10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Gurey #6384 Azt tudom de mivel egyenlőre US Cliens megy...most azt szedtem le...majdha kijön a EU-s akkor megyek oda:) -
#6383 snowbourn szerveren van sok magyar -
Dobronski #6382 Ugyan ez lenne a kérdésem, hogy hova menjek, 96%-nál jár a letöltés. -
Gurey #6381 Én most szedem ezt a remek game-et...megkérdezhetem melyik szerveren van a többség? -
hollófernyiges #6380 Ok, megint lecsekkoltam és délelőtt óta most már felkerült. Nem túl gyors, de legalább már megy. -
hollófernyiges #6379 Hát odáig eljutok hogy felrakom a klienst, de az accounthoz már csak kódot enged tenni, trialt nem. -
#6378 nah hagyjuk ezt a hasonlitgatast ez nem wow btw a champion szerintem inkább az arms warrira hasonlit. -
Andrews2007 #6377 Inkább a tank warriorra hasonlít a Guardian, a Paladinra nagy 2 kezes fegyvereivel a champion nem? -
toarpad #6376 rendben köszi :) -
#6375 a guardian az tank a captain pedig ilyen buffer-dps ilyen bannereket stb rak le és plus moral, energy, dps ilyesmi szal mindenféle, elég jo team kellék van most már sok insta főleg ezek az újabbak ami capt nélkül elég nehéz. -
toarpad #6374 Esetleg a többi közül is szóba jöhetne még valamelyik ? -
#6373 szerintem a közüled felsoroltak közül a legjobban a champion :) -
toarpad #6372 LOTRO online-ban melyik class hasonlít a wow-os warrior dps-re ? champion ? captain ? guardian ? -
foxxi #6371 te most tényleg ezen akadsz fel? A lényeg és a különbség az általad prezentált adatból is látszik + ez nem passzív elérési idő ( hanem terheléstől és még számos dologtól függően )hanem dinamikus ami változó. És az US elérés euban sose arról volt híres ( más játékoknál is! ) hogy alacsonyabb lenne.
De ezzel csak annyit akartam mondani hogy érdemesebb megvárni az eu-t, mert kényelmesebben, kevesebb csalódással játszhatja az ember a játékot. Persze ha valaki van olyan hülye hogy egy mmo-ban egyedül játszik, annak ez a latency is megfelel.
Amugy nem ezen kellene fennakadni ( vlt már 780ms is! ). -
38tibi38 #6370 Na végre tudtam regelni,már elis kezdtem telepiteni a game et:) -
seaedge #6369 Milyen 600-as latency?
EU szerverek: www.lotroeugls.com - ping: 32ms
US szerverek: gls.lotro.com - ping: 120ms
Kozelebe sincs a 600-nak. -
foxxi #6368 Nekem engedi...
lotro trial -
hollófernyiges #6367 Jól látom hogy most már nem lehet a 14 napos trialt elkezdeni? -
Andrews2007 #6366 Egyszerű addig a deedeket meg a fő küldetést hanyagolni mármint az elvégzséüket legalábbis, amíg nincs FREE rendszer. A Volume 1 deedekért és küldikért is kapsz Turbine pontot, eddig csak a deedekért xp-t illetve címet és traitset kaptál. Most XP-t majd a Free rendszernél nem kapsz hanem Turbine pontot. -
Andrews2007 #6365 Vannak faji és kasztos deedek is szóval lehet új tulajdonságod vagy olyan amit akár egy másik kaszt/faj tud. Pl lehet hordani pajzsot olyan kasztnak aki nem is tudna de ha megvan a pajzsos traitse akkor már lehet neki. Ugyanígy van mindnek kasztnak jó pár deeed feladata mely Class traitseket ad.
Csak sajna le van korlátozva 5-ről 2 re a free/premiumosoknak a traits slotok(helyek) száma. Tehát azt is venni kell meg a traits szinteket is mivel minden Stat/adat (moreale power stb) növelő traitsnek 10 szintje van kb asszem.
S úgy vettem észre minden kasztnak van másodlagos energiája amit felhasznál a poweren kívül. pl : Hutner- Focus, Rune keeper - Attunement, Guardian - rage szerűség -
Azur92 #6364 Köszönöm a válaszokat. Ha majd még valami eszembe jut majd írok:D -
foxxi #6363 lehet.
Tessék, itt nézelődj:
lotro music faq
és itt:
lotro music play -
#6362 lehet betenni saját zenét lotroba? ha igen hogy??? -
foxxi #6361 és persze most is pofázok, mint hogy játszanék... jellemző... -
foxxi #6360 Ja, trial alatt nem jár semmilyen TP mivel a rendszer még NEM működik!
Nem muszáj abbahagynod a trialt... azt a szintet amit elérsz kb a 2 hét játék alatt ( tételezzük fel casual üzemmódban ), kb f2p alatt hamar visszanyered. Pölö: elérsz 24es szintet ( össz játékidőben: 25 óra alatt) , az f2p-ben kevesebb időbe kerül mivel már ismerni fogod az oda vezető utat, igy sok időt megtakarítva magadnak ( és gyorsabban fog jönni a TP is amit hamarabb költhetsz el )...
