The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mostmár nagy nehezen elindult a game data update de az 0% nál jár
az baj ha böngészek mellete semmi ne mfut
DonnieBrasco
Hát nagyjából igen.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Valószínûleg gond van az internetkapcsolatoddal. Háttérben fut más is (letöltés, torrent) ?
AZ mitöl van hogy néha mregszakad és akkor retry zi az upadater,
de a gyürük urát nagyon jol isdmerem a filmjét könyvjét
az jo nak tünik az a guild fde az a baj csak alapfokon beszélek angolul az gáz
az a gondo hogy megakad a rendes telepitö a examine game datt ne mcsinálja
Laurelin (EN-RP) szerveren van (volt?) egy Adoreus nevû nemzetközi guild, magyar tagokkal.
RP szeron magyar van?
dehogy no tunoing a plat form AMD atrhlon 64 X2 4200+ 7900Gt s vga ezel menni fog maxon a game?
Szia. Ha tuningolva van a géped, tedd alapbeállításra, lehet a tuning sok és ezért crc-s a letöltésed. Hagyd a saját update programját futni, leszed mindent az is.
söt még nagyobb baj az update programs nál megakad egy video letöltésénel
mindent probáltam a gold edition van meg és a book 12 ö sehogyse töltödik normálisan sehgol se találok oylat ami ne lenne crc vagy adathibás pls segitsetek
és még 1 kérdés az Rp szerveren van magyar?
Sziasztok ma kaptam emg a lotrot és miközben a 12 es book patch et töltené megalkad és megáll 1 helyen nem tudjátok honan tölthetném le a 12 es book ot mert http://lotrokieg.extra.hu/ ezt az oldalt néztem de itt majdnem minden crc hibás elöre is köszönöm. üdv
úgy érted,szinte minden magyar a snowbournon játszik?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

DonnieBrasco
Igen, meg tudod tartani!

Szerinten még mindig inkább megéri plusz 1-2 órát játszani, és utána több száz magyarral egy szerveren lenni 😊
De persze Te tudod...

DB

Blob
Kezdõknek 40p 😛 nekem kb 10p 😄
Amúgy szerintem a kérdésedre a válasz igen
nektek talán,de épn még kezdõ vagyok 😄
lenne új kérdésem: páûr nap múlva lejára a trialok, és ha ez megtörténik,akkor ha megveszem a játékot (amihez elvileg 1 hónap játék jár) a mostani accomat meg tudom tartani,vagy kell egy másikat csinálni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

DonnieBrasco
Egy 7-es szintû karaktert talán még nem nagy katasztrófa egy másik szerveren újrakezdeni... úgy kb 40 perc játék lehet mire addig "felhúzod" 😊

DB

mi történt se Darkynt se Catan sincs fen úr isten XD
sajnos gilrain...

danee, melyik szerveren tolod? ha snowbourn, akkor írjál rám és segítek 😊

nevem lotroban: Catan

üdv!
elmagyarázná vki ezt a craftingolást, hogy hogy is megy? például most felvettem egy küóldetést,hogy szerezzek bronze leggingset (vagy mit) hogy utána mit kell csinálni? dwarf guardian vagyok, lvl 7es

pont ma lenék egész délelõtt erre--- elfelejtettem hogy csüt. van 😄
Szerintetek milyen lesz a 2 új kaszt? és mennyien kezdik újra a gamét csak hogy azokkal a kasztokkal játszon ?
Megújult a Lotro európai honlapja és kaptunk egy új mines of moria bemutatót 😊 http://www.lotro-europe.com/minesofmoria/
Jóh votl a mai nap is 😄 Lassan Catan is 23-as 24 es lesz 😊 Max 2 nap 😊 😛 Jól haladunk 😊 Jelentkeztem egy Kinshipbe 😊 😛
DonnieBrasco
Nem kell dombornyomott kártya, sima VISA Electronnal is megy (nekem is azzal van elõfizetve).

