10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kazagor
    Felmerült pár kérdés a free játék kapcsán.
    Én egy visszatérő játékos vagyok, 1 évig játszottam 2007-2008-ban a LOTRO-val. Az új rendszerben Premium kategóriába fogok tartozni, hacsak nem fizetem a havidijat.

Ezzel kapcsolatban lenne par kérdésem, hátha valaki olvasott-e már erről:
    - Premium member = max 5 gold. Nekem több van. Mi lesz a különbözettel? Elvész?
    - Premium, max 3 karakter slot. Nálam 5 karakter van az accon. Ki dönti el hogy melyik 3 maradjon aktiv, és mi lesz a többivel?
    - Premium, max 3 zsák: Nálam mind az 5 tele van, sőt a bank is. Mi lesz 2 zsáknyi cuccal?

És azt tudja valaki hogy a Turbine pont mennyibe fog kerülni, ha valaki esetleg venni akar RL pénzért?
  • slime001
    Ott van a F2P FAQ, mindenre választ ad. Ennyire lusták ne legyenek már.
  • foxxi
    és meghalna az élet
  • angyal2232
    írja már ki aki tudja a bannerbe hogy szept végétöl ingyenes meg lotro letöltési linket meg azt a 2 kezdőknek való guide-t és akkor nem lenne ennyi kérdés
  • Ashyn
    A mennyi idő jó kérdés :) Másfél hónap alatt szerintem kényelmesen fel lehet húzni egy karaktert. De azt mondom, nem számít az idő. A játékban sok olyan dolgot fogsz látni, ami mellett nem érdemes csak úgy elrohanni.

Magam is guardiannal játszom, a tanács pedig egyszerű: amelyik jobban tetszik neked. Vannak, akik szeretnek a pajzs védelme mögé bújni ( jóval kevesebbet sebződsz, + pajzsos skillek ), még ha lassabban is ölnek, és vannak, akik nagy kétkezes fegyvereket lóbálva ontják a vért (többet sebződnek, sűrűbben kell megállni pihenni ).
    Én a helyzetnek megfelelően szoktam váltani a stance-ok és fegyverek között. Egy, max két ellenfél esetén owerpower + kétkezes, háromnál több enemy esetén pajzs+1 kezes. Combatban is tudsz váltani, így ha rosszul méred fel a helyzetet, akkor is át tudsz állni pajzs + 1 kezesre.
  • slime001
    Tudom, hogy szeretitek az ilyen kérdéseket, de kb mennyi idő elérni a lvl 50-et? Mondjuk normális játékidővel napi max 1-2 óra, hétvégente többel. Guardiannal pedig fejlődés közbe, hogy érdemes menni? Overpower stance és egy kétkezes fegyver vagy defensive stance-ben pajzs + 1 kezes kombóval?
  • Szaruman
    Atm csak 'lopni' tudom a netet az albiban, úgyh eléggé időszakosan vagyok.
    Reményeim szerint a fos tréhome vmikor a héten beköti...
  • Kazagor
    Szia Syrn! Úgy néz ki, hogy én is visszatérek mindkét accountommal.:)
    Mi lett a Callidussal? Láttam, hogy a kemény mag kilépett, és masik kinshipet csinált.
  • foxxi
    baba kiegészítés! Szaruman! Dógozzá!
  • Walkyre
    Kitehetnél valami faq/gyik-szerűt. Jó hogy pörög a forum csak 10 oldal ugyanarról szól kb. pl valami hasonlot gyik Utána akár kicserélhetnéd ezt az old school SoA-s képet is akár valami ujabbra pl ez ugyan kicsit Friki-s de tuti van jobb is. :)
  • foxxi
    Hogy akarsz ugy mmo-val játszani hogy bármiről is "lusta" vagy infót szerezni? Pedig csak 10 kommentet kellene visszaolvasni.

NINCS EU-s ingyenesség még, mivel eltolták a megjelnését. Viszont még működik az ingyenes trial lehetőség. Vagy vársz kb 2 hetet, mivel azt is közölték hogy a csúszás a hónap végéig tart kb.

Ebből következetesen, vagy utánajárva tudható hogy az US régióban már INGYENES a Lotro. Ennyi.
  • Ashyn
    Csak az USA-ban fut a Free verzió. Az EU kliens várhatóan szeptember végén kapja meg az update-t.
  • sorthair
    Koszonom, hogy erthetoen leirtad!!
    Egy dolog nem tiszta meg, eu-ban mar van ingyenes, vagy meg csak usa-ban megy?
  • Kazagor
    Ok, akkor hogy tisztázzuk. Van EU-LOTRO, és van USA-LOTRO. Ha az EU-LOTRO-t raktad fel a gépedre, akkor nem fogsz tudni csatlakozni az USA szerverekre, és viszont.

