10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Andrews2007
    LOL akkor letörölhetem a régit is? vagy elég a régi? :)
  • BaSSeR
    Magyar fansiteon olvastam most:
    "Ugyan a 10 gigabyte helyett az új kliens 13,4 Gb, jó hír, hogy ezt fogjuk használni a végleges verzióként is."
    Azaz mégiscsak megoldják a patcheléses megoldást?
  • McFrost
    Egy kérdés:
    -leszedtem a trial-t, 12 gb, szedem a tesztet 13 gb, ha pedig ingyenes lesz, akkor megint le kell szednem 14 gb-ot?
  • MC Hapci
    ehhh nem akarja az igazat az installer... baja va na pando média booster dll jével... :S :S szoptam :S
  • Andrews2007
    Az eddigi szokásos csütörtöki server optimalizálásoknál is látszott a +1 óra tolódás.
  • Andrews2007
    Magyarországnál

Standard Time (téli időszámítás) = GMT+1
    Summer Time (nyári időszámítás) = GMT+2 (ez van most)

Most még nyári időszámítás van október 31.-étől lesz téli Standardos amikor az órákat is átállítjuk. De mivel a teszt max 28.-ig fog tartani ezért nem lesz most változás még.
  • foxxi
    de
  • SirAlo
    Magyarorszagon nem GMT +1 van?
  • McFrost
    Nem kaptam semmi email-t, de az account-al sikerült elkezdenem szedni.....pont mire vége a tesztnek le is jön :D
  • Kheled
    noh uj loading screen is van.. "coming soon"-al:D
  • McFrost
    Erre kértem mail-t, lehetett regisztrálni, hogy majd akarok tesztelni.
  • Andrews2007
    Server Stress tesztek LOTRO belépések ekkor kellenek.

Stress tests
    Log in during the following times to participate:

Tuesday 26th October
    14:00 UK time (GMT+1) - Bree Town Layer Test (nálunk ez kb 15 óra lesz)
    17:00 UK time (GMT+1) - Ettenmoors User Limit Test (nálunk ez k 18 óra lesz)

Wednesday 27th October
    14:00 UK time (GMT+1) - Ettenmoors User Limit Test +1 óra itthon (15 óra)
    15:00 UK time (GMT+1) - Shop Concurrent Purchase Test +1 óra itthon (16 óra)
    17:00 UK time (GMT+1) - Party Tree Layer Test +1 óra itthon (18 óra)
    20:00 UK time (GMT+1) - Troll Invasion Event +1 óra itthon (21 óra)
  • Andrews2007
    Ej de lassú ez a letöltő program 9 óra kell még mindig. :(

• SirAlo
    mar toltom a klienst csak lassan jon:( hogy megkapjam az 500 tp-t eleg csak ha belepek majd a jatekba?
  • Kheled
    vagyis 2 napos programok vannak. fix időpontba ezt meg ezt nézik. csütörtökre nemirtak ki semmit.lehet hogy akkor lesz vmi.bár kitudja
  • Kheled
    2 napig fog tartani ezaz preview.csütörtökön már élesbe fog menni.ha minden rendbe lesz.sztem várd meg:)
  • SirAlo
    Tudom de fogalmam sincs mi a passwordom:S szoval akkor meg lehet igenyelni previewet? mert akk regizek ujat
  • seaedge
    Ha mar egy letezo accountod email cimevel regisztraltal a preview-ra, akkor az ahhoz tartozo adatokkal tudsz majd belepni oda is.
  • DonnieBrasco
    Igényelj újat, új emailcímről.

DB
  • SirAlo
    Hat basszus en mar regen regiztem a codmastersre es arra az emailre kaptam a previewet de mar nem jut eszembe a password es lekerni se kuldi a kodot mert nem fogadja el a szuletesi evemet :( nem tudjatok leirni hogy milyen passwordot ker a jatek ? Ugy utallom amikor nem tehetsz olyan passwordot amilyet te akarsz...
  • DonnieBrasco
    Ja, igen, ez itt a kérdés, hogy pénteken regisztrál-e a preview-ra? Mert csak akkor kapsz ma emailt, ha ezt korábban megtetted.
    Nemtom hónapokkal ezelőtt mire regisztráltál, de egészen biztosan nem az európai F2P bétára. Max az amerikaira, esetleg.

