Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nyílt ps4 topik
valaki nyithatna Nóbel-díjat a PS4 emulátorért topikot <#ravasz1>

koryne
Már rég le is csengett...

Xbox Live gamertag: kilencnad

kijött már ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ja megvan én azt nem nyitottam le

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bajgunar
A video alatt a konfig paraméterei. Kicsit érdekes. :S
Nem tudom honnan szedted a 9800gtx-et meg dx11-et, lehet van szó errõl is a kommentekben, én csak rögtön a video alattit olvastam, ott beszélnek a prociról. Mondjuk aki felrakta a videot, egy q9550-es procija van, azzal ment így, ehhez képest Ironmask 1,8 GHz-es cpu-ja nagyon sovány.
A Vga meg valszeg itt sem fog olyan nagy szerepet játszani.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bajgunar
??????? Olvasd el alul a konfigot. 9800 gtx ? DX11 ? Micsoda ?
9800 mióta dx11 -es? Nem is hallot még az a kárta dx11-rõl, akkor hogy jeleníti meg? Nem? Me az h fel van téve a gépre a 11, az ok, de ha vga hardveresen nem ismeri?
PFf
biztos élmény lehet x/3-ból diavetítést nézni.
csinálj már egy saját vidit, dobd fel a youtube-ra, mondjuk a GT5P-rõl, nálad hogy megy, rohadt kíváncsi vagyok.

Lammer
es az mekkora alazas, hogy te koltesz X penzt a gepedre en meg x/3-bol siman emulatorozok???

pwn!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Fabio Capello
még nem jelent meg, a sonynál most dolgoznak a Sakaguchi féle emulátor 12.5-ös verzióján, viszont ha még nem volt bétás hozzáférésed, akkor piszoksokba lesz, legalább 20-30 dodó, plusz nem árt ha van csókos a Sanyinál, mert puszira nem nagyon szeretnek FTP-hozzáférést adni, én is fél évet nyaltam érte...

A legújabb emuval egyébként azt ígérik, hogy a Red Dead Redemption stabilan hozni fogja a 90-120 FPS-t, nem úgy mint a 10.3-asban, ahol 6 giga RAM alatt max 20-30-at tudott produkálni. Optimalizálás foreva, de biztonsági alapon én azért felbõvítettem a gépemet nyolcról tizenkét gigára. 😊

Van az is,
de mekkora halmozott alázás lenne már, ha azt a maréknyi címet, ami PS3-ra érdekel, a csúcs PC-émen is tudnám emulátorral futtatni...
Valaki belinkelhetné a legfrisebb emulátor verziót, és pontos beállítási menetét.

Lammer
felig off:

az ilyen hozzaallason olyan jokat szoktam rohogni... ember nezd mar meg mennyi is egy ps3? mennyit er CSAK a videokarid? 😉

do the math...

omg!

vegyel egy ps3-at, oszt nyomhatod full nativban (feltetelezem megteheted az alairasod alapjan, ha mar jatszani akarsz, hajra!) 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

azt hittem ez az emu dolog csak kamu, vagy ez a videó fake?

most vettem brutál gépet nyáron, valaki küldhetne emu linket..

Olvass vissza pár oldalt a topicban, ez a gép túl erõs a PS3 emuláláshoz.

Papesz

Ezen a configon felejtsd el, ezen még a ps2 emu sem menne. Pontosabban a proci az ami nagyon kevés. Nézd meg ezt a video-t, és alul a kommenteket.
3,6 GHz-vel megy úgy ahogy a videon látszik vagyis sehogy, mert ez nem sebesség. Kár ezzel még szórakozni.

Ironmask
hát elég kicsi a gépem,de nemsoká tuningolni akarom majd,azért leírom
Proci AMD 1,8GHZ
RAM:1GB
Videókártya:Gforce 8600GT 512MB

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

configod leírhatnád

Ironmask
na valaki tudna nekem segíteni???nem indul az emu ezt csinálja...

Ironmask
ezt nem nagyon értem még kezdõ vagyok ebben,de csak simán pc-n szeretném kipróbálni,nincsen semmiféle külsõ vinyóm csak asztali pc meg az emu.

Anubys
Ez vincsi (vagy hdd file, ha nem USB keretes ps3 vincsit használsz) probléma. Havernál akkor jött elõ, amikor fagyott egyet a gépe, miközben írt a hdd file-ba. Csinálj egy új HDD file-t, és tedd fel a firmware-t újra. (vagy, ha most próbálod elõször, akkor file menü, HDD, Create HDD file, add meg a paramétereket, utána Mount HDD file, sony-tól lehúzod a firmware-t, felrakod egy pendrive-ra az ottani leírás alapján, elindítod az emut, és fel fogja rakni a rendszert).
Ha eredeti ps3 vincsód van, akkor arra figyelj, hogy közvetlenül alaplapi usb portra kell rákötni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ironmask
http://www.youtube.com/watch?v=JugKeJUyH30&feature=related
ilyenkor mit kell csinálni???

Miért, téged is Takács Daniellának hívnak?

