The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel kaptam egy 20 ojró értékû "dlc"-t Lotro-hoz, igy visszanéztem játszani <#alien>

Ui.: már csak a régi társak kellenének vagy egy értelmes guild ( igy 4 hónap kihagyás után )

nevem ( mivel a Foxxika még mindig él csak nem nálam ): Kiscsaj <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szia! Igen, vannak még egész szép számban!

Üdv! Sokan játszanak még a Snowbourn szerveren? Anno abba hagytam (több mint egy éve), de a télre vissza néznék. Mivel z SWTOR-t nem skerült feltennem, gondoltam majd a LoTRO-t.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

blbogus
Egy-két hete elkezdtem én is gondolkozni, hogy újra el kéne kezdeni, lehet rászánom magam 2014-ben 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Sheltem
Köszi az infót. Kíváncsi leszek milyen élet van snowbournon így 1 év kihagyás után 😊

Ahogy hallottam a kisujjamat nem tudom megmozdítani az új kieg megvétele nélkül (book quest sem), de azért ismerös arcokkal újra dumálni megfelelõ lesz 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

senkinek se müködik, elvileg majd 8 óra körül. Ma szerver leállás volt és volt egy patch is.

Sheltem
Nálam ugyanez a hibaüzenet.

Ma raktam fel kb 1 év után a lotrot.
De ahogy nézem (bocsánat a flameért) semmi nem változott...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

- néha belépek a lotroba de most egy frissítés után nem sikerül, "err: unexpected end of file; line:1, col:1" jellegû hibaüzenetet kapok. Hogyan tudok belépni, van valakinek rá ötlete? A turbine oldalra be tudtam lépni (elsõre arra tippeltem, hátha feltörték az accountomat de akkor más jellegû hibaüzenetet várnék), úgyhogy a password elvileg jó (már beírtam sima szövegként is és úgy másoltam át de ugyanez lett az eredmény)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Blob
Végleg eladó 2db Lifetime Account bõven áron alul fullos minden kiegészítõ meg van, érdeklõdni privátban.
Szaruman
Aszondják, hogy megújult a lotro.hu, úgyh kicseréltem a fansite linket. Ha vkinek van ellenvetése, szóljon 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fpocok
Én szívesen elfogadom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Természetesen ingyen és bérmentve 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Valakinek kell esetleg egy Steely Dawn starter pack?
Steam-en telepített LOTRO kell hozzá.

Igen. Nem hülyeség, kicsit bonyolult elsõre, de a lentebb említett oldalon minden kérdésedre választ kapsz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

denevérember
Mit jelent ez hogy "megvetted" móriát? Az egy kieg. lenne? Amit össze lehet farmolni játékbeli pénzbõl? (bocsi ha hülyeséget kérdeztem)

In space no one can hear you scream.

Rengetegen játszanak, Snowbourn szervert ajánlom. A kiegekrõl nem tudok nyilatkozni, én még csak Móriánál járok(~lvl 50), de ezt meg tudtam venni TP-bõl. Eddig semmi pénzt nem költöttem a játékra, és minimális turbine point farmolással meg tudtam venni Móriát.

denevérember
Fú srácok köszönöm a tipppeket! 😊 Holnap akkor bele is csapok a lecsóba.. Sokan játszák még a játékot? Mik a tapasztalatok? Plusz még annyi,hogy néztem steamen és a kiegészítõk viszonylag elég drágák... Azok mennyire kellenek majd? ( Gondolom az endgamehez mindenképp fognak)

Olvasd el fent a BunnyLotro - Hasznos Tippek ide vonatkozó részét, meg úgy általánosságban. Nagyon jó oldal. Én is ma tértem vissza 😊

Sok korlát megszünik, pl amig tart a VIP, minden terület elérhetõ lesz (kivéve a kiegészítõs területek), kapsz 500 turbine pontot, minden trait slot elérhetõvé válik, eltûnik a pénz limit, 5 zsákod lehet, és még sok apró dolog, ezek megmaradnak a VIP lejárta után is!, hisz utánna PREMIUM státuszba kerülsz!
Én is ajánlom legalább 1x a befizetést! Erdemes, de ezt is majd ugy lvl30 körül!

denevérember
És ha egyetlen egyszer előfizetek azzal mit kapok?

Szaruman
Ha 1x sem fizetsz elõ (1 hónapra), akkor csúnyán le vagy korlátozva.

denevérember
Szevasztok! Teljesen új vagyok a topicban,érdeklõdni szeretnék, hogy mennyire érdemes belevágni a játék free to play részére? (Késõbb sem tervezem hogy fizetnék a játékért) Mindent elérek csak lassan? Vagy csúnyán lekorlátoznak benne?

A válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv, D.

Kérdésre válaszoltam, ennyi. Amugyan annyira pörög a topic hogy kb mind1 lenne.

