The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Ebbõl a kommentbõl is látszott, hogy ez a játék nem neked való... bye.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Nyugis
nos, megnézte, nem jött be. részemrõl tárgytalan a dolog! további jó játékot mindenkinek! 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nyugis
Van még itt valaki aki tolja ezt a gamét? 😄DDD

Ha igen, és van kedve nekem segíteni, az legyen olyan kedves és írjon már egy privátot nekem.
Jó lenne valakivel EGYÜT elkezdeni aki tudja mondani folyamatosan hogy mit érdemes tápolni, és hogyan, hogy ne szar karit fejlesszek.
persze mindezt ugy hogy a játék közben skyp-olunk 1000el! 😉

Hi all! Szerintetek érdemes elkezdenem ujra a játékot mert én 2007 ota nem toltam és gondoltam hogy ujra elkezdek játszani sajnos csak 1 lvl 10 es burglarom volt meg 5 ös captain szerintetek ha feltolom 50 re akkor meg ekll venni a moriat vagy még járnak az 50 es raidekbe is és a szintezés t könnyiteték a patchekel?
Szerintetek mennyibe kerül most egy lifetime-os LOTRO?
Ha esetleg van valakinek eladó lifetime mert már ráunt vagy mifene! Az írjon pm-et!
Köszönönöm! <#papakacsint>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Nyugis
bevallom annyira nem izgatott fel a dolog.
ha valakinek kell odaadok egy trial kulcsot ingyen és bérmentve.

Mindenképpen érdemes, a trial nem kerül semmibe sem, viszont egy szép élménnyel leszel gazdagabb, az irányítást meg minden játéknál szokni kell.

Üdv.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Nyugis
Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék.. olvastam a FAQ-ot.
kaptam 3trial gamet, és nem tudom, hogy érdemes e feltelepíteni?
idáig csak a wow-ot próbáltam, az nem igazán jött be..
Tudom, eléggé kezdõ kérdések ezek, de hát magam is kezdõ vagyok! 😉

Ha jól tom akkor sajna nem.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

És már nyomom is! 😊
Már majdnem lvl7 vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy ha triallal nyomom, akkor nem tudok belépni klánba? Jó lenne csatlakozni valakikhez...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Még jó, hogy beszart a gépem és nem tudtam ma tovább játszani.... pf!
Na majd holnap! 😊

Ehhez a játékhoz nincsennek addonok, max Interface-ek. Itt nézz szét: Lotro UI

Hol találok hozzá addonokat? Volt egy fórum, ahol az egyik srác azt írta, hogy elvileg nincsenek.... wtf! 😮

Közben már utána jártam máshol és csináltam egy dwarf championt a Snowbournon. Eddig érdekes a játék. Reggeli után folytatom a zúzást! 😊

Ha preferálod a magyarokat akkor Snowbourn, ha nem akkor bármelyik <#hehe>

Klánokat találsz a fenti linken, a hivatalos magyar fansite-on.

Melyik szerveren érdemes karaktert csinálni?

hát napi 2-3 óra játékkal nem olyan gyorsan megy az, fõleg ha új még valaki. Na meg azt is nézzük hogy bármi közbejöhez, hisz az ember ha van esze igazából a REAL LIFE-ban él igy gondolom nem minden nap játszik, ect. szal simán összejön. Ja meg még akkor ha egy rakás bunkót fog ki akik még segíteni sem képesek ( de hála ég nem ez a jellemzõ ).

Szaruman
2-3 hónap egy maxos kari? Az én idõmben 3 hét volt. 50rõl 60ra meg gondolom még 1 hét...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha ennyivel számolsz akkor 2-3 hónap, persze az még csak azt jelenti hogy lvl 60 vagy. Nincs meg egy csomó cuccod, rangod még ami további hónapokat igényel ( hála az égenk ) kb. <#vigyor0>

Köszönöm! 😊
Egyébként ha közepesen fekszik rá az ember, akkor mennyi idõ alatt lehet itt felhúzni egy karaktert? Gondolok itt például mondjuk napi 3-4 órára minimum...

Jó szórakozást! <#alien>

Áttekintek a WoW-ról egy kicsit Középföldére. 😊 Most töltöm a trialt. Rettegjetek szörnyszülöttek! 😊

Pontosan!

