The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok majd megyek.
Véleményem szerint a fajok között nagyon nagy külömbség itt nincsen... De ez az én véleményem. De csak kijavít egy régi játékos 😊 Kyleee megbeszéltük tegap hajali fél 3 ig a dolgot XD vagyis az ma volt. Segítünk neked 😉 Darkynt ma este 9 tõl legkésõbb leszek. Ha te hamarabb is fel tudsz menni akkor akár már akkor helpelj neki 😊
mondjuk én meg a trial verzióval játszok már ez a 4. napom XD ... nah de azt szeretném megkérdezni hogy az én elf champion-om van e olyan jó mint 1 ember vagy 1 törp champion ?
Darkynt remélem holnap leszel este mert én már hála a Renden fejének igen 😄 deh még én mindíg dolgozok itt a gép elõtt... már nagyon tele van a hócipellõcském meg a mérföldes csizmám 😄 Remélem nem hagytál le a fejlõdésben 😊 Ki kéne már végezni a lone-land os q-kat😊 Azután meg végre folytatnák a Book 2 õt 😊 De ha megvitatjuk Kylee kérdését, akkor talán segíthetnénk neki és adhatnánk neki egy kezdõ löketet 😊 Mondjuk ha Guard vagy Chapm karival megy akkor jóh lenne kettõnk közé fogadni😊 Hiszen ha jól tudom azok a kasztok megtudják idézni a feloship q kat és akkor legalább nem spontán jönének nekünk ... 😞 És hát mégis csak jobb tankok mint egy Captain .. ( Na most beoltottam magam 😄) Persze ha tényleg komolyan gondolja Kyleee a játékot és hosszú jövõt jósol számára a gépén😊 Bocsi mindekinek a hosszú Post-ért
Kár hapci, pedig segíthettél volna =)
Sajnos ma munka miatt nem tudok felmenni... csak 1 percre néztem meg hogy milyen Dx 10 el a játék ... háát talán az árnyékok jobbak azt ennyi ... vagy én vagyok a hüye és nem veszem észre a külömbsegget
Hali, tegnap kezdtem el a játékot és rám férne a segítség...a Snowbourn srv-en tolom... lvl 10körüliek jöhetnének Party-zni =) egyedül picit uncsi
ha vlki segítene nekem és jönne játszogatni akkor msn en vegyen fel... kössz =)
MSN: [email protected]
ha vlki segítene nekem és jönne játszogatni akkor msn en vegyen fel... kössz =)
MSN: [email protected]
Thx sokat segítettél 😊
quest oldal: http://lotro.allakhazam.com/
de van még ez az oldal is: http://lotro.mmodb.com/
és van egy jo térkép is: http://www.mehq.net/dynmap/
de van még ez az oldal is: http://lotro.mmodb.com/
és van egy jo térkép is: http://www.mehq.net/dynmap/
Hali.
Engem az érdekelne hogy léteznek e a neten olyan oldal/oldalak amelyek segítenek/leírják a questeket mint a wowhoz ? ...
... és ha tudtok ilyen oldalt megadnátok nekem is ?
Engem az érdekelne hogy léteznek e a neten olyan oldal/oldalak amelyek segítenek/leírják a questeket mint a wowhoz ? ...
... és ha tudtok ilyen oldalt megadnátok nekem is ?
ja és tudna nekem vki segíteni? nem tudom megoldani az egyik questet, és hát segítõre lenne szükségem és a szerveren senki sem akar. szal aki hajlandó lenne segíteni az írjon egy üzit privátba. elõre is kösz
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
lenne egy kérdésem: letöltöttem ezt a 7 gigás verziót,ami itt a fórumon a bannerban trial lehetõség linkrõl elérve lehet letölteni. csináltam ilyen 14 napos free accountot. a kérdésem az lenne,hogy 14 nap múlva elég annyi h veszek egy gamecardot? ugye nem muszáj már megvennem a játékot, ha letöltöttem a 7 gigás próbaverziót
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Archetbe ( kezdõváros) van egy Champion trainer. Keresd meg és tõle, Vagy ha már kijutottál onnan akkor Combe -ban egy házban a kocsma mellett
öö asszem emeberrel és champion
a Class trainereknél 😊
Minden kasztnak van trénere, ahol lehet újabb skilleket tanulni.
Ha megmondod milyen fajjal és kaszttal vagy én megmondom hol a legközelebbi tréner
Minden kasztnak van trénere, ahol lehet újabb skilleket tanulni.
Ha megmondod milyen fajjal és kaszttal vagy én megmondom hol a legközelebbi tréner
üdv!
most kezdtem el a játékot,és azt szeretném kérdezni,hogy ha szintet lépek, hol tudom növelni a skilljeimet meg az ilyen dolgokat,amiket szintlépéskor változtatni tudok?
most kezdtem el a játékot,és azt szeretném kérdezni,hogy ha szintet lépek, hol tudom növelni a skilljeimet meg az ilyen dolgokat,amiket szintlépéskor változtatni tudok?
