10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
zsombor94 #6624 US-ben igen. Kb 6: 20 kor és azóta semmi :S:S -
Kheled #6623 nemtudom de eu-ba nemálltak le -
foxxi #6622 Tényleg nem esett le
Mivel ezt "megjósoltad" jöhetnek priviben a lottószámok -
#6621 rendben köszi -
zsombor94 #6620 senki nem tudja???????? -
seaedge #6619 Latom nem esett le senkinek se, torpebol nem lehet wardent csinalni. :) -
Kheled #6618 már csak azkéne hogy tört szeró is legyen:)) akkor már tényleg abbahagyom a játékot:) bár igy most ugy ahogy ingyenes lesz, még kevesebb ok arra hogy tört szeró legyen. bár sokan mondták hogy ezzel a f2p-s dologgal illetve a STORE-val elrontották a játékot.amerikai fórumokon lestem. bár én sztem is.. egyedül ez a nyamvadt STORE idegesít.hogy lehet olyan dolgokat berakni, ami áá.... remélem azért ennél lejjebb nemsülyednek. most meg ez a dolog hogy 90centért megvetted az alapjátékot:D persze szintén amerikába és csak 2 napig érvényes. -
zsombor94 #6617 meddig álltak le a szerverek? -
foxxi #6616 Ha WoD és nem ingame vésel, akkor itt is ráírhatsz Kheled-re! -
foxxi #6615 Jer!, a hunter meg uncsi... semmi kihívás benne. Nem is baj hogy váltasz
Tört szerver meg NINCS és nem is lesz...
És jah, nembiztonságosnak, de az a böngésző idiótasága. -
#6614 account oldalt másnak is nem biztonságosnak minősítette a firefox? -
#6613 nekem megvan a moria kieg is azért csinálhattam -
seaedge #6612 Van mar tort szero is, hogy lehet torpe wardent csinalni? -
#6611 kezdtem én is két új karit a hunterhez már nem igazán van kedvem egy törp wardent meg egy ember guardiant majd meglátjuk melyik jön be azzal csatlakoznék a WoD-ba... -
foxxi #6610 Megvannak, gondolom :() Vagyis amég "közösködés" képpen próbálták összeboronálni a leoh és a wod -os emberkéket, találkoztam pár régi ismerőssel, de valahogy már nem az volt mint régen ( messze nem az a társaság ). Szak kb ennyit tudok, és elég is
De persze! semmi baj nincs velük, csak már kb kedvem se lenne újra beilleszkedni közéjük ( jó srácok, de idegenek - uhh.. remélem nagyon diplomatikus vagyok . ) -
#6609 és a LEoH-val mi a helyzet? -
foxxi #6608 Helyes gyermekeim, nagyon helyes
Ha ingame vagyok, vagy help kell; ott leszek -
Andrews2007 #6607 Szintúgy WOD klánban Bandon/Rundin/Guardan néven. :) Elf hunter törp rune keeper, ember guardian.
-
#6606 foxxi énis a wod-ban vagyok bár még low lvl Skyisthelimit a karakterem neve -
foxxi #6605 Bezony Azután egy jó időre én is abbahagytam RL miatt, el is adtam az accom ( guard, captain - vágod ), majd elkezdtem előről, majd lifetime stb. A hely ahol pedig most vagyok az a: WoD. -
Kheled #6604 ah még mindig semmi dátum, gondolom azért jóelőre megfogják mondani, és nemaz lesz hogy " akkor holnap" bár én ennek örülnék:) csak azért jólenne tudni mégis mikor ez a 25.ét sokszor hallottam ez hivatalos vagy csak tipp? -
Maxx #6603 tényleg foxxi te most merrefele vagy, amikro muszályból abbhagytam még a leohban voltunk mind2 en :D -
Maxx #6602 hát, lotroban igen, wowban szöges ellentéte van, a klánok mindent saját rejtett fórumaikban beszélnek meg, nyilvános fórumokon (wow.hu pl) meg nem jelenik meg jóformán semmi. -
foxxi #6601 Igaz... jók ezek a klán oldalak, de általában semmi sem történik rajtuk, igy még potensebbé válik a "nemzeti commüné" -
Maxx #6600 Aranion csinálta még ezer éve de nem nagyon van használva, amit kell ingame vagy lotro hungary fórumon meg beszélik -
foxxi #6599 Ahogy nézem, egy pöppet kihalt az oldaluk -
foxxi #6598 Jól elrejtették... de kezdhetted volna talán ezzel is -
Maxx #6597 Talán mégis van honlapja a Supper is Ready nek :D -
Ashyn #6596 Supper is Ready-nek nincs honlapja, de a lentebb említett fórumon megtalálod őket, illetve ingame:
Oneheaded, Pajzsos, Yolta, Yoreth, pumuklee, Eriola ( hirtelen ők jutottak eszembe ) Szinte mindeig van valaki online.
Vagy írd be a hunchatre ( /joinchannel hungaryan ) hogy keresel valakit az SR-ből. Biztos lesz, aki rád ír. -
Maxx #6595 van oldala a supper is readyek is, de a Lotro-hungary fórumában megtalálod őket, a fórum megy, az új oldal meg nemsoká kész lesz. De a fórumot addig is lehet látogatni -
foxxi #6594 Na bazzeg -
foxxi #6593 A free army inaktív klán, a supper-re még a google se dobott semmit. De van még 2 igen nagy klán ( LEOH, WoD ). -
Kheled #6592 free army már megszünt, most újra Last Enclave of Hope és Wayfarers of Destiny van. Supper is Ready-nek tudtommal nincs, de online tuti találsz fent embert a kinekből. -
Kazagor #6591 Free Armynak és Supper is Ready-nek van fóruma, honlapja? Címet pls valaki... -
Andrews2007 #6590 Itt a mostani zóna és kiegészítős árlista:
Lone Lands - 350
North Downs - 595
Evendim - 595
Trollshaws - 595
Misty Mountains -695
Angmar - 795
Forochel - 595
Eregion - 695
Enedwaith - 695
Moria - 2495
Mirkwood - 1995
Hetente lesznek akciók is szóval érdemes mindig nézelődni a Boltban majd. -
Andrews2007 #6589 ÉS a legútóbbi hírek szerint lesz 350 ért is terület szóval lejjebb vitték a szükségletet szerencsére. -
Andrews2007 #6588 Jaja megvan hogy miért adnak kezdőpontokat. a régi deedek teljesítéséért XP is járt ezért nem adnak Turbine pontot csak az újakért majd lesznek újabbak pl Reputációs deedek és amiket majd a free to launch után csinálsz azokat számítja bele a pontszerzésbe csak. De ha csinálsz több karaktert is azokat is hozzáadja a turbine össz pontszámba. -
Kheled #6587 rohadjanak meg..bent hagyják ezt a lvl5-től elérhető 1 napig használható normáls sebességű lovat..miééért??? ...
-nem csomó pontot, max 500at ha jol olvastam vhol. -
Kazagor #6586 Ez a TP úgy fog kinézni, hogy a régi játékosok, akik már megcsináltak 100000 deed-et, questet stb, azok a F2P indulásakor egyből kapnak egy csomó pontot attól függően hogy miket teljesitettek? -
Andrews2007 #6585 A Champion is erős elvileg szólóra meg a Rune keeper. Warden meg Rune keeper csak Mória kieggel van szóval a többieknek akiknek nincs még meg egyelőre nem választható.