The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pls, ha lehet összeszedtebben írd le mi a problémád mert igy nem igazán tudunk következtetni hogy mi lehet a problémád!

Esetleg szúrj be pár képet is.

Segítünk ha tudunk! <#vigyor0>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

<#wow3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nekem kellene
itt az msn cimem inkáb én adom meg ott majd jobban meg tudjuk dumálni:[email protected]
amikar az account készitésnél vok valami new gaméba belemegyek és ott van ez a Activation code/key: de nem tudom a kódot ez jelentheti azt is hogy nem ingyenes?
valahogy nem lehetnem ingyen jácani (sorry ha megsértetem valamit) mit a wow-ban
ja az van hogy mikor usernamet és prasst kell irni nem fogadja el.Leforditotam és valamit aktiválni kell, sztem a szerót vagy valami ilyesmi nem tom mert most próbálkozom a LOTR-al elöször.Ha valaki megadná az msn cimét akk segithetne.<#help>
ha be is töltene valamit könnyebben tudnánk segíteni.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

ez mi????????????<#boxer>
picket
Ki lehet próbálni (fejléc piros szöveg), amúgy nem értem hogyan nem jön be a "gamecardos verziója" (fejléc zöld szöveg).

&#3237;_&#3237;

Ja és én most eröl az oldalról töltök és ha jó irjátok meg mert akk nem hagyom abba a letöltést!http://lotro.battanet.hu/
Hali mindenkinek!

Kelene egy kis segicség én nagyon birom a lotr minden játékát és az ONLINT is ki szeretném próbálni!Szóval legyen valaki oly szives és irja meg honnan tudom letölteni "ha lehet" ingyen a LORD OF THE RING ONLINT és a két kiegészitöjét.Léci HELP ME már nagyon ki akarom próbálni csak sajnos nekem nem jön be a gamecardos verziója.😞
Ha jól emlékszem Szmóg volt az utolsó, akit Bard ölt meg, de lehet hogy ez csak az utolsó sárkány akinek ismertük a nevét(rajta kívül még volt ugye Glaurung,Ancalagon meg valami Sca.. valamicsoda nevû, rajtuk kívül több nem szerepelt a könyvekben megnevezve).

Én úgy emlékszek, hogy nem haltak ki, csak a Megye területérõl tûntek el (ld.: tûzíjáték).

Régen olvastam már én is:S

tölem 2600-2900 között vontak amíg havi díjas voltam, a lifetime meg kb 60000 ft és 2070-ig nem kell havidíjat fizetni.Magyarországon dobozosban már csak 1-2 helyen fogsz kapni, a digital downloadot ajánlom, illete kb 20 hozzzászólással ezelõtt valaki írt hogy van fullos serialja, vedd meg tõle, letöltöd a trialt, beaktiválod és játszol.

Montanosz
thx))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Le is lehet tölteni, meg meg is lehet venni ha jól tudom.A havidíj 3000 ft-körül, mint a többi MMO.

Montanosz
kicsit összezavarodtam a fórumot lapozgatva: most le kell tölteni vagy boltban kell megvenni? illetve mennyi a havidíj?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Rosszul írtam,bocsi.Természetesen olvastam mindegyik kötetet, de úgy értem hogy ebbe az idõszakba nem passzolnak bele, tehát Frodó és társai idejébe.Ha jól tudom ekkorra már az utolsó sárkány is kihalt. 😊

Sárkány nem passzol bele?

Ajánlom olvasásra: Gyûrûk Ura 1-2-3, A Babó, Szirmalirok.

Jah, meg nagyot fogsz nézni, ha nem sokára kijön A Babó (The Hobbit) filmben<#integet2>

Hát akkor nem tudom, nem nagyon passzol nekem a sárkány + csontváz meg mittudoménmicsoda a Lotr-be, de meglátjuk, úgyis ingyen van. 😄

Van sarkany is meg csonti is. <#vigyor2>
A fo tortenetszal egyebkent nagyon jo, a questek hangulatosak, a taj meg dx10-ben egyszeruen remek.

A napokban fog lejárni a WAR elõfizum, úgyhogy letöltöttem a játékot, most telepíti..Nagyon kíváncsi vagyok, az lenne a kérdésem hogy mennyire hû a lore-hoz a játék?Remélem nem kell benne sárkányokat meg csontvázakat öldösni, mert az nagyon nem illik bele Középföldének ebbe az idõszakába.

