Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EvilDevil
PS emulátor egy eszméletlen nagy baromság... ki a szarnak kellenek a gagyi konzol játékok... arról nem is beszélbve.... hogy atomerõmû kell, a normális futtatáshoz... amibõl 10 konzolt is vehetnétek... LOL

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Sir Quno Jedi
Mellesleg ki az a hülye, aki lemezrõl nyomul és nem ISO-ból ?!!

Amúgy meg a PS3 lecsengett, vége, kimúlt, most a PS4 architektúrájának lemodellezésén dolgoznak x86 architektúrára!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mila69en
kicsit levan mardva😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Oldern the 1st
Ne nevettess, vannak iso-k, vannak rip-ek, rengeteg módja van ennek, csak gondolkozz el!

Super DANTE
Beleolvastam a topicba no comment, pffff nagyon nagy marhaság, tényleg azt is megcsináljátok, hogy DVD meghajtó vigye a BR lemezeket is???

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Oldern the 1st
Jaj ne, remélem te nem az 576-on garázdálkodó Dante vagy, mert ha igen, eretnek eszméid itt nem sokan fogják elfogadni, erre mérget vehetsz ^^

Super DANTE
Vazz ezt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egy Cell rendszert emuláltok egy PC-n a mostani összes és a jövõben megjelenõ asztali gépek többsége a nyomába sem fog érni a Cell-nek....ekkora marhaságot! <#gonosz2>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

guardian hero
Jaja autókázok majd vele kicsit, úgyis össze akartam hasonlítani a GT5-tel a grafikáját. Szerintem megnyitom egyszerre a PS3 meg a 360 emut, egymás alá teszem a két ablakot (16:9 feeling meglesz), és egy-az-egybe megnézem mit tudnak. Így még talán nem is lesz annyira nagyon gyors a GT5 sem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Anubys
Gardian és Oldern: Persze, ha még mindig vállaljátok... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
A sebességet te állítod, vagy egy képletbõl számolod? Ha az utóbbi, akkor vigyázz, mert lehet, hogy 0-val osztassz, nézd meg framefactor-változódat, lehet, hogy valahol lenullázódik (lehet, hogy hülység, én ezzel szívtam nemrég az xbox 360emummal). Ja, srácok, mûxik a PGR3, Gardian és Oldern, majd lassan beindulhatna a tesztelés is, csak még kicsit optimalizálni kén', mert néha nagyon belassúl, egyelõre még nem tudom, mitõl. Lehet, áttérek Clipperrõl C-re, úgy talán gyorsabb. 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Az adatpuffert nem tudom megduplázni, mert a rom csak compile-olva van meg, esetleg ha meglenne a forrás, akkor bele tudnék nyúlni, de akkor is csak az én általam megpiszkált romokkal menne az emulátor.
guardian hero
Nem oldaná meg a problémát, ha levennéd felére a frekvenciát, viszont megdupláznád az adatpuffert?
Lehet, hogy az a baj, hogy a Dark Basic memóriafoglaló rutinja túl lassú a rekurzív data-burst lekezeléséhez, talán egy jobb fordítóval, vagy egy újabb library-val kellene próbálkozni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ezt nagyon nem értem: ha leveszem 6GHz-rõl alacsonyabbra az emulált sebességet, akkor nem csinál memlock hibát, de így meg nem fogja vinni a romokat, mert azoknak 6 GHz-re van állítva az adatpufferük, és ha nem 6 GHz-et emulálok, akkor túlcsordul a puffer.
Próbálkoztam egy cell emu írásával Dark Basicben, azonban valami hiba van, amikor az emulált cache memblockjának pointerje 1048576-n áll. Ez pont az 1 megabájtodik hely a memblockban. Mi lehet a gond. Itt a kód része amiben valószínülg a hiba lehet.

make memblock 1, 2097152
do
command=memblock 1,pointer
command$=str$(command)
gosub command$
gosub write_cache
gosub get_pointer
loop

write_cache:
for i=1 to writebytes
get_data()
write memblock byte 1,pointer,data
next i
return

get_pointer:
pointer=get memblock ptr(1)
return

Ide meg majd jönnek az utasításkészlet parancsai
guardian hero
PS2 emut nehéz írni, mert az egy eléggé elbasszottul nyakatekert architektúra. A Cell viszont nagyon letisztult, ezért lehet akár egy pár soros Basic programmal is emulálni. A vicc az, hogy ha a kódba beviszel egy trükkös rekurziót, akkor eszméletlen teljesítmény szabadítható fel gyengébb hardvereken is (így lehetett PS2-re és c64-re is megírni a PS3 emulátort). Amúgy a Cell is ezen az elven mûködik, csak ott egy viszonylag egyszerû architektúra + hardver szintû rekurzió hozza a brutál teljesítményt.

CalebJoe
Milyen rom-ról beszéltek és egyátalán honnan tölthetõ le.
Még ki se adták a gépet meg egy játékot se akkor, hogy a picsába játszotok pl MGS4-et elég hihetetlen.
Még a PS2-höz sincs egy jól mûködõ emu pedig az már elég rég kint van.
mila69en
mét van már legújabb rom?😄 az melyik az? hányas verzió?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

A legújabb rom tudja már emulálni a bõvített cell utasításkészletet?
Ezt azért kérdezem, mert Celeronom van, és csak 256k cache van benne, és úgy tudom, hogy a bõvített cell utasításkészlet hatékonyabban használja ki a cache-t, így jobban menne az emuláció a Celeronomon.

