10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• zsombor94
    US-ben igen. Kb 6: 20 kor és azóta semmi :S:S
  • Kheled
    nemtudom de eu-ba nemálltak le
  • foxxi
    Tényleg nem esett le

Mivel ezt "megjósoltad" jöhetnek priviben a lottószámok
  • Tatyla
    rendben köszi
  • zsombor94
    senki nem tudja????????
  • seaedge
    Latom nem esett le senkinek se, torpebol nem lehet wardent csinalni. :)
  • Kheled
    már csak azkéne hogy tört szeró is legyen:)) akkor már tényleg abbahagyom a játékot:) bár igy most ugy ahogy ingyenes lesz, még kevesebb ok arra hogy tört szeró legyen. bár sokan mondták hogy ezzel a f2p-s dologgal illetve a STORE-val elrontották a játékot.amerikai fórumokon lestem. bár én sztem is.. egyedül ez a nyamvadt STORE idegesít.hogy lehet olyan dolgokat berakni, ami áá.... remélem azért ennél lejjebb nemsülyednek. most meg ez a dolog hogy 90centért megvetted az alapjátékot:D persze szintén amerikába és csak 2 napig érvényes.
  • zsombor94
    meddig álltak le a szerverek?
  • foxxi
    Ha WoD és nem ingame vésel, akkor itt is ráírhatsz Kheled-re!
  • foxxi
    Jer!, a hunter meg uncsi... semmi kihívás benne. Nem is baj hogy váltasz

Tört szerver meg NINCS és nem is lesz...

És jah, nembiztonságosnak, de az a böngésző idiótasága.
  • Tatyla
    account oldalt másnak is nem biztonságosnak minősítette a firefox?
  • Tatyla
    nekem megvan a moria kieg is azért csinálhattam
  • seaedge
    Van mar tort szero is, hogy lehet torpe wardent csinalni?
  • Tatyla
    kezdtem én is két új karit a hunterhez már nem igazán van kedvem egy törp wardent meg egy ember guardiant majd meglátjuk melyik jön be azzal csatlakoznék a WoD-ba...
  • foxxi
    Megvannak, gondolom :() Vagyis amég "közösködés" képpen próbálták összeboronálni a leoh és a wod -os emberkéket, találkoztam pár régi ismerőssel, de valahogy már nem az volt mint régen ( messze nem az a társaság ). Szak kb ennyit tudok, és elég is

De persze! semmi baj nincs velük, csak már kb kedvem se lenne újra beilleszkedni közéjük ( jó srácok, de idegenek - uhh.. remélem nagyon diplomatikus vagyok . )
  • Tatyla
    és a LEoH-val mi a helyzet?
  • foxxi
    Helyes gyermekeim, nagyon helyes

Ha ingame vagyok, vagy help kell; ott leszek
  • Andrews2007
    Szintúgy WOD klánban Bandon/Rundin/Guardan néven. :) Elf hunter törp rune keeper, ember guardian.
  • angyal2232
    foxxi énis a wod-ban vagyok bár még low lvl Skyisthelimit a karakterem neve
  • foxxi
    Bezony Azután egy jó időre én is abbahagytam RL miatt, el is adtam az accom ( guard, captain - vágod ), majd elkezdtem előről, majd lifetime stb. A hely ahol pedig most vagyok az a: WoD.
  • Kheled
    ah még mindig semmi dátum, gondolom azért jóelőre megfogják mondani, és nemaz lesz hogy " akkor holnap" bár én ennek örülnék:) csak azért jólenne tudni mégis mikor ez a 25.ét sokszor hallottam ez hivatalos vagy csak tipp?
  • Maxx
    tényleg foxxi te most merrefele vagy, amikro muszályból abbhagytam még a leohban voltunk mind2 en :D
  • Maxx
    hát, lotroban igen, wowban szöges ellentéte van, a klánok mindent saját rejtett fórumaikban beszélnek meg, nyilvános fórumokon (wow.hu pl) meg nem jelenik meg jóformán semmi.
  • foxxi
    Igaz... jók ezek a klán oldalak, de általában semmi sem történik rajtuk, igy még potensebbé válik a "nemzeti commüné"
  • Maxx
    Aranion csinálta még ezer éve de nem nagyon van használva, amit kell ingame vagy lotro hungary fórumon meg beszélik
  • foxxi
    Ahogy nézem, egy pöppet kihalt az oldaluk
  • foxxi
    Jól elrejtették... de kezdhetted volna talán ezzel is
  • Maxx
    Talán mégis van honlapja a Supper is Ready nek :D
  • Ashyn
    Supper is Ready-nek nincs honlapja, de a lentebb említett fórumon megtalálod őket, illetve ingame:
    Oneheaded, Pajzsos, Yolta, Yoreth, pumuklee, Eriola ( hirtelen ők jutottak eszembe ) Szinte mindeig van valaki online.

Vagy írd be a hunchatre ( /joinchannel hungaryan ) hogy keresel valakit az SR-ből. Biztos lesz, aki rád ír.
  • Maxx
    van oldala a supper is readyek is, de a Lotro-hungary fórumában megtalálod őket, a fórum megy, az új oldal meg nemsoká kész lesz. De a fórumot addig is lehet látogatni
  • foxxi
    Na bazzeg
  • foxxi
    A free army inaktív klán, a supper-re még a google se dobott semmit. De van még 2 igen nagy klán ( LEOH, WoD ).
  • Kheled
    free army már megszünt, most újra Last Enclave of Hope és Wayfarers of Destiny van. Supper is Ready-nek tudtommal nincs, de online tuti találsz fent embert a kinekből.
  • Kazagor
    Free Armynak és Supper is Ready-nek van fóruma, honlapja? Címet pls valaki...
  • Andrews2007
    Itt a mostani zóna és kiegészítős árlista:

Lone Lands - 350
    North Downs - 595
    Evendim - 595
    Trollshaws - 595
    Misty Mountains -695
    Angmar - 795
    Forochel - 595
    Eregion - 695
    Enedwaith - 695
    Moria - 2495
    Mirkwood - 1995

Hetente lesznek akciók is szóval érdemes mindig nézelődni a Boltban majd.
  • Andrews2007
    ÉS a legútóbbi hírek szerint lesz 350 ért is terület szóval lejjebb vitték a szükségletet szerencsére.
  • Andrews2007
    Jaja megvan hogy miért adnak kezdőpontokat. a régi deedek teljesítéséért XP is járt ezért nem adnak Turbine pontot csak az újakért majd lesznek újabbak pl Reputációs deedek és amiket majd a free to launch után csinálsz azokat számítja bele a pontszerzésbe csak. De ha csinálsz több karaktert is azokat is hozzáadja a turbine össz pontszámba.
  • Kheled
    rohadjanak meg..bent hagyják ezt a lvl5-től elérhető 1 napig használható normáls sebességű lovat..miééért??? ...

-nem csomó pontot, max 500at ha jol olvastam vhol.
  • Kazagor
    Ez a TP úgy fog kinézni, hogy a régi játékosok, akik már megcsináltak 100000 deed-et, questet stb, azok a F2P indulásakor egyből kapnak egy csomó pontot attól függően hogy miket teljesitettek?
  • Andrews2007
    A Champion is erős elvileg szólóra meg a Rune keeper. Warden meg Rune keeper csak Mória kieggel van szóval a többieknek akiknek nincs még meg egyelőre nem választható.