10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Indításkor nálam ezt írja: failed to launch client
No subsription for LOTRO found.
Már újra raktam kétszer, és újra reggeltem is, szóval nem vágom mi lehet a baj...
Win 7 64 bites a rendszer -
Komoly :) -
Kheled #9862 naná :)) persze kisebb szünetekkel :) -
Sztem hamarabb kap választ, ha supportnak ír. -
Az igen... még mindig nyomod a gamet? :)) -
Kheled #9859 Mostanába egy ismerősömet, folyton kidobja a játék, nemtudtok vmi megoldást rá? újra rakta a játékot is, minden driver frissitve van, high-on futott neki minden, de most very lowon is kidobálja, memória van elég
-
Kheled #9858 Erről lemaradtam.. nem engedett belépni :S -
TLOTR Online Steely Dawn Starter Pack -
-
pedrohsi #9855 ha érdekel egy 95-ös champ Isen és HD kiegészítőkkel, minden régióval (kivéve RoR) és 1450 TP-vel, küldj privát üzenetet -
Shilkor #9854 Ha otthagytad a magyar kineket valami miatt, akkor biztosra veszem, hogy az egyik ok az volt, hogy a sorok között kb minden második esetben más jelentés húzódik, mint a sorokban. Azért mert paranoiás vagyok, még lehet, hogy üldöznek :P (nem is csodaálnám, mert az őszinteség szabaddá tesz, de magányossá is, és én sem tudom a számat befogni, főleg ha igazságtalanság van a dologban).
De ezt túltárgyaltuk.
Ami fontosabb most, hogy nem is szeretnék olyan klánt, amelyik minden igényt kielégít. De 50% ot mindenképp, ha a pve-pvmp oldalt nézzük.
Mert mi igyekszünk pve oldalról mindent megadni. Aki mp oldalra akar menni, abban sajnos nincs módunk segíteni, de ahogy hallom annyira gázos most az a része a játéknak, hogy inkább ESO ra mennek az emberek.
Ha csak a pve oldal erdekli valakit, akkor igyekszunk 100% ot adni(ami persze nem lehet, de igyekszunk tenni ezert), es nem legyinteni, hogy ugysem sikerul.
Azert hogy sikeres legyen ,es mindenk igenyet kielegitsuk(jatekbeli, mielott etetnem a trollokat), a kinship szervezete ugy epul fel, az officeri rangot kierdmelni kell ,es megtartani, nem pedig tombolan nyeri. Aktiv officerek kellenek, akik tesznek.
Ahhoz, hogy egy kinsip jol mukodjon nem kell minden igenyt kielegite, eleg, ha sokat megtesz.
Aki RPzni akar, az megy masik szerora, ala stoppos.
Pvp az hiany nalunk, de mashol is. Aki oda akar menni, annak angol kinship javasolt(asszem a blacklist ilyen, ami meg is szunt kb 1 het alatt.....)
Stb...stb...
Es a 3. tenyezo pedig nalunk mas, mint amit te irsz, ezert kulonbozunk. En nem szeretnek vezetni. Nalunk az lett a vezeto, akit az emberek szivesebben kovetnek. Akkor is ha nekem van a nagyobb hangom.
ui: csak a buta akar vezetni, hiszen ove a legnagyobb feleloseg...
ui2: ugytunik az utopia kezd letrejonni, ugyanis egyre tobb (inaktiv)klanbol jonnek hozzank.
Epilógus:
Még mindig várunk kor, szint, tapasztalatra való tekintet nélkül magyar játékosokat, akik aktív, segítőkész kinshipet keresnek.
Valamint olyan inaktív kinshipeket, akik akár együtt jönnének át hozzánk, hogy élvezetet nyújtson a lotro, és ne csak azt mondhassák, hogy leader vagyok, vagy saját kinshipem van.
(felölünk lehet jönni egyetlen alttal is!)
Nevet nem írok, de nálam lehet érdeklődni.
-
Mazsola3018 #9853 Igaz írtam nem szólok többet hozzá, csak sajnos ilyen vagyok és nem tudom megállni...
Ha lehet egy megjegyzésem, ne vegyél mindent személyes támadásnak. Nem hiszem hogy minden egyet nem értés támadás lenne és minden sor mögött valami gonosz szándék húzódna meg.
Szakíva egy kis időt, átfutottam a hozzászólásaidat. Kétlem, hogy bárki készakarva törölne egy hozzászólást, ha utánna ott hagy annyi személyeskedőt. De kitudja, lehet ennyire megátalkodott moderátorok vannak.
