10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Azur92
    VIP
  • Solid Snake
    Találkoztam a játékban Tunyacsáppal
  • MrStokes
    Ha elofizetem a jatekot, mielott meg megjelenik a F2P, azt kovetoen milyen statuszba fogok kerulni, Premium avagy VIP ?

Erre vki: #6819 ?
  • Azur92
    Elviekben Lone Landset is ugyanúgy meg kell venned,hacsak nincs meg a SoA alapjáték vagy nem vagy VIP.
  • MaRee
    És amúgy most ugye lvl 29 vagyok és lone landsen küldizek, ha bejön a F2P gondolom már innentől kellesz a következő területeket megvenni, Lone Landset pl nem ugye?
  • MrStokes
    Ha trial account-omat szeretnem teljesse tenni, akkor eleg csak elofizetni a jatekra, magat az alapjatekot mar nem kell megvenni, ugye?
  • Azur92
    Amúgy meg tiszta vicc ez az f2p körüli huzavona. Amcsiban ingyenes,de EUban még nem,mert nem volt jó a Store vagy mit olvastam. Érdekes,amcsiban működött minden, EU szerókon meg nem...Ne etessenek már.
  • MaRee
    Értem, fasza :)
  • MrStokes
    Akkor passzolom a kerdest, nalam minden szep es jo.
  • Azur92
    Welcome Back miatt tudsz játszani vele. F2Pig lehet játszani a triallal is.
  • MaRee
    Hmm srácok itt valami nagyon nem tiszta nekem!!!
    Hónapokkal ezelőtt lejárt a trial accom, gondoltam megpróbálkozom most és belépek, és láss csodát: sikerült.Ott csücsül a 29-es elf championöm, ugyan úgy tudok játszani.Mi a franc van itt?:D
  • MaRee
    Ahogy lehet szerintem ki lesz itt írva azonnal :) Mindenesetre én most indítok trialon egy új karaktert, gyűjtögetem a deedeket későbbre hogy ne kelljen annyit farmolni.
  • 38tibi38
    Na még most se lehet játszani f2p en?
  • Ashyn
    A 4.0-t szedtem le és nem jelenik meg az Options menüben mint választható skin. Letöltöttem több skin-t is, egyik sem jelenik meg.
  • MrStokes
    A 4.0-as verziot hasznald, ne a 4.02-est, mert az csak az uj F2P klienssel (ami jelenleg csak az USA) mukodik jol, es miutan bevalasztottad a hasznalando skin-nek relogolj, utana mar jonak kellene lennie.
  • MrStokes
    Es a jatekban kivalasztottad a default skin helyett azt amit hasznalni szeretnel? Csak mert bemasolni nem eleg, hanem be kell valasztani a kivant UI-t es relogolni.
  • Blob
    ok kivárjuk :)
  • Jerol
    Eu kliensel várd meg az F2P patchet és utánna próbáld, egyenlőre csak US kliensel működik jól.
  • Blob
    hát belőttem de eléggé hiányos, a fele nem is látszik :D:D lol
    NA ilyenkor mi van?
  • Blob
    Hát ez nekem sem működik érthetetlen, pedig már nem 1et kipróbáltam :S
  • daneelolivaw
    köszi szépen a segítséget!
  • Nephin
    Tessék.
  • angyal2232
    ha egy kicsit hasznalnad az agyad akkor elolvasnad azt ami a bannerbe van irva de még arra is lusta vagy hogy segits magadon:D
  • daneelolivaw
    ha nem nagy gond, tudnál küldeni arról egy linket, mert mindenhol keresgetek, de kifejezetten az eu klienst sehol sem találom... :S
  • Nephin
    Töröld le a kliensedet és töltsd le az EU klienst.
  • Kazagor
    Skirmish rendszerről tud valaki egy jó leirást?
  • Ashyn
    Igen, többször is :)
  • daneelolivaw
    és hogy mehetek át az európai szerverekre?
  • Szaruman
    Amcsi szerveren vagy.
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    firefoot szerveren kezdtem vagy két hete, haverom meg tegnap, aki most az eldar szerón van, csak én sajnos azt nem találom a felsoroltak között. valami tippet nem tudtok mondani?
  • angyal2232
    jó helyre másoltad? user/documents/lotro/UI/Skins
    ha nincs UI csinálsz és Skins-t is
  • Ashyn
    Nekem valamiért nem hajlandó észrevenni a játék, pedig szívesen kipróbálnám.. ( Vistat használok ). Mondjuk a Fraps sem működik Lotro alatt ( WoW és AION alatt igen )
  • angyal2232
    http://i245.photobucket.com/albums/gg74/daimonium/lotro/DaimonUI/preview.jpg
  • angyal2232
    ez a DiamonUI tényleg nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek aki unja vagy esetleg ellenszenves az eredeti interface!
  • foxxi
    Jó lesz ez a buffbar.. már tetszik

lotro buffbar in use and tutorial
  • Tyler Durden
    Néztem a mirkwood-osat is, de szerintem a MoM-os jobb, maradok annál ha beválik (:
  • MrStokes
    Nincs mit, van ott meg hozza egy Siege of mirkwood temajau skin is, azzal is nezd meg! :)

Jah igen, az meg fontos irja is a leirasban), hogy elvileg ez a UI mar 4.02-es verzional jar, de europai klienssel (ahol meg nincs Free to play es addonok sincsenek meg tamogatva) a 4.0-as verziojut kell hasznalnod.
  • Tyler Durden
    Köszi a linket, este betesztelem.
  • MrStokes
    Tengap sikeresen lecsereltem a jatek default felhasznaloi feluletet erre:
    DaiumonUI 4.0.

Hat, eddig is tudtam, hogy egy jo UI-val konnyebb az elet, de csak most jottem ra, hogy a szamomra nagyon ellenszenves default UI volt az, ami miatt nem tetszett annyira a jatek, amiert ugy ereztem, hogy ez nem az igazi.

Hihetetlen, hogy mennyit tud dobni egy jo UI esztetikaja a jatekelmenyen, mondhatni szarnyra kaptam, olyan orommel vetettem magam bele a jatekba.

Szoval, akinek kicsit is idegen a jatek alapban felkinalt felhasznaloi felulete, batran probaljon ki masok altal heggesztett UI-kat, megeri!
  • Tyler Durden
    Kezdőhely nagyon feelinges, mármint szép meg minden. Ami frusztráló tud lenni, a rengeteg ide oda szaladgáltatós küldi, erről már írtam pár hozzászólással előbb.