DanielT
Nem tudom, de hirtelen csinálj magadnak másik nicket.
De miért beszélek saját magammal? 😄

DanielT
De szép neved van, egyem a zúzádat.
Neked újra! remélem nem törlik újra egy büntetõpontal egybekötve elolvasás nélkül, mivel semmi sértõ nincs benne, mint ahogy nem is volt. Miskolcon lakom, bmw530i-m van, milyen fehérvár? milyen benzinkút? milyen laguna? milyen kanyar 200-al? nem értelek. De a véleményem megvan rólad is. Te akarsz engem összerugdalni? Adj meg egy helyet bárhol az országban megígérem ,hogy elmegyek és megpróbálhatsz összerugdalni! Ha van vér benned!
Hogy eltüntél nagyszájukám? Mivan egy modi törli egy irásodat te meg füled farkad behúzva sunnyogsz? Te aztán tényleg kemény gyerek vagy! Mint a vízben áztatott lekvár. Aztán hol voltál este? Hiába vártalak csak nem jöttél el?
Tudom ,hogy nem te voltál.
Ehh! Nem én voltam, de legalább most már láthatod milyen feleslegesen nyomatod itt az általad Arisztotelészi igazságoknak vélt zagyváidat 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kedves Cenzúra! Mi volt a baj az elõzõ három hozzászólással? Egy még oké! De a többi kérdésért is büntipont jár? Érdekes a 1171, 1170, 1167, 1163 hogy-hogy nem zavar? A gyenge jellem jele ha valaki valamilyen hatalom mögé bújik mint te, legalább valami indoklást szúrjál be ,hogy mi a gondod! Gondolom még egy kérdõjelért is nyomnád a kis pontodat mint az oviban. Szánalmas amit mûvelsz!
Kandurex
stílus..:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ez a barom nem hiszem hogy pesti.
egyszer mintha azt mondta volna, hogy valami szakadt laguna gt-vel fehérvár környékén kanyargott valami esso kútnál. így nagy valószínûséggel azon környékbeli lesz a csóka. de ha õ olyan fasza gyerek, hogy 200-al veszi a kanyarokat avval a szarjával, akkor még az ország túlvégérõl is odaér két órán belül 😄DDDDD én sajnos ma nem megyek, de egy fényképet mindenképp készítsetek, a leáldozott c. topikban is jó páran örülni fognak neki szerintem 😄DDDD

Szar a duma elmebeteg narkóskám.
VIII. kerület, Fiumei út.
23 óra.
Kérdés csak az, hogy elmersz e jönni bevállalni ki vagy. Nagyon sokan szeretnék már innen megtudni ki is vagy te.
Fekete sportruhában leszek, én mindenképp ott leszek egy jó darabig, nem csak miattad, de ha te nem jössz el, azt is meg fogja tudni itt mindenki, hogy neked csak a szád jár.

megyünk segítünk ütni, de fejéért sem kár, ennek már úgyis mindegy... 😄DDDD

figyelj ide joint, vagy sephi vagy ki, mondd csak a ps3 emulátorod megvan már? 😄DDDDDDD

mármint arról a forza topikról beszélsz ahol meg akartad magyarázni, hogy monte carloi pályán az alagútban 330-al veszik a kanyart az f1-esek?
aztán kiderült, hogy kint a szabadban az egyenesben is épp, hogy elérnek ennyit? 😄
meg hogy belinkeltél egy videót, ahol szerinted 330-al veszik a kanyart az alagútban, miközben versenytempónál 240-et mutatott az óra az alagút kanyarjában? 😄
emlékeim szerint mi szakadtunk rajtad a röhögéstõl te szerencsétlen amatõr 😄
vagy arról a race pro topikról beszélsz ahol fake képeket készítettél arról, hogy te xbox360 only játékkal tudod tolni egy lepukkant pécén? 😄DD

Welcome back 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Köszönöm neked a korrekt hozzászólásodat.
Neked meg hasónlókat mint C0mputers-nek.
Mindenki tudja? mond te mirõl beszélsz? az új regisztrációd a kicsit módosított névvel ,,,C0mputers,,,azért kellett mert a régivel már ,hülyét csináltál magadból? más fórumokban is, á-értem. Emlékszem rád, forza és race pro fórumban is hülyét csináltál magadból. Igazad van ez az egy dolog tényleg kiderült. Én vagyok jointboy meg lagesz meg gyucsány orbán kolompár meg gusztosi ki nem vagyok még szerinted? nem tudom neked mi a bajod de szerintem vizsgáltasd ki magad.
Mindenki tudja, hogy Gt shepyre = jointboy, más topikokban is kiderült már, nem csak itt.

Terensz
Ilyen légbõl kapott dolgokat bárki le tud írni.

Akkor hasamra csapok, és: High end PC = Lambo fan = KillTheKonzol.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Az már elég nagy skizóság 😊

Gt shepyre = jointboy = lageszgt

Kár hogy akkor most került ki a Mafia 2 egy tesztpályája 😄 igaz még gyalogosok és forgalom nincsen benne, de egybõl 1 iszonyat jó fizikával találtam szembe magam. Must have lesz ez is eredetiben 😊 kíváncsi leszek h az emulátoron vagy PC-n fog -e komolyabban futni fullon.

Mondom, ahogy gondolod.

Papesz

Ilyen a ti emulátorotok.
Ahogy gondolod. Akkor maradjunk ennyiben szerintem.

Papesz

Valóban nincs sok köze, emulátor nélkül meg pláne 😉 erõt + egészséget

Én is csak az a baj ,hogy semmi köze ahhoz ,hogy pc-én játszol ps3 játékokkal ,amúgy minden fasza. Csak béna próbálkozás volt.
erre csak azt tudom mondani, hogy OMG