The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem épp ideje lezárni az elnéptelenedési históriákat...
ha utána olvasna az emebr tudná, hogy gyarapodik a játék. Ennyi kész 😊
Mindenki inkább élvezze a játékot és segítsük egymást "gyerekek" 😊
ha utána olvasna az emebr tudná, hogy gyarapodik a játék. Ennyi kész 😊
Mindenki inkább élvezze a játékot és segítsük egymást "gyerekek" 😊
furcsa de nem értek veled egyet, azért van annyi ember most egyhelyen mert ott keztõdik a book, de amugy is szoktak enyien lenni szétszorva a serveren de nem tudom minek magyarázkodom ha ezt épp ésszel senki nem bírja megérteni, mit gondoltok 100-asával megyünk 1 qra?
ez talán azért van mert új patch van, bereklámozták és visszajöttek megnézni? vegyél már vissza a nagy szavakból, leszakad a pofám attól amit itt mûvelsz már napok óta. így aztán nem csinálsz jó reklámot a játéknak, akárhogy ficánkolsz.
Össze kell szedni 70000 fragmentet, utána lesz valami, ill. gondolom folytatódik a Book14.
Sziasztok!
Vannak most közepes karakterek, 26 körül voltam mikor abbahagytam de elég sok mostanában a felesleges idõm gondoltam visszalépek ha van még magyarok között pár hasonló karakter.
Vannak most közepes karakterek, 26 körül voltam mikor abbahagytam de elég sok mostanában a felesleges idõm gondoltam visszalépek ha van még magyarok között pár hasonló karakter.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Most jött ki Book 14 és Rivendlle-ben kezdõdik! 😄
LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn
Aki bármikor korábban elnéptelenedésrõl írt, simán hazudozott, de a legfinomabban szólva is orbitálisat "tévedett".
Tegnap legalább 300 ember rohangált csak Rivendellben, alig lehetett moccani a LAGtõl...
DB
Tegnap legalább 300 ember rohangált csak Rivendellben, alig lehetett moccani a LAGtõl...
DB
A ti kung-futok nem erős!
ennyit azokról a híresztelésekrõl,, hogy néptelenedés van 😄 XD egy bizonyos npc-nél egyszerre 40 azért jól mutatja, hogy igen is vagyunk bõven 😊
Arra azért kiváncsi leszek, hogy ha meglesz a 70000 fragment, akkor mi fog történni. A Book 14 biztos folytatódni fog, mert a B14C7 azt írja, hogy segítsünk gyûjteni fragmenteket, illetve az event is akkor fog beindulni Angmarban szerintem (Amarthiel seregei megtámadják Aughaire-t, amit be kell védeni, ha sikerült 45 percen keresztül tartani, akkor a szobroknál folytatódik a harc Malenhad közepén, majd Carn Dum-ot kell betámadni...ha jól olvastam ki az angol szövegbõl😊).
Lassan nekem is meglesz az a 4Gb. Ma farmoltam egy nagyon kicsit.. remélem megveszik 😊
Holnap lesz a gépembe 4 giga ramocska 😊 remélem nem lesz baja már így a játéknak mert az egy giga kevésnek látszott. : )
ÚRisten, iszonyat tömeg van a játékban, nem lehet moccanni... Rivendellben 100+ 50-edik szintû rohangál felalá 😊 lement 10 FPS alá a játék!
Mindenki a LAGre panaszkodik :/ Ennyi embert még sosem láttam bent. Érdemes megnézni 😊
DB
Mindenki a LAGre panaszkodik :/ Ennyi embert még sosem láttam bent. Érdemes megnézni 😊
DB
Termeszetesen nem dobtuk ki, varunk vissza!
