74
http://www.dtm.de/
-
Sziasztok!
Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró, ami olyan 4800 ft körül van. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak.
> Nevezni itt tudtok. Ha bármi kérdés van akkor itt fel lehet tenni,valamit minden infót megtaláltok itt. < -
Akey #73 Újra aktuális a kérdés. Lehet majd TV-n nézni egyáltalán? -
jui #72 Sportklub már nem fogja közvetiteni a versenyeket? -
Fenjoy #71 Sziasztok!
Ezt az oldalt ismeritek?!
DTM.lap.hu -
#70 Mika nyert!Ezt hogy hozta össze.. -
#69 Baffa meg... Mika... -
#68 Habár WTCC is van ma de ezt se felejtsük el, nézi(te) valaki?:) -
Jelian #67 Jogosan felmerülő kérdés ez! Az Alfa, Honda, Peugeot számára még a WTCC se érdekelt dolog, pedig egy közúti autóból egy S-2000 modellt csinálni nem egy nagy tudomány! Az Alfa, Honda még a BTCC-ben van jelen (az is csak privátba), de a Peugeot már semmi érdeklődést nem mutat a túraautózás iránt! Ez privát véleményem, de ez a hétvégi DTM futam nagyon keveset mutatott fel! -
spect16 #66 De kik? Opel, Alfa, Honda, Peugeot talán BMW? Emlékezz vissza, hogy amikor az ITC volt mi lett a vége? Kéne az a feeling ami volt régebben.
Elrontottam a tegnapit: márka sorozat-ot akartam írni. -
#65 Azért az Audi és a Merci is elég nagy létszámban képviselteti magát... és Audi erős volt ezen a versenyen. Én nem aggódok emiatt, inkább jöjjenek uj gyárak. -
spect16 #64 egy kis szöveg hozzá.
Félek, hogyha így megy tovább ez a sorozat akkor hamarosan egy autómárkás sorozat lesz belőle.
De azért jó verseny volt a baleset ellenére. -
#63 A hétvégi idény nyitó futamról egy nagy baleset -
#62 Gary Paffett a 2005-ös bajnok a hátsó ajtón térhet vissza a DTM-be: egy 2006-os Mercedesszel.
Gary Paffett decemberben nyilatkozta, hogy a lényegében megszûnõ F1-tesztpilótai állása helyett, illetve amellett szívesen visszatérne egykori hangzatos sikerei színhelyére, a Deutsche Tourenwagen Masters sorozatba. Ám mivel a Mercedes már idejekorán kiosztotta az új autókat a 2006-ban is szépen szereplõ négy pilótájának, Paffett minden bizonnyal Jean Alesi állását veszi át a Persson csapatnál.
„Decemberben tudtuk meg, hogy Gary szeretne visszatérni a DTM-be. Semmi okunk nincsen lecserélni egyetlenversenyzõnket sem, így nem várok változást a HWA csapat felállásában. Egy igazi sztár képes nyerni használtautóval, és Gary igazi sztár aki jó munkát fog végezni.” – mondta Norbert Haug az Autosport szaklapnak.
A 26 éves, Bromleyben született pilóta valóban hiába vár arra, hogy a Mercedes lefokozza az aranytojást tojó tyúknak számító Mika Häkkinent, a szenzációsan versenyzõ Bruno Spenglert, a tisztán leggyorsabb Jamie Greent vagy éppen a címvédõ Bernd Schneidert.
Jólteszi, F1 nemjött össze neki. -
#61 most a wtcc-t választottam. nem bántam meg, jó volt :)
Muller lábmunkája király volt :D
ha vége lenne negyed 4-re a DTM, akkor talán végig lehetne nézni innettől kezdve... és negyedtől meg újra wtcc. -
#60 Utolsó 15-20 kört még meg lehet nézni:) -
#59 14:00 Barcelona
a gáz, hogy a WTCC is akkor kezdődik :( -
#58 még jó, hogy nem egyszerre voltak :)
amúgy ilyen tankoló tartály pályára dobálásért nem jár büntetés? még pár éve Alesi kapott egy ilyenért ha jól emléxem. tényleg, Alesi indult ma? -
#57 jaja, én is tábláztam be magam délutánra...