A Snowbourn szerver, ahol sok magyar van, az EU szerver.

Van hivatalos oldal az USA szervereken játszóknak: USA-LOTRO
    És van az EU játékosoknak: EU-LOTRO

Ebből következik, ha valaki az EU-s Snowbourn szerveren akar játszani, akkor felejtse el az USA-LOTRO-s oldalt, azt esetleg csak információszerzésre használja, de onnét ne töltsön le klienst, ne csináljon accountot, ne fizessen játékért.

Ha EU szerveren akarsz játszani (Snowbourn), akkor az alábbi oldalról lehet letölteni a klienst: EU-LOTRO
    Accountot pedig az alábbi cimen hozz létre, mivel az amerikai oldalon létrehozott accounttal nem fogsz tudni belépni az EU-LOTRO-ba.

EU-Account page

Remélem elég érthető voltam.:)
  • sorthair
    Es mar van eu-s verzio is, ami ingyenes?
  • Ashyn
    Onnan, hogy hogy nem szerepel benne az EU. Amit te leszedtél az az USA verzió
  • sorthair
    http://www.lotro.com/support/download-lotro

en innen szedtem le, de honnan tudom, hogy ez eu, vagy usa?
  • foxxi
    Ha már ennyire lusta vagy, akkor legalább a google-t használhatnád. Nem bonyolult.
  • sorthair
    Hu ez meglehet :(
    Tudtok esetleg linket adni az eu-hoz?
    Nem szeretnem visszaolvasni a forumot!
    Koszonom elore is!
  • Kazagor
    Nem amerikai klienst raktál fel a gépedre? Ha igen, akkor nem fogod látni az EU-s szervereket.
  • sorthair
    Sziasztok!

Az miert lehet, hogy nem talalom a szerverek kozott a Snowbourne-t?
  • Solid Snake
  • foxxi
    Jah,volt is már szerencsénk ingame pár beköszönő vérpistihez... faxom! igy is telik a tiltó listám.. mi lesz később?!
  • slime001
    az F2P miatt hamarosan a játékba is nagyobb lesz a sürgés-forgás. Még 7 óra és letölti!:) Mire hazaérek telepíthetem!:D
  • foxxi
    némá, feléledt a topic
  • Ashyn
    Szia!

Nem, ugyanaz az EU kliens. Megveszed, és tovább játszhatsz a trialban elkezdett karakterrel.
  • Azur92
    Most TRIAL-os vagyok,de ha például megveszem az alap LOTR-t(http://www.hotcdkey.com/LOTRO-EU-Shadows-Of-Angmar-30-Days-Play-Time.html),akkor kell majd letöltenem új klienst?
  • angyal2232
    szerintem azt hogy a lotro szeptember végétől ingyenes lesz és hogy eu snowbourne szerveren vannak a magyarok
  • Szaruman
    Pontosan mit tegyek ki a bannerbe?
  • slime001
    Amúgy találtam 2 nagyon jó leírást kezdőknek blackravens-en.
    *http://frostshock.eu/2010/08/26/lotro-alapok-1-resz/
    http://frostshock.eu/2010/08/31/gyuruk-ura-2-resz-tuzgyujto-leszek-vagy-katona/
  • Ashyn
    Igen, ez a jó :)

Amúgy ment PÜ neked.
  • Kheled
    jót töltesz igen.nevébe is ottvan hogy EU igy tuti nemfogsz mellé:) és biztos akad minden kinshipbe tagfelvétel.
  • slime001
    LOTRO EU Mirkwood ENGB. Ez az európai, ugye? Nehogy énis rosszat töltsek, főleg, hogy baromi lassú a netem és így is csak holnap estére jön le!:( Amúgy így előreláthatólag lenne hely a Snowburn-ön egy kezdő dwarf guardian számára valamelyik kinshipben?:) Remélem jól írom.
  • Tatyla
    mivel csak az USA-ban free még gyanítom azt szedted le a EU-ban előreláthatólag (ami még nem biztos)hónap végén

ezt ki lehetne írni a bannerbe is...
  • lajgut
    atto félek nekem olyan nincs, lehet megin szar klienst szedtem le....
  • Tatyla
    Snowburn de ha visszaolvasnál látnád hogy már leírták 100x...
  • lajgut
    Hy anyi lenne a kérdésem meik szerveren tolják magyarok a LOTRO-n?
  • falloutfan
    ja és a rajtam lévő rucit hogyan lehet beszínezni?
  • angyal2232
    biggiesmalls
  • Azur92
    Amúgy Angyal 2232,néked mi a neved a játékban, uncsi egyedül:)