Tatyla
trial kód is van 3 de ez full kulcs

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Biztos hogy mindkét kulcs full verzió? Minden dobozosba raknak trial kódot is. Csak azon rajta van hogy 7 vagy 14 day..

Tatyla
tudom nem bolhapiac ,elõre is bocs de a megrendelt dobozos játékomban véletlenül két cd kulcs került alap+kieg szóval eladnám akit érdekel pm...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

picket
A traiteket bárdnál "manage your traits"-el tudod beállítani. (Olyasmi egyébként, mit a talent wow-ban, csak vannak közösek, meg kaszt-specifikusak.)

&#3237;_&#3237;

Na kipróbáltam a gámát, nagyon pozitívan csalódtam benne, nem hittem volna, hogy ennyire élvezhetõ lesz, bár igaz, még csak egy napja játszom :p Egy human burglart indítottam, mert rugó típusú karakterem még nem volt se wowban, se warban. Nagyon tetszik a sok küldetés, meg a beépített quest helper.

Ami kifejezetten érdekes, az ezekhez a különféle tettekhez kötött bónuszok (pl. csinálj meg 15 questet bree-ben, és akkor kapsz valami mittoménmilyen bónuszt, vagy ölj meg 30 pókot, és akkor kapsz valami méregellenállós bónuszt). Ezeket gondolom csak "unlockolja" a játékos, és "beslotolhat" belõlük néhányat, nem? Tehát ha unlockolok hatvanhat ilyen deed-et (trait-et?), akkor sem lesz egyszerre használva mind a hatvanhat, vagy igen?

Olyan kérdésem is van, hogy a végjáték (endgame, magyarul miután elérted a level capot) mennyire jó, mit tartalmaz?
Jó az monsterplay, és nincs erõltetve annyira mint a wowban a pvp egyes esetekben, pl warri enchant, amit használható csak pvp ben vehetõ, ahhoz meg pvp-zni kell, stb. Mindemelltt nagyon élvezetes, mondjuk egy farkassal elbujva becserkészni a játékost, vagy éppen loremasterrel amikor a sok mosta közé elnyomok egy aoe-t 😄

snowburn <#hehe>

Kösz! Mindenesetre kipróbálom, oszt meglássuk. A PvP (monsterplay) tényleg nem a legjobb benne? Olyat is olvastam, hogy tök jó, meg olyat is, hogy elég... furcsa.

Jó, hogy a crafting jobb, mint a wowban, mert a recept-alapú statikus craft annyira... uncsi, viszont szeretek craftolni.

A magyar szerver ez a shadowmourn vagy shadowbourn valami? Nem mintha ne boldogulnék angolul, de azért mégis.
Grafikailag sokkal szebb(dx10), a játékmenet nekem jobban tetszik, a questek sokkal kidolgozottabbak, jobbak a leírások, az epic questline hihetetlenül jó, ami a történeten visz végig, a kraftrendszer 100x jobb mint a wow-ban( bar az swg szintjét nem éri el. Bár nincs annyi insta mint a wow-ban, de ami van izgalmasabb, nehezebb és ezért nem is kell hogy minden sarkon instance legyen, meg heroikk mod😊 Összesítve nekem jobban bejött, wow-al megjelenés óta játszottam, egészen a lotro megjelenéséig, utánna kicsit párhuzamosan, aztán maradt a lotro, meg is vettem a lifetime-ot. Tört szerverrõl én nem tudok, de olcsobb mint a wow, kb 2700ft ha bankkártyáról fizeted paypal-on(mert usd ben fizeted, nem euro-ban). a Lifetime meg kb 50-60e, és 2070ig nem kell havidijjat fizetni.

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy van e tört szer-... :p

Jó, igazából.
Nem próbáltam még a gámát, összesítve a wowhoz meg a warhoz képest miket nyújt? Csak õszintén, a marketing bullshit generátort én is ismerem :p
Tatyla
aki codmastersnél regisztrált trialt írja le pls privibe hogy upgradelte fullra...

