10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Ashyn #6744 Nem a mennyiséggel van a baj ( azzal eddig sem volt ) hanem a minőséggel. -
seaedge #6743 Lvl 65-ot konnyeden el lehet erni egyetlen fellowship-es quest megcsinalasa nelkul is.
Ha pedig valaki raidelni is szeretne, akkor kulfoldi kinship-ekben van a legjobb lehetosege erre. -
MaRee #6742 Miért, ha nő a játékosszám akkor miért csökken az esélye partyt találni? -
Ashyn #6741 Amíg nem volt szó F2P-ről, addig semmi gond nem volt az LFF. Szinte mindig, mindenhova találta az ember normális csapatot.
Most hogy jön az F2P, valószínűleg ez is változni fog... -
MC Hapci #6740 remélem lesz valami jó kis kinship is majd... mert nem halottam sok jót és szépet főleg a leoh-ról... Minél nagyobb szintű valaki annál nagyobb szüksége van viszont kinship-re... lff-elni nem a legjobb ... :D -
spcs #6739 Köszönöm! Már régóta szeretnék játszani vele, csak az a fránya havidíj visszatartott, nem tudtam volna rendszeresen fízetni illetve annyit játszani vele, hogy megérje.
Néhány kollegám már a kezdetek óta játszik vele, sokszor irigykedve olvasgattam a melóhelyen a belső fórumunkon írt beszámolóikat. remélem majd hesznos tagja lehetek a szerveren a magyar közösségnek. -
#6738 na szuper mondom megveszem a lotro mines of moriat hotcdkeyről de megint nemfogadja el a kártyámat, rohadjanak már meg mit szarakodnak? elég sok oldalon fizettem már ezzel a kártyával, nehogy már náluk ne lehessen -
foxxi #6737 Helyes, jó szórakozást hozzá -
spcs #6736 Köszönöm a segítséget, akkor szerintem elkezdem a trialt. :) -
foxxi #6735 Captain: abszolute solozható, ha kitartó vagy, meg fogja magát háláni.
Minstrel: az eddigiekhez képest "baromira solozható", régebben egyedül alkalmatlan volt megoldni komplexebb problémákat ( ölés ). A behúzás, futás tatkika pedig mindig kifizetődik. Igazából lvl 30tól lesz "abszolute solozható"
A gyors respawn nem jellemző a játékra, csak adott területekre.
A triallal valóban előre semmi sem szerezhető, de logikusan igy semmit nincs is elveszteni a f2p indulásáig. ( max azokat a pontokat amiket alalatt a 1x szint alatt szereznél deed-ből, stb. _) ( nem számottevő ) -
#6734 Velemenyetek szerint minstrel-lel mennyire lehet szolozni?
Van egy lvl 18-as minstrel-em, de van egy bandita tabor Bree-tol delre ahova tobb kuldi is szol, de meg nem sikerult mindet megcsinalnom, mert sikerul folyton kihalnom. A gyors respawn miatt mindig a kozelemben eled ujra 1-2 ellenfel mikozben epp egy vagy ket masikkal hadakozom.
Lehet, hogy en csinalok valamit rosszul. Az is lehet, hogy ilyenkor futni kene, de a hely jellegebol adodoan ez eleg nehezkesen kivitelezheto.
Eddig tetszik a minstrel, es ugy gondoltam, hogy egy healer-rel, ha eppen lassan is, de tudok majd szoloban is haladni, hiszen tudja magat gyogyitani, de most kicsit tanacstalan vagyok.
Ez a gyors respawn a jatek egeszere jellemzo, vagy esetleg csak bizonyos teruletek ilyenek? -
spcs #6733 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most töltöm le a 14 napos trialt akkor lesz-e hátrányom később a F2P bevezetésekor?
Olvastam például, hogy a trial alatt nem szerzek Turbine pontot amiért később tudnék vásárolni.
Köszi előre is a segítséget. -
MC Hapci #6732 amúgy olyan 1 évvel ezelőtti időkhöz képest, mennyire lett lebutítvaa captain? Már abszolút nem alkalmas solozásra? :D
Már a 26. szintet taposon vele ismét... :D
Van valami kinship, ami nem hátulról kicseszős szarkavaró emberek nélkül működnek? :D -
#6731 Éreztem, hogy az erő velem van (: Mind1 már kezdem megszokni, lassan csak véget ér a pite és postáspakk mizéria -
foxxi #6730 Csak a Megyében lévő questekre igaz ez főleg, jót választottál -
foxxi #6729 Nem, nem ( nektek sajnos ); nem a f2p kezdődik, hanem a vele járő szerver crash, lagg, fagyás stb... szeressem
Plusz, utalni szerettem volna az emberi ostobaságra is, de az ugy is felesleges
A rested XP mindenhol ugyanannyinak számít, de fontos tudni hogy a f2p bevezetése pillanatában, a rested xp NEM lesz engedélyezve a free játékosoknak, szal érdemes addig kihasználni. -
#6728 Ezt én is néztem tegnap, 20-30as karik /volt velük egy 60 körüli is/ Shire-nél 1-2 terepet fullra ledarált.
