10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Gurey
    Nincs valaki aki a snowburn szerveren tolja és 35 körül mozog?:) Uncsi egyedül tolni:(
  • DonnieBrasco
    Ezt a hülyeséget ki terjeszti?
    Nem veszik el semmi. Ha valaki korábban előfizető volt, de most épp nem fizet és F2P-zne, akkor minden megmarad, csak nem fér hozzá, amíg ki nem bővíti az F2P accját. Tehát ha 9 karaktere volt, akkor első belépéskor kiválaszthat 5-öt közülük, stb. (Alap(3)+Moria +2)

DB
  • DonnieBrasco
    Tűzfal.
  • MaRee
    Ez kúva jó, fel kéne ninjázni a bannerbe!
  • Kazagor
    Én a HotCDkey oldalon vettem 2 Moria kieget. Paypallal fizettem, 10 perc múlva megérkezett emailben a 2 kód, mindkettőt aktiváltam, működnek.

Szóval korrekt csapatnak tűnik, nem beszélve arról, hogy most az alapjáték 1600 Ft-ba, a Mória kieg pedig csak 1300 Ft-ba kerül náluk.

2900 Ft-ért lvl 60-ig nyomhatod és mégha nem is fizetsz havidijat, akkor is egyből Premium kategóriába kerülsz. Szóval bőven megéri.
  • angyal2232
    de még azt kirakhattad volna azt a 2oldalt amit itt linkeltek az jó lett volna a kezdőknek meg hogy elvileg szept végétöl lesz ingyenes eu addig trial
  • Szaruman
    Kiraktam. Mondjuk nem tudom, h miért szedtem le korábban, csak a <----t kellett kivenni :D
  • angyal2232
    KÖNYÖRGÖM TEGYÉK MÁR KI AZ EU LOTRO LETÖLTÖ LINKJÉT minden szerencsétlen az us-t tölti le és ott fognak maradni ahelyett hogy átjönnének eu-ra hogy még többen legyünk..http://www.lotro-europe.com/free-trial.php
    klikkelsz a download now.ra előtte regelsz egy accot és kész ennyi EU
  • Blob
    "nagy problémák LÉPHETNEK fel a f2p bevezetésével. Mondom kb 3 perc alatt karivesztés, bankból eltűnt cuccok, titelek elvesztése, lockok összekavarodása, swift travel megszűnése, mikwood content eltűnése, karik elvesztése...
    Legnagyobb veszélybe azok vannak akik előfizetők..a program rosszul értelmezi a lifetime és a veteran accok közti különbséget és mindenki alapszintre került és a nemmegvásárolt nem free karislotokon lévő karii eltűntek ez általában a szervertváltó karikat érinti
    "
  • skatebab
    hali
    olyan baj van hogy eu-s clientem van s mikor töltene be a játék a menüben azaz csatlakozni akar a szerverhez akkor 1-20 ig elszámol de nem tud csatlakozni s kiírja hogy connection failed client timeout the connection ez egy wifi-s net ugyan ez a helyzet a Dungeon and Dragons online nál is!,másik két netes játék az futott de ezek nem,otthon adsl neten ment a lotro de itt nem tudom indulásra bírni! próbálgattam amiket javasoltak neten de semmi se jött be eddig.
    köszi a tanácsokat előre!
  • zsombor94
    és ha egyelőre nem szándékozom fizetni, és nem zavar hogy nincs magyar akkor van még vmi hátránya? És akkor az us most trial?
  • Nephin
    Biztos, hogy US verziód van, a lotro-europe.com-ról szedhető az európai.
  • zsombor94
    lotro.comról kaptam le nem választottam ki európát úgyhogy lehet us kliens(ha van ilyen) egy videó volt a főoldalon tüntetőkkel az ingyenes játékért
  • zsombor94
    ma töltöttem le a játékot mert azthittem hogy már ingyenes. akkor ez még jövőhétig a 10 napos trial vagy micsoda?
  • Azur92
    Érdekes. Nekem is Electronom van.:D
  • angyal2232
    hát ott nem fogadta el a visa electron kártyámat pedig leárazták ott a cd kulcsot 10dolcsirol 6ra :S
  • Azur92
    Na helyes.

És végülis,hogy hogy nem a hotcdkeyről?
  • Kheled
    háát itt azért sokat:) ugye 1000silver 1g és az értékek lejebben vannak mint más játékba,de majd megtapasztalod:) hónap vége felé igérték.bár sztem jövőhéten már itt lesz,csak nemtolják ki utolsó napokra.
  • angyal2232
    na megvettem végülis összejött de a gamerslootrol 3dolcsival drágábban :)
    csodáááááááááááááááááááálatossssssssssssssss :D
  • SirAlo
    Ezt a jatekot en is ki tervezem probalni ha ingyenes lessz, kb mikorra varhato? Es az a 2G mennyire szamit sok penznek ?:D mas jatekokba szinte semminek szamit;)
  • Koppa
    Sziasztok!

"Klánt kereserk" XD

Új játékos vagyok a Snowbourn-on kreáltam egy Rune-Keepert, már 10+.Van MMO-s tapasztalatom (L2,Cabal,RF,Aion stb...)
    Xider a karakterem neve. Munka mellett tolom, de kocka vagyok :)
    Szeretnék egy kezdőkre nyitott magyar klánhoz csatlakozni!

Előre is köszi!

