10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
landor00 #6664 és én nembirok menni a snowbur-re is? mert ottvan a legtöbb magyar. -
#6663 Snowburn-ön nem láttalak, úgyhogy szerintem jó helyen vagy! -
landor00 #6662 értem köszi a válaszokat de akk jó szerveren vagyok? -
Nephin #6661 Nem, bármikor átmehetsz másik területre, ahogy írtam... A szintednél nagyobb questeket nem fogod látni, már ha egyáltalán megvetted a területhez tartozókat.
Arkenstone amcsi.
Törpéknek valahol kint van a tavon túl, a stable mellett menj felfelé és balra, valahol ott lesz szerintem. -
landor00 #6660 akkor tehát a szinttől függ hogy átmehetek e új területre.
és én törppel kezdtem akkor hol találok én házvendort?
ja és őőő az a baj hogy azt se tom hogy hol játszok, regisztráltam, letöltöttem és játszottam is az Arkenstone világban. -
Nephin #6659 - lvl 65
- nem, bármikor átmehetsz új területre, legfeljebb nem kapsz questeket (illetve előbb meg kell venned őket, ha nem az alapterületről van szó, aztán gondolom még ott a szintlimit)
- ugyanaz, bármikor átmehetsz új területre, általában akkor szoktunk, ha elfogytak a questek. Persze ez nem jelenti azt, hogy életben is maradsz, ha nagy szintű területre tévedsz. :)
- Eriador és Rhovanion van a játékban, Isengard jön jövőre
- minden alapterületen vannak házvendorok, a szinthatárt nem tudom, lehet, hogy nincs
- több a lehetőséged (pénz, slotok, stb.)
US f2p működik, biztos ott akarsz játszani? -
landor00 #6658 semmire se találtam választ kivéve egy kicsit a prémium acc.ra -
#6657 Amúgy az összes kérdésedre a válasz itt van a fórumba Szerintem nem kellene sokat visszaolvasni hozzá. -
landor00 #6656 dehogynem. csak semmi olyan nincs benne amit kérdeztem kivéve a level. ja meg nemtok olyan jól angolul hogy megértsek mindent ezért kértem ezeket a válaszokat de inkább a faq-t firtatod mintsem válaszolnál normálisan. -
foxxi #6655 SENKI sem látja ott fent a NAGY bazi kép alatt ezt a sort???
F2P F.A.Q. (magyar) | Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki -
#6654 warden és guardian próba után maradok a guardian mellett könnyebb meg ez a gambit izé a wardennél elég frusztráló ez inkább ilyen autistáknak való,meg azt halottam a guardian jobb tank jobban viszik instába... -
landor00 #6653 Sziasztok! ma töltöttem le a free versiont és lenne pár kérdésem.
-Mennyi a max level?
-Csak akkor kapok egy új területet ha megcsinánok minden küldit az adotton (mert az elég hosszú lenne :S és megunnám amíg feloldom azt a sok területet)?
-Hanyas szinttől lehet tovább menni másik területre?
-El lehet-e jutni mongyuk Edoras-ba vagy Minas Tirith-b(vagy olyan kieg. még nincs)?
-Hogyan lehet házat venni és hol?
-mivel jobb a premium acc. mint a free?
előre is köszi!!! -
KMKM #6652 Beregisztráltam de mégse enged be nemtudom hogy kéne hozzáadni a lotrot a z accom hoz valkai segítene?? -
falloutfan #6651 helosztok. hogy lehet beszínezni a ruhát? és az lenne még a kérdésem hogy ha armsmen vagyok akkor nem lehetek valami modon favágó(woodsmen) is mert igy alapanyag hiányban szenvedek. -
hollófernyiges #6650 Nem úgy van hogy a trialként szerzett deedekért nem kap az ember turbinapontot? -
foxxi #6649 -
#6648 Én most vettem meg az alap gamet + moria kieget, ha vkinek van kedve alacsony szinten is csapatban kalandozni, akkor az aláírásomban lévő néven megtalál. -
Nephin #6647 Pont ezt mondtam... -
foxxi #6646 a trial még mindig 14 napot "ingyé" ad, és lehet folytatni f2p-ben -
Nephin #6645 Elvileg szeptember végére ígérték, reméljük úgy is lesz. :)
Burgernemhamnak igaza van szerintem, pár nap plusz játékért nem érdemes US verziót választani, addig csinálhattok EU-s trialt, a végére pont bejön majd a f2p, folytathatjátok ahol abbahagytátok. -
MaRee #6644 Európában még nem működik a free, várni kell még pár napot(neadj isten hetet). -
38tibi38 #6643 Na ,reggeltem a free re és már el is kezdtem telepíteni a game-et. Most már be is tudok lépni? Vagy még valamire várni kell? -
Burgernemham #6642 Ne menjetek már Ami szerverekre amikor több ezren készülődnek az EU-s snowbourn-re napokon (remélhetőleg) belül! Jómagam is visszatérek és csak a környezetemből a régi ismerősök vagy 100-an. Bár én az Aionra elvesztegettem az időm és hamar (pár hét után leléptem innen), de nagyon megbántam és most kezdek új karaktert(eket), nagy valószínűséggel Warden vagy Runekeeper lesz. Vagy mindkettő. De aki free-t kezd az alapjáték Guardian-ja is kiváló szólóban. Szóval szerintem maradjatok és várjátok ki ezt a kis időt, majd meglátjuk mennyien is gyűlűnk össze. -
#6641 Van aki már amerikai szervereken tolja ? Ha van,mennyire nehéz free accounttal "érvényesülni" a játékba ? -
#6640 Sziasztok!
Az érdekelne hogy a turbine pontot körülbelül hasonló arányban lehet majd szerezni mint a ddo-ban ? -
silbor #6639 -
vzajcev #6638 -
#6637 Nagyon jó lett az oldal -
Maxx #6636 Örömmel értesítjük a nagyérdeműt, hogy alotro-hungary a free to play jegyében teljesen megújult, letisztultabb, tartalmasabb, szebb és használhatóbb lett mint valaha volt, használjátok egészséggel.
Lord of the Rings Magyarország - a hivatalos magyar fansite
Köszönet Aranionnak a rengeteg munkájáért. -
vzajcev #6635 Nem azok úgy kerülnek bele egyenként amilyen sorrendben nyomogatod. A sorrendet pedig a támadás fajtája határozza meg. Ha megvan a kombót akkor egy billel elsütheted -
#6634 és ezt a gambit bart úgyan úgy nyomogatni kell mikor feltűnnek rajt a dolgok? -
vzajcev #6633 A wardennél az a gambit ikon, majd később hiányozni fog ccombobreakker -
foxxi #6632 Majd, szépen lassan visszatanítunk a játékra -
#6631 ööö igen ez nem jutott eszembe hogy mivel mozgatom a barokat,köszi... -
zsombor94 #6630 köszi az infót -
foxxi #6629 Evvót: "The servers are currently down while we look into a potential issue with this morning's patch. We'll have them up as quickly as possible and will update you with any changes."
De már: server open! -
Ashyn #6628 WTB edit: bárra -
Ashyn #6627 Nyilván a gambit árra gondolsz. Crt+ű -vel tudod felszabadítani az UI elemit, és oda pakolod, ahova szeretnéd. -
#6626 apropó a wardennél megjelent egyből egy ilyen nagy zavaró bar a képernyő közepén azt hogy tüntetem ei? -
#6625 jól van hülye vagyok a törpe az guardian az ember a warden bocsánat...