10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Panzeradler #6344
    Nekem is aktív az accom pedig nem játszottam már vele több mint egy éve.
    Acc managerbe statusnal Welcome Back hétvége van írva, idáig mindig jött email ha ilyen event vagy most az se jött, szal nem értem. Mind1 elkezdem telepíteni:)
  • Andrews2007
    Csak annyit írtak hogy lesznek új események enyhítve a várakozást. (pl valami tyúkos esemény stb. :) )

Sokan arra gondolnak hogy a trial verzió lett átrakva tehát már nem kell fizetni havonta a belépésért, de Turbine pontokat még nem kap senki.
    Vagy Weolcome back hét van régebben sokszor volt. Ha free lesz persze már nem lesz értelme. :)
  • Sipti
    Én se t'om mi van..nekem v'miért aktív az acc.-om ,de se hírekbe se fórumon nem találok rá magyarázatot.Talán v'ki tudja itt mi lehet.
  • Dobronski
    Töltöm a játékot, kiváncsi vagyok. High res mennyivel szebb a standard-nál? High res-t töltöm, ha mafia 2 maxon futott gondoltam ez is fog.
  • angyal2232
    LOL az hogy lehet? mert ingyenes csak a hónap végétöl lesz, de amúgy ponotsan hanyadikától?..
  • eXequtoR
    Üdv! Az US elendilmir serveren az Inconvenience kinship szívesen fogad minden magyar playert! ( 12 éves emósok kíméljenek )

Akit érdekel ingame keresse: Mantha-t, Haaradan-t vagy Tamina-t.
  • Sipti
    Nem'tom mi van ,de engem eu-ra most beengedett sose fizettem a játékért 1x próbáltam ki..úgy 2 éve a trial-t most meg aktív az acc..holott elvileg csúszik a f2p...
  • shaba23 #6337
    az a baj, hogy nem viccnek szántam:)
    Tőlem ide is eljöhet az illető, és megvárja amíg telepítem.
  • BoneDragon
    Vicces vagy :)
  • shaba23 #6335
    lakik valaki Dunaharasztiban, aki kölcsönadná a telepítő CDket?:) Leszedtem a klienst és hibás a rar...
  • neonx
    ki akarom próbálni hónap vége még messze van egyébként meg már leszedtem. De hibába ütköztem ismét amikor indítom ezt a hiba üzit kapom.
    can't find local data file 'English'
  • MaRee
    Minek regisztrálsz US szerverre? Kibírod még azt a pár napot amíg EUn is elrendezik, jobb lesz hidd el.
  • neonx
    Us szerveren van valaki?
  • neonx
    oké megvan
  • neonx
    Valaki tudna segíteni az US oldalon http://www.lotro.com/ akarok regisztrálni de az username nél valami nem stimmel bármit írok nem akarja elfogadni valakinek ötlet?
  • Probatbicol
    Ahogy a facebook kommenteket olvasom, amcsiban is megzuhant az account management és a letöltés. Komolyan nem értem ezeket a cégeket, nagy tapasztalatuk van mmo-ban, évek óta üzemeltetik őket, nem számítanak erre?
    Miért nem lehet 2 héttel az indulás előtt kandúr betűkkel kiírni a főoldalra, hogy indulás x nap múlva, gyere barom csinálj accountot, töltsd a klienst, ha nem akarsz majd akkor kínlódni?

