10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Azur92 #6824 VIP -
#6823 Találkoztam a játékban Tunyacsáppal -
#6822 Ha elofizetem a jatekot, mielott meg megjelenik a F2P, azt kovetoen milyen statuszba fogok kerulni, Premium avagy VIP ?
Erre vki: #6819 ? -
Azur92 #6821 Elviekben Lone Landset is ugyanúgy meg kell venned,hacsak nincs meg a SoA alapjáték vagy nem vagy VIP. -
MaRee #6820 És amúgy most ugye lvl 29 vagyok és lone landsen küldizek, ha bejön a F2P gondolom már innentől kellesz a következő területeket megvenni, Lone Landset pl nem ugye? -
#6819 Ha trial account-omat szeretnem teljesse tenni, akkor eleg csak elofizetni a jatekra, magat az alapjatekot mar nem kell megvenni, ugye? -
Azur92 #6818 Amúgy meg tiszta vicc ez az f2p körüli huzavona. Amcsiban ingyenes,de EUban még nem,mert nem volt jó a Store vagy mit olvastam. Érdekes,amcsiban működött minden, EU szerókon meg nem...Ne etessenek már. -
MaRee #6817 Értem, fasza :) -
#6816 Akkor passzolom a kerdest, nalam minden szep es jo. -
Azur92 #6815 Welcome Back miatt tudsz játszani vele. F2Pig lehet játszani a triallal is. -
MaRee #6814 Hmm srácok itt valami nagyon nem tiszta nekem!!!
Hónapokkal ezelőtt lejárt a trial accom, gondoltam megpróbálkozom most és belépek, és láss csodát: sikerült.Ott csücsül a 29-es elf championöm, ugyan úgy tudok játszani.Mi a franc van itt?:D -
MaRee #6813 Ahogy lehet szerintem ki lesz itt írva azonnal :) Mindenesetre én most indítok trialon egy új karaktert, gyűjtögetem a deedeket későbbre hogy ne kelljen annyit farmolni. -
38tibi38 #6812 Na még most se lehet játszani f2p en? -
Ashyn #6811 A 4.0-t szedtem le és nem jelenik meg az Options menüben mint választható skin. Letöltöttem több skin-t is, egyik sem jelenik meg. -
#6810 A 4.0-as verziot hasznald, ne a 4.02-est, mert az csak az uj F2P klienssel (ami jelenleg csak az USA) mukodik jol, es miutan bevalasztottad a hasznalando skin-nek relogolj, utana mar jonak kellene lennie. -
#6809 Es a jatekban kivalasztottad a default skin helyett azt amit hasznalni szeretnel? Csak mert bemasolni nem eleg, hanem be kell valasztani a kivant UI-t es relogolni. -
#6808 ok kivárjuk :) -
Jerol #6807 Eu kliensel várd meg az F2P patchet és utánna próbáld, egyenlőre csak US kliensel működik jól. -
#6806 hát belőttem de eléggé hiányos, a fele nem is látszik :D:D lol
NA ilyenkor mi van?
-
#6805 Hát ez nekem sem működik érthetetlen, pedig már nem 1et kipróbáltam :S -
daneelolivaw #6804 köszi szépen a segítséget! -
Nephin #6803 Tessék. -
#6802 ha egy kicsit hasznalnad az agyad akkor elolvasnad azt ami a bannerbe van irva de még arra is lusta vagy hogy segits magadon:D -
daneelolivaw #6801 ha nem nagy gond, tudnál küldeni arról egy linket, mert mindenhol keresgetek, de kifejezetten az eu klienst sehol sem találom... :S -
Nephin #6800 Töröld le a kliensedet és töltsd le az EU klienst. -
Kazagor #6799 Skirmish rendszerről tud valaki egy jó leirást? -
Ashyn #6798 Igen, többször is :) -
daneelolivaw #6797 és hogy mehetek át az európai szerverekre? -
#6796 Amcsi szerveren vagy. -
daneelolivaw #6795 sziasztok!
firefoot szerveren kezdtem vagy két hete, haverom meg tegnap, aki most az eldar szerón van, csak én sajnos azt nem találom a felsoroltak között. valami tippet nem tudtok mondani? -
#6794 jó helyre másoltad? user/documents/lotro/UI/Skins
ha nincs UI csinálsz és Skins-t is -
Ashyn #6793 Nekem valamiért nem hajlandó észrevenni a játék, pedig szívesen kipróbálnám.. ( Vistat használok ). Mondjuk a Fraps sem működik Lotro alatt ( WoW és AION alatt igen ) -
#6792 http://i245.photobucket.com/albums/gg74/daimonium/lotro/DaimonUI/preview.jpg -
#6791 ez a DiamonUI tényleg nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek aki unja vagy esetleg ellenszenves az eredeti interface! -
foxxi #6790 Jó lesz ez a buffbar.. már tetszik
lotro buffbar in use and tutorial -
#6789 Néztem a mirkwood-osat is, de szerintem a MoM-os jobb, maradok annál ha beválik (:
-
#6788 Nincs mit, van ott meg hozza egy Siege of mirkwood temajau skin is, azzal is nezd meg! :)
Jah igen, az meg fontos irja is a leirasban), hogy elvileg ez a UI mar 4.02-es verzional jar, de europai klienssel (ahol meg nincs Free to play es addonok sincsenek meg tamogatva) a 4.0-as verziojut kell hasznalnod. -
#6787 Köszi a linket, este betesztelem. -
#6786 Tengap sikeresen lecsereltem a jatek default felhasznaloi feluletet erre:
DaiumonUI 4.0.
Hat, eddig is tudtam, hogy egy jo UI-val konnyebb az elet, de csak most jottem ra, hogy a szamomra nagyon ellenszenves default UI volt az, ami miatt nem tetszett annyira a jatek, amiert ugy ereztem, hogy ez nem az igazi.
Hihetetlen, hogy mennyit tud dobni egy jo UI esztetikaja a jatekelmenyen, mondhatni szarnyra kaptam, olyan orommel vetettem magam bele a jatekba.
Szoval, akinek kicsit is idegen a jatek alapban felkinalt felhasznaloi felulete, batran probaljon ki masok altal heggesztett UI-kat, megeri! -
#6785 Kezdőhely nagyon feelinges, mármint szép meg minden. Ami frusztráló tud lenni, a rengeteg ide oda szaladgáltatós küldi, erről már írtam pár hozzászólással előbb.