The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stunnból és daze-bõl Blood Rage skilled kihoz (lvl20-tól van).
A lotro.hu-t olvasgattam, a lotro wikit is. A laurelinest köszönöm, meg fogom nézni.
Lehetséges, hogy daze vagy fear alatt voltál. Elf esetében ilyenkor elég hülyén mozog a karakter. Ha néhány másodpercig tartott, akkor nem hinném, hogy bug lett volna.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nagyon tetszenek az ilyen apróságok a játékban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont tegnap volt egy érdekes helyzet. Az egyik csatában nem volt hajlandó ütni a karakterem. Van ilyen bug, vagy egyszerûen csak bénáztam? Az ellenfelek simán vertek, az elfem meg csak ott himbált elõre-hátra, a béna alapállásában. Nyomkodhattam bármit.
Snwbourn egyetlen elõnye, hogy ott játszik a magyar játékosok többsége, nem tudom ez szempont-e nálad.
Karakter transzfert pedig jól láttad, bármikor átviheted késõbb, 1-2 perces folyamat.
Megyek, csinálom a küldetéseket, csak casual. Champion lettem, berserker. Gondoltam, amelyiket minél hamarabb leverem, az már nem üt vissza.
Tudom persze, ki szeretnéd deedelni ,de magasabb szinten mész oda vissza, akkor gyorsabban haladsz.
Amúgy meg az elsõ karakter nem mindig a legjobb választás.
Pl a hunter+guardian a legtöbb kezdõ karakter. Hunter szempontból nagyon jó, mert a freeként az utazás megoldott. De 95 ös szinten senki sem fog vinni fellowba-raidbe, mert hunterbõl van a legtöbb, és mind tapasztalt, mind jobban felszerelt lesz. Nagyon nehéz dolgod lesz 95 elején, max ha a kinship nem segít.
Guardian meg olyan könnyû, meg túlélõ, meg azt írják a töltõképernyõn, hogy egyszerû a játék vele. Ez részben igaz. És könnyû lesz csapatot szerezni 95re, mert tankból mindig hiány van. Csakhogy a tank a legnehezebb szerep, mert a party elején mész, és tudnod kell, hol milyen ellenfél jön, hogy kell szétszedni, forgatni, mi a spec, hol van láthatatlan ellenfél, hol kell visszahúzni... .stb... és ha a parti letérdel, akkor a healer vagy a tank a hibás....
Te döntésed, de még semmi idõt nem játszottál, most válts , fõleg ha nem vagy biztos magadban sem, és a játékban sem ,és barátaid sincsenek.
Az elejen megeri a vipet megvenni, mert rengeteg uj dolgot kilockol. Pont ezert erdemes akkor letrehozni VIP alatt 1-2 toont is, mert a spec skilleket unlockolja, virtuekat is. Ha elmulik a VIP status, akkor permium member leszel, ami a legtobb dolgot megtartja: a teruletnyitason kivul minden megmarad, ha olyan teruleten kezdtel el kuldizni, deedezni, ami most megint lockos lesz, akkor a kuldit-deedet befejezheted.
Swift travel, bank, trait tree spec skill, virtues, class trait.. .stb minden megmarad. +500 tp mihez hozzajonnek a teruleteidbol szezett tpk, es 1000-1500 felett vagy TP ben, amibol stilustol fuggoen jatszhatsz:
2-3 karaktert inditva vip alatt 3000+ TPd lehet, amivel vagy megveszel kovetkezo teruletet, vagy beruhazol egy expansionba.
Pl Moria vagy end-game miatt kesobb Helms Deep.
En azt mondom gyere at erre a szerverre, mert ha rpzni akarsz itt is talalsz olyan embereket, de ennyi magyart, meg ennyi aktiv jatekost nem hiszem hogy talalsz ott.
Még egy kérdésem lenne. Azt látom, hogy ha elõfizetsz VIP-ra, akkor megkapod az összes küldetést, kivéve a kiegészítõket. Ha lejár a VIP, mi történik? Meg lehet utána venni külön, amelyik szimpatikus? A befejezetlen küldetések eltûnnek?
Nincs olyan, hogy egy helyen csak olyat kapsz.
20 szint nél Lone Landson a Haunted Inn ben kapsz rengeteg küldetést, és ott lesz jópár küldetés, amit egyedül nem tudsz megcsinálni.