Az eu kliens is hét végén még max sebességgel jött, gondolom mindenki most cuppant rá.
  • angyal2232
    amúgy kiderült már hogy pontosan hanyadikától ingyenes az EU?
  • Kheled
    hááát lehet direkt azért hogy mindenkinek lejöjjön időre..tudják hogy ennyivel jöN:) de komoyan hogy lehetnek ilyenek,, és még hozzáteszik hogy "bocsi hogy nem előbbszoltunk"-ha tudták előre hogy csúszni fog.akkor miért adtak ki fix időpontot??? .jah meg hogy jóhír hogy a + szervereket előbb hozzáadják.. miértelme???? és miben a jóhír..lol. 3 év játszok, eltudok addig lenni, mindig ezt csinálják európai megjelenéseknél hogy csúsztatják.de lassan kezd betelni a pohár.. (US-be meg nagyban játszanak már)
  • angyal2232
    na zimmezumm leszophat az egész univerzum meg a lotro fogok én ittsozpni ezzel a szarral 25kb/s el tölt a szaros downloader meg az összes többi mirroros faszság mind lassú plusz most olvasom hogy még 1 hónapig elhúzták ezt a szart szánalmas fog a .... szarakodni vele rohadjanak meg
  • 38tibi38
    Áhh most már nemis tudok be irni semmit a regnél mert állandóan azt a "13 évesnek kell lenni" szarságot irja:S
  • Kheled
    rossz hír..elhúzták a hónap végéig az eus f2p-t.. nem normálisak komolyan..mit csinálnak ezek?? anno 3 havonta adtak ki új dolgokat.új terület.jöttek a kiegészítők. book-ok most meg lassan eltelik 1 év és semmi.és ezt az 1 dolgot is húzzák. nemértem mitcsináltak eddig. jóvoltak üzleti bonyodalmak.de akkor is..hihetetlen..
  • Andrews2007
    EU-s Lotroba tudtam belépni!!!
  • 38tibi38
    Na most végre bejött az oldal és regisztráltam is az ingyenesre de azt írta 13 évesnek kell lennem... Na vissza léptem mert ki akartam cserélni és megint nem jött be:(
  • Andrews2007
    Üdv mindenkinek.

Lol miért tudok belépni a Lotroba?

Nemrég be tudtam de most inkább kiléptem, mivel úgy láttam az a régi verzió. Ott volt a régi 55-ös szintű karakterem.
  • Sipti
    Amcsi verza már 7.-e óta megy eu-ra kell csak várni.
  • angyal2232
    gondoltam free trialozok addig amig nem lesz ingyenes tölteném le de mindenhonnan lassan jön, még a downloaderrel al eg gyorsabb az legalább tölt kb 100kb/s-el.. szánalmas ez az egész
  • bgmaster
    helosztok!

íén is olvastam hogy az európai megjelenés csúszik. :(
    De az amerikai az 10.-től menni fog ?
  • Tusy
    - én is vásárláson gondolkodok (persze előtte azért kipróbálom, tetszik-e egyáltalán) és ezzel kapcsolatban érdeklődöm. A hivatalos oldalt nézegetve nekem az tűnt fel, hogy az alap megvétele nélkül nem tudok egyetlen kiegészítőt sem aktiválni, hiába veszem meg őket. Ennek a változtatásáról volt szó, vagy ebbe inkább ne bízzak?
  • Tomy Lee
    Ez jó:DD
  • Kheled
    Gandalf segít!:)
  • Tomy Lee
    Ezt ragoztam bakker mi francnak kezdik el venni most játékot a sok okoska
    Nem lesz itt start ezmiatt már látom OMG
  • angyal2232
    nem lesz még ingyenes 10.től halasztják ez egy marketing fogás szerintem, most megvették páran a játékot aztán gondolom várnak hogy lejárjon az accountjuk és még1x feltöltsék, na majd azután lesz ingyenes szerintem, ilyen a világ csak a pénz csak a pénz
  • shaba23 #6312
    valami ötlet arra, hogy ha az amcsi klienst leszedtem a betához és most megvettem az EU-t, akkor megoldható-e, hogy a már meglévőben kelljen cserélni valamit?:) sokáű jön le az EU
  • Azur92
    Sziasztok.

Most szeretném elkezdeni a játékot 10.-től,és az lenne a kérdésem,hogy hová kell majd accot regiznem,és hogy a játék kliensét azt mikor szedjem le,értem ezalatt,hogy gondolom lesz f2p kliens stb.

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • 38tibi38
    Csak nekem nemjön be a hivatalos website??
  • Kardpenge
    csak abba szoktam hagyni 2 hónapkra most vissza akaratam menni és nem engedett be a jó jelszóval
  • Kardpenge
    miótza lotro van megvan az acc és minden hónapba feltöltöttem most nemtudom lehet kel máshol regisztrálnom az újítás miatt és turbines accal belépni vagy hogy?
  • Kheled
    ez egy trial acc? játszottál már vele és utána nemenged?
  • Kardpenge
    nah mpost nemcsinálja azt csak aztírja ki hogy nemjó a jelszó meg felhasználónév de annak tuttira jónak kell lennie mert codemasternél be tudok lépni az accomhoz
  • Kardpenge
    ugyan azt csinálja nemlehet hogy szar a kliensem? amit leszedtem?