Ja és tettek már a legújabb romba olyan hdr támogatást ami megy shader modell 2.0-ás videokártyákkal is? Mert ha nem akkor még várnom kell, amíg összegyûlik a pénzem a Geforce 6600GT-re amit venni akarok(az már shader modell 3.0-ás)
mila69en
nekem is amd-m van és tök jól fut használd az 1.02b romot itt kiküszöbõlték az amd kompatibilitási problémát az mgs4-el nekem fut fix 60fps-t király gamma

valaki<#help>
de elakadtam benn mikor snake felhivja ocelot-ot azon a videófonon és kéri, hogy küldjenek egy helikoptert mert baj van túlsok az ellen kiakar jutni vagy mi, nem nagyon értettem a szöveget.... ok megjön a heli de lelövik azok a lépegetõ izék nem tudom mit kéne csinálni<#help>

Ez kicsit ironikus 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Épp láthatod hogy nem... azért kérdeztem itt körül, mert elég hihetelenek hangzik, és annak is tartom. Ha majd az én gépemen megy a Killzone akkor elhiszem. Azért kérdeztem hogy honnan lehet tölteni.
Prof William !

Te hány éves vagy ?
Még hiszel a mesékben ?
Sir Quno Jedi
Eurasia.nu-n nézz körül, ott vannak jó dolgok, meg jó arczok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Igen ez gond, hogy a BlueRay ISO-k iszonyú nagyok, kisebb HDD-re jó ha egy felfér, ezért csak Alcohol V1.9.5 image-bõl érdemes játszani, másból nem is nagyon lehet, mert nincsenek még elérhetõ árú BR írók idehaza... Persze már dolgoznak a disc swap-es megoldáson, node kinek van kedve 10 darab DVD-t cserélgetni gamma közben, arról nem beszélve, hogy vannak játékok, ahol ezt meg sem lehet tenni, csak ha dúrván lerippelik a tartalmat (az meg fából vaskarika).

Akkor a mûködéshez szükséges romhoz valami infot tudtok adni? Pm-ben persze. Vanb itt néhány ps1+2 game szóval azokon ki tudim próbálni a dolgot, megy e és akkor eloszlanak a kételyeim.
Oldern the 1st
Természetesen.

Vajon PS2-PS gamek mennek ezzel?
Oldern the 1st
Ehh, szerinted a Sony csak úgy engedi hogy mindendhonnan leszedjék a legújabb rom-okat? Erre azért durvábban figyelnek, mint a ps2 esetén. Nem véletlen, hogy csak közülünk kevesek rendelkeznek romokkal. Én pl. már láttam havernál mgs4-et, csak kissé durva volt az iso mérete, szóval nem olyan egyszerû ez...még.

Én HINNI AKAROK! Momdjatok egy haelyt ahonnan romot + gamet tölthetek! Pls! Nagyon szeretnék hinni!
Sir Quno Jedi
Csak az hitetlenkedik akinek nincs meg. Savanyú a szõlõ, gondolom...

Na erre gondolok en is...
Poén ez a topic 😄

Egyesek hogy beswzívják : DDDDDDD
www.emuzone.net/developer_tools/top.secret/c_ps3_64.exe

Hát ti buták vagytok. Mint említettem fut c64 alatt is, következésképpen c64 emulátor is jó.

duc
Ja, ennyi az egész? Mehetek alaplapot cserélni... MGS4-et nem akarom kihagyni, ha már sikerült megszerezni a bétát... köszi!
Sir Quno Jedi
Csak Intelre van optimalizélve !

duc
AMD...
duc
Segítsetek! az MGS4 bejelentkezõ képernyõ után nyomok egy space-t és lefagy állandóan. lehet, hogy az AMB proci miatt van, vagy mi? Többi game rendesen megy, csak a framerate limitert kell lejjeb húzni 60-ra. elõre is köszi!
DE a 3 lejátsza azt is nem? CSak ez van kéznél.
Sir Quno Jedi
DE az még PS1-es nem ?!

Ja és a Time Crisis vajn megy rajta?
Rom hoz van link? Vagy hogy, hogyan keressek rá? Sehol sem találtam.
esküszöm ez profibb mint az én psp-s faqs-om<#vigyor>

---------------------------------
-----Play Station 3 Emulator-----
-------------Readme--------------
--------For Version 0.53c--------

Installation Instructions:
1. Unrar
2. Get a ROM File
3. Set the rom file in the program (The program will ask it at the first running)

The ROM file:
There are two ways to get a rom file:

1. Download one from the internet
2. Rip the ROM from a PS3 machine

Using:
Use the open command in the file menu to load an image file or select a dvd drive where the

game disk is located.

If the game runs very fast turn on the frame limiter in the options.
Meg annyit hogy a Ps2-3 romokat hogy lehet beszerezni.
Kérhetek egy kis használati útmutatót?
Estleg FFX?
Még jöhetnek a gamek.
UNREG
Luigi Mansion, Pikmin, Brute Force... ezek a PS2 gamek nagyon mennek...

Na akkor mostan nagyon kíváncsi vagyok hogy menni fog e.

Esetleg mondjatok pár gamet ami biztos hogy elindul (PS2-es)hogy tetsztelhessem is.
Sir Quno Jedi
Ez már túlzás is. AMúgy a Bhusta Rhymes-on kívül még nem volt ami ne indult volna el rajta. Tényleg, kinek mi a tapasztalata etéren srácok ?!