The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picit off: Paypal-on ha regisztráltál és megadtad a kártyád számát akkor már tudsz fizetni. A 400 forint levonása után "verified" leszel, és bármennyi pénzt küldhetsz-fogadhatsz. A kód a közlemény rovatban szerepel, ha van bankszámlakivonatod akkor azon rajtavan. Kód megadása után a pénzt vissza szokta utalni a Paypal.

Nah SIkerült elfogadta a kártyám sztem az volt a baj h alapba nem a visa electron-t választotta ki és ott probáltam regezni de 2 napja még hibát irt ki ha kiválasztottam a Visa electront de most már jo. KÖszönöm a segitségeket

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

OTP-s a kártya. Paypal-ban meg nem bizok mert fél éve regisztráltam levették a 400ft-ot de sehol nem küldtek 1 kodót ami kelett volna...:S

Kezdõlapjukon ott a Visa Electron logó, el kellene fogadniuk. Paypal-on keresztül is tudsz fizetni.

DonnieBrasco
Nem tudom, nekem pár hónapja simán engedte a VISA Electron-t, úgyhogy passz 😞
Milyen banké a kártya?

DB

A ti kung-futok nem erős!

Üdv mindenki.
Tudna nekem valaki segiteni a Lotro fizetésével kapcsolatban?
Nem tudjátok hogy a Click and Buy-nál lehet e Visa electronnal fizetni, mert nekem sehogysem akarja elfogadni és kiváncsi vagyok h velem van e gond vagy másnak is volt e ilyen problémája.

amanos ha van 10 es körüli altod akkor tolhatjuk 1 ütt
csötök

A snowbunron játszok 23 chapionom van , de kezd unalmas lenni egyedül , aki ott játszik és van kedve együtt logni velem az irjon ide a forumba vagy a lotroban irjon rám 😄. Elöre is kösz.

Thinglot 23 törp champion
Mûködik ismét a hivatalos magyar lotro honlap. 😊 😉
Drag and drop módszerrel: megfogod és behúzod a chatablakba v. az aukciós háznál a keresõbe stb.
Recepteknél ctrl + jobbklikk a legyártható tárgy linkelése, ugyanígy a hozzávalóké is.
Hogy lehet tárgyakat linkelni?

hi nincs valaki snowbourn on aki akarna a 3 as captainemel vagy a 10 es burglarommal grp zni esetleg ha valaki akarna uj karit kezden ivelem az is érdekel a captainem neve harcoskapitany a burglarom neve magyarvándor irjatok itt is vagy akár in game is köszi.
DonnieBrasco
"A topik nem bolhapiac, ne itt hirdessétek az accokat. "

DB

Üdv Mindenkinek!

Eladnám LOTRO játékomat! Kitûnõ állapotban van a lemez és a doboz...
Ár megegyezés szerint.

e-mail címem: [email protected]

Nagyon jó, megtaláltuk 1mást😊
Csötök

2 hete kezdtem el Lotro-val játszani és nagyon bejön. Egyszerre viszek 3 karaktert , de kezd unalmas lenni magyar playerek nélkül. A snowbourn - on vagyok aki esetleg ott játszik irjon rám.
Karakterek: Elf hunter - level 13, Glorffindel
Törpe champion - level 13, Thinglot
Ember captain - level 14, Araszuil
Héköznap este 7 körül szokok fent lenni a melo miadt. Remélem összefutok valamelyikötökkel 😄.
Snowbourn
Melyik szerver?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nem lehet,kell a pénz 😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Hát folytasd!😊
fasza,én is most hagytam abba ajátékot,amikor tudnék vkivel játszani 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Üdv!
Kezdõ játékos vagyok, ma lett 10-es az elsõ karakterem, man lore-master.
Egyedül kezd kicsit nehézzé es unalmasabbá válni a játék, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, nincs-e itt valaki hozzam hasonló, akivel játszhatnék.
Ha már online játék, ne egyedül legyek már😊
Kinship is érdekel esetleg, de egyelõre nem hiszem, hogy bármiben is részt tudnék venni😊
Combe-ban vagyok es chestwood fele kezdtem questeket csinálni
Karim neve: Araandir
Hátha jön valaki😊
Blob
😛
40-es szint kell hozzá, vagy játszhatsz monsterrel is, ha elérted a 10-es szinten. Akkor az indítóképernyõn kell a Monster play-t kiválasztani.

