The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ha vki csinál magyar faqot, küldje el a linket/írja be ide, és kiteszem.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
De! Mielõtt jönne az idióta szöveg, tessék:
Van 3 ("nagy") kinship a Snowburn szerveren:
LEOH ( Last enclave of Hope)
Wayfarers of Destiny
Callidus
A honlapokat megtalálod itt FENT a "Magyar Fansite" -ra kattintva.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
magyar klánt keresek a snowbourn szerveren illetve hasonló lvl társakat.
iritril 19 hunter és azea 20 lore-master.
köszi üdv.
Bezzeg a mi idõnkben... <#ticking>#ticking>
ja és a héten Welcome back week van!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezt hianyoltam mindig a jatekbol es ezert is hagytam abba, de ha esetleg ezt megcsinalnak mas lenne a helyzet, lenne valami ertelme is a jateknak szamomra. 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem lehet, hogy a c:-meghajtón maradtak az elõzõ verzióból fileok, és most azok miatt akad ki? Rendes uninstall volt, vagy csak nyomtál egy del-t?
macleody:
ha a download managerrel töltöd akkor majd idõvel begyorsul, nekem a végén már ilyen 2-3 megával szedte.
Az amcsi verzió lejött mésfél óra alatt, most szedem az eu-sat, olyan lassan jön mint a ...
Egyébként a monster play csak az Ettenszík területére korlátozódik, vagy máshol is lehet?
Egyébként még 5 nap van a trialomból és úgy néz ki megveszem a játékot, cask nem tudom melyik edisönt vegyem.Van ez a compilation edition ami SoA + MoM + 30 nap ingyen játék 35$-ért, szerintem ez lesz.De ha ezt megveszem akkor majd késõbb hol tudom megvenni a SoM-ot?Mert külön külön nem látom sehol a cogaccounts oldalán, csak ilyen triple pack-ben.
DE! amint lehiggadok, általában egybõl loginolok is be lotro-ba <#vigyor>#vigyor>
Foxxi Te megmá Battlefield BC2 függõ lettél vagy mi a szösz <#violent>#violent>
Amugyan monsterplayben is tudod pvp nélkül is "fejleszteni" a karakteredet (destinity pontokat gyûjteni majd skilleket venni ) pve résszel ( vagyis questelsz keményen <#hehe>#hehe> ).
Szóval ha nincs kit lehentelni akkor se nagyon van miért unatkozni <#nevetes1>#nevetes1>
Snowburn-on minden este pakolják a raideket össze egy kis monster hentre szal van ott élet.. Bár ha délelõtt mész fel akkor találkozhatsz üres területekkel mivel már vagy lefeküd aludni a játékos társadalom, vagy még nem kelt fel <#hehe>#hehe>
Hall-t ki ne hagyjam..azt is mondtam hogy szívesen altoznék, és Hall is azt teszi, tehát ha az van hogy játszanál, és van kedved, megoldható hogy együtt játszunk.
Bármennyire is rossz irányba viszik a játékot, túlságosan szeretem a világot, a történetet ahhoz hogy végleg ott hagyjam. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ha valaki most filetimeban gondolkozik és még nem vette meg a játékot, akkor meg lehet próbálkozni használt preorderes acc.-vásárlással (hátha van még ilyen), ahol még nincs aktiválva a lifetime. Így kb. 1éves havidíjnak megfelelõ összegért kapunk lifetimeot.
Igy a játékra nem lesz gondod 2070ig <#hehe>#hehe>
Persze ez mindenkire vonatkozik aki hosszútávra agyal 😊
30font az alapjáték+a 2kieg egyben, de az alapjáték is olcsó (10font vagy 15eur)
Moria lvl50tõl kezdõdõ tartalom, szóval az elején fogsz kezdeni mint a trialban, majd lvl50-tõl leköltözöl moriába 1idõre. Onnan kb.lvl58-59-tõl fogsz szabadulni.
Mirkwood-dal és az új raid-el a Laurelin-en jópár -- nem csak magyar kedve elment tõle...olyan jól indult, szép tájak...kijött Moria, sötét alagutakkal, grind elsõ fázissal...aztán Lórien az úgyszint nem természetes fényû pompájával...és Mirkwood ahol két lépés után 5 mob van rajtad, új radiance szett, új raid...semmi az rp-s közönségnek...kivétel skirmish amit úgyszint !grindelhetsz! -a Symbol-ról ne is beszéljünk...eddig Laurelin normális emberekkel volt teli, de beindult itt is a ninja loot...
Mi jön ezután? Kijön Rohan ami sötét lesz és teli mobbal? Mert hát ez mmo...? Csalódás csalódás hátán számomra -.- Na meg gondolom új kiegésztõben jön a megint újabb radiance és first age fegyver, csak hogy amiért grindeltél kidobhassad...
Bánom a Mirkwood pre-orderem, az volt hogy nem csak pénz lehúzás lesz, és utána jön nagy patch...de csak a már meglévõ területeket alaktották skirmish-sé...köszönjük!