10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• shaba23 #6224
    Nekem is működött 20-ból 19.
  • KeSpErTiVe
    Nekem tökéletesen működik.
  • shaba23 #6222
    A turbán pontos megoldás úgy tűnik nem igazán életképes, mert csak addig jutnak el, hogy levonják a pontot, de a "szolgáltatást" nem kapod meg:)
    Ami bosszantóbb, hogy semmilyen módon nem válaszolnak, bárhogyan is próbáltam jelenteni a problémát. Ez persze talán javítva lesz, ha már élesben megy a dolog, de azért így rizikós fizetni pontért:)

Egy kérdés: Ha haverom megunt accountját havi előfizetéssel kezdem használni, akkor semmi közöm nem lesz a pontvásárolgatós mókához igaz?
    A virtue-k hogyan lesznek elérhetők? egyszerűen csak aktiválódik, ha megvan a deed?
  • MaRee
    Még várj vele kicsit, most még nem tudsz játszani.Szeptember 10-től lesz ingyenes.
  • vader108
    sziasztok! új vagyok és szeretnék én is játszanio lort onlineal. Valki össze tudná röviden foglalnom hogy msot ingyenes-e vagy mit is kell csinálni a gammel? most töltöm le megéri letötleni? hivatalos honlapról töltöm le jelenelg downloaderrel. Segitsetek plz:)
  • foxxi
    A klienst már elindítottam, de jött a kaja, aztán meg... Na szal a loginig már megvan De szerintem csak holnap reggeltől leszek ( éjszakás voltam, nem aludtam - kb 2 perc után szétverném a billentyűt, pláne ha meghalnék )
  • vzajcev
    Inkább Lotroznál akármikor nézlek sose vagy online.
  • foxxi

( van hogy rossz napom van... főleg ha nem alszom ki magam )

Amugyan pedig Eu - szeptember 10. US - pár nappal hamarabb. A trial acc csak a f2p megjelenéséig él ( az us már megszünt).

És tessék: " tudnám e folytatni" kérdésedre a válasz:

I had a free trial account but never purchased the game. Can I use my account as a Free player? Will I have access to everything I used to?

As a former trial player of LOTRO, you can come back any time to join the fight for Middle-earth. You will have access to all benefits and features available to Free players (detailed here), and you will be able to log into your account at https://myaccount.turbine.com to make changes to your information.

You may also consider joining the VIP program, which grants you 500 Free Turbine Points automatically every month and access to other unique privileges. You can upgrade to VIP at any time by visiting https://myaccount.turbine.com once LOTRO Free-to-Play is available.

Összegzem: tudod
  • MaRee
    Ő válaszolt a második kérdésemre a múltkor is, hogy ha kifizetem akkro folytathatom :D Ezzel ki lettem segitve :D
  • vzajcev
    Írj bátran foxxi-nak Ő képben van mindennel
  • MaRee
    Mikortól lesz akkor pontosan ingyenes?Szeptember hány? Meg szerintetek akkor lehetőség lesz trial accot folytatni?Mert az enyémen van egy 20-30 körüli karakter, nem akarom újra kezdeni.
  • foxxi
    Ez az US verzsönre vonatkozik, nem EU.
  • MrStokes
    Hat, lehet, hogy rossz helyen keresgeltem, en ezt talaltam:
    link
  • Maxx
    ez szerintem nem igaz, tessék:
    Lotro 14 day trial
  • MaRee
    Ezen így szerintem semmi nyavalyogni való nincs, tökéletes lesz így a játék :)
  • MrStokes
    A beta publikus? Lehet meg ra jelentkezni?

En is a free trial lehetoseget kerestem, de hamar megtalatam, hogy mar nincs sajna.
  • MC Hapci
    ok.. csak én nem tudok belépni fene... error 5000 world queue.. már mindent kipróbáltam és semmi XD
  • shaba23 #6207
    a beta megy...legalábbis 10 perce még ment
  • MC Hapci
    Ja elírtem.. nem F2P trial hanem béta...... :D az meg csak van..mert most is hírezve van hogy azt az 1 béta szerót lelövik mert jön rá az 5. frissítés
  • Szaruman
    Kivettem a trial lehetőség sort :)
  • MC Hapci
    az fasza :D akkor fölöslegesen töltöttem le 10 gigát :D ... XD
  • Kheled
    már nincs trial lehetőség.megszünt szeptemberig várni kell vele amikor megjelenik
  • MC Hapci
    "deed-ért járó pontok 5-10-szeresébe kerül a deed mellé járó virtue"
    ne hogy már a deed reward-ért is fizetni keljen máár ami eddig alapból járt a deed mellé hiszen ezért farmoltuk ki a deed-eket :D
  • MC Hapci
    Letöltöttem a F2P trial klienst.. erre "world queue error 50000"
    Mindenütt csak azt írták, hogy jajj a tűzfal a baj.. 1 tűzfalam va naz a winfosé.. azon a launcher és a másik exe is be van rakva az engedélyezettek között... más megoldást nem tudnátok? :)
  • foxxi
    Engem nem érint ez a szenvedés. Lifetime-nak is volt értelme ;)

Amugyan, ez a "ha, meg megbúvó, meg mittudomén irónia" is unalmas már, főleg ha minden nap jön valaki aki benyögi ezt a bölcsességet és ( esetedben nem, köszi ) de elkezdi bizonygatni hogy ez majd mé lesz szar. Unalmas... Nem kicsit. Örülhetne a sok ingyenélő hogy játszhat a játékkal, "minimális" megkötéssel.