Ah ma nekem sincs idõm felmenni 😞
Holnap lehet nem leszek csak este de lehet leszek egesz nap. Majd msn-en irj, lehet ugy jelzi neked hogy nemvagyok fent de látom amit irsz !
Holnap lehet nem leszek csak este de lehet leszek egesz nap. Majd msn-en irj, lehet ugy jelzi neked hogy nemvagyok fent de látom amit irsz !
Darkynt sajnos nem tudok ma lenni :s Sietek a munkával hogy holnnap feltudjak menni. Addig hagy jöjjenek a jelentkezõk😉
hát buff semmikép, powert oszt, stunol ami szinte minden radi partiban elengedhetetlen, és ami egyszerre több mobot tud sebezni, a hiúz szerintem a legjobb hatalmas aoe sebzése van szerintem minden partiba kell egy lm legalább bár ezt kevésbé keresik. viszont egyedül azon kívül hogy lassú nagyon el lehet vele lenni, 25 ös szintig egyedül toltam 😛
köszi !
Tegnap sikerült megidéznünk vhogy egy entet 😊
Tegnap sikerült megidéznünk vhogy egy entet 😊
Kicsit hosszu lenne az egeszet leirni a lenyeg, hogy 2 class (burglar, guardian) tud direktbe inditani a tobbi class random tiggerelheti ki a fellowship Maneuvert. Alapba a kek powert tolt a zold moralt, piros direkt dmg, sarga meg dotot rak az ellenfelre. Az igazan eros combok ezek vegyesen mixelve, megfelelo sorrendbe. Adhat kis idore petet, moralt tolt, kozbe aoe dmgt tol stb.Bovebben lasd itt.
Syrn, Freylana, Kywara
Valaki eltudná részletesen magyarázni ezeket a Fellowship skilleket ?
van esetleg olyan játékos a fórumozók közül akik 20-25 szinten mocorognak és egyedül nyomulnak és szüksége lene egy kisseb szövetségre😊 Jómagamra és Darkyntra gondoltam, mivel egyre nehezebben bánunk el kette a küdletésekkel 😊 😄 Persze mi általában este vagyunk fenn legtöbször. Elõre is köszi a jelentkezést😊
ok ok lassan megyek enis. Csak elõtte van egy kis dolgom
Darkynt hazatoltam a képem 😊 Szal felmegyek ha nem leszel fenn akkor megvárlak. Csáószmácsosz
valaki*
Hiúz??? Azt hittem hogy lvl4-en madár, 14-en medve van és annyi. A hiúz mit tud? És mi a szerepe insában egy LM-nek? Gondolom buff meg cc talán. Vagy dps-ként is megállja a helyét? Kicsit bõvebben valami mesélhetne a LM-rõl.
LM imba szólózáshoz, a medve annyira nem de majd a hiúz akkor verhetetlen vagy na jó nem de imba 😄
Azt a BookII -t ne is említsd többet 😄 Tegnap amikor beírtad félóráig egy helyben röhögtem saját magamon.... Nah de lassan vissza jön a szerver😊
A LM az egyik legjobb solozásra😊
Hát komolyan nekem is meghoztátok a kedvem, lehet hogy a wow kiegészítõig én is visszamegyek LOTRO-zni. Van egy 14-es lore masterem. Késõbb is jó ez a kaszt szólózásra is? A medve jól tankol?
Minden nap közelebb visz minket a Mines of moria-hoz 😊 Remélem sikerül addig elérnem a szintet, hogy hamarbe evezhessek azokra a területekre amit majd a kieg. nyújt 😊 de ha nem is akkor is élvezem 😊 cSAk ma kiment a fejembõl hogy csütörtökvan és "shut down" 😄 pedig direkt felkeltem korán . 😄
"BOOK 11= BOOKII" XD XD
"BOOK 11= BOOKII" XD XD
Nah vagyok. Bocs Hapci hogy nem jelentkeztem péntek óta de fesztiválon voltam és most józanodtam ki 😊 Grat a házadhoz ! (mázlista, most picit irigy vagyok 😛 )
200000 Európában ha jól emklékszem
Hány gamer lehet összességében, meg lehet ezt nézni vhol? láttam mindenféle kimutatás szerûséget blabla... de az csak %-os lefedettség volt, ott mintha kissé kevés embert mutatna... ha ennek lehetne hinni. RÉszemrõl nincs jelentõsége, mert tolom és tetszik, csak kíváncsiság.
