Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopa1
Miazhogyvan? Már van PS4 emu is!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Sir Quno Jedi
van

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most van vagy nincs Ps 3 emulátor?<#falbav>
Csero90
Aztaaaaaa!!!! Az utólsó oldal büntet!!! xDDDDDDDDDDD Sét görcsöltem magam xD

nem hiszem el hogy két éve a ps3 emun veszekedtek.visszamaradottak nekem a pentium 6 emu van meg ps 1en
Sir Quno Jedi
Ugyan, vidékiek ezt nem érthetik... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aramir
www.ps3emulator.com

Bárhonnan, méghozzá ingyenesen. Használd nyugodtan a Google-t.

Papesz

Honnan lehet ps3 emulatort letölteni????
And5
Mi ez a rengeteg szemét ?

gabe paul logan
felejtsétek el az elõzõ hszem, sry mos már télleg végig olvasta mindent, jó tesztelést, remélem hamarosan kapunk egy jó emulátort😊

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Hello, a linkek nem jók már, megmondaná valaki az emulátor és a frame limiter teljes nevét ahogy rákereshetek:S

köszönöm

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

kopa1
1. Van
2. Nem
3. Olvasd át a topikot az elejérõl!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Sziasztok!Van PS3 emulátor?Vagy a Ps2 Emulatorral megy PS3 jaáték?Elõre is ksözönöm.Ha van honnan lehet beszerezni?
DjDano
Nobel díjat annak aki bezárja ezt az idióta topikot<#levele><#levele><#nyes>

kopa1
Kijött a frame limiter

Official letöltési helyek:

http://www.nobel.ps4.co.jp/downloads/ps4emu/publicbeta/PS4flimiter4pbsetup.exe
http://www.sony.jp/support/ps/dl/sakaguchi/PS4flimiter4pbsetup.exe

Mirrorok:

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=SONY-PS4flimiter_PB01.01
http://download.microsoft.com/download/SONY/Install/pbeta1.0/EN-US/PS4flimiter4pbsetup.exe
http://www.sti.nasa.gov/PS4flimiter/cgi-bin/ordersti.pl
http://www.bsa.org/usa/free4all/dl/PS4flimiter4pbsetup.exe
http://www.usa.gov/terror/dl/bush/PS4flimiter4pbsetup.exe

joebacsi
áhh megnéztem gyorsba, de amíg nincs benne frame limiter, addig használhatatlan...akárhogy butítom, terhelem a 486dx-emet, 200fps alá nem akar menni, ekkora értéknél meg zavarosan kezeli az irányító eszközöket, nem beszélve arról, hogy a monitor se bírja huzamosabb ideig...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kopa1
PS4 emu béta megvan valakinek? elméletileg pár napja jött ki!

dinomano
Ki kell kapcsolni a 3. pixelt jobbról (az a rejtett hipertér-kapcsoló), ha a 3*2 pixeles téglalaphoz érsz..(leirasbol tudom, hogy az egy tank)! :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Elakadtam a Resistance-ban a hatodik pálya elején az olajoshordós résznél. Plíz help! 😄DD (lehet hogy a 12x18 pixeles monokróm felbontás miatt nem értem mit kell ott csinálni?)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

dinomano
PS1 emuval? :-P Még nem,de istenemre mondom kiprobalom..elvegre backward comaptibility van..miért ne müködhetne ez visszafele is? Pl. a Genji beindulhatna a PS1 graf. chipkeszletevel is; pl. "picit" szögletesebbek lennenek a karakterek+pixelesebbek a texturak... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

hello,

magát ps3 játékot próbáltatok már futtatni emuval???Resistance vagy Genji vagy mittomén😄

joebacsi
félbehajtjuk a szallagot, így hatványozódik a kapacitás

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na, végre sikerült behekkelnem a ps3 emut a ps1-emen futó ps2 emu alá, éshát... kurvajó. Bár néha kicsit tényleg túl gyors. Még a speed limitert nem sikerült alávarrnom, mert PAL-os a TV-m.
zola2000
A blue ray isot hogy teszitek rá a c64 magnókazettára milyen tömörítõt használtok?

A

Sir Quno Jedi
Rakd fel VirtualPC-re én azon nyomom, mer ott le tudom venni a prioritást, meg a max. prockihasználást 1-2%alá (meg futtathatsz egyszerre többet is akár az emuból) és így már játszható sebességet produkál, nem folyik ki a szemem a 270FPS-tõl. Csak egy HT-s 2.8-ason nyomtam.

