The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,

Snowbourn serveren játszok, de eddig soloban toltam, viszont lassan szeretnek egy kinshiphez csatlakozni. ugy latom a magyar fansiteon, hogy a szerveremen kb 3 aktiv magyar kinship van. Ezekben mind csak max szintü emberek vannak, vagy valamelyikben vannak azert uj jatekosok is?
olyan kin-t keresek, ahol lehetoleg vannak 20-30 koruli aktiv jatekosok.
De én elismerem <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Solid Snake
Lotro fan/atikus/ <#hehe>
Welcome! <#taps><#eljen>

Sáska
Mult heten ujra aktivaltam az accountomat, mert nagyon kivancsi voltam, hogy milyen valtozasokon ment at a jatek miota nem lattam, meg vegre van olyan rendszerem, ami birja is rendesen a jatekot.
Minden fullra huzva dx10-ben a kornyezet egyszeruen gyonyoru, tenlyeg elvezet volt mar maga a barangolas is a Megyeben. Elhataroztam, hogy nem folytatom a regi karakteremet, hanem csinalok egy ujat, s ezuttal nem sietek sehova, hanem elolvasok minden questet, hogy a lore-al is megismerkedjem, igy egy hobbit burglart inditva nekivagtam Kozepfoldenek.
17ig vittem, de amik kulonosen pozitivak voltak:
- nagyon szep, hangulatos kornyezet, videkek
- a general chat-en nem IQ huszarok irogatnak, hanem ertelmes s segitokesz playerek vannak
- support nagyon jo (egyik instance-ban egy kapu nem nyilt ki, s a ticketemre 10 percen belul valaszolt egy admin, aki meg is oldotta a problemat)
- egesz jo questek, nem csak olj le 20-at xy-bol
- nincs tomeg, viszont a fellowship questekre talaltam tarsakat egesz konnyen
<#eljen>

Tavaly május óta nem játszottam a gammával.. De nem bírom már... nem tudok ellenálni a gyûrû csábításának... sajnos töröltem a full max szintes karijaimat... így elõrõl kell kezdeni... 😄 de sebaj... legjobb mmo game 😄
Már megoldódott. Leszedtem, felraktam újra, most már mûködik. 😄
Blob
Akkor valszeg a Turbine download manager-t töltötted le és nem a klienst 😉
Sziasztok,

Feltelepítettem a 10 napos trial verziót, de amikor el akarom indítani, akkor a Turbine download manager indul el. Accountot csináltam, aktiváló kódot nem kaptam. Mit ronthattam el?
Tudom ajánlani tényleg jó guild,bár csak egy napja vagyok ott,de mindenben segítenek amit kértem. Ja Clayris néven vagyok...😊
MrStokes
Sztem az elejen egyik-masik kasszttal nehezebb boldogulni, mint masokkal.
Pl. regebben probaltam burglar-t es nem volt az a kimondottan konnyen jaszhato kaszt. Foleg az elejen, amikor meg keves cc-je es egyeb trukkje van az embernek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

lvl14 nem nagy szám, fõleg most, hogy a kezdõ zónák durván be lettek nerfelve. A hozzászólásomban csak próbáltam pár ötletet adni, hogy esetleg miért lehet nehéz Kata-nak.
Me0w
Nem tudom, az egyik baratom, aki nem egy mmo zseni leult ele reggel, delutanra level 14 volt, ugy, hogy kb. 100 szavas angol szokincse van.

Together we'll fly someday...

Nem az a gondja, hogy nem találja a quest pontos helyét a mapon ("nehezek a feladatok"), hanem a nehézséggel. Ezért meg mondjuk nem "bénáznám" le, mert nem tudjuk, hogy miért nehéz neki az adott quest. Lehet, hogy magasabb szintû mobokat öl, vagy esetleg small/fellowship questet próbált egyedül megcsinálni.
Me0w
Kivansaghet! Ooo, Michelle Wildot lehet kerni? 😊)

@Kata:
Az Optionsben bekapcsolható a Quest Guide, ilyenkor a térképen minden trackerre kihelyezett küldetés céljait megjelöli.

---
Casual játékosokat szeretettel vár Snowbourn szerveren az egyik legnépesebb magyar kinship, a Wayfarers of Destiny!

Aktív, barátságos társaság, kötetlen, napi szintû elfoglaltságok -saját gyártású eventek, szerepjátékos események, mókás versenyek, állandó instance-ok, stb- várják azokat, akiket fõként a játék gyönyöre, az ingame eltöltött kellemes kikapcsolódás és a közös szórakozás érdekel.

/Kis, kezdõ karaktereknek az állandó segítségnyújtás és öltöztetés mellett kívánságheteket is tartunk./

Ingame keresd Aayla-t, Melderith-et, Milgorin-t, Darknights-ot, Aithainon-t, vagy írj nekem ezen a fórumon privát üzenetet a karaktered nevével!

Tenthrodil
Blob
Lol 😄😄😄😄😄 zsír ez a fórum 😄😄
Kata
Köszi a kioktatást, majd ehhez tartom magam.

