The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Fogalmam sincs, nem lattam meg benne pvp-t. De ha nem szereted a questeket, akkor ez nem a te jatekod lesz 😊

Together we'll fly someday...

Azt már mondtad hogy mennyire nem grindelõs a meglátásod szerint,de azt még nemmondtad hogy milyen benne a pvp!Én is lehet kipróbálom a trialt,csak kiváncsiságból,de a grind nem is érdekel,még mindíg jobb mint questelni,viszont a pvp az ami a lényeg,arról mik a meglátásaid?
Me0w
😊 Nagyon az elejen jarunk meg a dolgoknak (14-es burglar, a baratom 14-es hunter), de jopar mmo utan ez tunt eddig a legkevesbe grindelosnek. Nekem nincs bajom a maszkalassal sem, amig ilyen gyonyoru kornyezetben tehetem. Timesink minden mmo-ban van, azert mmo, hogy meglegyen mindig a repa az orrod elott, - na, mar 'csak' ez kell, es akkor megvan x skill, ami kell, hogy legyen 'y' - a kerdes csak az, hogy ezt ugy adjak-e elo, mint Aionban: 'Kill 50 random mobs', vagy valami ertelmes keretet adnak neki. A vegeredmeny ugyanaz, csak a talalastol sok fugg azert 😉

picket
Egy idõ után mindegyik mmo grindfest, csak az a kérdés, hogy mennyire bírod az ilyesmit. Nekem például bármi gyûjtése/ölése már fogkrémtubus-kupakcsavargatásnak tûnik az elsõ - "hûhadeszép" - óra után. Persze mit rakjanak még bele, vagy hogyan tartsák vissza a játékosokat hogy ne 2 óra alatt tolják végig a tartalmat, vagyis elõfizessenek a következõ hónapra is. Na mindegy, ez biztos csak az én problémám, mert befejezni semmit n...

ಥ_ಥ

Me0w
15 dolcsi korulbelul. En ugy vagyok vele, hogy megneztuk a trialt, talan a legszebb mmo ami most a piacon van (dx10-es kartyaval). Vegre nem koreai grindfest ala Aion, igy azt hiszem mi is megvetelezzuk, de nem tudom mennyire erdemes moriaval egyutt megvenni az alapjatekot, majd utanaolvasok. Eddig egyebkent jopofa, nyugis jateknak tunik 😊

Gideon Wieth
Ha jól látom a Lifetime 300 dolcsi ... mennyi a havidíj kb ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Solid Snake
nem kell havidíjakat fizetni=Lifetime <#vigyor3>
Gideon Wieth
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha tetszik a játék, /most töltöm a trialt/ akkor hogyan érdemes megvenni ? Úgy értem, hallottam valami olyan lehetõségrõl hogy 60$ os pakkért nem kell havidíjakat fizetni. Hogy van ez pontosan ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tyr4n1hunt3r
Lord of the rings Online + Mines of moria lifetime account eladó.
Részletek privátban <#integet2>

Lotro lifetime :D

Csak helyeselni tudok, én is újrakezdtem kb. 1 hónapja, és tényleg a legjobb MMO-k egyike!
A Wanderers of Lost Dales új honlapja fejlesztés alatt van, mert régi tagjaink visszatértek a kinship-be, és mostantól csak a magyaroké: www.wold.guildportal.com
A magyar chat-en közel 9 max. szintû magyart lehet elérni, a kinship-be közel újabb bõ 10 fõ magyar lett. Így még mindig várjuk az új és régi tagokat, hogy élvezhessük együtt a játékot! 😊
Semmi gond. 😊)
Mar beszeltem vele, meg a kinshipbe is bekerultem.
Koszi az infot.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Murmur...csak sikerül egyszer...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Elnézést az elírásért: Murmuz-t akartam írni...

Sylien nevében:
A Laurelin szerveren újra aktivizáltunk a Wanderers of Lost Dales kinship-et. Van honlapunk is: http://wanderers.zzl.org/news.php
Szívesen várunk minden régi és új magyart. A kin ugyan nem csak magyarokból áll, de nem vagyunk kevesen, és segítõkészek vagyunk.
In-game kereshetitek: Sylien, Hallrandthir
Jövõhét welcome back week, élvezzétek a téli fesztivál játékait!
Mormoz, Sylien nem tudja ezen a néven hogy ki vagy, szeretné ha megkeresnéd, hiányolja a régi magyarok jó társaságát, mert a legtöbben a kin-bõl Aionozni kezdtek.
Üdv.: Syl

TreDoR
Hi! Tud valaki egy e-mail címet account supporttal kapcsolatban? A [email protected] kívûl, mert onnan értelmetlen válaszleveleket küldözgetnek vissza (nem a kérésemre/kérdésemre reagálnak).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A Last Enclave of Hope LEOH tuti bevesz kis ( kezdõ ) karikat is.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Itt nézz szét: http://www.lotro-hungary.hu/
Hober Mallow
Tegnap írtam magyar csatornára is😊 am nem tudsz valami magyar guildet ami bevenne kiskarit is?😊

Van aki esetleg megunta a játékot?
Lifetime membership-et vásárolnék...
vagyunk jópáran <#hehe>

Hober Mallow
Nekem is megtetszett a játék,a trial után😊 sok magyar játszik most a lotroban?😊

