10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Tatyla
    igyekszek felnőni és megyünk együtt,tankolok mint az állat :)
  • Burgernemham
    "DragonKnight" Félre ne érts, nem lehúzni akarom a DDO-t, magam is játszottam vele, de szerintem az egy erősen rétegjáték volt a LOTRO-hoz képest. Ez egy befogadóbbszellemű, sok mmo-bol merített jól összegyúrt anyag, ami mégis szintén egyedi.(akár a DDO, csak másként). Én nem hiszem, hogy (főleg most a free után) annyira megcsappa a játékosállomány az EU piacon, szervereken, hogy "be kellene zárni a bazárt". Sőt erőteljes fellendülés várható. Ez a game még jópár évig működni fog ebben a régióban. Az Aion esetében inkább vannak kétségeim. Főleg a Tera, a Star Wars The Old Republic, és a GW2 megjelenése után.
  • Blob
    bővebben? Mert erre szerintem te is rájöttél? :D
  • Hexex
    An error has occured.
  • Hexex
    Launcher.exe Hiba.
  • Ashyn
    Mi a hibaüzenet?
  • Hexex
    Hi! Segitsetek!!Amikor elakarom inditani a játékot kiir valamilyen hibát meg hogy vegyem fel a kapcsolatot a Technical Supportal!!!!! Márt ez a Harmadik Kliens és mind EU-s csak más helyröl. Próbáltam a hivatalos oldalról is de ugyanaz a probléma.VALAKI segitsen. Köszönöm!
  • MC Hapci
    ez aggaszt engem is:s remélem nem következik be.. mert most akkor 3 napnyi melóm oda:D
  • foxxi
    szeeeeeeeeeeeeeemi ( játszani kéne... de még meló :( )
  • Maxx
    mi ez a sanda nézés foxxi?:D
  • foxxi
  • Maxx
    valamikor mehetnénk egy GA-t is, mondjuk én 33 vagyok, de még megvan az összes GA quest.
  • Tusy
    - én 2-ről tudok, bár kiírva csak 1 van
  • Jerol
    Szia, lvl 30 után megnyílik a Skrimish lehetőség. Kapsz egy quest indító itemet amire ráklikkelve kapsz egy questet, na ezután ezt az itemet kihajítod a zsákodból mert bugos :) Ha ez megvan csak beszélsz egy skrimish kapitánnyal és ő fogja adni az első questet. Ha ezzel megvagy akkor végig kell tolnod a skrimish gyakorló questet és ha azokkal végzel mehetsz rendes skrimishbe (bárhonnan be tudsz lépni skrimishbe, csak megnyomod a ctrl+j billentyűket és máris előjön a skrimish ablak). A lényege hogy középfölde különböző pontjait kell megvédened, felszabadítanod skrimishtől függően. Csinálhatod egyedül, illetve csapatban is (2 fő, 3 fő, 6 fő, 12 fő). Kapsz egy npc segítőt is, amit csak skrimishekben tudsz használni. Ezt az npc-t te fejlesztheted, te döntöd el mihez értsen (tankolás, heal, ranged dps stb.). Körülbelül ennyi, remélem segítettem.
  • falloutfan
    helosztok. ezt a skirmish es dolgot valaki eltudja magyarázni? vagyis hol lehet ezt csinálni és hogyan?
  • angyal2232
    detto 29,5 vagyok és champion, küldizgethetnénk együtt:D Skyisthelimit a nevem majd irj ram ha latsz online :)
  • shaba23 #6688
    29,5 csak most nagyon összegyűltek a group questek...minstrellel nem tudom szólózni őket:) Nagut meg hiába kérem, hogy segítsen, ő Móriában haldoklik:)
  • Tatyla
    gyorsan kell tolni a szintet mielőtt a szellemi fogyatékosok ideérnek :D
  • shaba23 #6686
    ma már láttam Kurvaa nevű karaktert.
  • Tatyla
    ohh tényleg vak vagyok bocsánat...
  • Azur92
    Nem tudsz olvasni amúgy?? :D:D

#6671 Itt megtalálod a választ. Meg körülbelül ezen kívül még vagy 10 hozzászólás is megmondja neked.

• Tatyla
    világosítson már fel valaki hogyha elkezdődik a free hány karakter maradhat szerverenként,mert akkor törlöm azokat amik nem fontosak?
  • Hexex
    Köszi!
  • DragonKnight
    Mennyi rá szerintetek az esély hogy amikor a Codemaster LOTRO szerződése lejár, akkor Turbine nem fogja elvenni az EU disztribúciós jogot a CM-től és nem járunk úgy mint ez év augusztus 19-én a DDO-val mikor is mindörökre lezárták a DDO EU szervereit?