DTM, WTCC... nem rossz. :D -
#56 Szerencse hogy nemjött mögötte más és igy esett le a tartály... -
#55 Fantasztikus a verseny! Kicsit megtolom, had korrigáljon azt elmegyek mellette :))) haláli -
#54 WTCC is lesz 3kor:), de szerencsére most nem esik teljesen 1 időbe igy ezt is megtudom nézni ugy ahogy :)
2 sorozat amibe halálra előzik egymást, és végig csatáznak, mindez 1 napon -
#53 Ma Zandvoort, 14:00 -
#52 De béna ez a kommentátor.
Most láttam először DTM-et, de egyből vágtam, hogy Green kicsúszott és megelőzte Ekström.
Erre ez meg, hótt nyugodtan: "hmm, valaki már megint füvet nyír"
majd fél perc múlva: "Ekström az első, Ekström az első!! Akkor valószínűleg Green volt az aki az előbb füvet nyírt!!" -
Szombat:
13:30 DTM
Német túraautó bajnokság, időmérő futam, Brands Hatch (élő)
14:30 DTM (ism.)
Német túraautó bajnokság, Oschersleben
Vasárnap:
13:00 DTM
Német túraautó bajnokság, futam, Brands Hatch(élő) -
LeePí17 #50 én nem nézem mert nap mint nap vezetem a dága merdzsómat :D...a Toca 3ban :D
Bernd Schneider-rel versenyzek..és éppen tegnap tettem be a 2006os Vodás verda Skint....elég szoros szokott lenni a verseny alap beállítással..viszont ha van kis "setup" akkor bizony 2-3an nagyon elől vannak :D
-
#49 @ Sport Klub
10:00 DTM
Német túraautó bajnokság futam Oschersleben
Aki teheti nézze, rettentő izgalmas! -
#48 már vaaan sportklubunk. :D :D
a következő futam júli 2-án lesz? -
#47 Sajnos nem láttam a futamot, nekem még nincs ez az SportRTL, mindenesetre hajrá csajok! :-) -
#46 Csajok néha kicsit ottvoltak Mika és Frentzen előtt, de amúgy tényleg jó futam volt, unalmas Schneider győzelem... és egy majdnem jó kis csaka Mika és Frentzen közözz a 3. helyért, pár kört elaludtam -
#45 nem volt rossz a mai verseny..
Ráadásul Czollner/Wéber elég jól komentálta a dlgokat, nem volt unalmas; -
#44 néztem a csatornakiosztást és nincs benne. próbaképp megnéztem Budapest II.-kert és ott van benne.
tehát reménykedem. azt hiszem nálunk a fashion tv van a helyén... -
#43 kéne, hogy legyen -
#42 hmm, remélem szegeden is hamarosan lesz a T-kábel kínálatában a sportklub. -
#41 eh, nincs sport klubunk:/ fákk -
#40 basszus, lemaradtam a mai időmérőről...de a holnapi versenyt nem felejtem el, 14 órától élőben a Sport Klubbon! -
#39 ha jól emlékszem tavaly ugyanezt mondtad a NASCAR topicban is :)
amúgy meg nekem sincs, általában az esélytelenebbeknek szurkolok..., illetve általában mindíg :))) -
#38 Érdekes, most gondolkodom csak rajta, hogy nekem nincs is favoritom a mezőnyben :-) Persze mindig szurkolok valakinek csak mindig másnak. -
zoolee #37 Én csak Ekström -nek drukkoléok! -
#36 Igen, a DTM versenyeket én is szeretem csak nem tudom hol nézni :-( -
#35 bármilyen tévére, csak nézni lehessen már végre!