DB
  • seaedge
    Csak most csutortoktol lehet jelentkezni a preview-ra itt.
  • DonnieBrasco
    Kieget nem fogsz tudni venni belőle, de quest packeket már majdnem igen, ha még kicsit traitelsz hozzá a live F2P-ben, akkor azok könnyen összejöhetnek majd.

DB
  • DonnieBrasco
    Igen, az 500 pontot átviheted, de csak azt. Amit a bétában szednél össze esetleg (traitekkel pl.), azt nem viheted sehova.

McFrost: elvileg ma kell(ett), hogy jöjjön emailed. Én pár órája kaptam.

DB
  • McFrost
    Én még hónapokkal ezelőtt regisztráltam erre a tesztre. Pénteken kaptam e-mail-t, hogy most csináljak account-ot. Közben leszedtem a 14 napos trialt próbából. Eddig még nem jött mail, hogy szedjem a tesztet.....lehet nem is kapok? Vagy már magam sem értem? :D
  • SirAlo
    De ezt a TP-t felhasznalhatom majd a rendes jatekba is? Es mennyi mindenre eleg az az 500 pont? Mert ha pl. egy kiegeszitot meg tudok venni belole mar megeri letolteni ezt a demot :D
  • DonnieBrasco
    Ja, érthető, hogy kell valami incentíva, mert amúgy sokan mondanák azt, amit én is lentebb: minek, ha úgy 3-4 nap és jön az élő?
    Én meg VIP vagyok, havi 500-at fogok kapni akkor is, ha semmit se csinálok. Sőt, mivel anno founder voltam, azért elvileg kapok még valamennyit.

Amúgy nem is TP-nek kéne hívni, hanem CP-nek vagy CMP-nek :D

DB
  • seaedge
    Az 500 TP csak azoknak jar, akik a f2p preview-ra beloginolnak 28.-a vegeig.
  • DonnieBrasco
    Na persze, bár ha belegondolunk, annak jó lesz majd a live kliens is :D Elvégre innentől full F2P!

DB
  • Tatyla
    detto,annak jó ez aki még egyáltalán nem látta
  • DonnieBrasco
    Mert amit most szedhetsz le, az egy béta kliens, és semmi köze nincs a live adatbázisokhoz. A béta végén szőröstül-bőröstül törlik az adatbázisát.
    Egyszerűen nem akarják összeereszteni a live-val, és ennek egy csomó logikus oka van.

DB
  • BaSSeR
    És miért is nem lehet megcsinálni hogy ezt a klienst felpeccseljünk? Az túl logikus vagy mi?:D
  • DonnieBrasco
    Újra le kell majd tölteni a live klienst.
    Ezért nem is vesződök vele, felpeccselem majd amikor az igazi indul.

DB
  • SirAlo
    En is kaptam emailt a kliensrol de most ez mi is pontosan? Ha free lessz a jatek ezzel a kliensel is jatszhatok majd vagy ujbol le kell tolteni egyet ahoz kulon vagy hogy lessz?
  • DonnieBrasco
    Azért ez nem igaz, ezt a klienst most fél Európa akarja tölteni, ezért lassú :) A lotro updater-je nekem mindig is jött 800-1000 KB/s-sel :)

DB
  • MrStokes
    Hogy legyen mire havidijat fizetni, mi masert? :)
  • BoneDragon
    Csak 30óra mire lejön. Biztos nem fogom megvárni... Minek ekkora megabites netek ha mindenhol ilyen marha lassan lehet tölteni?! Áhh...
  • DonnieBrasco
    Nekem is éppen most esett be :)
    Más kérdés, hogy nem fogok vele élni, eleve VIP vagyok, egy full klienst csak emiatt nem szenvedek le... majd felpeccseli az állandót a hét végén :)

DB
  • BoneDragon
    Na most jött meg a levél, hogy tölthetem a clientet.
  • Kheled
    hát igen sztem is vmikor csütörtöki karbantartás után.vagy péntek.max vasárnap.de nagyon mondták hogy a héten mindenképp.szóval remélem tartják magukat ehez.meg gondolom ha átment a tesztelésen.akkor leis zárják azt mehet is:)