The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Ha igen, és van kedve nekem segíteni, az legyen olyan kedves és írjon már egy privátot nekem.
Jó lenne valakivel EGYÜT elkezdeni aki tudja mondani folyamatosan hogy mit érdemes tápolni, és hogyan, hogy ne szar karit fejlesszek.
persze mindezt ugy hogy a játék közben skyp-olunk 1000el! 😉
Ha esetleg van valakinek eladó lifetime mert már ráunt vagy mifene! Az írjon pm-et!
Köszönönöm! <#papakacsint>#papakacsint>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
ha valakinek kell odaadok egy trial kulcsot ingyen és bérmentve.
Üdv.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Egy kis infót szeretnék.. olvastam a FAQ-ot.
kaptam 3trial gamet, és nem tudom, hogy érdemes e feltelepíteni?
idáig csak a wow-ot próbáltam, az nem igazán jött be..
Tudom, eléggé kezdõ kérdések ezek, de hát magam is kezdõ vagyok! 😉
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Már majdnem lvl7 vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy ha triallal nyomom, akkor nem tudok belépni klánba? Jó lenne csatlakozni valakikhez...
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Na majd holnap! 😊
Klánokat találsz a fenti linken, a hivatalos magyar fansite-on.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként ha közepesen fekszik rá az ember, akkor mennyi idõ alatt lehet itt felhúzni egy karaktert? Gondolok itt például mondjuk napi 3-4 órára minimum...
50es szint eléréséig amugy sem tudnál móriában csatangolni, és nem 5 perc lesz felhúzni egy karit <#hehe>#hehe>
Ugye így is megmaradnak a trial-karaktereim? Csak a teljes játék kódját kell beírni az update-hez.
\"One hero must step in to the darkness.\"
De gondolom úgy kéne, ha nem akarom fizetni azt a 9.9eurót, hogy boltban veszek egy teljes verziót és annak a kódját írom be az update-hez. Shadows of Angmar kell, vagy elég a Móriát megvenni?
Folytathatod a 14napos trialt is, ugy nem veszik el az addig létrehozott karaktered. Vagy ha ez nem számít akkor megveszed a dobozosat ( ami fanoknak megéri a szép és igényes doboz, és verziótól függõen az extrák miatt is ) és örülsz 😊
Akkor, ha jól értem, jobb, ha megveszem a boltban a játékot, és úgy folytatom.
Még egy dolog érdekel: mondjuk megveszem a játékot, lejár a kezdõ 30 nap, aztán gamecard-al folytatom... ha esetleg nincs pénzem rögtön gamecardra, amint a másik lejár, vagy kicsit le akarok állni a játékkal, akkor ugye nem kérnek semmi plusz pénzt? Mindenképp kell bankkártyaszám?
Lotro upgrade account
Nos, természetesen felszámolja a játék árát ( ami 9.9 Euro ha jól emléxem ) mivel teljes értékû játék kell a gamecard aktiválásához.
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, remélem tudtok segíteni. Gondolkozom, hogy egy Gamecard-al meghosszabbítom a trialomat, de olvastam valami olyat a kártya dobozán, hogy felszámol valami külön pénzt, mikor a kártya lejár.
Ez micsoda? Mert nem tudnék bankkártyával fizetni...
Nem elég csak gamecardot venni?
Van egy kis gond, ha vki tud segítsen plz! Indítanám a lotrot... ( 64 bites vista home prem. ) Csak jelzem, hog age of conant, wowot is rámásoltam és futnak simán, semmi gáz.
... és indítás utn kiírja, hogy bizony neki kellene .NET-keretrendszer V1.1.4322... ez nekem csak azért fura, mert ha legális a vistám, mert az, akkor mi a bánatnak nem talál ilyen verziót az update, mert jelenleg elvileg minden frissítés telepítve van a rendszerre... azt meg megnit nem hiszem, hogy a 64 bites rendszerrel lenen baja a játéknak, mert minnen egyéb frankón mûködik... csak épp ez nem. Meg ha friss a rendszer miért nicns ilyen verziójú net-ker. rendszer... érdekes 😄
Ha tudtok vmi megoldást, szeretettel várom! Köszi
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A hasonlatom valóban akkor lenne helyén való, ha az uszodában árulnák az úszónadrágot és az úszósapkát, de nyugodj meg, ilyen is van!
Sejtettem, hogy jár felétek a postás, és azt is tudom, hogy a netes áruházak - nem véletlenül - nem veszik igénybe eme patinás intézmény szolgáltatásait. A futár meg elmegy bárhova, idõnként még hozzánk is. (Valójában csak erre akartam felhívni a figyelmedet.)
Te nem értetted az árfolyamos okfejtésemet. Egy külföldi cég külföldrõl csorgó internetes szolgáltatását veszed igénybe a játékkal. Ezért õ pénzt kér, méghozzá abban a pénznemben, amit õ használni tud a saját országában. Vagyis euroban kell fizetned, ha igénybe kívánod venni. Az, hogy neked, az országnak, és a topik olvasóinak milyen problémái vannak a forint-euro vagy a forint-dollár árfolyammal említett külföldi céget hidegen hagyja, és teljesen igaza is van. Mindazonáltal mi - akik olvassuk kedves soraidat - annyi befolyással rendelkezünk említett árfolyamokra, vagy a szolgáltató árképzésére, mint szétfröccsenõ szúnyog a trabant szélvédõjére. Arról sem érdemes vitatkozni, hogy 15 dollár egyenlõ-e 15 euróval (tudjuk, hogy nem), de ez az ára. Erre mondtam, hogy Ugandaburungában olcsóbb az uszoda, de mi nem ott vagyunk. Annyi a nagy különbség, hogy neked megadatott a lehetõség, hogy az amerikai konstrukciót vedd igénybe (éljen az internet!). Ez irányú reklamációid valószínûleg egy unott alkalmazott számára szereztek újabb élményt, melynek során ki kell töltenie a megfelelõ template-et, beillesztvén a nevedet, és megnyomni az "Elküld" gombot.
