The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angyal2232
gáz ez a halasztás, nemtudni hogy körülbelül mennyi idõ lesz? hetek hónapok?

én most lelassítottam, már csak 1 maradtXD szal tartogatom😄

nos, jah.. de ugy is van még alt amit fel kell húzni, szal elvagyok addig <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

miaz hogy nemértint😄 .enedwaith ránk vár😄

Jah, egy fontos momentum megragadta a szememet: "Once again, for whatever reason, LOTRO EU is neglected." - hmm, van benne valami <#sir>

Jah, nem is vártam mást ( bár nem érint ), de ha már csúszik akkor igazoljuk is. tessék, lehet szörnyülködni: lotro f2p delayed

Amugy, mint írják nem kell besz@*ni, nem lesz sok a csúszás.

Akik a F2P-re jonnenek, azok jobban jarnak, ha 10.-en a US klienst szedik le es oda regelnek. Ha lenne lehetoseg atvinni accountokat oda, akkor mar nem lenne CM-nel a kutya se.

csúszik az update...ezen miért nem lepõdök meg😊)

<#ticking>

Downloader-el töltöm mert korrektül lehet folytatni annyi,hogy csak nappal ilyen lassú 20-40 viszont éjjel max sebességgel jön.
Na mind1 péntekre lennt lesz az tuti😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Rosszul tudod:

VIP: Lifetime + havi elõfizetõk ( akik továbbra is fizetik )
Premium: aki valamikor elõfizetõ volt, de már nem fizeti, vagy bármit vásárolt TP-ért.

Idézet a FAQ-ból:

I am a regular subscriber on a monthly or multi-month subscription plan. What will Free-to-Play mean for me?
(Last updated: 07-06-2010 11:41:34)
As a subscriber to LOTRO, you are automatically upgraded to VIP status. You will keep all your membership privileges as long as you keep paying your monthly fee. You will automatically receive 500 Free Points every month like the other VIPs, and you can spend the Points at your leisure in the LOTRO Store to enhance your game experience and keep playing the way you want.

FAQ

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

lol csak a vip nek lesz monster play

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

bár most nézem, most már ugy írják hogy az minden activ fizetõs acc lesz vip O.o

Vip = lifetime
Premium = havi elõfizetõk

A havi fizetõsök nem vip.

A downloaderrel volt ilyen lassú nektek? Mert nekem vasárnap délelõt 2 vagy 3 óra alatt lejött vele, aztán volt kb. fél óra update és már játszottam is.
Most próbálgatom a karaktereket, remélem a 10.-ei update után választhatok majd, hogy melyik karakter maradjon aktív.
Azon csodálkozom, hogy a kezdõhelyek teljesen kihaltak, vagy én tudok rosszul valamit és a trial accountok nem fordulnak át f2p-be?
VIP akkor vagy ha lifetime-ot fizettél vagy havidíjba fizeted a játékot.

Intel Core i5 4x2.67 , 4x2GB Corsair XMS3 DDR3-1333 , EVGA Geforce GTX 465

Kösz!Még egyszer.
ez régebbi.utána majd sokat fog tölteni legalább 6-10gigát, közbe találtam egy másik helynél is ott meg 6,5 gigás volt szal ez mindegy.ugyanugyfog updatelni amig lenem szedett mindent..itt legalább gyorsan jön😊

De ez miért csak 5gb? A másik 9 volt.
shaba23
ööö..értetlenül álmos vagyok, sry..
a VIP az a lifetime?
<#idiota>
Kösz a linket!
Itt már csak 4 óra a letöltés.Nem 22 😊
THX !!
olvassatok vissza.vki szokott belinkelni más oldalakról klienseket, most igy kapásból énse találtam mást a gamershell-en:
lotro client

ah.én már alig bírom kivárni😄 tegnap odamentem Elrondhoz mert sokan mondták már ma lesz update és várva vártam hogy majd elkezdem az új bookot😄 deháát sajnos nem.a poén az hogy rengetegen ott álltak😄

Rá bizony.
Nekem egész 20k/sec-al tölti😞(

shaba23
Gondolom közeleg 10.-e, rákattantak az emberek😊
Honnan töltöd?

Csak nálam ilyen kicsi a letöltési sebesség?
93kb/s
Bár ez a küldõs dolog nem biztos, majd hamarosan meglátjuk 😊

Ha elõfizetõ vagy és pl nincs meg valamelyik kieged akkor megveheted pontért,illetve tudsz venni többféle ruhadarabot ,amik kinézetben eltérnek a boltiaktól, és még rengeteg használhatatlan cuccot(potik,ilyesmik), ki tudod váltani a "shared storrage",lehet venni lovakat, és ha jól értelmezem akkor küldeni is tudod ezt a pontot másnak.Gondolom ez nagyon jó cserealapnak számít majd, mert a sok f2p bármit kifarmol ezért az elõfizetõknek.

