The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen szedtem le
regisztráció:
https://cogaccounts.codemasters.com/index.php
Ki akartam próbálni a Trial-t,de leszedtem a játékot:
14es book 14days trial
kaptam is kulcsot,csináltam accot,azzal minden rendben volt.
Elindítom a játékot, megjelenik olyan 10-12szerver, de egyikre sem tud kapcsolódni nem talál LOGon szervert.
Valaki megtudná mondani,hogy mi a baj?
Elõre is köszönöm!
Szóval tulajdonképpen a teljes összeg kétszerese kell 😊
Még szerencse, hogy csak 1 sima példányt rendeltem meg, ráadásul baromi olcsón: 17 és fél font szállítással együtt, azaz alig több mint 5000 Ft...
DB
A ti kung-futok nem erős!
thx for help
Ma kaptam egy levelet hogy a korábbi 2db special edition-os rendelést törölték, és amit most pénteken megrendeltem azt 24 órán belül postázzák is. 😊
Van még 2db sima rendelésem amit 2 hónapja adtam le, az még pre-order de most van elég pénz a számlámon, 1-2 nap és úton lesz az is Magyarországra. Már csak 8 nap 11 óra és 17 perc a kieg-ig. 😊
A tanulság pedig az, hogy legyen mindig megfelelõ egyenleg 😛 mert a feloldós tetû móka miatt ha egyszer nem ment a levonás, akkor az jóóó sokáig nem is fog 😞 emiatt a szarakodás miatt amit alább írtam.
DB
Ez is a mocsok bankok játéka, akármilyen kicsi is az összeg, pár hétig nekik kamatozik, nem nekünk....
DB
"You have NOT been charged for this order as it is not yet a sale. It will only become a sale and you will ONLY be charged once the goods have been dispatched." - ezt úgy értelmezem hogy nem vonják le az összeget (de akkor minek zárolják), csak amikor elkezdenék postázni, ami most pénteken kezdõdött.
11.01-én rendeltem 2db se-t, összeg zárolva. Tegnap megpróbálták levonni mint ahogy tõled is de nem sikerült mert még1x 36e forint nem volt rajta.
Írták hogy töltsem ki az bankkártya adatokat megint, megtettem, most 2x36e forint van zárolva, 2x2db se van megrendelve, mindkettõ mellett status: "Unknown" szerepel, lemondani sem tudom egyiket sem.
Írtam nekik, nem válaszoltak.
na szóval, amivel neten fizetek ( OTP elektronikus számlacsomag része mastercardos kártyaszám stb. )
rendelés lead -> vmi kinyomtatható order igazolás -> sms szerint pénz elvileg levon, mindezt nov 3-án -> nov. 7? sms, hogy codemaster vonna pénzt de nem tud! lol? -> persze, hogy nem tud, mivel 3-án elvileg a 17 rugó körüli összeg zárolva, maradt vmi 2 rugó a netes számlán, 7-én megint sms, hogy 17 ropit szedne de nem tud... -> otp számlatörténet megnéz: felhasználható egyenlegem 2 rugó körül, könyvelt az még 19 körül, mert akkor nyilván 17 ropi zárolva -> de akor 4 nap alatt ne mérkezik meg? code miért akar 7-én vonni, ami sikertelen és küldi is mailt, hogy orderem cancel... ha újra próbálom az egyelõre ismét 17 ezerbe kerülne, amit rá pár napra relaizálna és megint nem sikerülne és irósmét ott lennék, ahol a part szakad, ilyen alapon ördögi kör... már csak ara lennék kíváncsi, hogy az elvileg könyvelt egyenlegként meglévõ 19 ezrem felhasználható fázisba kerül-e, mert az nem történt meg, codem. elvileg pénzt nem kapott, orderem törölte...
Remélem érthetõ voltam. ha tudtok megoldást help plz, avagy ha ismertek oylan embert aki beszerez pár ilyen csomagot - mint ahogy néha fórumon látok ilyen beírást, hogy "nálam olvéjz lotro gc keyek" stb. - akkor rám számíthat, mert egy spec. ed-re vevõ vagyok 1000%, azaz ezer százalékosan, ha már jómagam ne mtudom ezt megoldani :S
köszi
@Robcuskilla: lifetime-ra fizess elõ és nem kell többet az sms-ektõl félned. 😊
Gázos, ezek a codemasterses fiúk mindig hajnalban szedik a pénzt, én meg nem kapcsolom ki a mobilom éjszakára, tök mind1 miért, de nem kapcsolhatom ki. szal mindig megijeszt hajnalban ez a szar 😄 sms
Ha még nem haltál meg akkor a 10 perces dread effect meglepi lesz, ezt viszont ki lehet kapcsolni.
Gy.k: a nappal/éjjel változása a szerveren történik, nem a klienseden. Mivel questek is függnek a napszaktól, természetes és magától értetõdõ, hogy a kérdésed értelmetlen. A válasz: NEM.
De hogy ne emiatt hagyd abba: van egy GAMMA nevû opció a menüben, azt állítsd jobbra. És lõn világosság!
DB
meglátjuk :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem is volt olyan problémám,hogy nem tudtam bejelentkezni a regisztrált névvel, jelszóval, írtam is a supportnak, akik egy óra múlva válaszoltak is:
Rossz verziót töltöttem le, mégpedig az amerikait, letöltöttem az európait, és sikerült is bejelentkezni.
NAgyjából ennyi
Nagyjából stabil a létszám a Snowbourn-on. Már alig 1 hónap Móriáig amúgy is 😊
DB
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
nem fontos a buddy key-re várni, a fent kiírt "trial lehetõség" címszó alatti link jó, és onnan ki lehet próbálni 14 nap erejéig a játékot.
remélem mûködik a buddy key :S remélem nem jutott arra a sorsra mint a trial kulcsok
Valaki adna egy rövid helyzetjelentést a játékról. Kb 10 hónapja hagytam abba, azóta mi a helyzet? Van élet? Itt a fórumon csak a account problémákról meg a postolás... Viszont hiányzik egy MMO, raidelés, partyzás stb. lehet visszajönnék pár hónapra, ha van értelme.
Még1szer bocsi!
DB
DB
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ma regeltem egy trial accountot, de nemtok vele bejelentkezni.. és a turbine accountot se lehet létrehozni.. valaki tud erröl valamit?
aztán ezt találtam :S
Is there a free trial for LOTRO?
Answer/Article
LOTRO's Free Trial program is temporarily closed and will re-open after the Mines of Moria, the first expansion for LOTRO, launches.
If you are currently on a free trial, we hope you enjoy the remainder of your trial! We have several promotions going on to celebrate the launch of Moria, so if you decide to subscribe, now is a great time to do so! See you in Moria!
akkor most nem is lehet trialzoni? vki tud erröl valamit?
Fõleg a Lifetime érdekelne (ára, stb...)
Nem poén, ez a helyzet. Ha nem próbáltad még, regisztrálj a hivatalos oldalon és 14 napig játszhatsz ingyen. Ha bejön, vedd meg.
(Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!)