The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
nehéz vele fejlõdni. Aoe spellje van neki ?
60 napra a 3990 ft nem sok tényleg, összehasonlítva más havidíjas mmorpg-vel
Mondjuk még az én LM-em ha full dmg trait-re rakom stb, sem sebzek annyit a legjobb varázslatommal mint egy hunter.. De pont azért me a kaszt sem arra van kihegyezva ami zseniális ( a szempontból hogy jól vannak belõve és ha nem "idiótákkat találsz" partyban sokkal több lehetõség adódik pl: instázási stratégiák megválasztása közben. ) stb.
Szal, jó az igy ahogy van <#hehe>#hehe> ( persze ez az én szubjektív véleményem )
Together we'll fly someday...
a hunter itt milyen ? ki vannak egyensúlyozva a kasztok ?
Köszi!
erdekes SWG-ben nem pontert meg cuccokert ment a PVP hanem csak mert jo volt😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Arab money
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
egy olyan játékban, mint a WoW, ahol minden klappol és olyan, amilyen
Egy Lotroban, ahol azért vannak hiányosságok
Viszont ez az ingyenesség és néhány dolog fizetõs rengeteg embert fog vonzani. Barátaimnak is egybõl felcsillant a szemük, amikor mondtam.WoW-ot abbahagyták v. akarják, fizetni nem akarnak, de jó volna MMO-val játszogatni meg néha-néha valamit megvenni és annyi.
Ilyen szempontból jó húzás ez a Lotros srácoktól.
[ persze ez abszolút a saját elmefuttatásom, lehet tök máshogy van a dolog😊 ]
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyébként van itt aki már régebb óta játszik vele? Az érdekelne hogy így összeségében mitõl különbözik a többi mmorpg-tõl, illetve mik a legrosszabb (legnagyobb hibák) benne. ty
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
innen probáld meg leszedni
Trial verziot probalgatom csinaltam egy RK-t 12-es, de most latom, hogy a magyarok mas realmen vannak leginkabb.Csakhogy en ezt a snowburn szervert sehol nem talalom a valaszthato vilagok kozul a jatek elejen.Trial accal csak bizonyos szervereken lehet krealni? Transfer van?
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Szerintetek ezaz ajánlat csak az amerikai játékosoknak érvényes vagy az európaiaknak is? mert ha az európaiaknak is akkor szerintem nagyon megérné mindenkinek.
Köszi a segítséget elõre is!