A f2p-ben pedig nem kell beszarni, a sokan tévesen mondott 1 karakter slot helyett 2 lesz ( + ugye nyitogatható TP-ért majd ).
Szóval, van itt lehetőség elütni unalmasabb esős óráidat
És igen: a deed-ekért meg ugy minden másért is majd TP-t kapsz, aminek örülhetsz és költheted majd. -
Ashyn #6359 Igen, megmarad.
Az introt megcsinálhatod ( lvl 7-8 a vége ).
Ahogy írtad, próbálgasd a kasztokat, aztán ha élesedik az update, tolhatod tovább.
A deedekért kapsz majd TP-t, de csak ha elindul a F2P. -
Azur92 #6358 Bocsánat a sok kérdésért,csak tisztában szeretnél lenni a dolgokkal. -
Azur92 #6357 És akkor ha most elkezdem a trailt,a karakterem megmarad f2p-ben is?
Meg még annyi,hogy ez a deedekért lehet majd kapni turbine pontot? És ha trialban érem el a 7-8 szintet, akkor nem kapom meg a pontokat?
Ergó, akkor játszak 6-7 szintig trialban,próbálgassam a kasztokat és majd f2p-ben mehet élesen nem igaz? -
foxxi #6356 Tömören: karaktered tulajdonságait növeli ilyen-olyan módon ( pl: plussz morale, power, stb. )
Itt egy összesítő táblázat: lotro trait and deed faq -
Azur92 #6355 Valaki megtudja mondani,hogy mi az a Deed?
Most fogom elkezdeni a játékot,egyenlőre a Trial verzióval,amíg nem lesz f2p. -
foxxi #6354 Amugy ha infó kell, tessék már ezt átolvasni ( mindenre van válasz ):
Lotro free2play info -
foxxi #6353 Egyenlőre CSAk fizető játékosok érhetik ez a monsterplay-t.
És még egy érdekesség: "az amerikai szervereken sor van" -
falloutfan #6352 helosztok. az lenne a kérdésem hogy monster play ezni mikor lehet? vagy fizetni kell érte vagy mi? -
foxxi #6351 free lesz, mivel a trial is az "ingyenes kipróbálást" prezentálta eddig is -
foxxi #6350 Egyáltalán nem gáz, mivel nem ugy kell elkezdeni ( ha már nincs rá lehetőség) hogy a karakteredet véglegesnek szánod. Vagy lvl 7-8ig nincs is deed. Amugy engem messze nem érdekel hogy ki mit szenved, csak alternatívát írtam. Mivel gondolom a legtöbben nem volt aktív játékosok, és az a 2 hét pont elég arra hogy kiismerje bárki is a játékot. A store meg egyáltalán nincs, ugyhogy az us-ra írj mondandóm pedig tartja magát.. senki nem fog beinvelni olyan embert partyba akinek 600-as a latency-je... Szal csak óvatosan!
Amugymeg.. lehet ez idő alatt tanulni is pölö... -
toarpad #6349 Akinek van egy 14 napos próba accja , az a Prémium listába fog kerülni , vagy ő is csak a Free listába rakják be amikor a játék ingyenes lesz ? -
Probatbicol #6348 Ezzel csak az a gáz, hogy a trialban nem kapod meg a deedekért a turbine pontot, visszamenőleg meg nem hiszem, hogy odaadja, úgyhogy ezzel csak óvatosan. -
foxxi #6347 Amugy nem értem a nagy felháborodást... jó persze, csúszik. De akit a f2p érdekel az rinyálhatna a legkevésbé, mivel kb 2 hét van a kezdésig, és pölö a trial míly véletlen, pont 2 hétig tart... szóval.
Az US szerverrel meg csak annyi baj van hogy ha szépen kezdenek megtelni és a napi stressz szintet elérni, európai bélácskának olyan disznó lagja lesz hogy már rég meghal mire egy skillt eltudna nyomni.
Szal aki most kezdené, az trial ( 14 nap ), majd ezután folytathatja f2p. Ez aszem egyszerübb mint az 1X1 -
Kheled #6346 igen WB hétvan ezt vhol megemlítették.bár most voltam ingame.általába szokott lenni egy buff rajtunk.de most ez sincs.de mások mondták hogy az van xy ideig.gondolom ezzel akarják kárpótolni a csúszást -
Andrews2007 #6345 Megnéztem nálam is újra él az account (e-mailt nem küldtek pedig szoktak Welcome back hétnél) hát gyorsan indítottam egy 2. karaktert a jövőre nézve : (törp-Rune keeper ehhez kell a Mória kieg ugye de megvan nékem akciósan vettem annó kb 3 ezerért))) (sok megszerzett turbine pont összefog adódni karaktereinknél sokféle tárgy illetve lehetőségnél a Turbine Storeban) Addig pihen az 55-ös elf hunterem.
Most még viszont nem érdemes a deedeket megcsinálni mivel nem kapunk értük Turbine pontokat majd ha elkezdődik a free rendszer akkor kell addig XP-t adnak érte azt meg kapunk dögivel a milliónyi küldetésért is.