Elektronikus magánlaksértésbe keveredett a RIAA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Szegény hölgy nem vette észre, hogy a jogait "kicsit" elvették...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez mi? Tudja valaki?
xbox360+komputer
Te is fiam, Bluetooth?
A RIAA meg bizosan örülne, ha a valós vagy vélt sérelmei miatt tönkretenne egy csomó hátrányos helyzetû családot.<#gun>#gun>
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
<#violent>#violent> RIAA
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Y
Szerintem a szellemi tartalmak védelmének ideje a végéhez közeleg...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mellesleg jó kis cim😊 recordingindustryvspeople.blogspot.com
Nekem már unalmas állandóan a riaaról olvasni...,inkább arról hogy feloszlott ,vagy ilyesmi
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.