10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
darkling #6304 Karbantartás volt, de már elvileg mennek a szerverek. -
Kardpenge #6303 vaki ha tudna segíteni miabaj megköszönném -
Kardpenge #6302 Sziasztok amikor be akaraok lépni gameba kiír ilyet hogy retry 1/2 2/2 és utánna hibát ír ki biztos hogy jól írok be minden és fel is van töltve az acc -
MaRee #6301 Hmmm nyami Aranymag :D Én vaalhogy nem így képzeltem el a könyvek alapján :DDDDD -
Ashyn #6300 Ettől féltem, köszönöm -
foxxi #6299 van! Delayed -
Ashyn #6298 Van már valami konkrét időpont az Update-ről? Melóban sajnos nem érem el a hivatalos fórumot. -
Kheled #6297 Igen, ő Bombadil Toma felesége:) -
Maxx #6296 egy kis vicces off a grafikai látványról, old forestben találkoztam vele :DDD
-
Kheled #6295 Player Account System Maintenance - Thursday 9th September ezt most irja a laucnher.szal várnod kell kicsit. azirja 11.től már jó -
Cretus #6294 egyébként nem kaptam a codemasterstol e-mailt sem, tehát nincs kulcs sem. Bankot felhívtam, megnézték sikeres volt a tranzakció levették a pénzt. Mennyi idő a digitális vásárlásnál az átfutási idő ? -
Cretus #6293 Megvettem digitálisban az alapjátékot /engb/ verziót leszedtem a klienst de nem lehet feltelepíteni, mert befejezés elött 2-es lemezt kér.... és nincs ilyen. Valakinek van valami ötlete ? -
foxxi #6292 Szerintem jobban jársz ha használtan keresel belőle, van eladó ( prohardver apró, stb. ). Tuti találsz. 4-6k között mozognak, bontatlan, vagy fel nem használt stb. Sasolj szét mielőtt veszel.
Amugyan pedig nem hülyeség startkor fullos verzióval indulni ( persze, pénzbe kerül ), de már kezdéskor kapod a plussz turbine pontokat, lehet okoskodni az arannyal, + ló stb...
Ha igy állnék én is, és lenne pénzem kb igy cselekednék. -
Tomy Lee #6291 Most akarsz érte pénzt adni?Ráadásul 10K-t lol -
#6290 A Compilation Pack egész jó áron van! -
hanta #6289 Tessék. Bár nem értem mi az az elérhetőség 5 napig. -
#6288 nekem a trialos telepítés már el sem indul:)
-
Tomy Lee #6287 Trial verziós karaktert lehet majd továbbvinni mikor free lesz? -
#6286 van bolt, ahol meg lehet venni a dobozos verziót?
Mármint itthon:)
Az általam használt beszerzési helyeken nem kapható:( -
foxxi #6285 pár nap elvileg... -
#6284 gáz ez a halasztás, nemtudni hogy körülbelül mennyi idő lesz? hetek hónapok? -
Kheled #6283 én most lelassítottam, már csak 1 maradtXD szal tartogatom:D -
foxxi #6282 nos, jah.. de ugy is van még alt amit fel kell húzni, szal elvagyok addig -
Kheled #6281 miaz hogy nemértint:D .enedwaith ránk vár:D -
foxxi #6280 Jah, egy fontos momentum megragadta a szememet: "Once again, for whatever reason, LOTRO EU is neglected." - hmm, van benne valami -
foxxi #6279 Jah, nem is vártam mást ( bár nem érint ), de ha már csúszik akkor igazoljuk is. tessék, lehet szörnyülködni: lotro f2p delayed
Amugy, mint írják nem kell besz@*ni, nem lesz sok a csúszás. -
seaedge #6278 Akik a F2P-re jonnenek, azok jobban jarnak, ha 10.-en a US klienst szedik le es oda regelnek. Ha lenne lehetoseg atvinni accountokat oda, akkor mar nem lenne CM-nel a kutya se. -
Kheled #6277 csúszik az update...ezen miért nem lepődök meg:)) -
foxxi #6276 -
Tomy Lee #6275 Downloader-el töltöm mert korrektül lehet folytatni annyi,hogy csak nappal ilyen lassú 20-40 viszont éjjel max sebességgel jön.
Na mind1 péntekre lennt lesz az tuti:) -
Ashyn #6274 Rosszul tudod:
VIP: Lifetime + havi előfizetők ( akik továbbra is fizetik )
Premium: aki valamikor előfizető volt, de már nem fizeti, vagy bármit vásárolt TP-ért.
Idézet a FAQ-ból:
I am a regular subscriber on a monthly or multi-month subscription plan. What will Free-to-Play mean for me?
(Last updated: 07-06-2010 11:41:34)
As a subscriber to LOTRO, you are automatically upgraded to VIP status. You will keep all your membership privileges as long as you keep paying your monthly fee. You will automatically receive 500 Free Points every month like the other VIPs, and you can spend the Points at your leisure in the LOTRO Store to enhance your game experience and keep playing the way you want.
FAQ -
Maxx #6273 lol csak a vip nek lesz monster play -
Maxx #6272 bár most nézem, most már ugy írják hogy az minden activ fizetős acc lesz vip O.o -
Maxx #6271 Vip = lifetime
Premium = havi előfizetők
A havi fizetősök nem vip. -
Probatbicol #6270 A downloaderrel volt ilyen lassú nektek? Mert nekem vasárnap délelőt 2 vagy 3 óra alatt lejött vele, aztán volt kb. fél óra update és már játszottam is.
Most próbálgatom a karaktereket, remélem a 10.-ei update után választhatok majd, hogy melyik karakter maradjon aktív.
Azon csodálkozom, hogy a kezdőhelyek teljesen kihaltak, vagy én tudok rosszul valamit és a trial accountok nem fordulnak át f2p-be? -
Cretus #6269 VIP akkor vagy ha lifetime-ot fizettél vagy havidíjba fizeted a játékot. -
Hentes75 #6268 Kösz!Még egyszer. -
Kheled #6267 ez régebbi.utána majd sokat fog tölteni legalább 6-10gigát, közbe találtam egy másik helynél is ott meg 6,5 gigás volt szal ez mindegy.ugyanugyfog updatelni amig lenem szedett mindent..itt legalább gyorsan jön:) -
Hentes75 #6266 De ez miért csak 5gb? A másik 9 volt. -
#6265 ööö..értetlenül álmos vagyok, sry..
a VIP az a lifetime?