Ami pedig a játékbeli kinekre vonatkozó célodat illeti, hát szép szép, csak kicsit utópisztikus. Nem lesz soha egy olyan klán, ami minden igényt lefdejen (RP, raid, pvp, casual, stb..) és meggyőződésem, nem is kell, hogy legyen. A játékosok sokfélék, játékbeli célok különbözőek, így ezen célok szerint rendeződnek. Ráadásul ott van a 3. tényező is; mindenki szeretne vezetni
. Egy klánban pedig csak 1 poszt van rá. De ahogy átnéztem ezt a fórumot, nem egyszer felmerült már és át lett beszélve is.
-
Shilkor #9852 ... nem tudom ki tette, nem is érdekel. Előfordul az olyan. Csak annyira ritka, hogy pont olyan üzenet után, pont minden törlődik, és kiderül, hogy pont ugyanilyen eset pár évvel korábban mással is megesett.
Tökmindegy.
Az a lényeg, hogy a játékosok szórakozzanak, és akik valamennyire vezető pozíciót látnak el, azok segítsék ezt, és ne hátráltassák. Ezt kellene szem előtt tartani.
-
Mintha eddig is összevissza törölgettem volna az üzeneteket... -
Shilkor #9850 Lezárhatjuk, de nem trollkodásnak szántam. Én vagyok pontosan az az ember aki össze szeretné fogni amagyarokat, hogy együtt játszunk, és nem pedig ezer kicsi (leginkább inaktív) kinship legyen.
Ezt a lotro.hu-n is láthattad, ha olvastad.
És azért nem magyarázkodtam többet, mert aki olvasta ezeket a fórumokat, vagy régebb óta itt van, akkor tudja miről beszélek, és nem lesz ezen a fórumon is 'véletlenül' törölve a mai összes bejegyzés...(részrehajlósági okokból). -
Mazsola3018 #9849 Mivel kiragadtál egy mondatot a szövegkörnyezetből, így vagy értelmét veszti, vagy változik az értelme. Ha nem értetted eredeti célzást, akkor magyarázkodni nem fogok.
Csak eszembe juttattad miért hagytam ott a magyar kineket már régen.
Transfer árával kapcsolatban igazad van, 25 $.
Ezzel pedig én le is zártam a dolgot. -
Shilkor #9848 Jan 13.án még lehetett. Ha 4 hónap régen volt, akkor régóta nem lehet. 25 dollár egy transfer most.
A részrehajlóság az, amikor valami azt mondja, hogy semleges, és közben sugallja valamelyik oldalt. Nálunk legalább tudod, hogy magunk fele evezünk.
"Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni? " ezt a mondatodat legalább te érted ? :D Kicsit kifejtenéd bővebben ?:D Vagy ha az összetételre gondolsz, akkor az adott csapat az r3+ mondjuk, 1 tank +2 heal, 1 burg vagy lm a többi dps.
De arra gondolok, hogy lesz egy leiras arrol, hogy a kuldeteseknel mire kell figyelni, hogy kell epiteni, helyezkedni, milyen csapatok kellenek, stb... Erre gondoltal? -
Mazsola3018 #9847 TP-ért már régóta nem lehet átvinni karaktert. Jelenleg egy transfer költsége 15 dollár körül van.
ui.: a részlehajlóságot nem vágom, egy kinoldalnál mi lehet még részlehajóbb? Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni?
-
Shilkor #9846 Én ajánlom a mi oldalunkat, sok nagyonnaprakész infó van. pl DW most készül:
http://ridersofstorm.wordpress.com/
ui és nem részrehajló, mint egy másik oldal :P -
Shilkor #9845 Azert Snown is lattam mar nem egy kettő olyat, hogy beálltak zenélni bree nyugati kapuhoz. De valószínű, hogy rp szerveren sokkal több az ilyen esemény. -
Shilkor #9844 Én TP ért IS vittem át a karakterem. -
stoppos #9843 Teljesen jó hangulatjavítók. Nagyon sokáig nem játszottam számítógépen szerepjátékokkal, mert az asztalihoz képest nekem teljesen visszalépésnek tűnt. Viszont az ilyen hangulati elemek és ötletek nagyon sokat dobnak rajta. -
foxxi #9842 És az régi. Volt ennél egy komolyabb is ( nem az ah hanem a póni előtt ), igen nagy tömeg hallattán
Az RP meg persze hogy nem ez, csak arra reagáltam hogy azért RP-n kívül is zenélgetnek és koncerteznek az emberek
-
Mazsola3018 #9841 Azért az közel se Role Play. Én is zenélgettem régen alkalomadtán, sőt 3 éve emlékszem volt egy kis banda is, külön díszruha hozzá stb..., de azt se tartom szerepjátéknak.
Kis unaloműző jópofa szórakozás, minden esetre ügyesek a linkelt videón
.