DB

Ma sztem csak 9-re tudok jönni :| de a 14et ugyis elérem addigra =)
Megnéztem az ajánlott kinship honlapját meg ismertetõjét stb stb 😊 Barátságosnak látszik 😊
Én addigra leszek 25- ös amikor Catan is 😛 Majd amikor õ elér a lone-land os q kig akkor folytatom én is 😊. Szal Hamarabb lesz pacid Darkynt mint nekem.... 😞 😄 ( Irigyfej)
http://www.an-tec.hu/index.php?sid=88110c4d7ff677f3066ebbd378510d61 Íme a GC 😊 Csak az amextec megint nevet váltott ... XD

Rájöttél a Book 11 titkára ?XD
Book 11 😄DD ezen menynit röhögtem 😄
Sehol sem találok GC-t... már olvastam gamesazr forumot is.. de ott is aztirják h szinte lehetetlen hozzájutni, sajna! Csak a bankkártyás megoldás a nyerõ, de nicsn dombornyomott kártyám..szal szopi.. ha vki tudja h honnan lehetbe beszerezni kérem irjon, fontos...
izgulok a jövömért 😄
A mai napot asszem en zartam a legjobban 😊
Nagyszerû lila lootok jöttek nekem az istában. Holnap erõt veszek és húzom a szammát felfele 😞 ilyen kis 10-es tetûket kell ölni de olyan ritka a drop 😞
Nah minél hamarabb legyél 25 és irány book 11 (xD)
Hogyis volt az a vers Gerbo ?😄

25is belefér^^ sõõõt

Jaja Hapci, jó volt, élveztem 13ason 😄D muhahaha
LvL 20-23 körüliek jellentkezzen nálam(Catan),Darkynt-nél vagy Gebro-nál itt a forumon. Snowburn srv-en...
Köszi a mai gamet 😉 Jók vagyunk 3 -an 😄 B1 Cp11 azért sose gondotlam hogy megy majd 3-an 😛 Emlékszek mikor 6 os szöviben is alig ment ... XD és úgy is ketten kihaltunk pont mi ketten XD ccc... nah mind 1 ez így jó volt :9 önbizalom növelõnek jóh volt 😊 😉
nem találtam google-ben..de majd alaposabban megnézem...

Darkynt... nem tok 8-ra jönni, csak 8:30-45... remélem elolvasod^^
Blob
pl http://www.users.hu/termekek/15444/PC+Lord+Of+The+Rings+Online+Gamecard

de ajánlom a googl-t
huh.. msot jut eszembe.. lenne egy életbe vágó kérdésem ami biztositja számomra az életet(lotro)!

Hol tudok gamecardot venni? mert én amgát a játékot az 576-ban vete mde ott nics gc-jük! '😞
Vlki help plz ,thnks!
DonnieBrasco
A szerverek nincsenek magyarul szerintem.... (?).
2014-ig van egyelõre licenszelve a játék, de szerintem tovább is kitart majd 😊

DB

DonnieBrasco
Nem 1szerû, mert épp szabin van asszem 😊
Bárkinek írhatsz, aki a kinshiptag, és tuti segítenek!

DB

JAH még az érdekelne hogy a havidíjért mennyit kell lecsengetni ?

... mert a játék nagyon megtetszett csak engem ez a havidíjas dolog nem igen csábít, meg aztán 1 ilyen mmorpg menyi ideig életképes ( menyi ideig lesznek szerverek magyarul) ?
Természetesen ott vagyunk 😊
Es hol lehet elérni a kinship vezetõjét ?

DonnieBrasco
Ugye mind a Snowbourn-on vagytok?
Kinshippel hogy álltok? Last Enclave of Hope-ba tuti felvesznek!

DB

Kyle hosszú idõt josól és sok idõt szán a játékra! =) teljes erõ bedobás...Csak elég van 1-2q amit nem tok megcsinálni, igaz használom az alakazam-ot , de hát akkor is :o :/
Még csak 3. napom emme csodálatos világba(na ez picit nyálasra sikeredett)
Köszi midenkinek a segítséget, a játékban Catan néven találhattok meg.

UI: Hapci, Guard vok =)
Szerintem elfnek champi nem illik mert késõbb a race traitek az embernél és a törpénél is jobbak egy championnak. A faji pluszoknak csak a játék elején van hatása késõbb nem lesz olyan meghatározó csak a race traitek miatt szoktak mást inditani az emberek.