10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Azur92 #6464 Szerintem erre gondolt: Béta Store Árak
-
#6463 belinkelnéd pls ? -
Andrews2007 #6462 Igen de matematika alapján nehéz sok mindent megoldani mivel kevés a pontszám keveset adnak a deedek szóval a magas szinthez tényleg fizetni kell majd. 1-2 területet meg lehet venni aztán nem lesz elég a következőre ami persze még drágább is mint az előző. a béta Lotro store árai fent vannak a neten. -
Azur92 #6461 Shaba, mi a játékbeli neved és melyik szerón vagy::D -
#6460 igen, hülyén fogalmaztam:) ha megrendeled, akkor mielőtt küldenék, megpróbálnak felhívni:) -
falloutfan #6459 hangszereket -
falloutfan #6458 helosztok már megint én:D láttam hogy lehet venni nagszereket de pl én dobot nem tudok használni. hogyan lehet megtanulni ? -
Azur92 #6457 Ez nekem sem volt tiszta... -
#6456 mármint úgyérted hogy lehet kérni hogy hívjanak fel telefonon?:D -
#6455 mi az hogy bekéred? nemértem :D -
Azur92 #6454 Játékbeli neved? ÉS melyik szerón vagy? :) -
#6453 chat van, ha arra gondolsz
-
Azur92 #6452 Köszi a gyors választ.
Még annyi,hogy aki trialozik az tud beszénli más játékosokkal? Mert játékban könnyebb lenne beszélgetni,segíteni a másiknak:) Azért kérdem. -
#6451 én is ott vettem :)
kb 10 perc alatt mindent elintéztem. Annyi van, hogy ha bekéred, akkor felhívnak telefonon, hogy tényleg illetékes vagy-e az ügyben:) Mivel nem vagyok túl jó beszélt angolban, így nem adtam meg rendes számot, és amikor jött emil, hogy nem érnek el telefonon, a megadott linken írásban elintéztem velük és küldték is a kódokat.
nekem sem ad TP-t, csak XP-t. Igaz, most pl 700+ xp jött, mert megcsináltam a kezdő terület questjeit. -
#6450 de ezekközül mindent tudsz unlockolni pontokkal -
Andrews2007 #6449 Sajnos azért nem csak a kiváltságos dolgokért. Szomszédom az USA serverenek nyomja ott már ugye free és nem hiszem hogy nagyon más lesz. Az Eriadori régiókért fizetni kell kivéve az ingyenes kezdő 3-at, a Móriát és a Mirkwoodot meg lehet venni a szintnövekedéssel egyetemben szóval nem csak az extra costumes meg hasonlók vannak ja meg a lóhasználat szintén ott vehető meg nem VIP-eseknek.
Szeptember 20-25 között jelenhet meg kb. a free európai LOTRO. -
matolcsidav #6448 a 2 gold level cap annyit tesz sztem h lup nál max 2 goldot kapsz ( lup=level up) am meg most el kezded a 14 napos trialt és remélhetőleg mire lejár a 14 nap addigra már full ingyenes lesz a game és nem fog semmiben sem különbözni nagyon max az ilyen naon kiváltságos cuccokért kell majd fizetni mint runes of magicben -
Andrews2007 #6447 A Guardiannal is tudsz egyedül is fejlődni jó ideig és igazi tank ő. -
#6446 Köszi ezt már nézegettem, van 1-2 dolog amit nem igazán tudok, hogy micsoda. Pl Eriador nem elérhető, ez baj?:D 3 bag elég lesz? 2 gold level cap nem kevés? El kell majd költenem mindig a pénzt, nem gyűjtögethetek vagy micsoda? És ha mondjuk van egy cucc ami 3 gold-ba kerül, akkor hogy veszem meg? Mi az a trait? A chat hogy értve van limitálva? Mi az a monster play? Egyelőre ennyi!:)
-
Azur92 #6445 Ha megbízható akkor alap vétel. -
Azur92 #6444 Erre én is kíváncsi lennék,hogy megbízható e,mert végülis ez csak egy cd kulcs. -
matolcsidav #6443 az én kérdésemre valaki valamit ( bocs h türelmetlen vok de kipróbálnám már) -
Ashyn #6442 Itt nézd meg: Free Lotro -
#6441 Ha nem veszem meg a játékot, akkor milyen hátrányai lesznek? -
#6440 ez az oldal megbízható? csak mert akkor megrendelem. -
Azur92 #6439 Na ez nem is rossz,sőt... kb 2000FT az alap LOTR kulcs. -
#6438 Köszi innen már tényleg rendesen jön!:) Tiszta ideg voltam, hogy egy hétig kell majd töltenem!:D -
#6437 fileplanet -
Ashyn #6436 Szia!
Azért nem látod, mert USA klienst szedtél le, jelenleg csak nekik ingyenes a Lotro. Mi még az EU klienssel futunk, ami nem ingyenes még. -
hbaloo #6435 Péntek óta ingyenes, most játszottam csak server down van.Hivatalos oldalról töltsd le a játékot.Az lehet hogy mivel ingyenes a felhasználóm ezért nemtudok snowbournra csatlakozni?Mert nem látom server listában! -
falloutfan #6434 helo köszi a választ de nem tudok fát vágni mert azt irja hogy forester skill kell hozzá de ugye én nem forester vagyok hanem arms man:) -
#6433 Honnan lehet letölteni a játékot úgy hogy ne 10kb/sec-el jöjjön? Direct download-ról is szedtem, most torrentel próbálkozok, de mindenhonnan baromi lassan jön.
"Guardiannal mennyire lehet egyedül érvényesülni, azaz fejlődni, questelni, stb. Championn-el vagy Burglar-al mennék, de ahogy olvastam itt is tank és heal hiány van és inkább tankolnék."?
-
#6432 nem küldenek rendesen egy szép dobozosat... -
matolcsidav #6431 hali all hallottma hít h hamosn iiiigyenes lesz a ame ddigis elkezdeném a tial versiont le is szedtem a hivatalos downloaderrel felteszem majd indul a launcher és a 4 ik lépésnél hiba történik Examine Game Data :
An update error occurred: Cannot find language data file, installation may be corrupted akárkinek van valamilyen ötlete amivel megoldható lenne az írja le pls mert már 2 szer is leszedtem és ujra s raktam de nem jó még mindig
-
#6430 http://www.hotcdkey.com/Lord-of-the-Rings-Online-EU.html -
Andrews2007 #6429 Ja és érdemes egy 2. karaktert is indítani a serveren mivel sok vásárlási lehetőségnél összeadódnak a szerzett turbine pontok így segítik egymást a karakterek. -
Andrews2007 #6428 Elvileg Mória kiegért is kapsz 30 napot ingyen oda van rá írva.de csak akkor ha a sima alapjátékot nem vetted még meg és ott kaptál ugye 30 napot.
Már akkor is premium lesz valaki szerintem ha Móriát vette meg. Mivel elég egy részét megvenni a LOTRO 'saganak'. -
Azur92 #6427 a game.co.uk-nál elfogyott a játék sajna... csak mória van. -
Kheled #6426 accountba a lotro-nál ir vmit hogy Open vagy vmi? -
#6425 http://www.g2play.net/store/Lord-of-The-Rings-Online-Shadow-of-Angmar-EU-Digital-Download.html innen is meglehet venni bár drágább...