Nagyon szuper.Köszi<#eljen>
Még mikor megjelent fizettem pár hónapot de már szinte nem is emlékszem melyik class-al voltam és még talán digitálisan vettem meg.
Na utánaolvasok játéknak kicsit felfrissítem memóriám aztán péntektõl hajrá😊

háát hogy mûködik e az kérdéses még ugye nemvolt tesztelve.de beta.ba ment.majd most kiderül nemsokára😊
ITT EGY LISTA, HOGY KINEK MI ÉRHETÕ EL

Igen,végülis ez is megteszi.és majd updatelni fog. accountot pedig
Itt csinálhatsz

Hi!
Ezt kell töltenem ha Sz.10-tõl free akarok Lotro-t?Link

Account-ot hol kell létrehozzak?Vagy acc.-al várni kell 10-ig?Köszi

shaba23
Azt hiszem nagyon utána kell olvasnom a játéknak, mielõtt elkezdem fizetni...eddig meg voltam gyõzõdve, hogy a turbine pont csak az ingyen játékban van<#idiota>
Mi az amiért havis verzióban perkálni kell TP-t? (és mûködik rendesen? Nincs olyan, hogy levonják, de nem kapod meg amit vettél?)
igen.nemkell havidijat fizetni 2070ig😄.illetve minden elérhetõ ugyanugy.+ havonta kapsz 500turbine pontot ajándékba.

shaba23
a lifetime-nak van valami olyan elõnye, ami játékon belül is megnyilvánul a havidíjashoz képest?
Na igen itt a probléma, az e-mail címemet nem fogadja el , azt irja nincs ilyen az adatbázisban.Írtam nekik hogy megvan a cdkey+karakternév+server, de nem jött válasz sajnos. Ez az email címem van 10 éve tehát tuti erre regisztráltam.Jelenleg tudtam csinálni új regisztrációt erre a címre. Gondolom törölték a régit, mivel ha jól emlékszem 2008 március körül léptem be utoljára.

biztos hogy megvan az accod, ha nem is emlékszel a felhasználónév/jelszóra, írd meg milyen emailcimmel regisztráltál a supportnak, segíteni fognak, de azt hiszem elfelejtett accnamet is küld automatikusan az emailre amivel regisztráltad, csak a titkos kérdésre kell tudnod a választ.

Úgy tervezem hogy amikor indul a játék akkor egybõl aktiválom a havidíjas fizetést az acc-on ha lehet majd ilyet csinálni. Szerintem szept 10 után nem kell az alapjátékot megvenni, ha valaki havidíjas akar lenni.Illetve ha mindenképp kell kulcs a havidíjas verzióhoz akkor várnom kell szept 16-ig,mert akkor jön meg a Moria kieg. Arra a 6 napra meg marad a f2p. Valahogy csak kibírom ugy is addig 😊

hát igen.viszont mivel más accot használsz.szal nem az a kód érvényes amit anno kaptál shadows of angmarért.igy te is ugymond ingyenesen fogsz tudni játszani, és bizonyos dolgokért.fizetni.vagy kiváltani kell neked is.móriánál meg mirkwoodnál már nemkell,hisz azt még nemaktiváltad

Sajnos az acc-om nem lett meg több mint 2 év szünet után, de ez nem probléma mert mindenképpen új karaktert akartam kezdeni.Az viszont most nem tiszta egészen ,ha nekem megvan az alapjáték aminek már nem él az aktiváló kódja, gondolom ezt feltelepítem+update és kezdhetem a játékot f2p szept 10 után. Egy Mines of Moria kieg-et sikerült szereznem angliából 6 fontért + Mirkwood-ot megveszem utána digitálisan.Így akkor nem lesz ingyen hónapom,de a codemasters accounton be tudom fizetni és így megy haviban a dolog/annak ellenére hogy az alapjáték aktiváló kódja már nem jó/ ha jól értelmeztem a dolgokat.

igen,tutira megvan még az accod, ami az árakat illeti.most ugye a f2p miatt.az eredeti, illetve a kiegészítõk jocskán lejjebb mentek árba, viszont a lifetime akció, ahogy mondtad csak a nyár folyamán volt akcióba(féláron). aki tehette ekkor mindenki megvette, most visszaállt a régire. kb 60ezer.

Panzeradler
Nekem 1éve closed az accountom és megvan még, szal nem hiszem hog törölték volna, sztem megérné, hogy utána jár az accountodnak nem tudom az ár viszonyokat de sztem olcsóbban jössz ki. (Ha nem emlékszel jelszóra ilyenekre supportnak írj levelet képpel csatolva, nekem 1óra alatt segítettek)
Üdv

2008-ban játszottam a játékkal gondolom az accountom törölték azóta, mivel nem fizettem. Viszont most újra kezdeném, szintén havidíjas verzióban, vagy lifetime-al. A jelenlegi árakról tudna valaki valamit mondani (havidíj,lifetime)? Illetve olvastam hogy volt valami lifetime akció nyáron, ez várhatóan lesz-e ismét.

Szia!

Chatbe írd be: /joinchannel hungaryan ez a hunchat. Biztos lesz aki segít. Vagy keresd Yoreth-et.

Szia!

Szeptember 10.-tõl free. Hogy átalakul-e nem tudom, csak gondolom, hogy igen.

Tatyla
mikortól free és akkor at account menüben a closed átalakul free-re?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fejnelkuli
Hali!
A Snowbourn szerveren kezdtem ma SUPRAK neven.Keresek magyarokat akik segitenenek par kerdesben.

Szia!

A kiegeket akkor kell megvenned, ha lvl 50 fölé szeretnél fejlõdni. Megveheted pénzért, vagy majd TP-ért is. A pontos összegeket nem tudom.

Sok magyar van a Snowbourn szerveren.

Én anno 2007 ben megvettem a lotro gold kiadását és játszottam vele 3 honapig de utánna 2008 tol nem is toltam az lenne a kérdésem hogy ha most bejön ez a free s dolog akkor szeptember 10. én a kiegeket meg kell vennem vagy hogy lesz és hol tudom a kiegeket megvenni? Játszanak még magyarok valamelyik szerveren annyian mint 2007 ben? köszi a válaszokat
A runekeper nagyon "op" kari nem fogsz csalódni benne. <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"