[/cserf][/fülünyúl]

lehet te vagy "béna" ugyanis a leglustábbak egyedül is végig tudják szintezni ugy a játékot hogy egyszer sem kell partyzni. ( van ilyen lehetõség is, bár én MESSZE ÓVOK MINDENKIT HOGY ÍGY TEGYEN!! - mivel ez egy MMO, de a lehetõség adott ), szóval annyi quest van hogy a grouposokat ki lehet hagyni, el lehet tenni késõbbre stb.

petyac:
A guardian szígorúan tank. Semmi mást nem tud, de azt nagyon jól. Ha dps-t szeretnél ütõ karidhoz akkor a CHAMPION lesz a te választásod!

Kata
A trialt próbálgatom 2 napja, gyönyörûek a tájak, a karakterek már kevésbé 😊 És elég nehezek már a feladatok, de lehet csak én vagyok béna.

[/cserf][/fülünyúl]

Ja így már világos mert az oldalatokon nem egyértelmû.Igen a WoW nagyon nem a játék élvezetérõl szól már,hanem a "munkáról",ez az oka hogy abba hagytam. Remélem itt nincs ez.

Mielõtt elkezdenék karaktert alkotni,lenne egy kérdésem még. Véletlenül az US clienst töltöttem le,gondoltam míg lejön az ENGB kipróbálom.Guardiant kezdtem,az csak kizárólag tank? Vagy dps is lehet kétkezes fegyóval? Mert a warrior bejön,de tankolni nem szerettem igazán soha.

Ja és bocs a sok kérdésért,de hát amint irtam full kezdõ vagyok😊
Hello, hetente legalább 2 raid van, ez a minimum, de az átlag a heti 4-5 raid. Ebbõl 3 (csütörtök, hétfõ és szerda) az új instákra van szánva, 1-2 nap a régi területekre (DN, Rift és esetleg Helegrod, bár az utóbbi rég volt már 😊) De mondjuk egy 120 kontentes játékban, mint a WoW, lehet heti 7 raid is. Itt nincs hozzá sajnos elég célpont, amire rendszeresen lehetne ennyi raidet tartani. 😊 Én is toltam sokáig Arathoron és Vashjon (3 és fél év kb), heti 5-6 raid megvolt 😊 De nem mennék már vissza 😊

Yama, a törpe :: Silex, warden :: LTP of Callidus, Snowbourn

Ha magyar akkor Nephin által említett Calidus, vagy pedig ha casual-t keresel akkor a LEOH. A banerban elhelyezett linken megtalálod mindkét oldalát.

Szervernek elsõsorban: snowburn

Egyébként majd olyan klán érdekelne ahol válaszolnak is a sok kezdõ ostoba kérdéseimre,amivel már egy profi megküzdött újonc korában😊
Eléggé fura hogy a heti 2 nap raid hc-nak számít a Lotroban.Én wowoztam és ott a hc min heti 4nek számít személyenként,ahol 6-7 nap van amit raid idõre fordítanak. Aki heti 1re megy az máris 50%😊

De amúgy holnap tudok megpróbálkozni a felrakással,ja és mit ajánlotok melyik szervert...és klánt😊

Full kezdõ vagyok,most kezdek el vele játszani😊
Bóknak is szántam! És örülök. Még arra ehet a fene 😄 Sajna mostanság a Reborn haldoklik 😞 <#papakacsint>

Ha jobban megnézed azt az információt, akkor láthatod, hogy már egy classnál sincs lezárva a jelentkezés. Mióta ez így van, loremastert is felvettünk kettõt... a "megválogatjuk, kit veszünk fel" kitételt pedig bóknak veszem, valóban nem vagyunk gyûjtõklán. 😊 Neked pedig van már klánod, ha jól tudom. 😊

Természetesen e sorok nem magyarázkodásra, hanem információadásra szolgálnak. Választ nem várok. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szivesen.

Ha mégse akar menni, keress meg priviben és megpróbálok még segíteni.

E "hírdetés" pedig fenntartással kezelendõ, ugyanis ami mindig kimarad, hogy a calidus "hc" klán és megválogatják milyen kasztot vesznek be az adott idõszakban. Érdemes az oldalukon a Recruit részt nézni, ugyanis ahogy látom jelenleg 3 kaszt érdekli a klánt. Ha ez változott akkor pedig tessék már frissíteni az oldalt. <#hehe> Talán most már engem se utasítanak el me éppen a lore master-t szeretem és csak rank 9-es minstrel-re futja<#hehe>

Természetesen e sorok nem okoskodásra hanem + informácíó kérésre/adásra szolgál. Választ nem kérek. ( az oldalon ugy is ott van minden 😊 )

rendben köszi a segítséget
Próbáld innen leszedni: lotro

Hátha segít.

Na a patchet letöltöttem amit irtam,de csak a bin fájlokat szedte le és semmilyen indító fájlt nem. Codemasteren keresztül töltöttem amúgy.Ja és a játék nincs meg,azért töltöttem le,hogy kipróbáljam a 14 napos trialt.
Ébresztõ, Középfölde lusta, eltunyult lakója!

