10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#6424 na innen akarom énis megvenni, itt ugye csak cd kulcsot kapsz nem küldik ki postan a dobozos jatekot stb... -
Dobronski #6423 Á bazzeg, de unom már. Corrupted client_mesh.dat. :S -
bgmaster #6422 aha megjött az email rákattoltam és kiirta hogy aktiváltam !
De ez a 3. accom amivel próbálkozom és mindegyiknél ezt irta ki. Utána az oldalon beléptem még a felhasználónevemmel esetleg nem ott kell valamit csinálni ? -
Kheled #6421 snowbournön van a legtöbb magyar -
hbaloo #6420 Nah és akkor melyik szerveren játszotok? -
Kheled #6419 aktiváltad az acc-odat? -
bgmaster #6418 Hali!
LEszedtem én is trialt, regeltem is de mikor be akarok lépni kiir valami szöveget !
"The username entered does not have an active LOTROEU" subscription. Please try another username. "
Ilyenkor mia teendő ?
-
Azur92 #6417 Jaja,ismerem az oldalt, meg is néztem tegnap itt,csak sajna elfogyott. -
#6416 például itt én innen vettem tavaly -
Azur92 #6415 Tudtok ajánlani helyet,ahol olcsón belehet húzni az alapot meg a kiegeket? -
hbaloo #6414 Sziasztok!
Most hogy ingyenes lett a játék, gondoltam eljött az ideje hogy kipróbáljam.Az lenne a nagy kérdésem hogy melyik ingyenes szerveren vannak magyarok, hol van jó közösség?Amúgy egy healer karaktert akarok, azt szeretem játszani meg partyba mindig kell, milyen fajt ajánlotok hozzá? -
#6413 most ha nekem az alap meg a mines of moria van meg free kezdetekor mi vár rám vissza süppedek valameddig mert jelenleg nem aktív az accom? -
Andrews2007 #6412 650-700 turbine pontot lehet szerezni a 3 ingyenes területen és ebben még nincsenek benne a kaszt és faji deedek a reputációs deedek stb. Csak a zóna és instance deedek. (ja vannak INSTA deedek is egyébként) Ered Luinban és Breelandsen van insta bőven 2-3 is.
-
#6411 Hellósztok!:) Új vagyok még a Lotro világában. Az lenne a kérdésem, hogy guardiannal mennyire lehet egyedül érvényesülni, azaz fejlődni, questelni, stb. Championn-el vagy Burglar-al mennék, de ahogy olvastam itt is tank és heal hiány van és inkább tankolnék. Egyelőre más kérdésem nincsen, de majd nyaggatlak titeket!:) -
Andrews2007 #6410 Ez igaz, viszont a kiegeket is inkább érdemes megvenni mivel 2-3 ezer forintért lehetett venni 1-2 éve amikor én vettem akciósan azóta ugye még eltelt 1-2 év szóval maximum 2-3 ezerért vehetők, és azzal kapsz új területeket, több új kasztot 60-as szint limitet stb. -
Andrews2007 #6409 Lesznek persze az új Free playerek számára is reputációs deedek csak nekik még el kell érni ezeket a reputációs értékeket.
Elég sokat is adnak 10-15 Turbine pontot szintenként. -
Andrews2007 #6408 Ez igaz de csak a reputációs deedekre. Azokat automatikusan átváltja Turbine Pontokra a Free indulás után az EU-s is majd. Mivel azért nem kaptál jutalmat XP-t magáért a reputáció növekedésért (maximum 2-300 xp-t de az csak jelzés értékű) ezért most kapsz Turbine pontokat, -
#6407 DE Ha megveszed az alapjátékot akkor 30napig vip aztán pedig premium leszel nem csúszol vissza free playerre -
#6406 Pontokat deedek elvégzéséért kapsz majd és tőlem vehetsz majd jó sok aranyért ha kell :D:D:D:D:D: -
Azur92 #6405 Akkor ha elindul az F2P és nekem nincs meg az alap LOTR attól én még előfizethetek a játékra? (VIP) -
Azur92 #6404 Osztom a hozzászólásod. Brutális egy jó játék,bár én nem veszem meg az alapot,mert ugye az lesz most ingyenes. Majd a kiegeket viszont feltétlen bekell szerezni. -
#6403 na engem nagyon megfogott ez a játék rohadtul megtetszett, úgytervezem hogy amint lesz pénzem megveszem az alapjátékot ami ugye a shadows of angmar, és a többi kieget meg majd pontból megveszem/unlockolom, namár most a kiegek rengeteg sok pontba fognak kerülni? hogy farmolj heteket hónapokat hogy meglegyen rá a pontod? meg pontosan mikért kapsz pontot? -
#6402 köszi mindegy már a fileplanetröl húzom... -
#6401 18 dollár az első kieggel, és minden működik szépen:) lvl12 minstrel:)
(attól eltekintve, hogy telepítés után még 4 órán keresztül frissített...) -
hippy #6400 2 napja beizzították a Pando-t,de nem tudom,hogy gyorsabb-e így.Egy próbát megér.
