25
  • John Wayne #25
    Milyen érdekes. Ez a nő szociális segélyekből él, tutira kapóra jön neki a pénz, amit megítélnek.
  • jihad
    Hackerellenes törvény. A hacker bűnözőket bünteti.
  • jihad
    Franciáknál 3500 ft a 8 megabites(!) adsl, a 15 megabites is csak 7500 ft. Nálunk ennyiért max partivst kapsz a seggedbe. Magyarország a lehúzások országa.
  • jihad
    Nem kell olyan messzire menni, Európában már most is 300k ft-nak megfelelő píz a minimálbér. A Balatonra járó németek zöme is csöves, munkanélküli, minimálbéres. Mert annyi zsét kapnak hogy itt királyként élnek. De ugyanígy mi is királyként élhetünk magyar fizetésből romániában, ukrajnában.
  • pemga
    Ill. módosított :). Egy helyen szépen mutatják a changelog-ját: Link
  • pemga
    Igen, itt is van, ez a törvény már hatályon kívüli. Section 1030 was amended on October 26, 2001 by the USA PATRIOT anti-terrorism legislation. WikiPedia link

Szegény hölgy nem vette észre, hogy a jogait "kicsit" elvették...
  • pemga
    Gugli ezt dobja rá. 96-os törvény, és a lényege, amit mondtam, hogy törvényszéki engedély nélkül nem lehet hozzáférni senkinek a gépéhez (kivéve nemzetbiztonsági okok, stb.). De pont ezt a törvényt "bírálják" felül a WTC után hozott törvények, amik eltörlik ezt az engedélykötelességet. De kizárólag nyomozati szerveknek... (már ha nem lenne elég sok belőlük :)).
  • Sir Quno Jedi
    Ja, az NSA felakasztathat nyilvánosan a főtéren fényes nappal, mert megteheti (gyakorlatilag bármit). A RIAA nem !
  • AquirLord
    Computer Fraud and Abuse Act nevű törvény
    Ez mi? Tudja valaki?
  • onimusha
  • Jani-B
    NSA= National Security Agency, azaz a Nemzetbiztonsági Hivatal az usában. Egy ilyen szervezetnek eddig is voltak ilyen jogai, de egy RIAA, hogy adhat ilyen megbízást egy haramdik cégnek?!?
  • pemga
    Hmm, mintha elfogadtak volna US-ben egy olyan törvényt a terroristatámadások után (valamiért nagyon jól jött ez nekik, addig állandóan visszadobták), hogy alapos gyanús és miegymás nélkül is lehet megfigyelni, elektronikusan is. Tehát pl. az NSA (?) jogosult házkutatás nélkül is a gépedre trójait telepíteni, megfigyelni az aktivitásokat és hálózati forgalmakat. De mondjuk az gyanús, hogy ehhez nyomozati szervnek kéne lenni, a rija meg nem az, csak úgy viselkedik :). De ez nem csak az ő sajátosságuk, Mo-n is így gondolkodnak. (Nem találom, pedig volt egy jó kis link egy levélre, amiben megfenyegetnek egy dékánt, mert nem telepíti a phishing cuccukat.)
  • echo
    A Nagy Lebowskit nem láttátok? A csávó ott is segélyekből tartja fenn magát, elfogadható szinten...
  • maestro85
    Azért szerintem az ottani viszonlatban jóval olcsóbbra jöhet ki a szélessávú internet mint itthon. Kb, mintha magyarban kenyeret veszel a boltban... :)
  • blaze
    Na meg még pereskedésre is kerűl.
  • Mberke
    Arra lennék kiváncsi, hogy ezek a szervezetek gyüjthetnek-e rólunk bármilyen adatot, és főleg ezt felhasználhatják-e ellenünk a bíróságon. Mert szerintem ehez csak a rendörségnek van joga.
  • Evil Merodak
    Hmm.. Azért az se semmi hogy odaát egy segélyekből élő anyának van pénze internetelérésre ami valószínűleg szélessávú.

A RIAA meg bizosan örülne, ha a valós vagy vélt sérelmei miatt tönkretenne egy csomó hátrányos helyzetű családot.
  • assdf
    gogo emberek, remélem kapnak még pár ezer feljelentést a nyakukba és akkor nem lessz annyi idejük más emberek dolgai közt kutatni.
    RIAA
  • fifi
    azért sztem nem annyira hülyék...
  • Yfel
    Frissito neha ilyen hireket olvasni :o)

Y
  • vax
    Köcsög riaa! Jó megbüntetnék milliárdos kártérítésre, hogy csődbe menjen.
  • szombi
    Hehehe! jól beszopták!
    Szerintem a szellemi tartalmak védelmének ideje a végéhez közeleg...
  • PLaci #3
    A buzgómócsing barmok nem ismerik valószínűleg a dinamikus IP megosztás elvét, amire az internet szolgáltatások 99%-a épül :)
  • Kutuvoz
  • Cleawer
    visszanyal a fagyi?

mellesleg jó kis cim:) recordingindustryvspeople.blogspot.com

Nekem már unalmas állandóan a riaaról olvasni...,inkább arról hogy feloszlott ,vagy ilyesmi