The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
A játékban jelenleg 50-es szintre 1 db 24 fõs és 1 db 12 fõs raid van. 60-as szinten 1 db 12 fõs, és elvileg a következõ ingyenes kiegészítõvel jön a második 60-as szintû raid. Ezeken kívül van sok high-level 6 fõs insta 50-es és 60-as és alacsonyabb szinteken is (idõben a fél órástól a 3-4 órásig).
Egy egyszerû kérdésem volna csak a játékkal kapcs.
Valamennyire ismerem a játékot, régebben meg is vettem már, de a WoW visszahúzott. Most ismét szeretném elkezdeni immáron egy haverommal együtt kvázi nem volna unalmas.
Az end-game contentrõl szeretnék kérdezni, hogy itt is van lehetõség raidelni, instanceokba járni, akárcsak wow-ban a nagy insták(mc, bwl, tk, naxx, etcetera..) ?
Fontos lenne nekünk, mert nagy raiderek vagyunk/voltunk és sajnos a Warhammer emiatt nem volt bejövõs ám váltani szeretnénk, mert a wow nagyon monoton már.
Köszöntem elõre is a válaszokat.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Lenne egy nagy problémám.Megvettem a két dvd-s kieges változatot, feltelepítettem, minden ment tök simán, aztán mikor indítanám a lunchert akkor luncher errort nyom be és a systemre hivatkozik.Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? Esetleg az sp3?
Elõre is köszi
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Elõre is köszi...!
A gépem lényeges adatai:
AMD ATHLON 64 X2 4800+ - Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 - 2× DDR 2 800MHz 1024MB KINGMAX
Lenne 1 kérdésem:
Ha megveszem a játékot(alap + kiegészító egyben) a havidíjat pedig akkor a Visa Electron kártyámról fizetném.
Ilyenkor mikor veszi le a havidíjat,mert nem szokott egyszerre sok lóvé lenni a számlámon(diák meló).Mi történik akkor ha nincs épp pénz a számlámon?
Elviekben meg kell adni valamilyen elõfizetést már az elején. Elviekben. De aktíváláskor kiválasztottam, hogy PayPallal szeretnék fizetni és amikor át akart vinni a paypal oldalára, volt ott egy gomb vagy link, hogy majd késõbb. Ennek ellenére nyitott volt az accountom.<#vigyor2>#vigyor2>
Utólag bármikor lehet módosítani az elõfizetést.
Azért az "vicces", hogy itthon 7900 Ft-ért adják, nekem meg elõrendelve leszálítottak az angoloktól 5700-ért, és ebben benne volt a szállítási díj is... a megjelenés napján itt volt.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Lehet hogy én is elkezdem a játékot az lenne a kérdésem hogy: Ha most megveszem a Complitation Packot akkor az fel van patchelve vagy lekel szednem és ha igen azok mekkorák?
A magyar Lotro oldalon megtalálod ezeknek a klánoknak az ismertetõjét, és az elérhetõségüket is, ha esetleg csatlakozni szeretnél.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
A fizetésrõl már megjött az e-mail.
az accomat havertól kaptam ajándékba. elsõ dolgom volt címet, jelszót, bankkártya számot megváltoztatni. sikeres volt ment is a havidíj fizetés rendesen.
jött a MoM és gondoltam DD megveszem. de pont akkor kaptam új kártyinkát mert a régi lejárt. így megadtam az új kártya adatait.
DE ekkor behörgött a clickandbuy h. "hohóóó kispajtás! le kell ellenõriznünk egy próba pénz leemeléssel a számlád valódiságát"
pislogtam... de nem volt mit tenni. levontak 2x 1euro xx centet és nekem az xx centek összegét kellett beírnom ellenõrzésnek az oldalon.
a próba leemelés csak a 3. munkanapon metvégbe. addig csak vártam.
az ellenörzés után már minden rendben volt.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
DB
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Koszonom a tippeket!
Megoldodott a problema, megjott a csomag, csak nem ertem, hogy akkor miert irtak, hogy toroltek a megrendelesemet. Na mindegy.
Ugy latszik meg mindig van hova fejlodni ezekkel a digitalis dolgokkal😊
Azert rendeltem meg a dobozosat, mert eleg lassu errefele az internet es sok ido letolteni a dolgokat.
Udv
Levious
Bocsánat, este picit lassabb a felfogásom. Így nem teljesen világos. Eért lenne néhány kérdésem.
Idõben elkülönítve kaptál különbözõ státuszt a megrendelérõl, vagy egyszerre egymás alatt?
Szürke táblázat status oszlopában az írja, hogy cancelled? Ha igen, akkor nézd meg, hogy volt-e elegendõ pénz a számládon. Ez most picit hülyén hangzik, de többen jártunk már úgy, hogy 2x annyi pénz kellett rendelkezésre állni, mint amire ténylegesen szükség volt. Errõl lentebb olvashatsz. (5431 hsz és elõzményei) Bár az még az elõrendelés idõszakában volt.
Üdv. Loboncka
Megrendeltem a Mines of Moriat bankkartyaval, a codemasterstol, kaptam is e-mailt, hogy feladtak a csomagot, mult het kedden, Royal maillel, repulon. A csomag azota sem erkezett meg.
A trackingben azt irjak, h mar feladtak (shipped), ugyanakkor rogton utana, hogy elfogyott, aztan pedig, h toroltek a rendelest. Ez szamomra ellentmondas. Mert ugye elvileg feladtak, akkor hogyan toroltek?
Vagy elneztem valamit?
Ez normalis?
Legyetek szivesek osszatok meg velemenyeteket, mert nem igazabn tudom, hogy most mire szamtisak...!
Koszi
Levious
Elkezdeni soha nem késõ, most sokan indítottak/fognak indítani a 2új classból kiskarit, így megint viszonylag népesebbek az alacsonyszintû területek is, de az US-kliens a lehetõ legrosszab választás ha szerettél volna magyarokkal is játszani. Amennyire én tudom senki nem játszik ott. Volt 1-2 arc aki meg akarta magyarázni, hogy mennyire jó lesz ott,és semi hátránya nem származik belõle, de szerintem õk már réges régen abbahagyták a pályafutásukat.... Nagy valószínûséggel a pinged is az egekben lesz, ami megint csak a játékminõség rovására fog menni. Ha még nem kezdted el, akkor javaslom, hogy vegyél egy eu-klienst (digitálisan is letölthetõ), mert már elég alacsony áron hozzá lehet jutni. Móriát meg ráérsz megvenni késõbb, ha tényleg bejön a játék és eléred a lvl50-et.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Ezen az oldalon megtalálsz mindent az induláshoz: http://www.codemasters.com/trylotro/englishuk/index.php
Üdv. Loboncka
Hogyan tudok trial keyt, belépõnevet és jelszót szerezni a Mines of Moria-hoz?
M.
Kár, hogy egész nap melózom, mehetek érte holnap reggel a postára... 😛
DB
Elkezdtem a lotro-t van 1 50es karim, átmentem warhammer online-ra nem tetszett, eladtam, átmentem wow-ra, nagyon tetszik; de most meg vágyódok vissza lotro-ra, csak az a szívem csücske 😊
Szegény Aknirras-t csak fel kéne húzni 60-ra!
4. pont: ingyen lehet 14 napos kulcshoz jutni, de ez szerencsére itt is kint van
12. pont: Leoh honlap címe változott
Jó ez a Royal Mail: kintárs MOM-ja Hollandiába lett kézbesítve, az enyémre meg azt írja hogy nem jó a szám. Remélem valaki csak elütött 1-2 számjegyet a codem-nél és idõben megjönnek a csomagok.