Syrn, Freylana, Kywara
elméletileg leszek ma. Mai napra beterveztem egy pár órás farmolást 😊 muszáj 😞
Remélem ezt bóknak vehetjük 😊 Tudod még a kezdõknek a nagy lelkesedése bennünk van 😊 Darkynt priviben írd le hogy ma leszel-e este 😊 Én szokásosan csak este 9 tõl .. :S Elvileg ma már kijön a Book 14 😊 Jeee 😊
MC Hapci meg Darkynt viszi a fórumot ahogy látom 😛 Callidusosok ugye Uriels karim nem dobtátok ki??? tudom szó nélkül mentem el.... sajnos meg volt rá az okom... :S jöv hónapban visszatérnék hozzátok.
ÖLjél breenél a wst gate-tõl macikat meg ilyesmit és lotllj el tõle mindent, de ne jobb klikkes auto lootal mert az csak a pénzt szedi ki a többi értékesebb dolog ott marad. Egy óra alatt 100 silver 😊 Így van nekem 17-esen 324 silverem 😊
Soha többé Mp 😊 Be mentem egy raidbe és kb 2x-es túlerõvel áltunk szemben.. nemtudom hány ember volt ott de ekkroa PvP-t még soha életemben nem láttam 😄 Az 1gb RAM ide nagyon de nagyon kevés, ilyen 40 mp-es szünetek...
Ah ma farmolhatok a házra 😛 Valaki nem szánna meg egy kis pénzel ?😄 vagy legalább egy tanáccsal hogy tudok 17-esen sok pénzt keresni 😊
Ah ma farmolhatok a házra 😛 Valaki nem szánna meg egy kis pénzel ?😄 vagy legalább egy tanáccsal hogy tudok 17-esen sok pénzt keresni 😊
a mai nap is jó volt lotro földjén. Bocs Darkynt hogy úgy eltüntem ... Mikor vissza mentem mp-be akkor meg már ott sem voltál fenn ... 😞 😞
"Soha többet Barrows" 😄
"Soha többet Barrows" 😄
igazad van, jók vagyunk így ketten 😊
Nagyon jó volt az ista, kár hogy ujra elkell mennem az öreg erdõbe 😞
Nagyon jó volt az ista, kár hogy ujra elkell mennem az öreg erdõbe 😞
szerintem még korai a kinshiphez való csatlakozás😊 Jók vagyunk egy ideig mi ketten 😄 Úgy is minden magyar már 50-es 😄Jó votl a tegnapi nap XDBook1 el végeztünk Darkynt-al...
Tud valaki valami jó magyar kinshipet ahova felvennének ?😊
Oké akkor jól csinálom 😊 😊 Az ilyen mmo-t szeretem aho la küldetésekkel fejlõdik legjobban az emebr és ne ma henteléssel pl Lineage 2 ..... 😊 Szerintem nagyon jóh h berakták az instkat a küldikbe a story line küldikbe. 😊 Kezdem látni h télleg más mint a 3 betûs konkurens 😊
Nem érdemes "húzni" sehogy. Inkább játszd kényelmesen, olvasd el a questeket, élvezd a sztori és a tájat. Hidd el, így is repülni fognak a szintek 😊
Az egész felfejlõdés maga a játék, nem 50-es szinten kezdõdik az élet 😊
DB
Az egész felfejlõdés maga a játék, nem 50-es szinten kezdõdik az élet 😊
DB
kérdés a nagyoktól 😊 Szerintetek, hogy érdemes a legjobban húzni a karakter szintjét ? 😊
igen igen de a nagy sietségben elfelejtettelek felvenni barátnak 😊
Gerbo a nevem a játékban. Velem találkoztál Combe fevágó tanyájánál.
Hapci neked mi is a neved LotRO-ban ?
A lvl35-ös elvileg gyorsabb is mint a lvl25-ös.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
a bónusz aktív, ha a lóra gondolsz annyi a különbség a fémdobozos, és a régebbi közt hogy lvl35 helyett már lvl25 nél megszerezheted😛
megvolt az elsõ lotro-s délutánom 😊 lvl 11 re sikeredett 😊
áá lanton eltudom játszani a keresztapa fõcímdalát 😄 kegyetlen jó 😄 most minden embert ezel idegesítettem 😊
Gyerekek. Ne keverjétek a Turbine-t (USA verzió) a Codemasters-essel!!!