Ha valaki ezt sem fogja fel ésszel, akkor miért akar játszani? Hiszen logikusnak tűnik hogy annyi esze sincs hogy bárkivel is megértesse magát a játékban. És még lehetne folytatni.. de felesleges.

Szal, oké, értem. Vicces volt. De akkor is unalmas. Itt is és máshol is.
  • shaba23 #6199
    Szeretném figyelmedbe ajánlani a postomban megbúvó szócskát: "mondhatni"
    na ennek tudatában olvasd át mégegyszer és értelmezd a mondatot.
    köszi:)
    Egyébként mivel 5000Pontot kaptam kezdéskor, nem okozott gondot kifizetni a 600-at, függetlenül attól, hogy ezen kívül is szinte mindenért fizetni kell. És ettől függetlenül nem fikáztam, csak megállapítottam a dolgot. (valóban nem olvastam utána, mert nem érdekelt a dolog, nem játszok mikro-s játékot, ha tetszik kifizetem)
    Szóval megvettem a Lone-Lands quest pack-et, le is vonta a pontokat, viszont a csomagot nem kaptam meg azóta sem és nem is tartja nyilván a vásárlást. persze most mehetnék deed-eket farmolni, hiszen 5-10 pontokért mennyire megéri összeszedni 600-at, hogy aztán megint ne kapjam meg érte a cuccot.

Ja és hogy bosszantsalak, a deed-ért járó pontok 5-10-szeresébe kerül a deed mellé járó virtue, mivel azért is fizetni kell. (persze minél magasabb a szintje, annál többe kerül)
  • foxxi
    Igaz hogy ezt kb 30szor leírták hogy ettől MÉG NEM LESZ FIZETŐS... de aki olvasni sem képes az megérdemli.

De mert jó napom van, segítek:

REMÉLEM MÉG EGY NAGYTUDÁSÚ EZEKUTÁN NEM NYÖGI BE ÚJRA EME BÖLCSESSÉGET!

tessék: ( aka.: Galand )

"ahhh nemááár ..csak nálam jön be a Google??

A 3kezdő Eredluin, Shire és Bree land ingyenes questekkel mindennel itt az ember lvl20ig eljuthat
    Bree-landen belül Barrowdownsban avan az első insta lvl20 ez is van

szóval ott állunk lvl20on Breeland szélén milegyen most? elmegyünk deedet farmolni (ölj meg 60-200ilyet olyat, vagy fedezz fel néhány területet ) a deedért pontot kapsz (TP) ha eleget farmoltál akkor elég pontod lesz a következő hely megvételéhez ami Lone-lands

lvl21(deedek miatt csak léptél már valamit) megvetted LoneLandset bemész és lvl30ig minimum elvagy Garth Agarwen is ott van, a kövi insta

lvl30körül vagy elfogyott a quest meg minden LL-ben ..akk farmolsz tovább és nemsokára lesz elég pontod North Downs-ra ott lvl40ig elmehetsz itt Fornost van megint insta és így tovább

a freenek nem 7nap játékidő felhúzni egy karit lvl50re hanem 12 pl mert farmol

DE: ezt a farmot sokan akkor is megcsinálták/ják amikor fizetnek/tek a játékért mert jó (úgynevezett virtue-ket ad)

az 1karakter az pedig nem account hanem szerver ..van 4db [EN] szerver az 4kari ....és ha jóltudom a pont (TP) accounthoz kötött úgy mint a quest pack is ..szóval ha nem lenne elég pontod mehetsz farmolni másik 3 karival

és aki a 3. karival is végigfarmol mindent az feloldhatja az 2gold határt és a többi

és akkor 0 Forintért játszol de valóban lesznek korlátozások és én aki Lifetime-so vagyok "megérdemlem" hogy legyenek a freevel szemben.

aki INGYEN szeretne játszani, annak le kell menni kínaiba(bár sokan megcsinálták már annó 1-2éve is azokat a deedeket csak a freenek nem lehet hanem KELL hogyha játszani akar) ..de simán lehetséges >.>"
  • shaba23 #6197
    Az ingyenes szerver egyik szuper jellemzője, hogy pl ha át akar menni az ember Lone-Lands-re questelni, akkor az 600 Turbine point...szóval lvl20tól a játék mondhatni fizetős lesz:)
  • foxxi
    Kár hogy pont akkor haldoklott az xfire rekorderem Igy elég gyenge minőségű lett Na majd megint beindítom a gameplay gyártást az aktuális favorittal
  • Solid Snake
    Igazából nem tudni,de ha teheted inkább eu-szerverre gyere. Itt tutira van elég népes magyar populáció
  • e57
    US szerveren játszik/játszanak magyarok?
  • Solid Snake

• foxxi
    Jó trailer, bár semmi extra...
  • Solid Snake
    Lore-Master:

• darkling
    Szeptember 10-től indul az ingyenes LOTRO
  • DAK3
    :D:D
  • foxxi
    Jaja, egyél inkább pitét Az legalább nagy ( sok ) és finom, + nehezen tud felidegesíteni
  • DAK3
    fuu... ne baszad már föl az agyam ha ezt nem irom oda azért basztatok mert magyarul irja??:DXDDD
  • foxxi
    "Mind ezt angolul" mé? japánul kéne? vagy cirilül? Ne legyünk már hülyék hogy azt várjuk hogy magyarul írja...
  • DAK3
    végülis azt irja hogy a pando nemtud csatlakozni a szerverhez... lehetséges hogy a tüzfal avgy virusirto blockolja... mind ezt angolul... hát kapja be a ....:D:D
    semmi nem blokolja probáltam kinyomni a virus irtot ugyse... sehogy se..