The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Snowbourn serveren játszok, de eddig soloban toltam, viszont lassan szeretnek egy kinshiphez csatlakozni. ugy latom a magyar fansiteon, hogy a szerveremen kb 3 aktiv magyar kinship van. Ezekben mind csak max szintü emberek vannak, vagy valamelyikben vannak azert uj jatekosok is?
olyan kin-t keresek, ahol lehetoleg vannak 20-30 koruli aktiv jatekosok.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Minden fullra huzva dx10-ben a kornyezet egyszeruen gyonyoru, tenlyeg elvezet volt mar maga a barangolas is a Megyeben. Elhataroztam, hogy nem folytatom a regi karakteremet, hanem csinalok egy ujat, s ezuttal nem sietek sehova, hanem elolvasok minden questet, hogy a lore-al is megismerkedjem, igy egy hobbit burglart inditva nekivagtam Kozepfoldenek.
17ig vittem, de amik kulonosen pozitivak voltak:
- nagyon szep, hangulatos kornyezet, videkek
- a general chat-en nem IQ huszarok irogatnak, hanem ertelmes s segitokesz playerek vannak
- support nagyon jo (egyik instance-ban egy kapu nem nyilt ki, s a ticketemre 10 percen belul valaszolt egy admin, aki meg is oldotta a problemat)
- egesz jo questek, nem csak olj le 20-at xy-bol
- nincs tomeg, viszont a fellowship questekre talaltam tarsakat egesz konnyen
<#eljen>#eljen>
Feltelepítettem a 10 napos trial verziót, de amikor el akarom indítani, akkor a Turbine download manager indul el. Accountot csináltam, aktiváló kódot nem kaptam. Mit ronthattam el?
Pl. regebben probaltam burglar-t es nem volt az a kimondottan konnyen jaszhato kaszt. Foleg az elejen, amikor meg keves cc-je es egyeb trukkje van az embernek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Together we'll fly someday...
Az Optionsben bekapcsolható a Quest Guide, ilyenkor a térképen minden trackerre kihelyezett küldetés céljait megjelöli.
---
Casual játékosokat szeretettel vár Snowbourn szerveren az egyik legnépesebb magyar kinship, a Wayfarers of Destiny!
Aktív, barátságos társaság, kötetlen, napi szintû elfoglaltságok -saját gyártású eventek, szerepjátékos események, mókás versenyek, állandó instance-ok, stb- várják azokat, akiket fõként a játék gyönyöre, az ingame eltöltött kellemes kikapcsolódás és a közös szórakozás érdekel.
/Kis, kezdõ karaktereknek az állandó segítségnyújtás és öltöztetés mellett kívánságheteket is tartunk./
Ingame keresd Aayla-t, Melderith-et, Milgorin-t, Darknights-ot, Aithainon-t, vagy írj nekem ezen a fórumon privát üzenetet a karaktered nevével!
Tenthrodil
petyac:
A guardian szígorúan tank. Semmi mást nem tud, de azt nagyon jól. Ha dps-t szeretnél ütõ karidhoz akkor a CHAMPION lesz a te választásod!
[/cserf][/fülünyúl]
Mielõtt elkezdenék karaktert alkotni,lenne egy kérdésem még. Véletlenül az US clienst töltöttem le,gondoltam míg lejön az ENGB kipróbálom.Guardiant kezdtem,az csak kizárólag tank? Vagy dps is lehet kétkezes fegyóval? Mert a warrior bejön,de tankolni nem szerettem igazán soha.
Ja és bocs a sok kérdésért,de hát amint irtam full kezdõ vagyok😊
Yama, a törpe :: Silex, warden :: LTP of Callidus, Snowbourn
Szervernek elsõsorban: snowburn
De amúgy holnap tudok megpróbálkozni a felrakással,ja és mit ajánlotok melyik szervert...és klánt😊
Full kezdõ vagyok,most kezdek el vele játszani😊
Természetesen e sorok nem magyarázkodásra, hanem információadásra szolgálnak. Választ nem várok. 😄
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ha mégse akar menni, keress meg priviben és megpróbálok még segíteni.
Természetesen e sorok nem okoskodásra hanem + informácíó kérésre/adásra szolgál. Választ nem kérek. ( az oldalon ugy is ott van minden 😊 )
Unod a szürke hétköznapokat, a sok punnyadást?
Egyfolytában lembast majszolsz, talán már a páncélodba sem férsz bele?
Középfölde sötét urait (azaz a raideket) csak hírbõl ismered, de a kardoddal (íjaddal, tõröddel, alabárdoddal, hamis lantjátékoddal, vagy ami éppen kéznél van) csak söröshordókat csapolsz?
Nálunk megszûnnek ezek a gondjaid és végre ismét harcosnak érezheted magad!
Légy kreatív, ambiciózus raider, tudd, hogy mire vagy képes, számíthassunk rád és fogadd el szabályainkat - csak ennyit kell tenned, hogy üdvrivalgással kísérve beléphess közénk!
Vár a F.E.T.A (Független Elf Tröpefigyelõ alakulat), vagy akár az E.T.A.B (Egyesült Tröpe Antielf Brigád) is, hogy sorait erõsítsd, esetleg válj pihentetõ, vidám próbáink valamelyikének bajnokává, hisz az élet nem csak a kötelességekrõl szól…
Gondold át, tovább tespedsz vagy büszke kalandozóként raidjeink részévé válsz - ha az utóbbi mellett döntesz, ne habozz, jelentkezz hozzánk (vadászidényben üzenetet hagyhatsz hobbit hobbikertészünknél itt)!
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Egy olyan próblémám lenne hogy letöltöttem a Volume 2; Book 9 (Siege of Mirkwood)-client-et de exe fájlt nem töltött le hozzá? Mi a teendõ ilyenkor? Eõre is köszi
Probald meg it
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
14 napos probaverzio van belole, lasd a fejlecben a a piros "Trial lehetoseg" linket.
Lehet,hogy már sokan kérdezték,de azér' én is megkérdem.
Lehet ingyen játszani ezt a játékot?Ha igen,akkor hogyan?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én múlt hétvégén töltöttem le a Trialt. Tegnap reggel még tudtam játszani, tegnap délelõtt meg ma pedig már egyszeráen nem megy. Elindul a Launcher, és a connect résznél már megakad. :S Valaki tud valami megoldást , hogy miért ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
- Nincs trade jatekosok kozott
- Nincs AH
Together we'll fly someday...
Ujra elgondolkodtam a jatekon, es erdekelne nemi info a trial-lal kapcsolatban.
Probaltam par oldal erejeig nemi nemu adatbanyaszatoot folytatni a trial-t illetoen de nem igazan talaltam meg a valaszokat a kerdeseimre.
Annyit sikerult megtudnom, hogy a kommunikacio limitalt, es hogy 14 napig hasznalhato egy trial account. Erdekelne, hogy van-e szintlimit, illetve, hogy van-e barmilyen mas korlatozas.
Valamint meg mindig a Snowburn a magyarok altal preferalt szerver?
Elore is koszi a valaszokat!
Találkozunk ingame <#eplus2>#eplus2>