Nagyon sokan voltak kénytelenek nulláról újrakezdeni a DDO-t USA szervereken.
    Én F2P accountot ezután csak USA szerveren fogok létrehozni.
  • unusual
    Sikerült bejutnom. Köszönöm szépen a válaszokat. Ezen a szerón vagyok = [EN] Snowbourn. Gyemant néven = elf hunter.
  • Blob
    Lehet ha nem reagálnál mindenre nem lenne ennyi kérdés, és az ember nem unná halálra magát a válaszok visszakeresésébe ;)
  • Walkyre
    1 vagy rossz kliens/account probálkozol
    2 nem tudsz gépelni

EU
    http://community.lotro-europe.com/full_client.php
    https://cogaccounts.codemasters.com/
    serverlista
    [EN] Snowbourn
    [EN] Evernight
    [EN] Eldar
    [EN] Gilrain
    [EN-RP] Laurelin
    [DE] Morthond
    [DE] Maiar
    [DE] Vanyar
    [DE-RP] Belegaer
    [FR] Sirannon
    [FR-RP] Estel

US
    https://myaccount.turbine.com/
    http://www.lotro.com/support/download-lotro
    serverlista:
    Arkenstone
    Crickhollow
    Brandywine
    Dwarrowdelf
    Elendilmir
    Firefoot
    Gladden
    Imladris
    Landroval
    Meneldor
    Nimrodel
    Riddermark
    Silverlode
    Vilya

EU accounttal nem tudsz US klienssel játszani és viszont.
  • seaedge
    Valoszinuleg US clienst szedtel le, de EU-ra regeltel, vagy forditva.
  • unusual
    Sziasztok. Kipróbálnám a game-t.Regeltem acc-ot. Game is fent van,de nem fogadja el a user nevet + a password-ot. Mi lehet a gond?
  • foxxi
    játszhatsz.
  • Hexex
    Hi! Ha letöltöm a és nyomom a Trialt utánna játszhatok tovább azzal a karival ha ingyenes lessz?
  • foxxi
    Az csak azért mert hát mégis érthetőbb az angolt nem beszélők, és a google-t amugysem használóknak. De ráérősebbek szépen megszerkeszthetik
  • seaedge
    Uristen, google fordito
  • foxxi
  • foxxi
    Ha továbbra is fizeted a havidíjat a játék vásárlása után akkor:

"Of course! Once the game goes live you’ll keep all your current privileges, and also accrue 500 free Turbine Points per month to spend as you wish. We also have a set of Loyalty Reward Special Offers just for our veteran players – as long as you maintain your subscription in good standing you may be eligible for up to 3,000 points. If you stay active over the summer you will also earn an additional bonus of 500 Turbine Points per month until launch! For more details see the Loyalty Reward Special Offer Terms & Conditions for full details."

Ha nem érted: kapsz 500 TP-t havonta + az egyébb nyalánkságok. De ehhez az kell hogy havonta fizeted ( kb 2800HUF). Ha csak a játékot veszed meg ( ugye alapból jár a 30 nap - és azalatt be is vezetik a F2P-t, szal első adagot megkapod. ) Logikusan ha lejár, utanna semmi bónuszt nem kapsz és premium accountá "minősít vissza" a rendszer.
  • foxxi
    Szaruman! Hálló! Pls tedd már ki kb azt valahogy, vagy +ként a F2P F.A.Q-ba amit Nephin a #6659 irt. A lusták, a visszaolvasni képtelenek, a googlet használni képtelenek segítségére. A magas iq mögött van aki képtelen olvasni.

Köszi!
  • foxxi
  • foxxi
    Talán az élet megtanított a google használatára, mielőtt osztod az eszed. Ez valahogy senkinek se elsőre jut eszébe, csak jön, mint a déli gyors. A lustaságod meg ne kérd már ki magadnak, amellett hogy ott a magyar oldal ahol MINDEN fent van!
  • Nephin
    Nem vagy jó helyen, te US verziót szedtél le, amerikai szerveren vagy, a Snowbourn európai.

Töröld le az egészet és szedd le az EU klienstinnen
  • angyal2232
    emberek én fogok azért kapni pontot mert megvettem a játékot? valamennyit? mondjuk kiegenként 500 vagy ezer turbine pontot?:) csakmert ha lejár az elöfizu valamiböl unlockolni kell a traitokat a gold capet meg a bag slotokat...