10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kazagor #6504 Felmerült pár kérdés a free játék kapcsán.
Én egy visszatérő játékos vagyok, 1 évig játszottam 2007-2008-ban a LOTRO-val. Az új rendszerben Premium kategóriába fogok tartozni, hacsak nem fizetem a havidijat.
Ezzel kapcsolatban lenne par kérdésem, hátha valaki olvasott-e már erről:
- Premium member = max 5 gold. Nekem több van. Mi lesz a különbözettel? Elvész?
- Premium, max 3 karakter slot. Nálam 5 karakter van az accon. Ki dönti el hogy melyik 3 maradjon aktiv, és mi lesz a többivel?
- Premium, max 3 zsák: Nálam mind az 5 tele van, sőt a bank is. Mi lesz 2 zsáknyi cuccal?
És azt tudja valaki hogy a Turbine pont mennyibe fog kerülni, ha valaki esetleg venni akar RL pénzért? -
#6503 Ott van a F2P FAQ, mindenre választ ad. Ennyire lusták ne legyenek már. -
foxxi #6502 és meghalna az élet -
#6501 írja már ki aki tudja a bannerbe hogy szept végétöl ingyenes meg lotro letöltési linket meg azt a 2 kezdőknek való guide-t és akkor nem lenne ennyi kérdés -
Ashyn #6500 A mennyi idő jó kérdés :) Másfél hónap alatt szerintem kényelmesen fel lehet húzni egy karaktert. De azt mondom, nem számít az idő. A játékban sok olyan dolgot fogsz látni, ami mellett nem érdemes csak úgy elrohanni.
Magam is guardiannal játszom, a tanács pedig egyszerű: amelyik jobban tetszik neked. Vannak, akik szeretnek a pajzs védelme mögé bújni ( jóval kevesebbet sebződsz, + pajzsos skillek ), még ha lassabban is ölnek, és vannak, akik nagy kétkezes fegyvereket lóbálva ontják a vért (többet sebződnek, sűrűbben kell megállni pihenni ).
Én a helyzetnek megfelelően szoktam váltani a stance-ok és fegyverek között. Egy, max két ellenfél esetén owerpower + kétkezes, háromnál több enemy esetén pajzs+1 kezes. Combatban is tudsz váltani, így ha rosszul méred fel a helyzetet, akkor is át tudsz állni pajzs + 1 kezesre. -
#6499 Tudom, hogy szeretitek az ilyen kérdéseket, de kb mennyi idő elérni a lvl 50-et? Mondjuk normális játékidővel napi max 1-2 óra, hétvégente többel. Guardiannal pedig fejlődés közbe, hogy érdemes menni? Overpower stance és egy kétkezes fegyver vagy defensive stance-ben pajzs + 1 kezes kombóval? -
#6498 Atm csak 'lopni' tudom a netet az albiban, úgyh eléggé időszakosan vagyok.
Reményeim szerint a fos tréhome vmikor a héten beköti... -
Kazagor #6497 Szia Syrn! Úgy néz ki, hogy én is visszatérek mindkét accountommal.:)
Mi lett a Callidussal? Láttam, hogy a kemény mag kilépett, és masik kinshipet csinált. -
foxxi #6496 baba kiegészítés! Szaruman! Dógozzá! -
Walkyre #6495 Kitehetnél valami faq/gyik-szerűt. Jó hogy pörög a forum csak 10 oldal ugyanarról szól kb. pl valami hasonlot gyik Utána akár kicserélhetnéd ezt az old school SoA-s képet is akár valami ujabbra pl ez ugyan kicsit Friki-s de tuti van jobb is. :) -
foxxi #6494 Hogy akarsz ugy mmo-val játszani hogy bármiről is "lusta" vagy infót szerezni? Pedig csak 10 kommentet kellene visszaolvasni.
NINCS EU-s ingyenesség még, mivel eltolták a megjelnését. Viszont még működik az ingyenes trial lehetőség. Vagy vársz kb 2 hetet, mivel azt is közölték hogy a csúszás a hónap végéig tart kb.
Ebből következetesen, vagy utánajárva tudható hogy az US régióban már INGYENES a Lotro. Ennyi. -
Ashyn #6493 Csak az USA-ban fut a Free verzió. Az EU kliens várhatóan szeptember végén kapja meg az update-t. -
sorthair #6492 Koszonom, hogy erthetoen leirtad!!
Egy dolog nem tiszta meg, eu-ban mar van ingyenes, vagy meg csak usa-ban megy? -
Kazagor #6491 Ok, akkor hogy tisztázzuk. Van EU-LOTRO, és van USA-LOTRO. Ha az EU-LOTRO-t raktad fel a gépedre, akkor nem fogsz tudni csatlakozni az USA szerverekre, és viszont.