Elõre tisztáznám, hogy nem áll öt autó a garázsomban, mivel garázsom sincs. Nem vagyok az a fajta 18 éves taknyos, akinek fater a segge alá tolja a legújabb bmw-t, hogy megkocsikáztassa a legújabb benréj szemüvegét. De! Ha a futár 1000 forintos díja téged ennyire aggaszt, vagy a bûvös 15-ös probléma, akkor kérlek, hogy ne éhezõ gyermekeidtõl, vagy magadtól vond meg az ételt, ne a fûtésen és az ivóvízen, ne az élethez szükséges dolgokból próbáld meg kigazdálkodni a hatalmasnak tûnõ különbözetet. Vagy ha rendelkezel internet elõfizetéssel, a játék futtatásához szükséges számítógéppel, és mindezt alapvetõ életfunkcióid fenntartása mellett megteheted, akkor ezer forinton való rinyálással maximum azt éred el, hogy aki olvassa, az így fog kinézni: <#wilting>#wilting>
Az egész szituációról nekem azok az idõs nénik jutnak eszembe, akiknek nem elég az, hogy megválaszolod a kérdésüket: jönnek utána még azzal, hogy fáj a térdük, érettségizik az unokájuk, vemhes a kutyájuk, és egyébként is elmondják az egész élettörténetüket ha már ott vagy. A kérdéseidet megválaszolták. A problémáidat megértjük. A fogfájásodhoz semmi közünk, és megoldani sem tudjuk.
Utolsó néhány mondatod mélyen meghatott. Ha jól olvasom hülye vagyok ("úgysem lennél képes felfogni"), és ha bizonyos helyen lakok, akkor... még nem tudom mi. Ezekkel magadat minõsíted. Tudom, hogy nem túl kedves a stílusom, de legalább leszarom. Bunkósági versenyt viszont azért nem rendeznék, nem célom megnyerni sem 😛
ಥ_ಥ
Havonta torteno fizetes is elkerulheto, hogyha az elofizetesnel 3/6/12 honapos opciot valasztod. Minel tobb honapot fizetsz egyszerre annal olcsobban jon ki havi bontasban. Vagy egy nagyobb osszeggel kivalthatod a havidij fizeteset (lifetime), igy addig jatszhatsz amig mennek a szerverek. Ez Turbine-nal $299, Codemasters-nel meg £150, ha jol tudom.
Ugyanakkor úgy látom, hogy az árfolyamos problémámat sem értetted. Pedig magyarul írtam... No mindegy. Azt hiszem részemrõl lezártam a témát. Nem próbálom megértetni veled, hogy mirõl beszélek, mert úgysem lennél képes felfogni. Csak egyet hadd kérdezzek még. Budapesti vagy?
Ha sokallod, akkor ne vedd igénybe. De komolyan, ha nem engedheted meg magadnak, akkor ne erõlködj: marad a máunikasó. Én is írok az uszodának méltatlankodva, hogy úszónadrágot, úszósapkát kellett vennem hogy igénybe vegyem a szolgáltatásukat, ami ráadásul még itt drágább is, mint a Ugandaburungán.
Egy internetes fórumon azon méltatlankodni, hogy kevés a játék a helyi bótban, elég érdekes jelenség. Vagy felétek a postás sem jár?
ಥ_ಥ
Ami a 7500Ft-ot illeti, én még a 15 dollárt is sokallom. Számomra ez pofátlanság. Vagy a mostani árfolyam nem nyerõ... Azért nem rég még 160Ft volt a dollár, ami azt jelenti, hogy 2600Ft egy hónap. Arra még azt mondom, hogy üsse kõ, ennyit talán ki lehet fizetni érte. De úgy alapjában véve bosszant, hogy havonta kell fizetni egy játékért. Fõleg hogy én olyan ember vagyok, aki néha 1-2 napig nem játszik, néha 2 hétig. De ha játszom is, akkor is max. 2-3 órát. És ezért sokallom azt a pénzt. Ráadásul vidéki vagyok, nem mondhatnám, hogy hú de magasak itt a bérek, és az üzletekben kapható játékok száma konvergál a zéróhoz. Ez a játék meg ugye internetes, interneten le lehet tölteni, interneten lehet hozzá játékidõt venni, akkor nem értem, miért nem tök mindegy nekik, hogy melyik országból veszem. Azt még értem, hogy európaiaknak európai szerver. De azt drágább fenn tartani? Vagy mibõl ered az árkülönbség? No meg európaiaknak európai játékot kell venni, ami megint drágább, mint az amcsi. Miért is? Hiszen az is csak digitális vásárlás, aztán le lehet tölteni a játékot. Tudom, hogy szõrözõs vagyok, de azért ez fura. Egyébként írtam a Turbine-nak levelet, a marketing részlegükre, úgy vélem kulturált formában, de nem válaszoltak még rá.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD