10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Hentes75
    Kösz a linket!
    Itt már csak 4 óra a letöltés.Nem 22 :)
    THX !!
  • Kheled
    olvassatok vissza.vki szokott belinkelni más oldalakról klienseket, most igy kapásból énse találtam mást a gamershell-en:
    lotro client
  • Kheled
    ah.én már alig bírom kivárni:D tegnap odamentem Elrondhoz mert sokan mondták már ma lesz update és várva vártam hogy majd elkezdem az új bookot:D deháát sajnos nem.a poén az hogy rengetegen ott álltak:D
  • Tomy Lee
    Rá bizony.
    Nekem egész 20k/sec-al tölti:((
  • shaba23 #6260
    Gondolom közeleg 10.-e, rákattantak az emberek:)
  • Tomy Lee
    Honnan töltöd?
  • Hentes75
    Csak nálam ilyen kicsi a letöltési sebesség?
    93kb/s
  • Cretus
    Bár ez a küldős dolog nem biztos, majd hamarosan meglátjuk :)
  • Cretus
    Ha előfizető vagy és pl nincs meg valamelyik kieged akkor megveheted pontért,illetve tudsz venni többféle ruhadarabot ,amik kinézetben eltérnek a boltiaktól, és még rengeteg használhatatlan cuccot(potik,ilyesmik), ki tudod váltani a "shared storrage",lehet venni lovakat, és ha jól értelmezem akkor küldeni is tudod ezt a pontot másnak.Gondolom ez nagyon jó cserealapnak számít majd, mert a sok f2p bármit kifarmol ezért az előfizetőknek.
  • Tomy Lee
    Nagyon szuper.Köszi
    Még mikor megjelent fizettem pár hónapot de már szinte nem is emlékszem melyik class-al voltam és még talán digitálisan vettem meg.
    Na utánaolvasok játéknak kicsit felfrissítem memóriám aztán péntektől hajrá:)
  • Kheled
    háát hogy működik e az kérdéses még ugye nemvolt tesztelve.de beta.ba ment.majd most kiderül nemsokára:)
    ITT EGY LISTA, HOGY KINEK MI ÉRHETŐ EL

Igen,végülis ez is megteszi.és majd updatelni fog. accountot pedig
    Itt csinálhatsz
  • Tomy Lee
    Hi!
    Ezt kell töltenem ha Sz.10-től free akarok Lotro-t?Link

Account-ot hol kell létrehozzak?Vagy acc.-al várni kell 10-ig?Köszi
  • shaba23 #6252
    Azt hiszem nagyon utána kell olvasnom a játéknak, mielőtt elkezdem fizetni...eddig meg voltam győződve, hogy a turbine pont csak az ingyen játékban van
    Mi az amiért havis verzióban perkálni kell TP-t? (és működik rendesen? Nincs olyan, hogy levonják, de nem kapod meg amit vettél?)
  • Kheled
    igen.nemkell havidijat fizetni 2070ig:D.illetve minden elérhető ugyanugy.+ havonta kapsz 500turbine pontot ajándékba.
  • shaba23 #6250
    a lifetime-nak van valami olyan előnye, ami játékon belül is megnyilvánul a havidíjashoz képest?
  • Cretus
    Na igen itt a probléma, az e-mail címemet nem fogadja el , azt irja nincs ilyen az adatbázisban.Írtam nekik hogy megvan a cdkey+karakternév+server, de nem jött válasz sajnos. Ez az email címem van 10 éve tehát tuti erre regisztráltam.Jelenleg tudtam csinálni új regisztrációt erre a címre. Gondolom törölték a régit, mivel ha jól emlékszem 2008 március körül léptem be utoljára.
  • Maxx
    biztos hogy megvan az accod, ha nem is emlékszel a felhasználónév/jelszóra, írd meg milyen emailcimmel regisztráltál a supportnak, segíteni fognak, de azt hiszem elfelejtett accnamet is küld automatikusan az emailre amivel regisztráltad, csak a titkos kérdésre kell tudnod a választ.
  • Cretus
    Úgy tervezem hogy amikor indul a játék akkor egyből aktiválom a havidíjas fizetést az acc-on ha lehet majd ilyet csinálni. Szerintem szept 10 után nem kell az alapjátékot megvenni, ha valaki havidíjas akar lenni.Illetve ha mindenképp kell kulcs a havidíjas verzióhoz akkor várnom kell szept 16-ig,mert akkor jön meg a Moria kieg. Arra a 6 napra meg marad a f2p. Valahogy csak kibírom ugy is addig :)
  • Kheled
    hát igen.viszont mivel más accot használsz.szal nem az a kód érvényes amit anno kaptál shadows of angmarért.igy te is ugymond ingyenesen fogsz tudni játszani, és bizonyos dolgokért.fizetni.vagy kiváltani kell neked is.móriánál meg mirkwoodnál már nemkell,hisz azt még nemaktiváltad
  • Cretus
    Sajnos az acc-om nem lett meg több mint 2 év szünet után, de ez nem probléma mert mindenképpen új karaktert akartam kezdeni.Az viszont most nem tiszta egészen ,ha nekem megvan az alapjáték aminek már nem él az aktiváló kódja, gondolom ezt feltelepítem+update és kezdhetem a játékot f2p szept 10 után. Egy Mines of Moria kieg-et sikerült szereznem angliából 6 fontért + Mirkwood-ot megveszem utána digitálisan.Így akkor nem lesz ingyen hónapom,de a codemasters accounton be tudom fizetni és így megy haviban a dolog/annak ellenére hogy az alapjáték aktiváló kódja már nem jó/ ha jól értelmeztem a dolgokat.
  • Kheled
    igen,tutira megvan még az accod, ami az árakat illeti.most ugye a f2p miatt.az eredeti, illetve a kiegészítők jocskán lejjebb mentek árba, viszont a lifetime akció, ahogy mondtad csak a nyár folyamán volt akcióba(féláron). aki tehette ekkor mindenki megvette, most visszaállt a régire. kb 60ezer.
  • Panzeradler #6243
    Nekem 1éve closed az accountom és megvan még, szal nem hiszem hog törölték volna, sztem megérné, hogy utána jár az accountodnak nem tudom az ár viszonyokat de sztem olcsóbban jössz ki. (Ha nem emlékszel jelszóra ilyenekre supportnak írj levelet képpel csatolva, nekem 1óra alatt segítettek)
  • Cretus
    Üdv

2008-ban játszottam a játékkal gondolom az accountom törölték azóta, mivel nem fizettem. Viszont most újra kezdeném, szintén havidíjas verzióban, vagy lifetime-al. A jelenlegi árakról tudna valaki valamit mondani (havidíj,lifetime)? Illetve olvastam hogy volt valami lifetime akció nyáron, ez várhatóan lesz-e ismét.
  • Ashyn
    Szia!

Chatbe írd be: /joinchannel hungaryan ez a hunchat. Biztos lesz aki segít. Vagy keresd Yoreth-et.
  • Ashyn
    Szia!

Szeptember 10.-től free. Hogy átalakul-e nem tudom, csak gondolom, hogy igen.
  • Tatyla
    mikortól free és akkor at account menüben a closed átalakul free-re?
  • fejnelkuli
    Hali!
    A Snowbourn szerveren kezdtem ma SUPRAK neven.Keresek magyarokat akik segitenenek par kerdesben.
  • Ashyn
    Szia!

A kiegeket akkor kell megvenned, ha lvl 50 fölé szeretnél fejlődni. Megveheted pénzért, vagy majd TP-ért is. A pontos összegeket nem tudom.

Sok magyar van a Snowbourn szerveren.
  • sztip
    Én anno 2007 ben megvettem a lotro gold kiadását és játszottam vele 3 honapig de utánna 2008 tol nem is toltam az lenne a kérdésem hogy ha most bejön ez a free s dolog akkor szeptember 10. én a kiegeket meg kell vennem vagy hogy lesz és hol tudom a kiegeket megvenni? Játszanak még magyarok valamelyik szerveren annyian mint 2007 ben? köszi a válaszokat
  • vzajcev
    A runekeper nagyon "op" kari nem fogsz csalódni benne.
  • Jerol
    Szia Nephin, már vagyok, be lett ma fizetve és elkezdtem egy runekepert. Championnal valahogy nem sok kedvem van már játszani :)
  • Nephin
    Jerol, majd szólj, ha leszel, olyan rég láttalak, hogy már nem is emlékszem, mikor volt. :)
  • foxxi
    Ha hogy értelmes is legyek, egy kis felfedező út Enedwaith-ben. Vegyétek hangosra, mert a háttérzene is halkan, de igényesen szól

lotro adventure

Ha lett volna, akkor álmos vagyok
  • foxxi
    Jéééé! Emberek!!!!
  • Maxx
    Jé egy Nephin :)
  • Nephin
    Jééé, egy Jerol! :D
  • Kheled
    ha havidíjat fizetsz akkor nemkell.persze csak akkor ha megvan minden kiegészítő. pl ha nincs meg a mória kieg.akkor persze odanem nagyon mehetsz.bár beta-ba meglehetett venni turbine pontért.de ahogy néztem a pontokat.jobban jár az ember ha már készen megveszi.
    és Igen az Eu klienst kell leszedni.és majd felupdateli.
    Dobozos verziókat nemigen láttam Mo-i boltokba:(
  • Varian
    Hello, tudnátok segiteni, magyarországon kapható-e valahol a két kiegészitő dobozos verzióban?
    Köszi!
  • Jerol
    Sziasztok.
    Tervezem hogy visszatérek játszani lotro-val mint havi díjas előfizető. Tudom hogy szeptember 10-től 'ingyenes' lesz a játék és hogy az ingyen játszóknak turbine pontokért lehet újabb területeket, mountot megvásárolniuk. Az lenne a kérdésem hogy havi díjat fizetőknek (VIP) kell e külön fizetni újabb területekért (gondolok itt az alap játék és a kiegészítők területeire), illetve mountért? Fórumokon próbáltam már ezeknek utánnanézni de sehol nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget.
  • Ati810
    Hello.
    Azt szeretném megkérdezni hogyha ingyenes lesz akkor is azt a 9GB-os klienst kell letölteni vagy lesz valami új ?