz ahova beépülünk!De még Boxon is nagyon szép a grafika és hát az uj mozgások pl ahogy felugrik a vízbõl és lerántja a fószereket az nagyon komoly!

AtiRadish
Naaaa mesélj már nekünk milyen a game!!!
Oszd meg velünk 5 perces tapasztalataidat😄

lol 😄
én a helyedbe végigtoltam volna xboxon 😄

Speedbreaker
Boldog szülinapot

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Rage47
de miért nem xboxon játszol vele, ha már van xboxod is??
zsakosfrodo2
Szégyeld el magad, hogy fájdítod a szivünket azzal hogy ilyeneket írsz :'(

és legalább jó volt? ^^ 😄

Cafu
Emberek már nagyon várom a gamet leszedtem Xboxra és toltam vele 5 percet és inkább abbahagytam hogy pc-n élvezzem és ne Xboxon

mike0013
jah
Xbox Tom Clancys Splinter Cell: Double Agent (c) Ubisoft *PAL*

AtiRadish
Xboxra ma adták ki.
Mármint a warezt. Nforceon láttam.

zsakosfrodo2
PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi

No comment...

Sland
Splinter Cell Double Agent PAL MULTi3 PS2DVD-SUSHi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

McW
😄

Mess with the best, and die like the rest...

zsakosfrodo2
<#vigyor1>

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MazeZee
8 giga szabad hely...nem kicsi játék...

Muki100

á biztos jó lesz a karidra ha nem 64-es amugy meg ha nekem nem jó ugyis venni akarok egy X1600.. de ez én vok...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

zsakosfrodo2
<#idiota>

Rage47
ezért nem adták ki a DM-et?!:S
mike0013
SM3 csak egy félelem keltés, olyan mint a UBISOFT egyik embere ma halt meg... (terjengenek ien hírek😄)

Rage47
lehet h nem is akarnak demot rola? nem értem:S
az sm 3 miatt már úgysem veszik meg sokan, hát még h demo sincs😄
mike0013
2 nap múlva nem hiszem, hogy megjelenik, mert még a demo sincs kinn😞

Ne parázzatok már nemsoká ittvan!!!Ha a gamestar is megkapta akkor nincs gond és nincs messze a megjelenés!Igaz én is nagyon vátom😛
pc guru és gamestar már játszik vele megkapták a verziót ennyi

mike0013
ugyanmár... rengeteg vevõ úszna el a 3.0 miatt ezért szinte 100 hogy ez csak a full grafhoz kell...

Rage47
mert pesszimista vok😄
MÉ?

Rage47
örüljünk ha decemberre kijön:/
NA KÍVÁNCSI VAGYOK CSÜTÖRTÖKÖN TORRENTRÕL VAGY VALAHONNAN LEHET-E szedni tuti nem minden gamet eltolnak hetekkel ez is tuti kijön november közepén

lehet én spoilereket majd inkább akkor nézem meg ha mrá ingame tehetem azt 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
😄

Pedig kivételesen türhetõ információk, némi spoler, de nem veszélyes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zsakosfrodo2
Én ovastam, sztem király lesz, persze részleteket nem írok, és természetesen eddig is tudtuk hogy überállat leszen. Szal jó volt olvasni. :-)

ati2002
Én már alapba két-féle linket nem nyitok meg: a gamestar-ost és a képfeltöltés.hu-st. Sorry.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

én inkább kihagytam emrt gondolom tele van spoilerrel 😄 emg amugyse vagyok nagy gameszar fan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
No, semmi vélemény?!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mike0013
elvileg november 2.

csütörtökön tuti kijön a game?csak azért mert valahol 10 nap meg több melyik a jó megjelenési dátum?remélem ez