The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: már csak a régi társak kellenének vagy egy értelmes guild ( igy 4 hónap kihagyás után )
nevem ( mivel a Foxxika még mindig él csak nem nálam ): Kiscsaj <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Ahogy hallottam a kisujjamat nem tudom megmozdítani az új kieg megvétele nélkül (book quest sem), de azért ismerös arcokkal újra dumálni megfelelõ lesz 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ma raktam fel kb 1 év után a lotrot.
De ahogy nézem (bocsánat a flameért) semmi nem változott...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Steam-en telepített LOTRO kell hozzá.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
In space no one can hear you scream.
Én is ajánlom legalább 1x a befizetést! Erdemes, de ezt is majd ugy lvl30 körül!
A válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv, D.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
<#eljen>#eljen>
http://lotro.bunny.hu/class_champion.html
http://lotro.bunny.hu/firststep.html
Én szinte mindent megcsináltam eddig Enedwaith alja részéig.
2007-es bétában is benne voltam, s meg van játék 2007 májusa óta asszem. Szóval régóta tolom én is.
Update 11: Treachery of the White Hand is coming May 13th. Learn all you need to know: http://www.lotro.com/en/u11
úgy gondoltam lyen látszat cucc lesz az egész majd h felkapnak pár embert random lényeg h nem ért hozzá nem szól bele...
de szerencsére nem ahogy nézem 😊
pl harperelle tuti gyel majd h ne szedjék szét a wardent XD - remélhetõleg a 3 casual snwbournös is okkal kerüt a listára 😊
(bár nem tudom minek írok... valószínûleg abbahagyom a lotro-t, egyszerûen unalmassá vált... meg elõjött az mmo-k endamg-es betegsége én pedig ebbe belefásultam)