Üdv
  • angyal2232
    http://www.hotcdkey.com/Lord-of-the-Rings-Online-EU.html
    vett már innen valaki? mert nekem nem enged fizetni Visa electron kártyám van és ezt írja : This transaction cannot be processed. Please enter a valid credit card number and type.

Please select other types of Credit Card or pay later due to network connection failure. Sorry for the inconvenience caused.
    és biztos hogy jól írtam be minden infót... Fizetett itt már valaki VISA ELECTRON kártyával ezen az oldalon?
  • Kazagor
    Használtam régen egy "skip intro" kapcsolót, ha jól emlékszem a programot inditó exe végére kellett valamit beirni / jel után. Tudja véletlenül valaki hogy mit?
  • Jerol
    Ha jól olvastam fórumokon akkor a pluginokat EU kliensel még nem lehet használni, csak US-el. EU-ban majd F2P patch után lehet csak.
  • Kazagor
    Van valaki aki használ pluginokat a játékban? Nem skinekre gondolok, hanem pluginokra mint pl ez: BuffBars
  • foxxi
    Van pár lehetőséged. Van a : Wayfarers od Destiny, van a Last enclave of hope, van a Callidus ( ha van még... ), ezek a nagyobbak... ( azt nem mondom hogy mind zsong az értelmes fejektől, de ez elkerülhetettlen. Gondolom a google-be vésés menni fog, lusta vagyok linkelni.
  • Azur92
    Kis szintűeknek,vagy úgy átlagban magyaroknak van klánja?
    HA igen,akkor kire kell ráírni?
  • Szaruman
    Majd csinálok nektek callidus 2-t :D
  • foxxi
    Nem szakadt meg. Amely NPC adta a quest-et, annál tudod újra felvenni majd újra megcsinálni/folytatni.
  • Andrews2007
    Azért Enedwaith mely több érdekes részből és Instából fog állni elég nagy új tartalom főleg hogy a magas szintűeknek készült. (60-65 leveles terület)

A free to playyel sok mindent megváltoztatnak pl a kezelőfelület átláthatóbb lesz a küldetés leírások is a térkép is, és bejön az Instancve 2.0 rendszer is. A grafika picit élesebb lesz. A kezdő insták és területek picit változnak és új helyek is lesznek ott új küldetésekkel.
  • Ewron
    Neked még lesz 2 új egész estés raid insta + több 3 és 6 fős insta (rövidebbek, hosszabbak). Egy darabig biztosan el leszel vele. Aztán remélhetőleg bejön nekik ez az üzleti modell és lesz rendes fejlesztés is.
  • daneelolivaw
    sziasztok! törp guardiant indítottam, és a prologue-ban amikor avlami nos grimmondot vagy kit kell megvédenem a farkasoktól (elvileg valami főküldi) akkor meghalt, és mission fail van. most akkor mit lehet tenni? megszakadt a főküldi szál?
  • hippy
    Mostmár tényleg elhiszem,hogy közel a világvége.:)RP visszajönne Lotrozni,mi jöhet még?:)Remélem Friki-t is hozod magaddal.:)
    Komolyra fordítva a szót,a F2P-el nem igazán jön komoly kontent,de már dolgoznak a következő raid clusteren.Amúgy te már le vagy maradva pár raid-el szal lenne mit csinálnod.
  • Szaruman
    Mennyire várható _komoly_ kontent? Lehet, h én is beruházok a kiegekre :)
    Komoly kontent alatt nem a 10-20 perces instákat értem (amik azzal az északi területtel jöttek be anno, amikor abbahagytam...).
    Gyk: lesz mit csinálni a játékban?
  • Azur92
    Sziasztok.

Eddig TRIAL-os voltam,de vettem alap LOTR-ot. A kulcsát,hová kell beírni az accnál,mert van olyan hogy add new game,meg van olyan,hogy a TRIAL-nál írod be a kulcsot.
  • Walkyre
    Hello Kaza!

Ha jól tudom a Callidus még létezik, de azt a korszakot lezártam, nagyjából az összes régi/alapító kilépet (talán Blob és Henti - aki újra befizette - van még). Jelenleg egy hobbi szellem-kinshipbe gyűlünk, várjuk az új contentet illetve raidelnénk is ha lenne meg pár értelmes! arc.

A prémium playeres kérdésedre:
    http://forums.lotro.com/showthread.php?335135-Answers-to-Your-Questions
    karijaid, pénzed megmarad első belépésnél kiválaszthatod őket a többit unlockolhatod TPből.
    Lotros Turbine Pontok árát nem tudom de ddoba ennyi:
    http://compendium.ddo.com/wiki/DDO_Store_Guide
  • DonnieBrasco
    Így, hogy most megint elkezdtem új karival (8., egyben első captain :), azt kell mondjam, már most óriási a játék. Mirkwoodig eljutni vele... kb. mint 6 évesen, elsősként éreztem az érettségi iránt :D
    Nyomjátok a Free Trial-t EU-n, és ha látjátok Ficere-t online, nyugodtan keressetek :)

DB
  • Kheled
    ezért nemkell faq:D legalább lassan elérjük azt a 10k. hozzászólást:D
  • Maxx
    hehe, 202 új üzenet múlt 7 vége óta, beindultunk :D
  • DonnieBrasco
    Cső.
    Én előfizettem megint 6 hónapra, mivel még mindig él a founder opció :)
    Mondjuk így most már többet költöttem, mintha anno lifetime-ot vettem volna, de hát ez van. :P
    Gyertek kicsi karakterekkel is majd, csináltam pont a közelgő F2P miatt új kicsiket én is...

DB