50es szint eléréséig amugy sem tudnál móriában csatangolni, és nem 5 perc lesz felhúzni egy karit <#hehe>

Akkor Angmart lehet, hogy megveszem... Móriát már nagyon rég nem látok semmilyen boltban :S
Ugye így is megmaradnak a trial-karaktereim? Csak a teljes játék kódját kell beírni az update-hez.

\"One hero must step in to the darkness.\"

Amihez most jön az új book 8 <#worship>

Shadow Of Angmar az alap,ezt mindenképpen meg kell venned. Ha bejönne a játék, akkor késõbb megveheted hozzá a MOM-kiegészítõt is
Igen szeretném folytatni 😊
De gondolom úgy kéne, ha nem akarom fizetni azt a 9.9eurót, hogy boltban veszek egy teljes verziót és annak a kódját írom be az update-hez. Shadows of Angmar kell, vagy elég a Móriát megvenni?

Nemkérnek plussz pénzt. Ugymond fagyasztják az accountodat amég nem töltöd fel újra. Ha online akarsz elõfizetni akkor kell a bankkártya ( dombornyomott VISA lehetõleg ) vagy marad a gamecrad.

Folytathatod a 14napos trialt is, ugy nem veszik el az addig létrehozott karaktered. Vagy ha ez nem számít akkor megveszed a dobozosat ( ami fanoknak megéri a szép és igényes doboz, és verziótól függõen az extrák miatt is ) és örülsz 😊

Köszi! 😊

Akkor, ha jól értem, jobb, ha megveszem a boltban a játékot, és úgy folytatom.
Még egy dolog érdekel: mondjuk megveszem a játékot, lejár a kezdõ 30 nap, aztán gamecard-al folytatom... ha esetleg nincs pénzem rögtön gamecardra, amint a másik lejár, vagy kicsit le akarok állni a játékkal, akkor ugye nem kérnek semmi plusz pénzt? Mindenképp kell bankkártyaszám?

Lemaradt, hogy itt tárgyalják ki pont ezt a témát. Ha jobban érdekel ajánlom az áttanulmányozását <#smile>

Lotro upgrade account

Szia!

Nos, természetesen felszámolja a játék árát ( ami 9.9 Euro ha jól emléxem ) mivel teljes értékû játék kell a gamecard aktiválásához.

Valószínûleg azért mert neked már magasabb verziószámú van rajta, de ha kiírja a LOTRO, hogy ez kell neki, akkor csak le kellene töltened a microsoft oldaláról,utána lehetne megint próbálkozni a LOTRO-val.
Sziasztok!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem, remélem tudtok segíteni. Gondolkozom, hogy egy Gamecard-al meghosszabbítom a trialomat, de olvastam valami olyat a kártya dobozán, hogy felszámol valami külön pénzt, mikor a kártya lejár.
Ez micsoda? Mert nem tudnék bankkártyával fizetni...
Nem elég csak gamecardot venni?

Hello!

Van egy kis gond, ha vki tud segítsen plz! Indítanám a lotrot... ( 64 bites vista home prem. ) Csak jelzem, hog age of conant, wowot is rámásoltam és futnak simán, semmi gáz.
... és indítás utn kiírja, hogy bizony neki kellene .NET-keretrendszer V1.1.4322... ez nekem csak azért fura, mert ha legális a vistám, mert az, akkor mi a bánatnak nem talál ilyen verziót az update, mert jelenleg elvileg minden frissítés telepítve van a rendszerre... azt meg megnit nem hiszem, hogy a 64 bites rendszerrel lenen baja a játéknak, mert minnen egyéb frankón mûködik... csak épp ez nem. Meg ha friss a rendszer miért nicns ilyen verziójú net-ker. rendszer... érdekes 😄

Ha tudtok vmi megoldást, szeretettel várom! Köszi
picket
Ja, ha csak ennyi a kívánság, akkor szólj <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Szaruman
De legalább pörög a topic <#idiota>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

picket
Örülök, hogy feltûnt neked a fenomenális humorérzékem annak ellenére, hogy semmi vicceset nem akartam mondani.

A hasonlatom valóban akkor lenne helyén való, ha az uszodában árulnák az úszónadrágot és az úszósapkát, de nyugodj meg, ilyen is van!
Sejtettem, hogy jár felétek a postás, és azt is tudom, hogy a netes áruházak - nem véletlenül - nem veszik igénybe eme patinás intézmény szolgáltatásait. A futár meg elmegy bárhova, idõnként még hozzánk is. (Valójában csak erre akartam felhívni a figyelmedet.)

