The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
(pontosvesszõvel)
(bekerül az aktuálisan beállított beszélgetésbe, így mások is láthatják a koordinátáid..)
A játék nagyon bejön. Most próbálom a trialt, csak egy hajszálnyi dolog választ el a játék megvételétõl: a quest-ek. Angol tudás hiányában vannak olyanok amiket nem tudok teljesíteni. Van a játékhoz quest addon lehetõség? Találtam olyan oldalakat, ami segít a questben, néha képpel és koordinátával. Hogy lehet a játékban beállítani a koordinátát?
A játék baromi jó, szerintem annyira frankón van összerakva. Egyik kedvencem lett.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kipróbáltam a trial-t,nagyon tetszik a játék.
Az lenne a kérdésem,hogyha upgradelem a trialt az alapjátékra,akkor is jár a 30-napos ingyen game,mint új játékos extra?
válaszotok elõre is köszi
Syrn, Freylana, Kywara
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kapd le a trialt (mindenképpen) és max utána lõdd be a játékot (ha megvetted vagy megveszed).
Amúgy ugyanúgy questelgethetsz, majd késõbb intsta, raidek stb.
Én hátrányt nem tudok felsorolni egyelõre.
Az utóbbi idõben elkezdtem érdeklõdni a játék iránt. Korábban játszottam WoW-al, EVE-el…és barátaikkal. 😊 Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a játék miben más, mik az elõnyei hátrányai, illetve hogy milyen lehetõségek vannak ingameben? Elõre is köszönöm.
ಥ_ಥ
http://dynmap.ruslotro.com/#Breeland
http://mehq.net/dynmap/index.php
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha olyan kulcsot veszel, akkor menni fog a mom is (nem kell telepíteni). Én a trialt egy compilation pack kulcsával upgrade-eltem (alap+mom), és nem kellett telepíteni (egyetlen kellemetlenség, hogy a játék indítása után reklámozza, hogy vegyem meg a kiegészítõt <#idiota>#idiota>).
ಥ_ಥ
És a Mines of Moria kieg is benne lesz így? Mert rengeteget frissített mielõtt elindult, és Mines of Moria-s betöltõképernyõje van. Vagy azt akkor uszáj megvenni eredetiben?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szeretnék érdeklõdni. Letöltöttem a 14 napos trial verziót. Ha a hivatalos oldalon veszek digitálisan kulcsot, akkor nem kell megvennem a játékot, hanem a letöltött kulcsot beírom az accountomba, amit létrehoztam a trialhoz, és akkor már mûködik is, és a kártyámról vonja le a pénzt? Vagy új accountot kell létrehozni, vagy a játékot is meg kell venni?
Ott is nézhetsz free trial-t!
A ti kung-futok nem erős!
Na mindegy. Újabb GB-okat meg nem akarok letölteni.
www.gportal.hu/bioshock
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
A játék feb 2-9-ig ingyenes lesz minden nem új accon! Az, hogy aktív vagy nem aktív nem számít, a lényeg, ohgy már regelve legyen!
A multkor gondoltam megnézem a LotRO honlapját és láttam, hogy van lehetõség a Mines of Moria kipróbálására. Mivel gyors a netem le is töltöttem a méretes trial verziót. Tehát fel települt meg minden. Csak az a baj, hogy nincs felhasználónevem. Egy linkre irányított, ahol létrelehet ezt hozni. A baj csak az, hogy kódot kér. De ugye az nekem nincs, mivel én csak 14 napos próbát tartok. Mit kell csinálni?
Lehet, hogy már sokan kérdezték ezt a topicban, de nincs kedvem több ezer hozzászólást átnézni.
Ha tudja valaki a megoldást akkor segítsen, mert nagy kedvet kaptam a játékhoz. Ha tetszik akkor megveszem, mert most le van árazva.
www.gportal.hu/bioshock
DB
A ti kung-futok nem erős!
Bar lehet, hogy ezt csak bebeszeltem magamnak, mert meg mindig rossz.
Próbáld meg így, nekem innentõl minden játék rendesen ment Vistán is.
Csak mar nincs xp-m. Eleg jo hutesem van, nem melegszik a VGA.
vagy csak elindítom a játékot és választok egy szervert és már a játékba vagyok is?
Szóval ezt nézd meg plz.
Feltelepitettem a jatekot Vistara, es kulonbozo problemakkal szembesultem.
Az egyik, hogy neha, mindenfele elojel nelkul kifagy a jatek. A masik, hogy eleg gyakran a texturak "szethuzodnak" es beteritik a kepernyot, igy nem latok semmit, csak szines csikokat minden iranyban, amik ahogy mozgok, forognak ossze-vissza. Very High es High beallitasaim vannak, kisebbel is ugyanez a baj. Ha alt+tabbal mas progira valtok, majd vissza a jatekba akkor helyrejon, de mas helyeken ismet jelentkezik a gond.
2 gb ramom es egy 8800GTS-em van, nem hiszem, hogy ezzel baj lenne.
A legfrisseb drivert is feltettem.
Hogyan lehetne orvosolni?
Koszi, udv
Levious
Köszönöm a választ, a Snowbourn szervert választottam, és minstrelt indítottam.
Köszönöm a segítségedet!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Minden karival lehet solozni, de a minstrellel talán egy kicsit nehezebb, viszont elõnye, hogy gyakran fogsz találni vele csapatot a keményebb questekhez.
Esetleg ezt is megnézheted: Magyar fansite
Most kaptam ajándékba a játékot ( alap+MoM ). A kérdésem a következõ volna: melyik kaszt alkalmasabb a szólózásre/questelésre? Minstrel, burglar vagy guardian? Melyik szerverre érdemes menni, mibõl van "hiány" ?
A válaszokat elõre is köszönöm!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A mellékelt képen látható cuccot kaptam a videókártyámhoz, még novemberben. Eltettem "jó lesz még valamire" alapon, de már biztos, hogy nem veszem használatba.
Ha valakit érdekel, mert ki akarja próbálni a játékot vásárlás elõtt, szivesen átadom.
Postára nem megyek!<#ejnye1>#ejnye1><#wave>#wave>
(Budapest, Zugló ... a többit magánban):