De ha igazi fellowshipre vágysz, akkor 20. szinttõl lehet instance-kat csinálni(isntázás), amit lehet szolóban, small fellowban, vagy normál(6) fellowban 'tolni'. Ezt a skirmish camp-ban lehet unlockolni. Kapsz egy ilyen küldetést.
A maásik lehetõség az HD(Helms Deep) ami szintén insta, és napi szinten megyünk. Az az insta mindegy milyen szintû vagy, felhúz benne 95 re és mehetsz a többiekkel. (kicsit érzed, hogy milyen lenne a játék nagy szinten...). Viszont a legtöbb instához kell a terület.
A3. lehetõség Barrow Down, ahova 20 as szint körül lehet menni, oda is szoktak fellowot keresni.
Jótanács:
1, Snowbournre menj, rengeteg a magyar.
2, keress egy kinshipet, fõleg mivel most kezdted, ezért aktívat, nagy létszámút és SEGÍTÕKÉSZT! Ne öreg , régi hírût, mert ott most pangás megy 😊
3, A kinshiped többet fog segíteni instázásban, mint ha egyedül próbálkozol(felszerelés, tanács, party keresés).
Snowon ha játékban vagy, akkor Ultramarine vagy Omegamarine a karakterem, ha még több infó kell.
Nemrég kezdtem a játékot, nagyon bejön a hangulata.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok a szintemnek megfelelõ small fellowship küldetést keresni? 20 szintek elején járok, eddig egyet találtam a wikin nagy nehezen. Végig kell bogarásznom a teljes listát, vagy van valami könnyebb módja ennek?
Köszönöm.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
A Riders of the Storm aktív, nagyobb létszámú kinship szívesen vár.
Heti instaterv(napi fellowok-raidek, közép es magas szinter is!), ingyen craftolás, deedezés, szociális élet aktív csettel, magasabb szinten powerleveling(akinek az 5. karakterét kell 85 rõl 95 re felrántani....), mindenféle segítségadás, információkkal várunk nálunk.
Játékban Ultramarine vagy Spacemarine vagyok, de Devcsa, Zsiroskenyer, Akivalaki, Valakiaki is sokat van online az officerek közül.
MA este DW raid lesz 20:15 tõl.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"de azért, más kinekbõl embereket ne hozzunk át. Az már túlzás és nem szép dolog " + "a gyengébbek megtörnek és átmennek".
Mintha a játékosok rabszolgák lennének szerinted😊
Én nem azért hívok játékosokat, hogy jó sokan legyünk és nekem örömet okoz, hogy még több problémám lesz összetartani a kint😊
Én jelzem, hogy a mi kinshipünk jól mûködik. Vagyunk elegen. Aktívak vagyunk. Van olyan hogy 12 ember kellene, de nem szeretnék olyanokat, akik 1 wipe után szó nélkül lelépnek(fura, hogy ez sem jellemzõ angol szerverre).
Ezért szólok a többi kedves magyar játékosnak a Snowburn szerveren, hogy ha szeretnének csatlakozni, akkor jöhetnek, szívesen várunk. Nekik és nekünk is jót tesz.
Ha pedig 100 jatékosra akrok figyelni, akkor balfék vagyok. Nekem a kinre kell, egyesével nem tudok mindenkit figyelni, de az officerek azért vannak, hogy õk figyeljenek az emberekre. Ezzel azt akarom mondani mielõtt flmerül a kérdés: lehet, hogy leader lennék, lehet, hogy officer, nem tudom. Nem diktátor és kiskirály szeretnék lenni ,csak azt szeretném, hogy a hely aho l7 évig voltam, és most nagyon erõs csapást fog a lotro kapni, ne egy romváros legyen, hanem akik maradnak azok egymást erõsítsék, és ne széthúzzák. A TESO nagy pofont fog adni a Lotronak, nézzétek csak meg a hétvégi globallff listát mennyivel kevesebben lesznek.
Remélem kinleaderek is olvassák ezt, és belátják, hogy nem az a cél, hogy mindenkinek saját kinje legyen(azzal a kettõ-három játékossal), hanem ha kincsetbe kérdezek, akkor választ kapjak, kincsetbe kérek, akkor jelentkezzen segítség, ha kincsetbe hirdetek partyt, akkor az legyen a fõ kérdés, hogy akkor hány partyt indítsunk, mert annyian vannak.
1. Akik nyugit akarnak egy kis közösségbe és normál beszélgetéseket néha-néha partyzási lehetõséget, de már nem vágynak a nyüzsgésre.