A skill target forwarding pedig combat settings, felülről a negyedik. -
stoppos #9840 
Én eddig csak a lovaknak toltam AC/DC-t. Meg egy törpének, aki arra tévedt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
foxxi #9839 Meg is van 
Csak már a profilom nem az enyém , me feltörték :S
- régi, de a mai napig heti szinten valamely kin tolja
-
stoppos #9838 Jogos. Azt használom, rosszat linkeltem. Viszont ezt a skill target forwardingot még nem láttam. Settings?
Ezt a feared dolgot a warden csinálja a wiki szerint. Ezek barrow wardenek voltak.
No mindegy, majd figyelek, ha újra megtörténik, hogy ír-e valamit a karakter alatt. -
foxxi #9837 Azért ez nem igaz. Még nekem is van fraps videóim amikor mi a kinship pöcsölés közben a Póni előtt zenélgettünk ( Snowburn )
-
Mazsola3018 #9836 Salve helyett Draught potikat érdemes használni, ugyan is ha a "skill target forwarding" opció ki van pipálva (insták, pvp miatt később érdemes lesz), akkor könnyen magad helyett máson használod.
Egyébként a fearelés amit írtam az nem leszedhető ilyen módon. Feared szóval tudsz rákeresni.
Még van egy érdekes eset, bár leírásod alapján biztosan nem az történt, humanoid mobok elvehetik a fegyveredet (disarm), ez ellen wound potit vagy skillt is használhatsz. -
stoppos #9835 Azt használom is becsülettel. Olyankor szürke lesz az összes támadás, itt ez nem volt.
Félelem ellen ilyenekből van betárazva.
Nagy volt a kavarodás, sok ellenfelet húztam magamra és lehet, hogy messzebb lévőt akartam ütni, mint amit tudtam. Mondjuk nem írta ki, hogy messze van. Ezért is kérdeztem, hogy erlőfordul-e, mert simán lehet, hogy egyszerűen elidétlenkedtem. -
Mazsola3018 #9834 Jó kérdés, összezavartál
, daze-ből elvileg ütés kihoz, stunnból nem, de az csak néhány másodperces. Fear kicsit más, azt bonyolult kivédeni és nincs ellene poti sem.
Stunnból és daze-ből Blood Rage skilled kihoz (lvl20-tól van). -
stoppos #9833 Kicsit tovább, mint néhány másodperc. Kb addig, míg agyon nem vertek.
A daze esetén van ilyen kóválygó valami a feje fölött, nem? Ha fear volt, akkor viszont tényleg megszivattam magam, mert az ellen volt kenőcsöm.
A lotro.hu-t olvasgattam, a lotro wikit is. A laurelinest köszönöm, meg fogom nézni. -
Mazsola3018 #9832 Ezek azok az apróságok, amik sajnos csak az RP szervereken vannak jelen. Eszembe jutott egy érdekes oldal is, ha még nem ismernéd: http://laurelinarchives.org sok érdekes írással, RP eventekkel stb..., magyar nyelű oldal pedig a http://lotro.hu amit ismerek és naprakész (nem RP jellegű, de kezdőként sok hasznos infót találsz rajta).
Lehetséges, hogy daze vagy fear alatt voltál. Elf esetében ilyenkor elég hülyén mozog a karakter. Ha néhány másodpercig tartott, akkor nem hinném, hogy bug lett volna. -
foxxi #9831 Ezek mindennaposak
- majd ha fesztivál időszak lesz, no akkor kell szétnézni és csodálkozni milyen jó is a lotro közösség :)
-
stoppos #9830 Köszönöm az infót. :)
Nagyon tetszenek az ilyen apróságok a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont tegnap volt egy érdekes helyzet. Az egyik csatában nem volt hajlandó ütni a karakterem. Van ilyen bug, vagy egyszerűen csak bénáztam? Az ellenfelek simán vertek, az elfem meg csak ott himbált előre-hátra, a béna alapállásában. Nyomkodhattam bármit. -
foxxi #9829 Nem érdemes arra pénzt áldozni. Max ha már maxos a kari. -
Mazsola3018 #9828 Ha a játék RP része érdekel inkább, akkor Laurelinnel jobban jársz. Igazság szerint népesebb szerver mint a Snowbourn. Ez utóbbin ráadásul semmi RP tevékenység nincs, míg Laurelinen rendszeres eventek vannak.
Snwbourn egyetlen előnye, hogy ott játszik a magyar játékosok többsége, nem tudom ez szempont-e nálad.
Karakter transzfert pedig jól láttad, bármikor átviheted később, 1-2 perces folyamat. -
stoppos #9827 Ha majd nagyon unom, átviszem. Ha jól láttam lehet némi pénzért. :) -
Shilkor #9826 Es maradtal ugyanazon a szerveren?:) -
stoppos #9825 Ennyire nem gondolkozom előre. :)
Megyek, csinálom a küldetéseket, csak casual. Champion lettem, berserker. Gondoltam, amelyiket minél hamarabb leverem, az már nem üt vissza.