Köszi 😊 Deh most harcostársam Darkynt elveszett az éterben és már valahogy egyeüdl nem mennek ak üldetés teljesítések 😄 Már LoneLands-nál eléggé szövetségre kiépített küldik vannak, vagyis egyedül gázabbak mint az eddigi Bree vidékiek. Úgy hogy most egy két napja egyedül kóricártam céltalanul..😞 remélem este már lesz mert ez a singly kalandozás 😄 Elszoktam tõle 😊
Nah deh egy kicsit most felmegyek gamera aztán zenélek egy kis StarWars music-ot 😄
Nah deh egy kicsit most felmegyek gamera aztán zenélek egy kis StarWars music-ot 😄
Köszi szépen h jöhetek még vissza hozzátok 😊 Hapci nem bántásbol írtam... szerintem ilyennek kell lenni egy jó játékosnak... nekem feldobtátok a hangulatom és meghoztátok a kedvem a játékhoz... újra 😊 remélem mösszefutok veletek középföldjén 😊 az erõ legyen veletek.... hú ez valahogy nem illik ida XD
Ahogy gondolod... de akkor mondj le a magyarokkal való együttjátszásról 😞
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Szerintem US verzió lesz, mert arra van pénzem elõfizetéssel együtt, nem szeretnék a havidíjazással szenvedni, pont ezt akartam elkerülni. Kár, hogy ennyivel drágább a Codemastersnél ... 😞
Van, de a link halott. Meg nincs még 13ezrem az elõfizetésre 😞
Elõbb-utóbb csak feléled a codemasters shopja is 😊
Asszem van már digitális letöltés is, nem?
DB
Asszem van már digitális letöltés is, nem?
DB
Öngyilkos leszek, komolyan. Levelezek a Turbine supporttól egy emberkével, aki elintézné nekem az US accot, ami mindössze 20 dolcsi, mivel Codemasters online shop meg van halva, és ott nem tudnék digitális letöltést rendelni. Oké, mondom nem baj, ha mást nem, megveszem 8 ezerrel többért boltban, és akkor lesz EU-s acc, nade most jön a csavar ... Így már nem 199 dollárba kerülne a lifetime subscription, hanem 149 angol fontba, ami átszámítva 13 ezer forinttal drágább ... lelövöm magam komolyan 😞
Egyértelmûen EU-s verziót, már csak az idõzóna miatt is - de szinte mind ott játszunk, a legtöbben a Snowbourn-on. Nézegesd a fansite-okat meg a FAQ-ot.
DB
DB
Helló mindenkinek!
Én 4 napja kezdtem el LOTRO-zni, a triallal játszom, mert a WoW nem tetszett, és a Guild Wars sem. Mindkettõt eredetiben játszottam. A WoWot uncsinak találtam, a Guild Wars játékmenete bejött, de valami hiányzott a képi világból, valahogy nem jönnek be az euromanga-jellegtelenül összetákolt emberkék/tájak stb. Viszont a LOTRO teljesen letaglózott, hihetetlenül hangulatos, bár picit magányosnak érzem magam, mert nem sok emberrel találkoztam még, akikkel közösen kalandozhattunk volna. Most a Megyében vagyok, hobbit karaktert indítottam. Az a kérdésem, hogy szerintetek US verziót rendeljek, vagy EU-s verziót. Létezik valamilyen magyar közösség, akikkel együtt lehetne játszani? Ha igen, õk javarészt US szervereken vannak, vagy inkább EU-son.
Elõre is köszönöm!
Én 4 napja kezdtem el LOTRO-zni, a triallal játszom, mert a WoW nem tetszett, és a Guild Wars sem. Mindkettõt eredetiben játszottam. A WoWot uncsinak találtam, a Guild Wars játékmenete bejött, de valami hiányzott a képi világból, valahogy nem jönnek be az euromanga-jellegtelenül összetákolt emberkék/tájak stb. Viszont a LOTRO teljesen letaglózott, hihetetlenül hangulatos, bár picit magányosnak érzem magam, mert nem sok emberrel találkoztam még, akikkel közösen kalandozhattunk volna. Most a Megyében vagyok, hobbit karaktert indítottam. Az a kérdésem, hogy szerintetek US verziót rendeljek, vagy EU-s verziót. Létezik valamilyen magyar közösség, akikkel együtt lehetne játszani? Ha igen, õk javarészt US szervereken vannak, vagy inkább EU-son.
Elõre is köszönöm!
egyébként meg mindegy hányan vannak, amíg vannak annyian, hogy lehessen élveztesen jáccani, fellow-t találni... tõlem például 1 trillió ember is wowzhatna, akkor sem mennék oda vissza, mert számomra ez sokkal jobb game 😊
Captain ,hogy tud másik playert summonálni?
Sajnos passz 😞 de talán kintrõl is meg lehet még rendelni, elképzelhetõ, hogy úgy még olcsóbb is... most, hogy elég erõs a forint!
DB
DB
Nincs szükség reklámra, már így is alig lehet moccanni sok helyen. Pár hét és normalizálódik persze.
A te stílusod viszont magárt beszél, kapsz is egy /ignore-t. Amúgy még hány nicked van? 😊
DB
A te stílusod viszont magárt beszél, kapsz is egy /ignore-t. Amúgy még hány nicked van? 😊
DB
Sziasztok! Hol tudnám a gold edition-t megvenni most vasárnap? 😊 hol lehet kapni? Gondolom azt érdemes megvenni!?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Meglett az elsõ házam,majdnem 1 gold lett az ára. Tengetem az életem a nagy 20-as szinteken. Zsebemben csak 50 silver, hova mennyek uram isten? 😄 Ennyit tudok mondani a mai napról ... 😊