http://community.codemasters.com/forum/newbie-area-861/426240-download-game-here-full-client-installer.html#post6458560 -
#6399 ja igen azt szedtem le én bamba... -
hippy #6398 Falloutfan
Treated rowant a forester tud csinálni és valószínüleg neked is megvan az a szakma.Nézd meg jobban a craft ablakot.
Traiteket bard-nál lehet berakni.
Azur92
Aki előfizető vagy lifetime-os az kap minden hónapban ajándék 500 pontot.Pontért nem lehet előfizetést venni.
Kheled
Visszamenőleg nem kapsz semmi pontot a deedekért,csak a repuért lesz majd valamennyi mert oda raknak be új deedeket.Ezért kapják a mostani előfizetők majd a loyalty pontokat,hogy ezt ellensúlyozzák.
Tatyla
Csak 2 féle kliens létezik,európai és amcsi(van orosz és ázsiai is de gondolom az most nem játszik).Az amerikaiaknál megy már a F2P gondolom azt szedted le. -
#6397 egy ilyen 3in1 eu klienshez tud valaki egy linket? -
Kheled #6396 freehez való kliens? az tudtommal csak US-ban van, valszeg ez a probléma -
#6395 én úgytudom hogy akik megvették a játékot és úgyj átszanak azoknak automatikusan szamolja a pontokat, de akik most elkezdik triallal azoknak nem, btw most én most 2hetes trialozok ha f2p lesz fogok én tudni játszani ugyanezzel a kliensel vagy masikat kell tölteni majd? -
#6394 leszedtem ezt a free-hez való klienst feltelepítettem persze hogy ezzel nem enged be a régi accommal a welcome back week-re,nem értem miért kell külön kliens... -
Kheled #6393 hát nemtudom, sztem meglehet csinálni most , és majd automatán megkapod a pontokat, mert magyarán mivel nekem 9 karim majdnem lvl65ös mind, így én egyet se fogok kapni?:) hisz ugye a deedek megvannak már -
Andrews2007 #6392 Welcome Back Week nem Weekend. :) Igaz nem hétfőn kezdődött hanem szerdán. :)
Idegesítő mert a turbine pontok miatt sok mindenre figyelnem kell amit még nem szabad megcsinálnom. -
Dobronski #6391 Valaki nem találkozott már ilyen hibával? Emlékszek, hónapokkal ezelőtt is fel akartam telepíteni, de ugyanez fogadott. -
#6390 mert az van -
Azur92 #6389 No még egy kérdés:500 turbine pont lesz a havi VIP??,tehát game cardot nem kell vennem ha esetleg VIP szeretnék lenni? -
MC Hapci #6388 Welcome Back hétvége van??? XD Ez addig marad amíg ki nem jön a free vagy valamit elbasztak a srácok? meg cog account manager szerint welcome back hétvége van :) -
Dobronski #6387 Corrupted file: client_mesh.dat
fuck -
falloutfan #6386 ja és azokat a traits eket hogyan lehet berakni a listába mert egyet már kaptam ilyen achivment féleségben, de ha rákattolok akkor kihozza a store t -
falloutfan #6385 helosztok. az lenne a kérdésem hogy woodworker ként honnan tudok szerezni planks of treated rowan t?