A kettõ egymástól totál független. Ha EU verziót rendeltél, a codemastersnél tudsz csak regelni, és fordítva. A két verziót nem lehet egymásra telepíteni/patchelni stb.!
Remélem, azóta megoldódott 😊
DB
A kettõ egymástól totál független. Ha EU verziót rendeltél, a codemastersnél tudsz csak regelni, és fordítva. A két verziót nem lehet egymásra telepíteni/patchelni stb.!
Remélem, azóta megoldódott 😊
DB
jah téll oké idõzavar... öszekevertem a hónapokat ... égés....
király doboz szerint 45 nap freegame járna erre... 09/01/08 kor mr vennem kell card-ot 😄
http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland Ez dinamikus térkép minden fenn van ami kell 😊 kiválaszthatod h melyik földrészt nézd szal nem csak Breeland-os 😊
Én tegnap délben kezdtem el patchelni. Este 11-ig pachelte de nem nagyon akart menni, azután ujra telepítettem és már 1-re kész is volt 😊
Amugy mar lvl7 vagyok de mar elég nehéz küldetések vannak és már alig van kedvem egyedül fejlõdni 😄 De már megtanultam fát vágni 😊 Valaki megtudná mondani hogy mikor mehetek majd istába és hova ?😊 Esetleg tud vki olyan oldalt mondani ahol vannak térképek ? imadom a térképeket 😄
Amugy mar lvl7 vagyok de mar elég nehéz küldetések vannak és már alig van kedvem egyedül fejlõdni 😄 De már megtanultam fát vágni 😊 Valaki megtudná mondani hogy mikor mehetek majd istába és hova ?😊 Esetleg tud vki olyan oldalt mondani ahol vannak térképek ? imadom a térképeket 😄
jah jah az lesz az :9 csak még nem reggeltem be az aktivációs kódot sem kitudja meddig updatel a játék. Már egy jóh ideje megy 😊 Köszi a képet 😊
http://img257.imageshack.us/img257/9688/nvtelenkx7.jpg
szerintem ez az
szerintem ez az
nah ez az amire énse jöttem rá 😄
igen jö negy noob kérdés... azt a bónusz hülyeséget majd hol kell aktiválni ugyan ott a codemasters acunt lapján belül vagy hol ?
az amextecnél csak postai utánvét van, most néztem meg.
GC-ot lehet venni a játék magyar országi forgalmazójától az amextec-tõl 😊 Szerintem õk is izélnek házhosz szálítást 😊 Köszi az infót a zenérõl közben én is utána olvastam😊 most már updatel a játék ami eltart egy ideig 😄 Deh azelõtt még a trialal nyomtam egy Sweet Dreams-et Breeben 😊
igen énis onnan vettem és szerintem csak ott érdemes.. hétfõn megrendelem kedden hozzák is 😊 Viszont GC-t nem lehet sehol se kapni szoval muszaly lesz csinalnom egy ilyen PayPalos számlát 😊
Vettem egy lantot és van egy progi ami a MIDI zenét átkonvertálja a játékba. Tehát pl a lanton eltudod játszani az összes számot. Én vmi country zenét nyomtam most Bree-ben 😄 Amugy ha játszok a lanton azt más is halja ? mert szerintem igen, mivel amikor elkezdtem játszani mindenki elhúzott a közelembõl 😞
Vettem egy lantot és van egy progi ami a MIDI zenét átkonvertálja a játékba. Tehát pl a lanton eltudod játszani az összes számot. Én vmi country zenét nyomtam most Bree-ben 😄 Amugy ha játszok a lanton azt más is halja ? mert szerintem igen, mivel amikor elkezdtem játszani mindenki elhúzott a közelembõl 😞