Unod a szürke hétköznapokat, a sok punnyadást?

Egyfolytában lembast majszolsz, talán már a páncélodba sem férsz bele?
Középfölde sötét urait (azaz a raideket) csak hírbõl ismered, de a kardoddal (íjaddal, tõröddel, alabárdoddal, hamis lantjátékoddal, vagy ami éppen kéznél van) csak söröshordókat csapolsz?

Nálunk megszûnnek ezek a gondjaid és végre ismét harcosnak érezheted magad!

Légy kreatív, ambiciózus raider, tudd, hogy mire vagy képes, számíthassunk rád és fogadd el szabályainkat - csak ennyit kell tenned, hogy üdvrivalgással kísérve beléphess közénk!
Vár a F.E.T.A (Független Elf Tröpefigyelõ alakulat), vagy akár az E.T.A.B (Egyesült Tröpe Antielf Brigád) is, hogy sorait erõsítsd, esetleg válj pihentetõ, vidám próbáink valamelyikének bajnokává, hisz az élet nem csak a kötelességekrõl szól…

Gondold át, tovább tespedsz vagy büszke kalandozóként raidjeink részévé válsz - ha az utóbbi mellett döntesz, ne habozz, jelentkezz hozzánk (vadászidényben üzenetet hagyhatsz hobbit hobbikertészünknél itt)!

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Az alapjáték megvan? Lehet hülye kérdés, de nem derült ki, hogy most neked megvan a lotro és nem megy fel a mirkwood, vagy csak a mirkwoodot töltötted le és az nem indult...
Launcher-el próbáld indítani. Ha az sincs, akkor sérülten töltötted le. neki kell rugaszkodni újra.

Sziasztok!

Egy olyan próblémám lenne hogy letöltöttem a Volume 2; Book 9 (Siege of Mirkwood)-client-et de exe fájlt nem töltött le hozzá? Mi a teendõ ilyenkor? Eõre is köszi
MrStokes
Valoban hibat jelez az oldal.
Probald meg it

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Bocsi,de én itt nem találom a próbaverzió letöltését.Kicsit tudnál segíteni?

köszönöm szépen

MrStokes
Havidijas a jatek, tort szerverek nincsenek.
14 napos probaverzio van belole, lasd a fejlecben a a piros "Trial lehetoseg" linket.

Sziasztok!
Lehet,hogy már sokan kérdezték,de azér' én is megkérdem.
Lehet ingyen játszani ezt a játékot?Ha igen,akkor hogyan?

MrStokes
Reggelre lejott a kliens, telepitettem, es probaltam belogolni, de nekem sem sikerult csatlakoznia. Aztan mennem kellett meloba, es annyiban maradt. Arra gondoltam, talan pont ma van a heti karbantartas. 😊

Gideon Wieth
ui.: Sikerült csatlakozni, nem tudom mi volt a gond :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!
Én múlt hétvégén töltöttem le a Trialt. Tegnap reggel még tudtam játszani, tegnap délelõtt meg ma pedig már egyszeráen nem megy. Elindul a Launcher, és a connect résznél már megakad. :S Valaki tud valami megoldást , hogy miért ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Me0w
En a kovetkezoket talaltam:
- Nincs trade jatekosok kozott
- Nincs AH

MrStokes
Sziasztok!

Ujra elgondolkodtam a jatekon, es erdekelne nemi info a trial-lal kapcsolatban.
Probaltam par oldal erejeig nemi nemu adatbanyaszatoot folytatni a trial-t illetoen de nem igazan talaltam meg a valaszokat a kerdeseimre.

Annyit sikerult megtudnom, hogy a kommunikacio limitalt, es hogy 14 napig hasznalhato egy trial account. Erdekelne, hogy van-e szintlimit, illetve, hogy van-e barmilyen mas korlatozas.

Valamint meg mindig a Snowburn a magyarok altal preferalt szerver?

Elore is koszi a valaszokat!

Hát mind1,akkor ez nem az én játékom lesz,igazából engem csak a pvp érdekel,hogy hogyan jutok el a max szintre(quest,grind),csak fölösleges töltelék számomra,questeket meg azért nemszeretem mert mindíg vissza kell menni npchez stb stb...Már elkezdtem tölteni,szóval most már kipróbálom a gamet mindenképpen,ez a pudingos dolog..😄
Nyert! Hova küldjem a sört? <#hehe>

Me0w
Az eves probaja a puding? <#nyes>

Nos a játék nem éppen erõssége a pvp. Ami itt monsterplay. Alapvetõen sok változott már a kezdetleges balance-t kaparósan hiányoló pvp óta, igy mondhatni hogy bohóckodni jó vele 😊 De nem HC szinten. A rewardok közül van ami nagyon jó ( szép fekete tálos 😊 ), da az is átlagos. Érdemes mind2 oldalon raid-el nyomulni, amire késõ esténként van is lehetõség 😊 Szal, tényleg az "evés próbája..." <#hehe>

Találkozunk ingame <#eplus2>