Blob
bree bõl lóval, de asszem lvl30-vagy 35 kell hozzá ha jól emlékszem
Ettenmoorsba ,hogy lehet bejutni?

Catan minket elfelejtettél ? csak arra az egy napra hagytunk ott, és folytattuk north ba utunkat körülnézéssel.
Szia Quler, ne csináltass bakkártyát, délután leszek és megoldjuk.

Még midnig nincs senki akivel tudnék játszogatni? 21es vagyok.. aki e szint körül van és a Snowbunron játszik az irjon a forumba.. köszi, jó8
Na, csak kiderült végre 😄

Spartac
Last Enclave of Hope kinél jelentkezzek
DonnieBrasco
Rosszul tudod. Clickandbuy.com-on át megy a fizetés, teljesen flottul!
A Codemasters online-ról megy amúgy az intézés, nagyon sima és egyszerû!

DB

Thx😊
De gondolom már csak paypalon lehet fizetni,vagy rosszul gondolom?

DonnieBrasco
Nem kell MC. Sima Visa Electron is jó, én is azzal fizetem.
Semmilyen kártyáról nem szednek le más pénzt, mint ami jogos (havídij). Teljesen felesleges ezen parázni!

DB

Hi all!
Van egy olyan gondom,hogy nem nagyon lehet már kapni GC-t MO-n.😞
Így kénytelen vagyok csináltatni master-kardot,ami elvileg jó lesz a fizetésre.A gond az,hogy ugyebár megadod a bankkártyád számát,de nem tudnak ezzel visszaélni?Bármikor ha úgy gondolják,leszednek valamennyit a számládról.Akkor is,ha csak annyit hagysz rajta,amennyi idõre befizetsz,pl fizetéskor megelõznek,és lenyúlják az egészet.😊
Ki mit gondol errõl?

DonnieBrasco
Last Enclave of Hope tipikusan ilyen...

DB

ismertek valmi kis barátias guildet ami magyar snowbunr on?
csak tudnám ki az a nAGY szakállas fószer ott melleted 😄
Nah a mai nap is jó volt. Kifogtunk 2 borzalmas csapatot.. de megtanítottuk õket mordor nyelven köszönni. És új kalapom van, így már majdnem tökéletes a fellépõ ruhám. http://img507.imageshack.us/img507/2366/screenshot00118xi7.jpg

Blob
akkor a probléma nálad van mert a klánbol senkinek nem volt vele baja 😛
ha mindig megszakadozik az updater meg sokszor ujra kell inditani attol még menn ifog a jatek?
én még az updater elöt garázdálkodok 😄
hát ha elfogadják megmondtam volna nekik 😄 am vki nem garázdálkodik vale of thráin környékén kábé azonos szinten?

Gondolom elõtte megkérdezted tõlük hogy szükségük van-e a questre vagy van-e kedvük segíteni 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

köszi 😄 de most komolyan,egy ilyen átlagos mmo-s mit csinál ilyenkor? kap egy olyan questet,amit többen kell megcsinálni, és utána honnan szerez embereket? mert engem mindenki elutasított amikor invitáltam egy fellowshipbe õket

Gratulálok daneelolivaw majd jövö héten ha addigra nagynehezen lejön ez a book szarság én tudok srgitreni 😄
mert a gold editiun alapbol ad egy book 11 et de onan kell még book 14 az kb hany GB?
az esetleg nem baj ha nics fent az SP 2 csak SP1 van a xp n?
oké,feltornáztam magam 8ra egy dwarf guardiannel,most jön az elsõ ilyen csoportos küldetés, ki kell irtani a goblinokat vale of thrainban. van arrafelé vki aki segíteni tudna? 😄

FULL ADSL em van ott is premium erös csomag