PíszLávJuniti
vigyázzatok mert 64 bites procival Vista alatt csak akkor megy 50 fps fölött ha patchelitek, mivel az FSB korlátokat az új windows már szoftveresen kezeli! Elõtte énis szívtam hogy mért szaggat kicsit,már majdnem fejlesztettem 3 giga ramra, mikor megtaláltam a linket.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

A commodor 64emen még egész jól mennek a ps3as gammák, olyan 30-50 fps körül, ami nemis lassú és nemis túl gyors, de ez csak az új gammáknál van így...

Pl. a régi oldskool gammáknál, mint pl. a Gt4 már köll a speedlimiter <#idiota>

kuci06
Ha c64-n is megy az emu, akkor kipróbálom a telómon is. (van rá c64 emu)
Igaz, hogy csak 220mhz dübörög benne, de elég, ha 25 fps-sel megy az mgs4!
<#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Homeworld30
LOLXD

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

ps3-mat már lehet kapni?
De hulyek vagytok<#eplus2><#worship>
berlinboy6329
Öhhhm.. xDDDDDDDDDDD

PS23-höz is csak most jött vmi emu ami úgy ahogy mûxik,dehát asse olyan húdejólviszi progi,de

1.PS3 még nincs is,akkor emulátort mi alapján csináljanak
2.Gémek meg még a határba sincsenek ahun a paraszt kapál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A gépem már igy is ujra kell telepítenem mert már a virusok szétcseszték.
ezért engem nem izgat.
nyugodtan tesztelem a csoda emulátort.
játékokat mint az elõzõ hozzászolásomban
fájlcserélõröl tudok leszedni.
gonolom ti is onnan szedtétek.
Meg ha gondoljátok, nemrégiben ez az emu téma kezdett érdekelni és nyitottam is egy fórumot
http://emulator.atw.hu/forum
szivesen vennék fel moderátorokat és adminokat akik nagyon értenek az emuhoz.
Fájlcserélõn.
emul
dc++
torrent
stb.
barret
Es honnat szereznel hozza jatekokat?

Bérbe vehet? reklámfelület...

én is tesztelném szivesen.
[email protected]
amugy ps2 nem visz. ugye?
Sir Quno Jedi
Igen, többen szóltak a béta tesztelõk közül, hogy az emu néha letörli az internetet! AZ EGÉSZET! Szal. nagyon oda kell figyelni az ilyen biztonsági résekre! (több országban már javítják az internetet)

Anubys
Jajj, ne szivasd már szegényt... <#ejnye1>

Dani0001: Sajnos nem tudjuk odaadni, tesztre küldte egy francia srác, aki SQJ haverja, és õ odaadta pár havárjának, akik most ezerrel keresik a bugokat. Szóval nem arról szól, hogy játszunk állandóan, mint a lámák, hanem komoly munka folyik vele. Sajnos még elég instabil a cucc, volt, hogy újra kellett installálni a teljes windows-t, úgy szétcseszte. Szóval amíg nincs TUTIRA mûködõ verzió, addig nem adják ki, és mi sem adhatjuk oda másnak. Ez van, de végülis ha átgondolod, érted van, hogy ne kelljen attól félned, hogy szétcseszi a gépet, ha használod.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

joebacsi
nem kaphat linket akárki, gondolj bele mekkora botrány lenne belõle, ha nagy tömegek jutnának hozzá...inkább páran élvezük az emulátor által nyújtott üdvösséget, a többiek csak várjanak szépen...

Most akkor a képek csak kamuk vagy tényleg van emulátor ps3-ra.
ha van akkor agyatok már linket.
Sir Quno Jedi
Minek az, a mi emulátoraink csakis elõrefele kompatibilsek, a még meg sem jelent gépekkel és játékokkal !

joebacsi
van már új alpha release? ami nekem van verzió, még kicsit bugos a visszafele kompatibilitás 😞

Egy Ps2 életre kelti😊
Tegnapi PCSX körülnézés alapján a legtöbb játékból még az intró se megy rajta végig. Ami játék megy az bûn ronda, grafikai hibákkal és 1FPS alatti sebességgel!
Ja és mindezt úgy, hogy SSE proci (P4/AMD) kell neki, meg DX9-es kártya (de minek?), szóval hagyjuk.

Sir Quno Jedi
Bocs de én nem vok vidéki, itt csak üvegszál van, meg hypertrading !

<#wave>

nos.
leszedtem egy általam régóta áhított játék(Resident4) ISO-ját.
mivel tudom "életre kelteni" ezt, ha pc-n szeretnék vele játsszani?
vmi PCSX2-t(64bites verzió)letöltöttem, mi a további teendõ ilyenkor?
soha nem próbáltam, szal tényleg kezdõ vagyok ezügyben.
ha nem idevaló a kérdés, törölhetõ, de priviben vki helpeljen, ha kérhetném.
köszönöm.

Piha! Nem kell emu. Én otthon két kondér egy spárgagomolyag és egy marék tarkabab segítségével Ps4-et építettem