A Snowbourn szerver, ahol sok magyar van, az EU szerver.
Van hivatalos oldal az USA szervereken játszóknak: USA-LOTRO
És van az EU játékosoknak: EU-LOTRO
Ebből következik, ha valaki az EU-s Snowbourn szerveren akar játszani, akkor felejtse el az USA-LOTRO-s oldalt, azt esetleg csak információszerzésre használja, de onnét ne töltsön le klienst, ne csináljon accountot, ne fizessen játékért.
Ha EU szerveren akarsz játszani (Snowbourn), akkor az alábbi oldalról lehet letölteni a klienst: EU-LOTRO
Accountot pedig az alábbi cimen hozz létre, mivel az amerikai oldalon létrehozott accounttal nem fogsz tudni belépni az EU-LOTRO-ba.
EU-Account page
Remélem elég érthető voltam.:) -
sorthair #6490 Es mar van eu-s verzio is, ami ingyenes? -
Ashyn #6489 Onnan, hogy hogy nem szerepel benne az EU. Amit te leszedtél az az USA verzió -
sorthair #6488 http://www.lotro.com/support/download-lotro
en innen szedtem le, de honnan tudom, hogy ez eu, vagy usa? -
foxxi #6487 Ha már ennyire lusta vagy, akkor legalább a google-t használhatnád. Nem bonyolult. -
sorthair #6486 Hu ez meglehet :(
Tudtok esetleg linket adni az eu-hoz?
Nem szeretnem visszaolvasni a forumot!
Koszonom elore is! -
Kazagor #6485 Nem amerikai klienst raktál fel a gépedre? Ha igen, akkor nem fogod látni az EU-s szervereket. -
sorthair #6484 Sziasztok!
Az miert lehet, hogy nem talalom a szerverek kozott a Snowbourne-t? -
#6483 -
foxxi #6482 Jah,volt is már szerencsénk ingame pár beköszönő vérpistihez... faxom! igy is telik a tiltó listám.. mi lesz később?! -
#6481 az F2P miatt hamarosan a játékba is nagyobb lesz a sürgés-forgás. Még 7 óra és letölti!:) Mire hazaérek telepíthetem!:D -
foxxi #6480 némá, feléledt a topic -
Ashyn #6479 Szia!
Nem, ugyanaz az EU kliens. Megveszed, és tovább játszhatsz a trialban elkezdett karakterrel. -
Azur92 #6478 Most TRIAL-os vagyok,de ha például megveszem az alap LOTR-t(http://www.hotcdkey.com/LOTRO-EU-Shadows-Of-Angmar-30-Days-Play-Time.html),akkor kell majd letöltenem új klienst? -
#6477 szerintem azt hogy a lotro szeptember végétől ingyenes lesz és hogy eu snowbourne szerveren vannak a magyarok -
#6476 Pontosan mit tegyek ki a bannerbe? -
#6475 Amúgy találtam 2 nagyon jó leírást kezdőknek blackravens-en.
*http://frostshock.eu/2010/08/26/lotro-alapok-1-resz/
http://frostshock.eu/2010/08/31/gyuruk-ura-2-resz-tuzgyujto-leszek-vagy-katona/ -
Ashyn #6474 Igen, ez a jó :)
Amúgy ment PÜ neked. -
Kheled #6473 jót töltesz igen.nevébe is ottvan hogy EU igy tuti nemfogsz mellé:) és biztos akad minden kinshipbe tagfelvétel. -
#6472 LOTRO EU Mirkwood ENGB. Ez az európai, ugye? Nehogy énis rosszat töltsek, főleg, hogy baromi lassú a netem és így is csak holnap estére jön le!:( Amúgy így előreláthatólag lenne hely a Snowburn-ön egy kezdő dwarf guardian számára valamelyik kinshipben?:) Remélem jól írom. -
#6471 mivel csak az USA-ban free még gyanítom azt szedted le a EU-ban előreláthatólag (ami még nem biztos)hónap végén
ezt ki lehetne írni a bannerbe is... -
lajgut #6470 atto félek nekem olyan nincs, lehet megin szar klienst szedtem le.... -
#6469 Snowburn de ha visszaolvasnál látnád hogy már leírták 100x... -
lajgut #6468 Hy anyi lenne a kérdésem meik szerveren tolják magyarok a LOTRO-n? -
falloutfan #6467 ja és a rajtam lévő rucit hogyan lehet beszínezni? -
#6466 biggiesmalls -
Azur92 #6465 Amúgy Angyal 2232,néked mi a neved a játékban, uncsi egyedül:)