10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MC Hapci
    na már megváltozott az eu honlap... de 14 day trial-van az elején szóval még semmi f2p-re adó jel :S
  • shaba23 #6863
    elvették az ingyenlovastaxit :(
  • Andrews2007
    Talán ez jó jel a free to playre ha az oldalt is átalakítják.
  • Kheled
    nekem meg a lotro.com bárhova kattolok átirányít az eura.de már 3 napja
  • MC Hapci
    Nem megy a lotro eu oldala...
  • MrStokes
    Egen, a sok WoW szolozas utan nem art ujra szocializalodni kicsit! :D
  • Blob
    1szerü a megoldás, megkérsz egy nagyobb szintü embert segítsenk kiszedni a cuccot és már jobb ruhát tudsz majd csinálni, a rutinosabbak így tesznek ;)
  • MrStokes
    Igen, erre gondoltam. :)
    Konkretan ugy nez ki nalam, hogy par mobra jut 1-2 teller es muszaj oket leszednem, nincs mit tenni. :)

Na de ez meg csak hagyjan, ez akkor okoz igazan nagy gondot, amikor a feladat eljutni A-bol B-be lohaton. Gondolhatod milyen gyorsan szoktam eljutni az uticelomhoz. :D

Elindulok, hopp egy teller, lorol leszall, leszed, lora fel, indul tovabb. Par mp-cel kesobb, hopp megint egy teller... es igy tovabb! :D
  • Tyler Durden
    Szerintem arra célzott, hogy mivel állandóan barangol és szedi a fémeket, emiatt a karakterével kevesebb ideje jut küldetésekre, meg farmolni a mobokat és a karakter szintje nem nő (:
  • Tusy
    - magától a szedéstől nem nő a szinted, ahhoz meg is kell olvasztani őket (ha nem mondtam újat akkor bocs, nem froclizásnak szántam -- láttam ilyen kérdést chaten)
  • Tyler Durden
    Én is lassan haladok, de mondjuk nem is sietek sehova. Pár nappal ezelőtt arra ment el az egész estém, hogy a hobbit területen a postás és a pités küldiket csináltam. Roppant jól szórakoztam, mire mindenhova elvittem a cuccokat. Eközben sejted a szinten mennyit fejlődött :D /xtra kibabrálás, hogy miközben pitét vagy postástatyót fuvarozol nem lehet miningolni :S/
  • Tatyla
    ja basszák meg,épp ma akartam ismét játszani és tessék...
  • MrStokes
    Ezzel en is igy vagyok, szedem, ahol erem. Csak valahogy a szintem nem akar feljebb kuszni, vajon miert... :D
  • Tyler Durden
    Hobbit területen annyit kell mászkálni, hogy szarásig vagyok tinnel. Copperből meg adtam egy másik magyar srácnak is. Silver és Iron telérekre pedig tényleg nem lehet panasz szerintem, persze nem szabad lustának lenni, mindent amit látok a map-on lelegelek
  • MrStokes
    Koszi az infot, majd kitapasztalom ezeket en is, csak legyen vmi indulo szellemi toke ez ugyben. :)
  • MrStokes
    Mondjuk a tin es egyeb rare tarsainal meg talan meg is ertheto egy bizonyos merteku tularazas, leven az adott tier-ben elofordulo erc ritkabban spawn-olo verzioja.

Tin-nel nekem is gondom akadt, alig sikerult osszekaparni elegendo mennyiseget. Silvert viszont viszonylag eleg jo mennyisegben lehet talalni a megfelelo helyen. De inkabb alt karektereim szakmajat tamogatom vele, meg ezeltal a fokarit is a keszult felszerelesi targyakkal.
  • Tyler Durden
    Ahogy én néztem, minden szemetet beraknak ah-ba, úgyis jön az új nemzedék fogalma sincs semmiről és megveszi. Ezt szerintem 1 ideig ki is lehet használni, más téma, hogy én nem fogom a pénzemet a túlárazott /lásd tin ore/ cuccokra költeni..
  • Tusy
    - ha engem kérdezel én nem tudom :) De megmondhatom én miket raktam be ...
    - explorerként a fára - fémre nincs igazán szükségem, így amint megvettem a játékot azok mentek be AH-ba minimum 10s/db áron (silver bar pl. 40s-el) amik egyből el is mentek. Ami recept esik és nem túl gyakori AH-ban azokat 40s/99s-el rakom be
    - chaten tegnap panaszkodtak, hogy 25xtin ore van bent 1g-ért (nem tudom elment-e)
    - amióta nem fejlődik a szakmám az alapanyagoktól (copper ore, bőrök, fák) azokat rakom be hasonló áron. Persze bármilyen szakmához szükséges anyagot érdemes lehet berakni, csak néha így is sok időt töltök AH-ban
  • MrStokes
    Ertem, koszi szepen a valaszt!
  • MrStokes
    Inditottam tobb karaktert, amik a szakmaikkal kisegithetnek egymast, de trial-ban erre nincs lehetoseg, mert trial-os karakterrel nem tudsz masik karinak (igy a sajat altjaidnak sem)mail-t kuldeni.