Szaruman
Ezt ugye nem itt fogjátok megbeszélni?^^

Esetleg 32 évesen van elég dolgom az ÉLETBEN, nem kell az okoskodás ( ha rám gondolsz ). 40 fokban nem fogok sem focizni, sem napozni, sem csajozni. A ftf meg elég munkahelyen is.

Esetleg ilyenkor nyáron ki lehetne menni a szabadba. Kirándulni, focizni, fürödni, napozni, emberekkel face to face beszélgetni, csajozni meg ilyenek. Nem csak a virtuális világban van ám élet ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Visszatértem, de társaság nélkül hamar beleuntam 😞 - igy marad a Rift

Féláron a Mithril Edition! Márcsak a TP miatt is érdemes megvenni 😉

Mithril Edition

Köszönjük szépen! 😊
<#eljen>
Elkészült az utolsó class csapatjátékos ismertetõ, meg kicsit átírtam a kezdõ leírástokat is. Egyenlõre nem tervezek további nagy frissítéseket az oldalon, max ha épp unatkozom frissítem az elavult részeket.
http://lotro.bunny.hu/class_champion.html
http://lotro.bunny.hu/firststep.html

Nem tudom ki mennyire olvasgatta/hallgatta, bezár a Casual Stroll to Mordor

Megoldottam 😄
Valaki segítsen!!! 😞 Ma volt nálam egy ismerõsöm felléptünk az õ profiljába a játékba az én gépemen. Azóta nem tudok visszalépni az én profilomba,( default jön be a játék hogy nincs profilom) pedig a név ,jelszó, szerver minden megegyezik. 2 karim van. Ugye nem lehet hogy elvesztek. Segítsetek aki tud!
Innentõl már csak a book questek és az insták/skirmishekbõl nah és persze lények ölésébõl tudsz xp-t gyüjteni. Ha szeretnél questeket is csinálni, akkor gyûjts TP-t a meglévõ területeken, fejezd be a deedeket és ha van elég pontod,válts ki 1 területet. Ezen a szinten érdemes lenne Evendim-et kiváltanod, ott van jó sok quest.

ha ingyen akarok jáccani 30 után merre tudok menni?
Célszerû újra kezdeni,ha meghalt akkor vége az instának.

hali aztszeretném kérdezni hogy ha megöletem véletlen azt a palit akivel beszélnem kell és meghalok énis, visszamegyek nicns ott ez mind a weathertopon quest közben instában... visszaspawnol egy idõ után vagy mit icsnáljajk?
De mint látom ma csak Forochel van akkor úgy tûnik naponta váltogatták hát lemaradtam. 😊 730p ontomm van nem kell sok így se great riverhez.
Szintúgy. Az kell a Rohan elõtt ugye? Sajnos Rohanhoz kell majd némi real money is. 😊

Én szinte mindent megcsináltam eddig Enedwaith alja részéig.

2007-es bétában is benne voltam, s meg van játék 2007 májusa óta asszem. Szóval régóta tolom én is.

Én is hunti vagyok 65 -s Mirkben vagyok jelenleg, de majd mostanába veszem meg Great river-t.
Áh meg van a Rise of Isengard is és majdnem ott is vagyok már 70-es vagyok hunterrel és van még két karakterem egy rune master és egy guardian. Anduinost meg tudnám venni tuti.
Ha most kezded a játékot akkor ráérsz venni quest packot meg kb havonta van valami pack akció. lvl 30 ig így is ingyenes.
A neten a hivatalos oldalon hol érhetõ el a LOTRO Store? Sajnos még nincs fen megint a játék mert nem volt helyem most rakom fel de ma már updatelni is kell még stb lehet nem fogok tudni a 20%-os lotro quest pack akcióban részt venni. 😞 Most olcsóbbak a területek de csak május 9-ig az holnap. 😞 Most már van sok helyem 130 gb kb.
Fészbúk oldalukon kint van:
Update 11: Treachery of the White Hand is coming May 13th. Learn all you need to know: http://www.lotro.com/en/u11

Hétfõn jön az U11. Poén, hogy tök más oldalról lehetett megtudni (massively)

Hm, nemtudjátok, hogy game error 201.nél mi lehet a gond? A launchernél írja ki. Angolul találtam megoldást,de magyarul kéne, ha valaki elmagyarázná. Köszönöm elõre is a válaszokat!

...pozitívan csalódtam 😊

úgy gondoltam lyen látszat cucc lesz az egész majd h felkapnak pár embert random lényeg h nem ért hozzá nem szól bele...
de szerencsére nem ahogy nézem 😊

pl harperelle tuti gyel majd h ne szedjék szét a wardent XD - remélhetõleg a 3 casual snwbournös is okkal kerüt a listára 😊

(bár nem tudom minek írok... valószínûleg abbahagyom a lotro-t, egyszerûen unalmassá vált... meg elõjött az mmo-k endamg-es betegsége én pedig ebbe belefásultam)
Valahogy úgyérzem, nem lesz jobb a játék, attól, hogy szereztek ingyen "tanácsadókat"..