Te nem értetted az árfolyamos okfejtésemet. Egy külföldi cég külföldrõl csorgó internetes szolgáltatását veszed igénybe a játékkal. Ezért õ pénzt kér, méghozzá abban a pénznemben, amit õ használni tud a saját országában. Vagyis euroban kell fizetned, ha igénybe kívánod venni. Az, hogy neked, az országnak, és a topik olvasóinak milyen problémái vannak a forint-euro vagy a forint-dollár árfolyammal említett külföldi céget hidegen hagyja, és teljesen igaza is van. Mindazonáltal mi - akik olvassuk kedves soraidat - annyi befolyással rendelkezünk említett árfolyamokra, vagy a szolgáltató árképzésére, mint szétfröccsenõ szúnyog a trabant szélvédõjére. Arról sem érdemes vitatkozni, hogy 15 dollár egyenlõ-e 15 euróval (tudjuk, hogy nem), de ez az ára. Erre mondtam, hogy Ugandaburungában olcsóbb az uszoda, de mi nem ott vagyunk. Annyi a nagy különbség, hogy neked megadatott a lehetõség, hogy az amerikai konstrukciót vedd igénybe (éljen az internet!). Ez irányú reklamációid valószínûleg egy unott alkalmazott számára szereztek újabb élményt, melynek során ki kell töltenie a megfelelõ template-et, beillesztvén a nevedet, és megnyomni az "Elküld" gombot.

Elõre tisztáznám, hogy nem áll öt autó a garázsomban, mivel garázsom sincs. Nem vagyok az a fajta 18 éves taknyos, akinek fater a segge alá tolja a legújabb bmw-t, hogy megkocsikáztassa a legújabb benréj szemüvegét. De! Ha a futár 1000 forintos díja téged ennyire aggaszt, vagy a bûvös 15-ös probléma, akkor kérlek, hogy ne éhezõ gyermekeidtõl, vagy magadtól vond meg az ételt, ne a fûtésen és az ivóvízen, ne az élethez szükséges dolgokból próbáld meg kigazdálkodni a hatalmasnak tûnõ különbözetet. Vagy ha rendelkezel internet elõfizetéssel, a játék futtatásához szükséges számítógéppel, és mindezt alapvetõ életfunkcióid fenntartása mellett megteheted, akkor ezer forinton való rinyálással maximum azt éred el, hogy aki olvassa, az így fog kinézni: <#wilting>

Az egész szituációról nekem azok az idõs nénik jutnak eszembe, akiknek nem elég az, hogy megválaszolod a kérdésüket: jönnek utána még azzal, hogy fáj a térdük, érettségizik az unokájuk, vemhes a kutyájuk, és egyébként is elmondják az egész élettörténetüket ha már ott vagy. A kérdéseidet megválaszolták. A problémáidat megértjük. A fogfájásodhoz semmi közünk, és megoldani sem tudjuk.

Utolsó néhány mondatod mélyen meghatott. Ha jól olvasom hülye vagyok ("úgysem lennél képes felfogni"), és ha bizonyos helyen lakok, akkor... még nem tudom mi. Ezekkel magadat minõsíted. Tudom, hogy nem túl kedves a stílusom, de legalább leszarom. Bunkósági versenyt viszont azért nem rendeznék, nem célom megnyerni sem 😛

&#3237;_&#3237;

A jatekbol van digitalis verzio, vagyis ki lehet kerulni a bolt / posta / futar problemat.
Havonta torteno fizetes is elkerulheto, hogyha az elofizetesnel 3/6/12 honapos opciot valasztod. Minel tobb honapot fizetsz egyszerre annal olcsobban jon ki havi bontasban. Vagy egy nagyobb osszeggel kivalthatod a havidij fizeteset (lifetime), igy addig jatszhatsz amig mennek a szerverek. Ez Turbine-nal $299, Codemasters-nel meg £150, ha jol tudom.

Vicces gyerek vagy. Nem túl helyénvalóak a hasonlataid, de sebaj. Ugyanakkor bármilyen hihetetlen, de jár felénk a postás (bár szerintem inkább futárszolgálatról kéne beszélni), ami meg is kéri a szállítás költségét. És kissé vicces amikor a 6000Ft-os terméknél plusz ezer Ft a szállítás.