Ezek az mmo-k egyformák. Automatikus támadás és azt erõsítheted a skillekkel. Védekezés szintén automatikus és skillekkel ezt is erõsítheted.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

auto attack! csak a skilleket nyomkodod és örülsz <#hehe>

saxicola
A fegyverhasználattal még mindig nem békültem ki. Egyszerûen nem tudom, hogy magától megy a harc (tehát csak s killeket kell nyomogatni) vagy az ütést és a védést is én irányítom. Erre még nem sikerült rájönnöm.
Az archet-i csata nekem tetszett. Érdekes volt, hogy még tüzet is kellett oltani 😊
Az úszás is tetszik a játékban.
Szerencsére csak a fõmenü movie library videóinál akad a hang, a játék további részében nincsen gond.

www.gportal.hu/bioshock

Volt, de szerintem már lekésted.....
Sziasztok.

Lenne egy kérdésem,nem volt arra lehetõség az elmúlt hetekben,talán hónapokban,hogy akinek lejárt az accja,az X napig visszatérhetett ingyen és bérmentve?! Vagy csak who-nál volt ez. Elõre is köszönöm a normális választ.

Nálam azt hiszem Book 11-el kezdtek el akadni a videók hangjai... Azóta az összes akad, pedig gépet is cseréltem (most 4 giga ram, E5200, HD4830 512Mb). Szerintem vagy az alaplapi hangkártyával van baja, vagy valamilyen codek-kel, de azon meglepõdnék, mert DivX-en kívül semmi ilyet nem rakok a gépre.

Dhrain voltam tisztelettel. <#integet2> (lassan jövök vissza játszani)

saxicola
Tehat akkor nem minden szoveget hallhatunk? Olyan mint a Stlaker, hogy, hogy koszones es a tobbit olvasod (nem mondjak el)?

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Hi!
Koszonom a valaszokat. A gepem 3 GB rammal rendelkezik, tehat az nem okozhatja. A bevezeto videoval nem volt semmi gond, csak a tobbivel van. A proci 2 magos 1,8-as.
Tehat csak egyszer kattintok az ellenfelre amikor megjelenik a kard kurzor? Ennyi?
Plusz hasznalom a skilleket?

www.gportal.hu/bioshock

Mint legtöbb mmo-nál itt is auto attack rendszer szerint megy a harc + a skilljeid. Gagyi ( mondjuk az AOC-hoz képest ) de ebben a világban, az egyszerüség sokszor elõny <#hehe>

picket
Célozni nem kell, csak irányba állsz, és nyomod a képességet, vagy megy az alap támadás. Nem is lenne célszerû a célozgatás, mert jön egy kis lag, aztán esélyed sincs...

&#3237;_&#3237;

picket
Legvalószínûbb ok, hogy kevés a RAM a gépedben. 2 giga alatt felejtõs, de ajánlott a 3. Másik lehetséges ok, hogy a processzor kevés neki, nekem alap core2-vel (1.8 GHz) már simán megy, gyengébb gépen én is tapasztaltam a hang akadozását. NPC-knek nem feltétlenül van hangja, túl sok van belõlük ahhoz.

&#3237;_&#3237;

saxicola
A Movie Library videóknál akad a hang, de annyira, hogy nem lehet érteni a szöveget. Van tippetek mi lehet az oka?

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Hi!
Regisztráltam a fórumra, de még várnom kell egy e-mailre, hogy jóváhagyják a regisztrációt. Ezért ide írok.
Szerencsére a patch-elés befejezõdtt. El is indult a játék. A bevezetõ videó meghozta a hangulatot. A grafika is elég jónak tûnik. A hanggal viszont van egy kis probléma. Szakadozik és nincs is (vagy nem tudom: gondolom lenne hangjuk a gépi karaktereknek). A lényeg, hogy a karakter kiválasztás menü videóinál akad a hang. Vajon mi lehet az oka?
A másik a harc? A Guild Wars-ban egészen más volt. Itt inkább Witcheres érzetem van (nem nagyon lehet célzottan ütni, mintha csak össze vissza csapkodás lenne). Ez valóban így van?

www.gportal.hu/bioshock

Ez a beszéd <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

saxicola
OK. Ram is fer, mert fizetos MMORPG-vel meg nem jatszottam. Ugy voltam vele, hogy ha egszer megtorik a jeg, akkor csak a LotrO johet szoba (mivel Gyuruk Ura fan vagyok). Este atnezem a forumot (a fajlok letoltese ugyis eltart meg egy darabig).

www.gportal.hu/bioshock