2. Akik komoly játékot szeretnének, tömeget és aktiv partyzást.
Én magamat mindkettõbe sorolnám, de sajnos a kettõ nem megy egyszerre 😊
Azért írtam ezt a sort, mert tudtam, hogy ilyesmi válaszok lesznek, de nem akartam beírni, mert akkor meg az lett volna, hogy ha így állok hozzá, akkor minek akarom összekovácsolni.
Kheled: Tudom miért van. Mert a magyar ember a játékokban olyan, mint a magyar ember a lakással: saját kell, nem elég ha bérli...
A legtöbben azt hiszik, hogy azzal, hogy officerek/leaderek, azzal válnak valakivé, érnek el eredményt. Mi viszont tudjuk, hogy ez nagyon nem így van.
A mi kinünk ilyen, és én akkor is ilyet szeretnék, hogy figyelünk egymásra, segítünk és ha problémánk van, akkor jelezzük.
Ha minden évben próbálja valaki ,akkor 2014ben én leszek ez az ember. Egyszer valakinek sikerül 😉
Foxxi: tudom milyen a magyar ember, de megtanultam, hogy "úgysem sikerülhet" nincs 😊
Amúgy élõ példa Evernight serveren az Everlasting Hope.
Mindenkit bevesznek, 2-3 oldal aktív játékos van minimum, és folyamatosan instáznak. 5-6 officer állandó online, abból 2-3 folyamatosan raid/fellowozik. DN tõl HD ig egyfolytában.
Spacemarine/Ultramarine/Omegamarine
vagy minden kin officernel.
Amit írtam az még él:
Riders of the Storm kinship felvételt hirdet 1-95 szintû játékosoknak, passzív- inkatív kinshipet befogadunk. Felesleges olyan kinshipbe lenne ami csak azért van ,mert "sajátkinemvandejóvagyok", ha játszani viszont ezért nem tudtok.
Nálunk van heti 5-6 "raid" terv(Móriától HDig, 40-95 ös szintre, 2-12 emberig). Aktív játékosok folyamatosan online, segítõ officerek.
Segítünk craftolt és lootolt felszerelés megszerzésében, jótanácsokkal, útmutatásokkal.
Nem mi vagyunk a legnagyobb és legöregebb kinship, de a második legnagyobb, és a legszociálisabb+legaktívabb!!!!
Amúgy tervem, hogy az összes magyar kinshipet egybe kovácsoljam.
(nem mai elgondolás, már régóta dolgozom rajta)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nagyjából mekkora klánok vannak
Régebben játszogattam a játékkal, és most újra belekezdenék, azt kérdezném, hogy mennyire van még élet a szervereken, mennyire van közösség stb..
Válaszotokat elõre is köszönöm! 😊
Allez L\'OM
Amugy eleg sok mmo val jatszottam/jatszok, es valahogy a LOTRO az amihez mindig visszaterek. Jatekelmeny, terulet, kiegeszitok, felszereles, craft.... vegtelen dolog, ami miatt mindig lehet talalni benne valamit, ami miatt uj celt talalok a jatekra😊
6 éve kezdtem a Lotrot, a Beta szerver karakterem is megvan még. Kisebb nagyobb kihagyásokkal játszom azóta, Evernight szerveren kezdtem. A migrációkor elveszett minden karakterem ( <#eljen>#eljen> ). Újra kezdtem (sokszor 😄) és kb1,5 éve a Snowbournon vagyok. Azért mentem át, mert EN en a tényleges magas szintû játékos populáció nagyon alacsony, az aktivitásuk pedig kb 0.
Kb egy éve a Riders of the Storm nevû magyar kinshipben vagyok.
Mindenkinek tudom ajánlani:
- aki új a játékban
-ahol a kinship passziv, nincsenek programok, csak logolnak a jatékosok
-ahol a kinshipben keves az aktiv jatekos
-segítség kell, de sehol nem kapjátok meg, vagy nem mertek kérdezni
Ami van: Heti program(hd, classic insta, raid), kin jatékok, craft, jótanács, segítség, deed, és AKTÍV ONLINE játékosok.
Alacsonytól magas szintig bárki jöhet, aki játszani szeretne.
Érdeklõdni nálam a játékban:
Ultramarine / Spacemarine / Omegamarine
vagy bárki másnál a Riders of the Storm kinbõl lehet.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"