A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy csak a Megyében nézik postásnak az embert /hobbitot/, vagy ez az egész játékra jellemző lesz? Gyakorlatilag ide-oda mászkálok a pitékkel meg a postás tatyókkal.. Igaz, hogy nagy szőrös 45ös lábam van, de lassan elkopik, annyit gyalogoltam (: -
Tomy Lee #6727 Kezdődik Free 2 Play? -
Tusy #6726 - mi kezdődik? f2p?
- pedig szerettem volna a kezdete előtt a kezdő területeken túljutni, bár én is alacsonynak számító helyeken mászkálok a 16-os szintemmel (első kari ugye), de este berongyoltak 20+ meg 30+ szintű karakterek kiirtva a célterületet pillanatok alatt. Szerencsére hajnalban megtaláltam a hiányzó quest mobokat
- trialban kapok rested XP-t. Mindenhol ugyanannyit ad vagy érdemes inkább valami helységben kilépni a játékból? -
foxxi #6725 kezdődik.... -
#6724 dettó énis skirmishelni voltam:D:D:D -
#6723 Ez megy most sajnos, és én is ilyenkor mentem skirmiselni:) -
#6722 laggol -
#6721 Masnak nem szorakozik a szerver? Mar masodszorra ragad be a karakterem kozvetlen teruletvaltas elott, egyszeruen nem tudok vele mozogni, mintha odaragasztottak volna. Aztan ezt kovetoen ha kilogolok (megvarom a 25 mp-et), akkor kiirja, hogy varja h a logout befejezodjon, es nem tudok ujra belogolni, csak a restart segit ideg-oraig, amig megint el nem kezdi csinalni. -
KMKM #6720 Accomneve: Marteen -
KMKM #6719 Amúgy melyik karakter lenne jó számomra? szeretek inkább közelharcban játszani -
KMKM #6718 mind1 mostmár jó lett köszi!ezerhála omg -
KMKM #6717 de vmi kódot nemkell aktiválni? -
KMKM #6716 de omg ez alapján csináltam és a clientem pedig a linkelt oldalról van amit a F.A.Q ba találtam -
#6715 Ez alapjan probald meg:
LOTRO 14 napos trial
A klienst talan mar nem kell ujra leszedned. -
KMKM #6714 valaki segítsen plsss -
falloutfan #6713 ja és még valamiXD hol lehet lovat venni?:D -
falloutfan #6712 köszi a helpet -
KMKM #6711 valszeg aktiválnom kéne 1kóddal a lotrot de olyat meg hol lehet szerezni? -
KMKM #6710 Beregisztráltam (EU clientet)töltöttem le és beregisztráltam ezen a feltüntetett weboldalon
https://cogaccounts.codemasters.com/ és mégse enged be a belépésnél a játékba aztírja nem eus-acc vagynemtom"The username entered does not have an active "LOTROEU"subscription.Please try another username valaki sígtsen légyszíves -
DragonKnight #6709 Igen nem láthatunk bele.
A DDO esetében az volt a helyzet hogy a CM szerződése lejárt és újítani akart. A Turbine meg azt mondta hogy nem lesz újítás mert a DDO -Eberron Unlimited az nem egyenlő a DDO- Stormreach-el (a kis hamisak :). Ezért nincs új szerződés, tessék lelőni a szervereket. Természetesen ekkor már csak a legoptimistább réteg maradt az EU szervereken a többiek már régen átköltöztek VIP vagy F2P játékosként az USA szerverekre.
Ezt a lépést a Turbine azért lépte meg mert a DDO store bevétele az övé, mig a CM üzemeltetésű játékból nem sok pénzt látott, tehát egyértelmű pénzügyi oka volt a dolognak.
A LOTRO esetében a CMnek még tart a szerződése és gondolom csak azért ment bele a F2P-be és engedte be a LOTRO Store-t mert úgy gondolta ha osztozik a Turbine-vel, akkor nem jár úgy mint a DDO esetében.
A kérdés az hogy meddig fogja ezzel elhárítani a a szerződés felbontásának veszélyét.
-
Hexex #6708 Pedig mindent úgy csináltam ahogy leirták.Jó helyen regisztráltam,Jó EU-s flienst telepitettem.....Sajnos nembiztos hogy tudok játszani eme nagyszerünek tünő Játékkal -
Hexex #6707 Valaki írja le legyenszives pontossan mit hol kell regisztrálás meg ilyenek...... Please! https://cogaccounts.codemasters.com Itt regisztráltam. -
Burgernemham #6706 Bár igaz ami igaz, a felszín alatti jogi precedúrákba nem láthatunk bele. Utalok ezzel arra, hogy jópár fullszerveres játék üzemeltetési jogát bukta már el a CM amiknek én is szenvedő alanya voltam.
De erre a game-re mindig nagyobb hangsúlyt fektettek, hogy kövessék és kiszolgálják a Turbine úgymond követeléseit az aktualitás céljainak kiszolgálása terén. Tehát nem NcWest módjára került fél év késéssel egy kieg a játékba. stb, stb. -
Hexex #6705 xD System.ArgumentException:The path is not of a legal form.......
a többi nekem krix-krax