Ugyanakkor úgy látom, hogy az árfolyamos problémámat sem értetted. Pedig magyarul írtam... No mindegy. Azt hiszem részemrõl lezártam a témát. Nem próbálom megértetni veled, hogy mirõl beszélek, mert úgysem lennél képes felfogni. Csak egyet hadd kérdezzek még. Budapesti vagy?
picket
Külföldi cég termékét megveszed, õ megteheti, hogy ájróban kéri az ellenértékét, az árfolyam miatt lehet menni reklamálni a sóhivatalba.

Ha sokallod, akkor ne vedd igénybe. De komolyan, ha nem engedheted meg magadnak, akkor ne erõlködj: marad a máunikasó. Én is írok az uszodának méltatlankodva, hogy úszónadrágot, úszósapkát kellett vennem hogy igénybe vegyem a szolgáltatásukat, ami ráadásul még itt drágább is, mint a Ugandaburungán.

Egy internetes fórumon azon méltatlankodni, hogy kevés a játék a helyi bótban, elég érdekes jelenség. Vagy felétek a postás sem jár?

&#3237;_&#3237;

Azt gondoltam, hogy egy szem magyar ember sem lenne, de az különösebben nem is izgatna.

Ami a 7500Ft-ot illeti, én még a 15 dollárt is sokallom. Számomra ez pofátlanság. Vagy a mostani árfolyam nem nyerõ... Azért nem rég még 160Ft volt a dollár, ami azt jelenti, hogy 2600Ft egy hónap. Arra még azt mondom, hogy üsse kõ, ennyit talán ki lehet fizetni érte. De úgy alapjában véve bosszant, hogy havonta kell fizetni egy játékért. Fõleg hogy én olyan ember vagyok, aki néha 1-2 napig nem játszik, néha 2 hétig. De ha játszom is, akkor is max. 2-3 órát. És ezért sokallom azt a pénzt. Ráadásul vidéki vagyok, nem mondhatnám, hogy hú de magasak itt a bérek, és az üzletekben kapható játékok száma konvergál a zéróhoz. Ez a játék meg ugye internetes, interneten le lehet tölteni, interneten lehet hozzá játékidõt venni, akkor nem értem, miért nem tök mindegy nekik, hogy melyik országból veszem. Azt még értem, hogy európaiaknak európai szerver. De azt drágább fenn tartani? Vagy mibõl ered az árkülönbség? No meg európaiaknak európai játékot kell venni, ami megint drágább, mint az amcsi. Miért is? Hiszen az is csak digitális vásárlás, aztán le lehet tölteni a játékot. Tudom, hogy szõrözõs vagyok, de azért ez fura. Egyébként írtam a Turbine-nak levelet, a marketing részlegükre, úgy vélem kulturált formában, de nem válaszoltak még rá.
Azt vedd figyelembe hogy magyar emberrel kb 1el sem találkozol majd, és lehetnek nagyobb lag-ok. Amugy cdgalaxisba egy 60napos gamecard 7.5k... nem vészes.

Jockey
SZTEM csak annyi a trükk, hogy us klienst kell megvenned, a cím az lényegtelen..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Na. Ezt örömmel "hallom". 😊 Akkor már csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogy tehetem ezt meg? Mert, hogy a vásárlásnál kér számlázási címet, ami nyilván csak amcsi lehet, irányítószámmal, miegymással. Másfelõl, vajon lassabb a játék, ha amcsi szerveren játszok? Mondjuk én kétlem, mert már játszottam pár ingyenes MMORPG-vel, és azokhoz sem volt európai szerver.
Jockey
ha nem kóser megvan lehetõséged, hogy amcsiba játsz..senki nem korlátoz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hali! Én most nézegettem ezt a LOTRO-t, vagyis már egy évvel ezelõtt játszottam a demoval, és most úgy gondoltam, hogy akár elõ is fizetnék. Jól látom, hogy ami amcsiknál 15dollár, az nálunk 15 euró? Persze most a havi díjról beszélek. Ez csak nekem nem kóser?
Próbálgasd! Van hogy az uw.hu leáll vagy besz*rik <#hehe>

bladex
Ez a magyar F.A.Q. nem akar müködni most nálam.😊 Belenéztem volna kiváncsiságból.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Nice, and Grat! <#taps>

Nem egy nagy fight, igazi raidnek sem nevezném, de csak megnyertük a versenyfutást: serverfirst Nornúan-kill. 😊

Info

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)