Tervezem én is a visszatérést. Azt szeretném kérdezni, hogy a Laurelin szerveren van-e nagyobbacska magyar klán, ahol csapatban tudnék játszani? A Wanderers of Lost Dales-ben voltam korábban, de kevesen voltunk, meg elszállingóztunk. Velük mi újság?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Egyetértek 😄 A nyugalom és mégis a szolid nyüzsi szentélye 😊

Aion után visszatértem a LOTRO-hoz...Micsoda felüdülés! Nem flame, de tényleg!
Nyitott, nagy terek!
Szép grafika!
Szívemhez közel álló világ!
Változatos küldetések!

triplet
ezen a képen a jobb szélsõ activation code számot gondolom a profilhoz kell beírni. na de a középsõ 60 days free game times-ot hova kell beírni? vagy ha beírtam az aktiváló kódot kihozza azt is ahova a 60 napos ingyen játék kódját kell beírni? vagy hogy van ez?

Tatyla
én innen vettem és 540 Ft volt a postaköltség.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

elvileg pár száz forint

triplet
és a lotro-europe oldaláról megveszem a compilation pakkot, mennyi a posta költség?(dobozosban venném, csak azért.)

igen

triplet
ha innen megveszem a mines of moriat, itthonról meg a shadow of angamart, akkor mûködni fognak együtt? mert gondolom az is europe ami itthon kapható.

Bekaphatják! Meg a kiba amecsik is! Hogy gebednének meg amikor ott ingyen osztogatják a lifetime playereknek!

nem, igen, igen, nem, nem

SoM valtozatok

triplet
szevasztok! a Siege of Mirkwood kieg. dobozos lesz? meg lehet majd venni azt is mint a mines of moriat? és ha megveszem a Siege of Mirkwood-ot, attól még meg kell venni a shadow of angamart meg a mines of moriat? vagy a Siege of Mirkwoodba benne lesz az ami a shadow of angamarba és a mines of moriába? szóval tartalmazni fogja a Siege of Mirkwood mind azt amit tartalmaz a shadow of angamar meg a mines of moria?

helló skacok nincs ötletek h belföldön honan tudnám beszerezni az alapot és a kieget mert réggeben megvolt csak feltörték a régi accomat :S m1 nah lécci irjatok
hmm... visszakellene térni <#rolleyes><#eljen>

<#ejnye1> próbálkozik az ember lánya 😊

Többen visszajönnének, ha meglennénk. Illetve fix 12-15 ember kellene, majdnem megvan, remélem még lesz, aki kedvet kap, tartalom lenne épp.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Többiek is vissza tértek? Vagy most mi van?
Jacek
Ahogy elnezem kene ra egy script😊

Szaruman
Most újra berakhatnám az alul lévõ képet <#crazya>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Te, igen, te, aki ezt olvasod most, szereted a LotRO-t? Értesz a karakteredhez? Érdekelnek a raidinsták? Ha igen és szeretnél egy tapasztalt csapat tagja lenni, akik segítségével - ha cserébe számíthatnak rád - megismerheted a játék high-end tartalmát, jelentkezz hozzánk! Jól gondold meg, vállalod-e a heti 2-3 raidet, hiszen tényleg olyan emberekre van szükségünk, akikre lehet építeni, akik kreatívak, vannak önállló ötleteik, de egyúttal képesek a csapat érdekében is cselekedni, a közös érdekeket - ha kell - a sajátjaik elé helyezni és magas szinten, a raid szerves részeként irányítani karakterüket.

Gyere a Callidusba, szóljanak rólad is a regék! 😉

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szaruman
Jaj...

Picket, linkeld megint a képet pls......
Hy engem az érdekelne hogy valaki tud e tört szerót? nem izgat ez a tört szerós kérdésre no válasz felhívás mert kiakaormprobálni a gamet amire már régót vártam!! és fizetni nem fogok értelmetlen 15napos verziót tolni mert nemörök<#help><#help>

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

Asszem a kép nem látható Oo szval próba 2. és elnézést...

Ha így se menne:
Hello! A következõ a problémám:

Nemrég kaptam új videókarit, mert a régi (GainWard HD4870-512-TV-DD) elromlott. Most az újjal a következõ üzenetet kapom:

Eddig naponta egyszer-kétszer kaptam ilyen üzenetet, de mostmár kb 5 másodperccel a belépés után. Persze egybõl kilövi a játékot.

Valaki tudna segíteni?
Szaruman
Vazz, ez annyira jó, h le kell mentenem <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

picket

&#3237;_&#3237;

A hivatalos oldalról (vagy ennek EU-s megfelelõjérõl) letöltesz egy trialt, tökéletesen menni fog 10 napig. Utána meg kell venni az alapjátékot és annak megadni a kódját (a játékot nem kell újra tenni). Ez 30 nap. Aztán elõ kell rá fizetni (közvetlen bankkártya, vagy bankkártya és a fizetés közé beilleszkedõ paypal vagy gamecard, esetleg ha több pénzért megveszed a "lelegleg" csomagot, akkor nincs havidíj).

Trial: regisztrálsz, letöltöd. Majd emailben kapsz egy kódot (de lehet miközben letöltöd a klienst, megadják az oldalon is). Ez a trial kulcs. Szerverválasztás az majd akkor lényeges, ha megcsinálta a milliónyi frissítést. Törtszerver nincs a játékból.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

( szóismétlés.. bocs <#vigyor> )