Aztan ott van az, hogy ha pl. vki keres instaba embert es te jelentkeznel, akkornem tudsz rairni az illetore /tell-el, mert az is le van korlatozva, max az adott chat csatin irhatsz, hogy ugyan kuldjenek invet.

Megkerdezhetem, hogy mik azok a targyak, amiket altalanossagban alacsony szinteken erdemes lehet betenni az AH-ba?
  • Walkyre
    Különböző shardokat a bounty q kívül még rare mobokba találsz.
    Majd skirmishből is lehet kivenni őket ha tudsz majd ’skirmishelni’.
  • Tusy
    - én is triallal kezdtem, de annyira nem zavartak a korlátozások. Mondjuk AH-zás után lett hirtelen 3g-m, de az gyorsan lekopott 2g-re :)
    - én leginkább a területek 'unlockolása' miatt vettem meg a játékot
  • MrStokes
    Azert koszi!
    Igazabol azt a kerdest nem is konkretan neked szantam. :)

Szoval a kerdes tovabbra is el, akinek van rola infoja, ne tartsa vissza!
  • Kazagor
    Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ. 3 éve volt amikor én T2-t fejlesztettem, ráadásul 1 hete tértem vissza, igy nagyon sok dolog még nekem is új.:)
  • MaRee
    Na hát ez fasza....Reggel még be tudtam logolni msot meg már nem
    Kezdhetek új trialt hurrá.
  • MrStokes
    Hat igen, ebben van valami. Nem szoktak az ilyeneket csak ugy, egyik naprol a masikra, barmilyen bejelnetes nelkul meglepni.
  • Kheled
    háát neki legyen igaza.de utolsó bejegyzés ami szombat-vagy vasárnap volt.akkor azt irták hogy nagyon dolgoznak rajt és "few weeks" szóval hetek.. de az lenne a legjobb ajándék ha minden rendbe lenne és a héten már kijönne:) báár akkor mondtak volna hivatalos dátumot is.
  • MrStokes
    Huhh, akkor kulon orulok annak, hogy ma vasaroltam meg a jatekot.
    Eloszor ugy gondoltam, meg varok vele kicsit, hatha mindjart itt a F2P, mert akkor mar magat a jatekot nem kellene megvasarolni, csak max. elofizetni. De mivel a jatek tetszik es mar nagyon idegesitett a trail sok korlatozasa, inkabb megvettem.

Amugy nem lehet, hogy azert szuntettek be a welcome back week-et, mert mindjart (par napon belul) jon a F2P? Tegnap a jatekban vki egy bizonyos forum post-ra hivatkozva mondta, hogy penteken varhato a F2P.
  • MrStokes
    Ha mar crafting: Metalsmith-nel Tier 2-ben a lila receptekhez hasznalatos Sapphire Shard-nak van vmi egyeb beszerzesi modja, mint haromszor ismetelheto bounty kuldik reward-jakent ?
  • Kazagor
    Egyébként vége a Welcome back weeknek. Szóval jó nagy segget csináltak a szájukból, és mégsem addig tartott amig az EU-s F2P-t élesitik.
  • Kazagor
    Pontosan! Mindig csak gyengebb cuccokat fogsz tudni gyártani magadnak. Mivel a veled azonos szintű cuccokhoz olyan nyersanyagok kellenek, amiket csak magasabb szintű zónákban szerezhetsz meg. Én akármennyi MMO-t kipróbáltam, a craft mindig igy működött.

Vagypedig irreálisan sok pénzt beleölsz az AH-ba, és megveszel mindent a crafthoz.
  • Tusy
    - tailor t3 amit meg kellene tanulnom, ehhez 20-as szinten (25-ös a q) elmentem a tanítóhoz ahol csak valami 'vizi-szűz fonala' hiányzik. Ehhez ölni kellene a mobokat, vagy hogyan szerezhető meg? Gondolom ölni kellene, de a 27-es mobokra még gyúrnom kell kissé ... ez csak annyiból zavar, hogy így tailorként nem a legjobb, hanem gyengébb cuccokat tudok csak magamnak gyártani
  • Ashyn
    Snowbourn - itt van a legtöbb magyar, de az Eldaron is van kis magyar közösség.
  • XxUseDxX
    akkor bocsi xD még uj vok ! :)
    Melyik szerverre érdemes am menni ??
    Hol van sok magyar ?
  • Kheled
    igen ez tengap volt
  • XxUseDxX
    Megelégelve a F2P körüli huzavonát, az információ hiányt, ma estére tiltakozást szerveznek a Pajkos Póni elé. A tiltakozást a Laurelin szerveren indították, kérnek mindenkit, hogy este 8-kor vonuljon a Pajkos Póni elé és egységesen kiáltson tiltakozása jeléül. (azaz /ROAR)

A hirdetmény: http://community.codemasters.com/forum/lotro-free-play-discussion-1330/430335-march-information-bree.html

• Atwa
    Körülbelül mennyi időbe telik annyi turbine pontot szerezni hogy teljes értékű játékos legyek ?
  • MrStokes
    Ertem, koszi!
  • Azur92
    De csak addig leszel,VIP amíg fizeted. HA abbahagyod a fizetést onnantól Premium.
  • Azur92
    VIP