The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Milyen banké a kártya?
DB
A ti kung-futok nem erős!
Tudna nekem valaki segiteni a Lotro fizetésével kapcsolatban?
Nem tudjátok hogy a Click and Buy-nál lehet e Visa electronnal fizetni, mert nekem sehogysem akarja elfogadni és kiváncsi vagyok h velem van e gond vagy másnak is volt e ilyen problémája.
A snowbunron játszok 23 chapionom van , de kezd unalmas lenni egyedül , aki ott játszik és van kedve együtt logni velem az irjon ide a forumba vagy a lotroban irjon rám 😄. Elöre is kösz.
Thinglot 23 törp champion
Recepteknél ctrl + jobbklikk a legyártható tárgy linkelése, ugyanígy a hozzávalóké is.
Eladnám LOTRO játékomat! Kitûnõ állapotban van a lemez és a doboz...
Ár megegyezés szerint.
e-mail címem: [email protected]
2 hete kezdtem el Lotro-val játszani és nagyon bejön. Egyszerre viszek 3 karaktert
Karakterek: Elf hunter - level 13, Glorffindel
Törpe champion - level 13, Thinglot
Ember captain - level 14, Araszuil
Héköznap este 7 körül szokok fent lenni a melo miadt. Remélem összefutok valamelyikötökkel 😄.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Kezdõ játékos vagyok, ma lett 10-es az elsõ karakterem, man lore-master.
Egyedül kezd kicsit nehézzé es unalmasabbá válni a játék, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, nincs-e itt valaki hozzam hasonló, akivel játszhatnék.
Ha már online játék, ne egyedül legyek már😊
Kinship is érdekel esetleg, de egyelõre nem hiszem, hogy bármiben is részt tudnék venni😊
Combe-ban vagyok es chestwood fele kezdtem questeket csinálni
Karim neve: Araandir
Hátha jön valaki😊
Spartac
A Codemasters online-ról megy amúgy az intézés, nagyon sima és egyszerû!
DB
De gondolom már csak paypalon lehet fizetni,vagy rosszul gondolom?
Semmilyen kártyáról nem szednek le más pénzt, mint ami jogos (havídij). Teljesen felesleges ezen parázni!
DB
Van egy olyan gondom,hogy nem nagyon lehet már kapni GC-t MO-n.😞
Így kénytelen vagyok csináltatni master-kardot,ami elvileg jó lesz a fizetésre.A gond az,hogy ugyebár megadod a bankkártyád számát,de nem tudnak ezzel visszaélni?Bármikor ha úgy gondolják,leszednek valamennyit a számládról.Akkor is,ha csak annyit hagysz rajta,amennyi idõre befizetsz,pl fizetéskor megelõznek,és lenyúlják az egészet.😊
Ki mit gondol errõl?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka